Cykelkongen Anmeldelser

4,2

Super sød cykelsmed hjalp mig med at få luft i ringene på vores klapvogne, rigtig god service.🙏

Jeg vælger her at vurdere Cykelkongen.dk på baggrund af mit køb af en cykel hos dem. Dårlig vejledning, dårlig service, produkt af ringe kvalitet, rigtig mange dårlig undskyldninger for deres dårlig o... Se mere

Det er nu ca 4 år siden jeg fik min første mountain bike fra Maxxum/Cykelkongen. Siden er det blevet til cykler til hele familien.... Kvaliteten er i top og prisen er meget attraktiv i forhold... Se mere

Har købt en lagonda i mandags, en ny model i deres program. kører rigtigt godt og er egentligt ganske simpel at justere efter en hurtig samtale over telefonen. Flot cykel, fede fælge og gear fu... Se mere

1. Cykelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Cykelkongen.dk er en danskejet cykelfabrik stiftet i 1999 der byder på et bredt program af cykler til hele familien, mountainbikes, citycykler, juniorcykler og spændende racer og sportscykler, vi driver egen fabrik i Slagelse, har showroom og detailbutik i Slagelse og sælger cykler til alle via vor webbutik www.cykelkongen.dk Vi levere lynhurtigt via UPS lagerføre alt selv og yder såvel teknisk support som fysisk support, vore produkter kan ses og prøves i butikken på Kalundborgvej 65, 4200 i Slagelse og konceptet bygger på få mellemled og lavere priser uden at gå på kompromis med service og kvalitet. Vi har solgt over 50.000 cykler siden starten i 1999 og servicere dagligt tilfredse kunder i europa.

God

Kanon service !

Jeg har oplevet en kanon service hos cykelkogen.dk. Jeg er den lykkelige ejer af en nu to år gammel cykel der har været udsat for al slags vejr hver dag. Egerne begynde at knække pga. det hårde slid. Jeg henvendte mig til cykelkongen og de sagde at jeg bare kunne sende hjulet så fixede de det. Det var kanon service og jeg er på cykel igen :)

15. februar 2010

Fremragende!

Jeg bestilte cyklen en lørdag, cyklen blev sendt til UPS mandag og var på min adresse allerede tirsdag. Forhandleren har været 100 % troværdig hvad angår kvalitet, og ikke mindst meget let at kommunikere med under forløbet. En virksomhed med kvaliteten i højsæde; jeg kan derfor ikke andet end anbefale dig, at købe din næste cykel hos cykelkongen.

12. januar 2010

God pris og hurtig leverring

Jeg har efterhånden købt flere cykler hos Cykelkongen - både voksen- og børnecykler. Ved alle køb har jeg haft en god oplevelse både omkring levering, men også ved efterfølgende service, hvis jeg har haft spørgsmål eller manglet reservedele. Og så er der kvalitet til prisen... Alt i alt en stor anbefaling her fra!

7. januar 2010

Julegaver til hele familien

Efter lang tids søgning efter cykler til mine 2 børn på 8 og 13
år, blev jeg af en god kammerat anbefalet at kigge nærmere på cykelkongens hjemmeside.

Der fandt jeg 2 virkelig lækre cykler til billige penge, så jeg blev meget positiv overasket da jeg kort tid efter modtog dem, og kunne konstatere, at de lignede noget der havde kostet en mindre formue.

Jeg samlede de 2 cykler den 24. december om formidagen, og stillede dem ind på ungernes værelser og julen var redet.

Tak til cykelkongen, for god konkret og meget hurtig service midt i juletravlheden.

Hans Christian Misfelt, Horsens.

5. januar 2010

Rust på en 3 måneder gammel cykel

Min søn købte d. 29/9/09 en Maxxum Signature. Nu efter blot 3 måneder ruster den rustfrie kæde samt tandhjulene. Ligeledes ruster den ved forgaflen idet den medfølgende forskærm sidder for tæt på gaflen og derved laver slidspor. Der er flere andre fejl som jeg ikke orker at komme ind på her, men det korte af det lange er at cykelkongens holdning til sagen er, at det er helt naturligt at den ruster i vort klima i løbet af 3 måneder. Da jeg udtrykte min utilfredshed med håndteringen af sagen blev cykelkongen personlig, kaldte mig løgner ( jeg havde den frækhed at påstå at jeg havde andre cykler derhjemme som var betydeligt ældre og som ikke var så rustne), han kaldte mig et skvat og flere andre mindre pæne ting. Til sidst smed han mig ud af forretningen !!! Det skal understreges at jeg på intet tidspunkt blev personlig i min formulering og i det hele taget holdt en god tone. Men jeg vil ikke acceptere at en blot 3 måneder gammel cykel, som min søn havde brugt alle sine lommepenge på, ruster...., ja han må jo have følt sig afmægtig og således traf dette højst usædvanlige valg. Jeg vil nævne at jeg min en alder af 46 år ALDRIG er blevet smidt ud af nogen forretning før..

4. januar 2010
Cykelkongen-logo

Besvarelse fra Cykelkongen

Driveline på alle cykler skal renholdes og smøres, specielt på cykler med udvendige gear er det vigtigt, din cykel er iøvrigt pæn og helt rustfri, bortset fra kæden der ikke er smurt og passet. Din forgaffel har små slidmærker efter forskærm og såfremt gaflen går i stykker, uanset der er slidmærker, er der naturligvis som jeg også fortalte i butikken 10 års 100% garanti på gaflen ligesom der også er 10 års garanti på stellet og 2 års reklamationsret på cyklen, uanset disse fakta så er 4 måneders efterårs/vinterbrug med salt osv. altid hårde ved kæden som SKAL, renholdes, smøres og passes på alle cykler også vores og kæden på din cykel er fra en af verdens førende producenter nemlig KMC -Kæden skal rengøres og smøres med en kædefedt/olie der er beregnet til formålet og jeg er 100% sikker på at din søns cykel kan holde i rigtigt mange år HVIS den som alle øvrige cykler uanset fabrikat passes på en fornuftig måde.
Mvh
Cykelkongen.dk

Super tilfreds

Jeg har købt en Maxxum Diva damecykel som jeg er rigtig glad for idet den kører, skifter gear og bremser perfekt. Jeg fik en super behandling i butikken på Kalundborgvej hvor de forklarede mig om de fleste detaljer på cyklen. Så alt i alt en god oplevelse hos Cykelkongen som jeg absolut kan anbefale andre.

Glædelig jul
Hilsen Lotte

22. december 2009

Fraråder alle at handle hos cykelkongen

Jeg er desværre blevet bekræftiget i mine bange anelser.

Købte i foråret en cykel fra cykelkongen og der har ikke været andet end ærgelser og bøvl siden.

De 2 største ærgelser har været gear'et samt bremserne. Disse har været umulige at justere og da vi endelig måtte erkende, at det var nødvendigt at tage telefonisk kontakt med cykelkongen blev vi blot henvist til deres hjemmeside, for som det blev sagt, så var det let nok!!!

Nu har vi forgæves forsøgt at justere de gear i et halvt år og har ALDRIG fået det til at virke (3 ud af 8 gear virker ikke).

Bremserne skal genjusteres efter få dage, da de hele tiden går ud af justeringen og så larmer de, så hele byen kan høre dem (meget pinligt).

Har nu været ved den lokale cykelhandler og efter at have kikket på cyklen, har han anbefalet nyt gear samt bremser (værdi ca. kr. 2000,- inkl. arbejdsløn), da han hverken kan skaffe dele til det eller synes at kvaliteten er i orden. Det bliver i hvert til fælde ikke bedre af at han justerer på det, som han siger. Han kan ikke justere det bedre end os!!!!

Yderligere er der problemer med:
- Rust (allerede efter kort tid)
- Bagagebærer (rutcher/glider rundt, så den sidder hele tiden skævt)
- Håndtag (glider hele tiden ud, må sætte dem på plads hver dag)
- Skærme (sidder for tæt på dækkene, så de går imod)

D. 22/12 2009:
Har efterfølgende været på nettet og kan forstå, at jeg ikke er den eneste, der har haft lignende oplevelser.
Blev i øvrigt ringet op af cykelkongen.dk efter min anmeldelse og han er af den overbevisning, at det stort set kun er ham, der kan reparere min cykel. Han kunne ikke anbefale mig at aflevere den til en cykelhandler, da han ofte havde oplevet, at det kunne de ikke klare.
Dårlig reklame, mener jeg, hvis det kun er cykelkongen.dk, der kan justere mine bremser og gear.
Min lokale (og MEGET erfarne) cykelhandler har forsøgt at skaffe dele ved flere forskellige leverandører og de har alle vurderet gear samt bremser til at være af så dårlig kvalitet, at de ikke selv vil lagerføre det.

Det kan nok være, at cykelkongen er af en anden opfattelse, men herfra kan jeg kun sige, at det bliver tommelfingeren nedad og jeg skal ikke bruge 2 ører mere på den cykel, så hvis cykelkongen mener, at den kan repareres/laves/justeres, så må han selv hente den på min adresse.

21. december 2009
Cykelkongen-logo

Besvarelse fra Cykelkongen

Kære Dorthe, Jeg har desværre aldrig fået chancen for at lave din cykel på trods af at jeg som altid tilbyder den service som lovgivningen foreskriver, din cykel kan indleveres på vores fabrik i Slagelse og alt vil blive rettet gratis, dit gear vil blive justeret og din cykel efterset, skærme er standard og passer på cyklen men kan måske være monteret forkert, ligesom bremser er almindelig mekaniske standard som normalt fungerer perfekt men dem vil jeg også justerer og reparerer uden omkostning for dig, cyklen vil blive gennemgået fra A-Z alt sammen helt uden omkostning for dig men problemet er at du ikke vil sende cyklen til fabrikken således vi kan lave den gratis til dig og sende den retur gratis til dig! det er svært at yde dig den service du har krav på når du ikke ønsker det?
Du har skrevet til mig 3 gange og jeg har besvaret alle henvendelser prompte ligesom jeg har talt i telefon med dig og forsøgt at vejlede dig, jeg har henvist dig til vores vores hjemmeside med servicemanualer således du kan læse om gearet på din cykel og jeg har opfordret dig til at lade din mand ringe til mig hvis han fandt det problematisk at indstille gearet. Kan din cykel ikke laves så får du naturligvis gratis en helt ny og den service får alle kunder der handler hos os, eneste problem er at du ikke vil sende cyklen over på min fabrik således vi kan få den efterset? Vi forsøger at yde alle vores kunder en topservice og du burde sende os din cykel således du gav os en reel chance for at vise hvad vi hos cykelkongen.dk faktuelt står for rent service og garantimæssigt. Vores cykler samles af dele fra førende producenter, gear fra bla. sturmey archer, shimano og Sram, bremser fra promax, suntour, shimano og kæder fra KMC, nav og lejer fra NECO og FSA, stel i aluminium, dobbeltbundede fælge fra weinmannn, lukkede krankboxe fra suntour og diverse alufittings fra kalloy, uno, zoom og i det hele taget de dele som kun bruges på cykler i god kvalitet, der er ikke noget jeg hellere vil end at hjælpe dig.
Mvh
Cykelkongen.dk

Suveræn service

Hejsa
Jeg har lige haft en super oplevelse hos cykelkongen.
Min ene pedal var gået fra i gevindet og den havde tidligere været lavet hos cykelkongen desværre havde reperatøren bare skruet en ny pedal i det ødelagte gevind så det var kun en spørgsmål om tid før den gik fra igen.
Men suveræn service da de ansatte hos cykelkongen så var der var sket undskyldte de tidligere fejl og satte nye pedaler og pedalarme på min cykel så nu er jeg klar til en ny sæson på min MTB

29. oktober 2009

Supertilfreds - nu med 3 cykler

Købte for 3 år siden en maxxum mtb børnemodellen til min yngste søn, leveret dagen efter bestilling og 95% samlet, meget nem at gå til. Cyklen kører stadig med et minimum af vedligeholdelse, og lad mig bare sige at den har fået mange tæsk gennem tiden. I år har jeg så investeret i en citybike model Divacykel fruen, smart design og meget solid cykel som klarer selv store indkøbsmængder. Til trods for cyklen virker er meget solid er den på ingen måde tung at cykle på og gearskiftet virker upåklageligt.
Til mig selv købte jeg Carrara Volante Concour - en superfed cykel med et gearskifte som sidder lige i øjet, rigtig godt design og en kampvægt på bare ca. 10 kg. Jeg har selv tilkøbt clickpedaler, alt sammen bestilt via nettet, afhentede det i Slagelse hvor jeg fik super service, gode tips og varerne bårer helt ud i bilen
Alt i alt en superoplevelse både handlen på nettet, service og levering.
Er helt sikker på at den gamle vinter-MTB'en som snart skal udskiftes skal handles samme sted.
Tror man får svært ved at finde samme kvalitet, til en pris der bare nærmer sig cykelkongens salgspriser her i Danmark

23. oktober 2009

Verdensklasse

Jeg har lige fået en MTB Carrara Diavolo, det er det bedste jeg nogensinde har kørt på i skoven.
Den vejer næsten ingenting, og kører næsten selv.!!!!!
Jeg var meget i tvivl om en cykel, med det udstyr, til den pris, kunne hænge sammen.
men jeg må da godt nok sige TAK for tippet omkring Cykelkongen, det er da helt sikkert den bedste MTB jeg har kørt på.
Den gør hvad man beder den om, og svarer godt igen....
Jeg valgte efter råd fra cykelkongen i egen høje person, at sætte nogle andre dæk på, da jeg primært kører i skoven.
Jeg må da, og kan varmt anbefale, en test tur på nogle af cykelkongens cykler inden man gør noget køb, det skylder man sig selv...
Hvad kan man mere sige, den er verdensklasse....

20. oktober 2009

Meget glad for min Maxxum MTB!

Jeg har haft min Maxxum i snart 2 år og må sige at jeg har været rigtig glad for den. I forhold til prisen har den i hvert fald levet op til mine forventninger! Jeg har endnu ikke måtte skifte andet end bremseklodser og en enkelt slange, så det er jo perfekt.

Jeg har brugt cyklen til hverdag til og fra arbejde (ca. 15 km hver vej) og det synes jeg ikke har været noget problem selvom man ellers siger at MTB ikke er egnet til at køre længere ture på asfalt. Derudover har jeg også brugt cyklen til race i skoven og for nylig adventure race. Til alle de ting jeg har brugt den har den været helt i top.

Derudover kan jeg kun rose cykelkongen.dk i service og hurtig levering, det kunne ikke gøres bedre.

15. oktober 2009

Solid og robust MTB til det meste

Efter at have tæsket min Maxxum igennem endnu et adventurerace fik jeg lyst til at dele mine erfaringer med cyklen til jer. Med hånden på hjertet var det med lidt nervøsitet jeg købte min Maxxum Brian Holm Tour Legend for 3 år siden. En ven anbefalede mig cyklen, men den var jo noget billigere end hvad jeg havde haft i tankerne – så kunne den mon holde til formålet? Med overbevisning kan jeg i dag klart sige JA.

West Coast Challenge var i år en afløser for DTU Adventurerace og blev som navnet antyder afholdt ved vestkysten. Jeg troppede som til tidligere races op med min hvide Maxxum. Det var midnat og på styret var monteret 2 kraftige lygter, cykelcomputer og kortholder. Overalt på stellet havde jeg sat energibarer og bananer fast for at holde min taskes vægt på et minimum. Vi var så klar til at komme i gang.

Adventureraces er ofte forbundet med ekstremt hårdt slid på cyklerne. Undervejs blev cyklen hevet igennem utroligt meget sand – værst var de bløde spor fra militærets tanks. Det løse fine sand pakkede hurtigt kæden og tandhjulene ind og gjorde det til en udfordring at skifte gear. Kæden hakkede rundt mellem gearene og det hele virkede ret håbløst. Tilbage på grusvej krævede det dog kun nogle minutters rysten og banken hvorefter det hele bare kørte igen. Det var ret fedt at det bare virkede.

Jeg vil klart anbefale Maxxum til andre. Jeg har ikke brugt den til daglig, men kun i skoven eller til races i weekenden. Ønsker man en moderne MTB som kan holde til virkeligt at blive belastet bør klart man overveje Maxxum. At man så oven i købet får utroligt meget cykel for pengene er jo helt perfekt.

12. oktober 2009

Manglende levering/manglende svar på e-mail

Jeg købte en Carrara Lagonda d.26.06.2009 med tilhørende skærmsæt. Cyklen blev leveret som aftalt og køre udemærket. Men det famøse skærm-sæt har jeg ikke set eller hørt til, selvom om jeg pr. telefon primo juli blev lovet levering i uge 29. E-mail bliver der ikke svaret på!! Vi har nu d.18.09.2009 og min tålmodighed er ved at være lidt slidt!!

20. september 2009

Fantastisk koncept og udførsel

Jeg købte en racer, en Consour Volante til 5500.- og der var små skavanker med cyklen efter jeg fik den, men cykelkongen yder i 2 tilfælde en helt perfekt og gratis service, da jeg lige smuttede forbi dem og fik hjælp til at justere gear, efterspænde og smøre nogle dele på cyklen.

17. september 2009

En fremragende cykel!

Bornholm er en skøn ø, med masser af natur, som man kan opleve på en mountainbike fra Cykelkongen. Jeg har ikke cyklet så meget før, men efter jeg fik min nye cykel fra Cykelkongen, er det blevet til en del kilometer - helt præcist har jeg på et år kørt 3630 km på min fantastiske Maxxum Brian Holm Tour Legend.

Det er jo en billig cykel, der udmærket dækker mine behov. Jeg kører hovedsageligt på cykelstier og skovveje midt på øen. Turene er som regel mellem 45-60 km lange. Jeg kører også i regnvejr / sne og frost, der kræver en del af gearskift og bremser. Når jeg kommer hjem, får den en omgang med haveslangen og olie WD40 på kæde og andre bevægelige dele. Så er den klar til næste tur. En vinteraften da jeg kom hjem, var cyklen dækket med et ca. 1-2 cm lag af is og mudder, alligevel virkede gearskift og bremser.

Det eneste der er skiftet er et dæk og en slange. Det eneste negative jeg vil fremhæve er, at det blanke ved forgaflen er begyndt at ruste lidt og pedalerne begyndte at knirke - men der fik jeg tilsendt et sæt helt nye pedaler fra Cykelkongen uden beregning.

3. september 2009

Fin MTB til prisen, meen...

Har købt Brian Holm Edition MTB med støbte hjul. Smart og OK cykel til prisen , men fælgene er for svage. De revner og går fra hinanden i samlingen mellem eger og fælg. Resten af cyklen virker fint , dog er det lidt irriterende at friløbskrans ikke passer med Shimano.

27. august 2009

Carrara monocoque racer

Vi er 2 cykelfreaks der netop har modtaget 2 Carrara Monocoque kulfiber racercykler fra cykelkongen i Slagelse og helt ærligt venner, de cykler er bare for suveræne. Vi så TV reklame for cyklerne Onsdag, bestilte online Torsdag og fik cyklerne med UPS om Fredagen!!
Cykelkongen = Meget for pengene, lynhurtig levering og topservice og vi har efterfølgende talt med Emil fra cykelkongens hotline omkring noget ekstraudstyr, flinker fyr der samtidig ved hvad han taler om og derfor får cykelkongen.dk 5 store stjerner fra os!

21. juli 2009

Warrior 24 gears

Har lige modtaget en ny MTB fra cykelkongen, den sidste nye 2010 model Warrior 24 gears mtb og jeg bestilte den onsdag 16 December og fik den leveret fredag 18 December! Kæmpe overraskelse, lynhurtigt, fed cykel, flot design og kører bare helt suverænt, kendte ikke Microshift systemet men det virker aldelses fremragende, skifter hurtigt og præcist og den nye ramme er bare for svidig i designet ... Thumbs up for cykelkongen.dk der yder god og kompetent service LYNHURTIGT og til kongepriser!

14. juli 2009

Helt igennem god service.

Jeg var her i foråret på jagt efter en ny racer og havde i den forbindelse været rundt, dels i diverse cykel butikker og på nettet. Indtil jeg en dag besøger Cykelkongen´s nye showroom, hvor lokal slader og negativ omtale fra andre butikker af, i den grad bliver slaet til jorden. Smilende personale, stor viden omkring cyklen´s opbygning, kendskab til delene på cyklen og ikke mindst, det mest vigtige, de lyttede til de ønsker, krav som jeg havde, de lyttede og svarede på de spørgsmål jeg havde vedr. cyklen. jeg købte en Carrara volante og har rullet 700 km siden. Der har ikke på noget tidspunkt været et eller andet galt, den har bare virket og er til mit brug helt fantastisk at køre på, jeg vil til en hver tid anbefale Cykelkongen til alle der spørger. Er overhovedet ikke et sekund i tvivl om hvor den næste racer skal købes, eller hvor den næste cykel til familein skal købes.
En rigtig god oplevelse at handle hos Cykelkongen...

5. juni 2009

En fremragende cykel!

Bornholm er en skøn ø, med masser af natur, som man med fordel kan opleve fra sadlen af sin mountainbike. Jeg har ikke cyklet så meget før, men efter at jeg fik min nye cykel, er det blevet til en del kilometer - helt præcist kørte jeg 3630 km sidste år på min Maxxum Brian Holm Tour Legend fra Cykelkongen.

Det er jo en rigtig god cykel til pengene, der dækker mine behov fuldt ud. Jeg kører hovedsageligt på cykelstier og skovveje midt på øen og turene er som regel mellem 45-60 km lange. Jeg kører også i regnvejr / sne og frost, der kræver en del af gearskift og bremser. Når jeg kommer hjem, får den en omgang med haveslangen og olie WD40 på kæde og andre bevægelige dele. Så er den klar til næste tur. En vinteraften da jeg kom hjem, var cyklen dækket med et ca. 1-2 cm lag af is og mudder, alligevel virkede gearskift og bremser.

Det eneste der er skiftet er et dæk og en slange. Det eneste negative jeg vil fremhæve er, at det blanke ved forgaflen skal pudses lidt og at pedalerne begyndte at knirke efter ½ års tid, men der fik jeg tilsendt et nyt sæt fra Cykelkongen, helt uden beregning.

29. maj 2009