Super sød cykelsmed hjalp mig med at få luft i ringene på vores klapvogne, rigtig god service.🙏
Jeg vælger her at vurdere Cykelkongen.dk på baggrund af mit køb af en cykel hos dem. Dårlig vejledning, dårlig service, produkt af ringe kvalitet, rigtig mange dårlig undskyldninger for deres dårlig o... Se mere
Det er nu ca 4 år siden jeg fik min første mountain bike fra Maxxum/Cykelkongen. Siden er det blevet til cykler til hele familien.... Kvaliteten er i top og prisen er meget attraktiv i forhold... Se mere
Har købt en lagonda i mandags, en ny model i deres program. kører rigtigt godt og er egentligt ganske simpel at justere efter en hurtig samtale over telefonen. Flot cykel, fede fælge og gear fu... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Cykelkongen.dk er en danskejet cykelfabrik stiftet i 1999 der byder på et bredt program af cykler til hele familien, mountainbikes, citycykler, juniorcykler og spændende racer og sportscykler, vi driver egen fabrik i Slagelse, har showroom og detailbutik i Slagelse og sælger cykler til alle via vor webbutik www.cykelkongen.dk Vi levere lynhurtigt via UPS lagerføre alt selv og yder såvel teknisk support som fysisk support, vore produkter kan ses og prøves i butikken på Kalundborgvej 65, 4200 i Slagelse og konceptet bygger på få mellemled og lavere priser uden at gå på kompromis med service og kvalitet. Vi har solgt over 50.000 cykler siden starten i 1999 og servicere dagligt tilfredse kunder i europa.
kalundborgvej 65, 4200, slagelse
- +45 58581004
- kontakt@cykelkongen.dk
- www.cykelkongen.dk
Svære at få fat på, dårlig forsendelse
Jeg modtog en RIPELLO MONDIAL cykel fra Cykelkongen. I beskrivelsen stod der at cyklen var til kræsne entusiaster og race og træning.
Ved modtagelsen var gear-droppet bøjet. Det tog over 10 opkald over en uge før det lykkedes at få fat på chefen som så sendte droppet til mig hvilket var rart, men det var ikke det som jeg opfatter som god hotline.
Tilbage til beskrivelsen, så brugte jeg cyklen som beskrevet til træning og race, efter to gange på banen i Varde var lock-outet på gaflen ødelagt. Ikke en produktionsfejl, men pga. en gaffel der ikke var egnet til det jeg havde købt den til. Jeg orkede ikke at klage pga. den sløve service første gang.
Konklusionen er at deres cykler ikke matcher de kvalitetsbeskrivelser de har på siden.
Positivt kan jeg sige at de leverer til tiden.
Svar til Cykelkongen:
Tak for feedbacken. Det var egentlig det med forsendelsen der holdte mig fra at sende den retur, så jeg indkasserede tabet og solgte den billigt til en der var ligeglad. Jeg har ikke givet jer mulighed for at rette op på fejlen, og derfor har dette ikke noget at gøre med min vurdering af jeres virksomhed.
Alligevel vurderer jeg min købsoplevelse til oplevelsen "En på mange måder dårlig oplevelse, men uden antydning af snyd".
Begrundelsen bøvlet med hotline hvor jeg sikkert var uheldig at ramme jer på en dårlig uge. Den anden faktor er at cyklens kvalitet ikke matchede den I beskrev på websitet. Disse to giver mig en dårlig købsoplevelse. Men samtidig skal det siges at jeg gerne ville prøve igen, dog ville jeg selv lave lidt bedre research på de komponenter I sætter sammen.

Fin kundeservice
For ca. 3/4 år siden købte skolen (Kalundborg Gymnasium & HF) 35 stk.
Brian Holm MTB´cykler. Vi fik en pæn rabat. Cyklerne blev samlet og hængt
på bøjler. Cyklerne bliver oftes benyttet eleverne når de i større flok skal besøge lokale virksomheder. Af og til også i forb. med idrætstimer. Eleverne er hårde ved cyklerne, men de bliver løbende vasket/smurt og efterspændt.
Indtil videre fungerer alle cyklerne upåklageligt.
Forleden dag var jeg en tur i butikken i Slagelse for at købe lidt ekstra slanger/dæk m.v.. Her fik jeg som sædvanlig en god og høflig betjening.
m.v.h.
Ole G Jensen, Teknisk Pedel.
kongekøb
Jeg købte en Carara mtb til 4000,- top fed cykel, der kom med posten dagen efter, lige til at samle.
Super fin oplevelse
Varen kom meget hurtig efter bestilling, og var fuldstændig som forventet, og til den helt rigtige pris.
Købt vare ankom aldrig
Den 3. januar købte jeg en cykeltrøje hos Cykelkongen, ordren blev hurtigt bekræftet - og derefter har jeg faktisk ikke hørt noget fra "Kongen".
Har sendt mails som ikke besvares, har ringet forgæves flere gange, da jeg endelig fik kontakt lød det somom der nu ville ske noget, "Kongen" fik nødvendige oplysninger for at kunne tilbagebetale beløbet, men igen har jeg ikke hørt noget siden - det er f..... for dårligt, "Konge"!
Sure hilsner, BN, Varde
Fortsættelse....
Cykelkongen reagerede prompte på ovenstående anmelselse, efter 1 uge havde han returneret pengene OG sendt trøjen uden beregning så det hjalp jo på humøret og min mening om cykelkongen.
BN
Service i særklasse..
Sidste år (julen 2009) købte jeg som julegave 2 cykler, fra cykelkongen til mine drenge, af mærkerne:
Maxxum Brian Holm Edition kr. 2.999,- (vejl. kr. 4.999 – stod der vist)
Maxxum Junior MTB Kr. 1.399,-
Her efter godt et år skrev jeg en anmeldelse på Trustpilot hvor jeg tilkendegav at jeg var lidt utilfreds over gearskifterne, der var begyndt at ruste. Jeg havde på dette tidspunkt ikke haft kontaktet Cykelkongen da jeg ikke forventede at få noget ud af det.
Så gik det stærkt. Som det fremgår af nedenstående svar på min oprindelige anmeldelse blev jeg dagen efter kontaktet af Cykelkongen der på høfligste vis gjorde mig opmærksom på at jeg skulle have kontaktet forretningen og oplyst om problemerne. Dagen efter igen blev mine cykler samlet op ved et opsamlingssted i nærheden af hvor jeg bor, hvor Cykelkongen alligevel skulle levere nogle cykler. Senere samme dag blev jeg informeret om status – at den ene cykel allerede var ordnet og fungerede perfekt og at den anden ville blive ordnet den følgende dag.
Jeg fastholder min lidt kritiske holdning i forhold til rusten på gearskifterne, men det opvejes i den grad af butikkens insisteren på at have tilfredse kunder og den service det afføder. Servicen har indtil videre været i særklasse og langt ud over noget jeg tidligere har oplevet.
Jeg ser frem til at få cyklerne retur og forventer nu at de er i tip top stand
- - - - - - - - UPDATE - - - - - - -
De blev så hentet den ene dag og leveret dagen efter i 100% perfekt stand, suppleret af et opkald fra mekanikeren (der havde justeret, smurt og klargjort cyklerne) der bare lige ville fortælle hvad han havde lavet ved cyklerne og give lidt gode råd om fremtidig vedligehold.
Det er sgu service i særklasse.
5 ud af 5.

Lidt øv
Fik en cykel leveret med fuldstændig ekset baghjul. De kræver (fair nok) at hjulet skal sendes retur, men for min regning.
Det bliver ca ligeså dyrt som at købe et nyt hjul herinde. Ærgerligt.

CykelKONGEN
Jeg er en meget høj mand og skal tit og ofte lede efter rette størrelse af det ene og andet, da jeg fik min cykel stjålet og skulle købe en ny, valgte jeg cykelkongen i Slagelse, dette grundet flere ting, for det første har de nogle "fede" cykler og for det andet er der på deres hjemmeside angivet hvilke højde de forskellige tommer svarer til. Derudover kunne man få cyklen med det samme og skulle ikke vente på levering. Desuden sælger de heller ikke bare den dyreste men prøver at afdække kundens inden der vælges. Jeg kan kun på det varmeste anbefale at handle cykel hos Cykelkongen
Unik service
Super betjening, vi har nu købt 3 cykler til familien hos Cykelkongen, og det er altid en fornøjelse at handle hos dem.
De er altid utrolig hjælpsomme og serviceorienteret. Ligeledes har de et kæmpeknow-how, som de glædeligt deler ud.
PS: Selv min søn på 8 år kunne selv samle sin cykel.
Super forhandler.
Har 4 cykler i husstanden fra denne forhandler. Kan ikke klage over cyklernes kvalitet. Min egen bruges dagligt til transport mellem hjem og arbejde. Og når der opstår fejl på cyklerne, har de en fantastisk service. Lækkert når man er afhængig af sin cykel i hverdagen.
Rigtig god
En rigtig god cykel, som aldrig har fejlet noget. Rigtig god service.
Hvem kan dog leve uden en cykel fra Cykelkongen
Hvem kan leve uden en cykel fra Cykelkongen - Vi kan i hvert fald ikke..
Vi har stor glæde af vores cykler fra Cykelkongen.dk som bliver brugt flittigt rundt i landskabet her på Costa del Sol, stor tak for hjælpen med valg af cykler Tom - dem er vi super glade for.
Hilsen
Brian Nielsen & Jeanette Buchard
Cykelkongens Maxxum junior MTB
Jeg købte en MTB maxxum junior til min datter hos Cykelkongen. Flot så cyklen ud, men da der skulle køres og foretages gearskift var det stort set umuligt for et barn at skifte gear. Det var stramt. Ved henvendelse til cykelkongens hotline slog man det hen og sagde, at det skulle blot justeres. I en skriftlig mail fra Cykelkongen, fik jeg den besked, at til den pris skulle man ikke forvente bedre. Sluttelig fik jeg en prof. cykelhandler til at foretage et eftersyn og hans konklusion var ikke til at tage fejl af. Det er noget billigt skrammel og der var ikke mulighed for at få gearet til at fungere bedre, selvom det blev smurt og justeret. Det var så første og sidste gang, at jeg køber hos Cykelkongen.
Super service!
så var det min tur til at få en ny cykel. i denne omgang blev det en ( maxxum signature )
og den blev leveret dagen efter, og vi havde skrevet en seddel på døren at pakken gerne måtte stilles ved døren.. (self med underskrift) og da jeg kom hjem fra arbejde stod pakken der..! :-) super service også til fragtfirmaet.!
Jeg modtog dog cyklen med en manglende skrue. Og skrev så til dem og de ikke ville sende en skrue til mig.! Det har de så gjordt. Og det skal de havde ros for at skrive tilbage til mig så hurtigt.! Ikke engang 2min gik der før de skrev tilbage.!
det er bestemt ikke sidste gang jeg handler derinde. Og jeg vil helt klart sige rundt til dem jeg nu kender at jeg kan ANBEFALE CYKELKONGEN,! OVERHOVED IKKE NåET NEGATIVT OM DET FIRMA.!
og er trist over nogen ikke kan lide dem, eller fejl med deres cykler,! fordi jeg har ikke haft noget med min. og kan derfor stadig anbefale alle at handle der inde,!
Mvh.
Jalle!
Bare kanon god service
bare 112% kanon service og fornølelse at ringe og få hjælp og bistand. helt igennem værd at anbefale....
Fantastisk service
Jeg har købt to cykler hos Cykelkongen. En Carrara Vanquish til min hustru og en Maxxum Brian Holm Edition MTB til mig selv.
Fruens cykel er tip top og bruges 20km hver dag.
MTB var der en del problemer med. En bagfælg der var defekt og gear som ikke var helt ok.
Jeg tog derfor til Slagelse med cyklen, som blev lavet på under 30 min. Ny fælg og justering af tandhjul uden beregning.
Fantastisk service af meget imødekommende personale.
Køber helt sikkert min næste cykel hos Cykelkongen.
Den virker endnu
Købte en cykel for 2 år siden og den virker endnu :-).
Billigt og Hurtig levering når man har bestilt.
Carrara Blizzard
Cyklen fejler intet men servicen er bestemt meget ringe. Jeg fik leveret en Blizzard hvor der manglede en klampe til sadlen hvilket jeg reklamerede over og blev lovet at man ville sende en efterfølgende der kom bare aldrig nogen, efter gentagne opringninger blev jeg lovet at jeg kunne købe en så ville cykel kongen indsætte beløbet på min konto hvis jeg sendte et kto nr. så det gjorde jeg. Og hvis jeg så ville skrive en positiv anmeldelse på Trust Pilot ville de oveni sende et par cykelbriller, hvilket jeg også gjorde men der skete stadig ingenting. Dog er brillerne kommet men der er stadig ingen penge sat ind. Det var d. 16 April og vi har nu d. 11 Maj og der er stadig ikke sket noget på trods af flere løfter om det. Jeg vil bestemt ikke anbefale til nogen at handle hos Cykelkongen.
Har lige købt 4 cykler hos Kongen
I sidste uge (22) tog jeg turen fra Djursland til Slagelse, sammen med to af mine mindre børn for at se disse på fantastiske reklamerede cykler, og jeg kan kun sige at mine børn og jeg ikke er blevet skuffet over vi tog turen. Vi modtog en rigtig god service. Vi var også heldige at besøge Kongen en af de dage hvor der ikke var så mange kunder i butikken, hvilken ikke kunne være bedre, da de så havde tid til at tilbyde og samle alle 4 cykler. Jeg havde ringet i forvejen og fået en hel del information på disse 4 nævnte cykler.
Jeg købte følgende 2 til børnene cykler:
Maxxum Junior 11 tommer sort til vores søn på 4 år.
Maxxum Junior 12 tommer pink til vores datter på 7 år
Disse 2 cykler har 6 gear, og ikke nogle fodbremse.
Så tro mig jeg havde nogle vældige diskutioner med deres mor fordi cyklerne ikke har en fodbremse. Efter nu godt en uge er tonen en anden og begge ungerne har lært at bremse og skifte gear. De har kun lidt problmer med at gear ned igen lige nu, men de er helt vilde med at komme afsted når jeg kommer hjem fra arbejde.
Jeg købte følgende 2 cykler:
Maxxum Legend Commander til min samlever.
Carrara Blizzard sort til mig selv, jeg er 48 år.
Jeg har ikke cyklet i siden 1996, og er først begyndt igen nu.
Det har jeg ikke fortrudt, så til alle jer der går og tænker på at komme i gang, se at få taget jer sammen, og før I handler tag en tur forbi KONGEN af cykler i Slagelse her får I value for money.
Aldrig har jeg selv haft en cykel før til denne pris, som køre så godt som denne, det er simpelhent en fornøjelse at komme ud at køre på denne cykel.
Den køre simpelhent som en drøm, man kan bare ikke få nok, så en lille omvej er det allerede blevet til sammen ungerne et par gange på denne korte tid.
Så hvad venter I på det bliver snart godt vejr, og vi er klar til weekenden. Det eneste jeg ikke er tilfreds med er at jeg ikke allerede sidste år fik taget mig sammen, men kun tænkte på det. Mvh Dan Meng
Svært at brokke sig når man vender tilbage igen og igen
Ja, så ser det ud til at den lange vinter sæsonen er ovre. Det har ikke betydet så meget da man valgte at købe en MTB carbon motion bike hos cykel kongen. Det har været en ren fornøjelse at komme i skoven, når ens udstyr spiller. Jeg fik et tips af en ven som anbefalede mig at kontakte cykel kongen inden jeg gjorde noget. Jeg arbejder tit på Sjælland og valgte derfor at stikke hovedet ind for at se hvad de havde og kort tid efter havde jeg købt en fed cykel. Kunne dog ikke have den med i bilen hjem, men den fiksede de og inden jeg nåde tilbage til det mørke Jylland stod cyklen der. Nu er den toltal rengjort og ligner stadig en ny cykel.
Ja, så blev det forår og lur mig om jeg ikke skifter min 4 år gamle rytter ud med en ny fra cykel kongen. Skal ihvertfald lige ind og kigge om han ikke har et godt tilbud mere.
Hvis I går med tanken om at købe ny cykel, så gør jer selv en tjeneste at kontakte cykel kongen. Det er kun et opkald og den kan vise sig at være meget værd. Derudover skal vi jyder ikke være bange for afstanden, for deres service er så høj at det betyder intet. Som cykel kongen altid siger. DET SENDER VI BARE.
Held og lykke med jeres køb og god cykel sommer til alle.
Morten ( Aulum, danmarks navle :-)