Super sød cykelsmed hjalp mig med at få luft i ringene på vores klapvogne, rigtig god service.🙏
Jeg vælger her at vurdere Cykelkongen.dk på baggrund af mit køb af en cykel hos dem. Dårlig vejledning, dårlig service, produkt af ringe kvalitet, rigtig mange dårlig undskyldninger for deres dårlig o... Se mere
Det er nu ca 4 år siden jeg fik min første mountain bike fra Maxxum/Cykelkongen. Siden er det blevet til cykler til hele familien.... Kvaliteten er i top og prisen er meget attraktiv i forhold... Se mere
Har købt en lagonda i mandags, en ny model i deres program. kører rigtigt godt og er egentligt ganske simpel at justere efter en hurtig samtale over telefonen. Flot cykel, fede fælge og gear fu... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Cykelkongen.dk er en danskejet cykelfabrik stiftet i 1999 der byder på et bredt program af cykler til hele familien, mountainbikes, citycykler, juniorcykler og spændende racer og sportscykler, vi driver egen fabrik i Slagelse, har showroom og detailbutik i Slagelse og sælger cykler til alle via vor webbutik www.cykelkongen.dk Vi levere lynhurtigt via UPS lagerføre alt selv og yder såvel teknisk support som fysisk support, vore produkter kan ses og prøves i butikken på Kalundborgvej 65, 4200 i Slagelse og konceptet bygger på få mellemled og lavere priser uden at gå på kompromis med service og kvalitet. Vi har solgt over 50.000 cykler siden starten i 1999 og servicere dagligt tilfredse kunder i europa.
kalundborgvej 65, 4200, slagelse
- +45 58581004
- kontakt@cykelkongen.dk
- www.cykelkongen.dk
Super fed cykel :)
Jeg købte en Carrara Blizzard her i lørdags, og må bare sige fantastisk cykel - nem og enkel og lige til. Fik god vejledning om hvordan jeg skulle "stykke" cyklen sammen og som de sagde i butikken tog det ikke mere end 30 minutter og cyklen var køreklar :)
Kan kun anbefale cykler fra Cykelkongen - god service og dejlig vejledning.

Besvarelse fra Cykelkongen
fin cykel til overkommelig pris
Flot cykel, fede fælge og gear fungerer rigtigt optimalt. Skrabede lidt på i skivebremsen men efter en hurtig smøring og lidt kørsel fungere den også perfekt nu.
Kan anbefales til andre fra min side.

Besvarelse fra Cykelkongen
Latterlig ringe service, samt ikke mulighed for prøvetrilning.
Vi var 2 fyre, der ledte efter ny cykel, og havde set Cykelkongens gode tilbud på nettet. Da vi kommer fra København og gerne vil se og prøve cyklerne først, vælger vi at ringe til kundeservice.
En flink mand guider og fortæller omkring kvalitet osv., som kort beskrevet løs sådan: Næsten ingen cykler laver deres egne komponenter og derfor er deres ligeså gode, fordi de selv bygger dem af stumper. Fint, fint tænker vi.
Jesus Fucking Christ, hvor var vi skuffede da vi kom til Slagelse efter en lang køretur. En ung mand møder os, da vi kommer ind og viser os de 2 racercykler "Carrara Volante Concour". De virkede lidt runge ift. de andre mærker vi har prøvet, og billig-plastik agtige omkring bremsehåndtag og gearskift. Anyways, prisen er billig, så pris og kvalitet følges "åbenbart" (det ved jeg jo faktisk ikke) ad.
Vi ville lige prøvekører den ene (en tur på 100m max), men det kunne vi satme ikke!? Er det en cykelforhandler eller ej?
Nå, men jeg prøver at fortælle den arrogante gut, at vi altså er kørt i en time kun for det her, hvortil han blot "jeg må ikke lade jer prøvekøre den". Han kunne ikke levere den med alm. pedaler til alm. fodtøj (ikke click). - Joh, muligvis kunne han "støve" nogle op. Måske.
Jeg svarer lidt irriteret at jeg synes det hele er lidt latterlig service, hvortil han blot fniser en smule. Kæft, hvor er det ringe service.
Vi kørte til Cykelexperten i Glostrup og fik fortrinelig service sammenlignet med.

Negativ???
Jeg er noget overrasket over den negative anmeldelse af Maxxum Brian Holm Tour Legend? Jeg købte personligt en af disse cykler helt tilbage i 2007 og har stort set brugt cyklen hver eneste dag både sommer og vinter og det eneste jeg har skiftet på cyklen er dæk og bremseklodser. Jeg bor i Århus og cyklen bruges både på gaden og i skoven, jeg vejer små 90 kg og er absolut ikke typen der vasker og pudser cykel til hvert andet øjeblik, den har været til justering hos en af de lokale cykelbutikker og fik ved denne lejlighed det store helbredscheck med resultatet nul fejl!
Jeg kan derfor kun anbefale disse udemærkede cykler, den hurtige levering og nok Danmarks bedste priser.
Forfærdelig kvalitet og service
Købte i slutningen af 2007 en brian holm tour legend mtb. Efter 3 måneder var der bøvl med bagskifteren der ikke ville blive i gearet.. jeg kontaktede cykelkongen via mail for at finde en løsning flere gange men blev aldrig besvaret.. Jeg forsøgte efter flere uger uden svar så at kontakte dem via telefon hvilket først lykkedes efter 2 uger hvor jeg kommer i kontakt med en fyr. Jeg forklarede problemerne med gearet men fik af vide at det var mig der havde skiftet for voldsomt og at det var derfor det ikke virkede længere. Fortalte at jeg havde haft den nede ved en autoriseret cykelhandler for at få ham til at se på det da jeg ikke kunne komme i kontakt med cykelkongen, og han mente at det bestemt blev dækket af garantien. Da jeg fortalte fyren i telefonen dette fik jeg af vide at det absolut ikke var andre der skulle vurdere noget som helst om deres produkter og at det desuden kun var muligt at få reservedele osv. via dem da de er eneste forhandler i landet.
Jeg opgav herefter at bøvle med dem da de ikke ville reparere eller se på fejlen på deres regning - Det er forholdsvis dyrt at sende en cykel med postdanmark.. Min cykel er nu lige over et år gammel og for et par måneder gik forskifteren også i stykker så jeg kan nu hverken skifte foran eller bagpå. Desuden er der flere steder brugt skruer der ikke er rustfri og forgaflen er også så småt begyndt at ruste. Det skal siges at cyklen selvfølgelig bruges i regnvejr, men at den står i cykelkælder hver nat. Det er simpelthen for dårlig kvalitet det udstyr der sidder på den, desuden er det en kæmpe ulempe at man kun kan få reservedele via dem hvilket betyder at en almindelig cykelhandler ikke har en chance for at lave cyklen.. Vil absolut ikke anbefale at købe noget som helst ved dem..
Eneste plus er at de er meget hurtige om at levere cyklen!
- Update
Efter at have skrevet min anmeldelse her på trustpilot modtog jeg en mail fra Tom der var noget forundret over min oplevelse med hans firma. Vi fik snakket om hvad der var galt, og han ville sende 2 nye skiftere til mine gear. Efterfølgende knækkede et eger på hjulet som medførte at det x'ede. Jeg snakkede så igen med Tom der sagde at jeg bare skulle sende det til ham så ville han ordne det. Cyklen er efterhånden temmelig gammel men servicen blev lavet uden beregning og jeg fik hjulet tilbage efter et par dage, hvilket jeg ser som god service..

5 stjerner fra mig
Købte en brian holm slalum edition i sort, flot og nem at samle. Medfølgende hjelm var for lille, men fik den byttet. Desuden havde de sendt en forkert støttefod med, men den fik jeg også byttet promte. Måtte dog selv betale fragten den ene vej.
Absolut et sted jeg vil anbefale. Jeg er bestemt tilfreds.
God Service
Cyklen kom så lovet, men punkterede allerede dagen efter den var blevet samlet. da jeg så fjerner slangen ser jeg at problemet er at fælgbåndet har rykket sig og blottet hullerne til fælgen. Jeg skriver derfor til cykelkongen og allerede dagen efter svarer de mig og sender mig en ny slange. Det kaldes god service
Hurtig levering og super service.
Har købt en Maxxum Junior MTB til min søn.
Super hurtig levering sparede os for en masse "hvornår får jeg min cykel"
Der var bare lige et problem med at skifte gear. Skrev en mail til Cykelkongen og fik meget hurtigt svar og der blev fundet en løsning, så min søn hurtigt kunne komme ud og bruge den nye og meget flotte cykel. Det var gearkablet der var problemet og det blev skiftet af en lokal cykelsmed.
Bagefter fik oven i købet et par cykelbriller fra Cykelkongen, som kompensation for de få ekstra udgifter vi havde haft og besværet.
En rigtig lækker handel og en god oplevelse, som gør at Cykelkongen er med i overvejelserne, når der skal købes ny cykel igen.
Har opgivet at komme i kontakt med cykelkongen
Jeg købte en mountainbike i januar hos cykelkongen. Den var iløbet af ingen tid faldet fra kr. 3995 til kr. 1995,- Efter ganske få turer på den blev det hurtigt klar at ikke alle gear fungerede på bagskifter og at kæden rustede og blev dårligere og dårligere. Nogen gange var gearskift umulig. Har forsøgt at kontakte cykelkongen både via mail og telefonisk, af flere gange. Har 1 gang været i kontakt med firmaet, men da var der en maler som ikke havde meget med cykler at gøre....
Har nu selv brugt penge på at skifte defekte dele og jeg fortæller da vidt og bredt om hvor jeg har købt cyklen henne..
Mvh
Kim Knudsen
Efter at jeg har skrevet herinde på denne side omkring mine oplevelser med cykelkongen, gik der ikke mange minutter før jeg havde Tom fra cykelkongen i telefonen. Og efter at vi havde fundet hinanden og han også havde fundet min mail, må jeg nok sige at min opfattelse at cykelkongen har ændret sig radikalt. Og det til det meget positive. Man får den opfattelse at cykelkongen vil gøre alt for at deres kunder bliver tilfredse med de varer der købes ved dem. I mit tilfælde har der næsten været daglig kontakt, skabt af cykelkongen indtil jeg med tilfredshed har kunnet konstatere at de mangler min cykel havde, nu er lavet og de udgifter jeg havde inden vi fik kontakt med hinanden er refunderet i form at varer jeg havde brug for.
Super service da vi fandt hinanden.

Besvarelse fra Cykelkongen
Jeg er så glad for min cykel ;)
Købt en RIPELLO MONDIAL for en måned siden og det er den fedeste cykel jeg nogensinde har haft, den er af super kvalitet (har virkelig kørt den hårdt i skoven) og Cykelkongens service var helt i top. 5 fantastiske stjerner til dig.
Kanon cykel til kanon pris
En bedre cykel til prisen findes ikke. God service ved køb og levering af cyklen. Alt i alt kan jeg godt anbefale denne hjemmeside til alle der ønsker at gøre et godt cykel køb.

Fed cykel
jeg har igår købt mig en maxxum tour legend. Jeg blev vejledt af en mand, der tydeligvis havde godt styr på sit kram og han kunne fortælle mig alt om de forskellige komponenter der sidder på cyklen. Jeg har været ude og trille en enkelt tur i skoven og cyklen virker optimalt og kører godt, udover den også er ret fed at se på.
Alt i alt en god oplevelse med cykelkongen.dk

Defekt kæde, rust inden 1 måned samt dårlig og uforskammet service
Jeg købte for under en måned siden en beach-bike hos Cylkelkongen. Ifølge annoncen skulle den have en normalpris på 5000 kr. Den var sat ned til 2000 kr. Den begyndte efter meget kort tid at ruste og i sidstre uge var jeg 2 dage i træk ude for, at kæden hoppede af og kilede sig fast mellem tandhjulet og der hvor hjulet er spændt fast. Vel og mærket så fast, at man ikke kunne få den fri uden værktøj, i begge tilfælde var der hurtigt 2 flinke mænd, der forsøgte ihærdigt, men heller ikke de kunne få kæden fri.
Jeg rettede derfor telefonisk henvendelse til Cykelkongens hotline, hvor jeg i en meget pæn og venlig tone bad den pågældende om at hjælpe mig med at få cyklen til at fungere. Jeg fik et meget flabet svar om, at det kunne jeg da bare have læst i manualen, og at jeg ud fra beskrivelsen af materialet på cyklen burde have indset, at den ville ruste med det samme, hvis man ikke pudsede og plejede den. Det kunne jeg altsammen læse om i manualen. Jeg fik også at vide, at grunden til, at kæden hoppede af, var at baghjulet - som var monteret af fabrikken - gik skævt, og igen at det kunne jeg have læst om i manualen. Jeg må sige, at det undrede mig, at min vægt på 50 kg. allerede kunne have fået baghuljet til at gå skævt...
Efter at have fået samme svar i en meget nedladende tone mange gange spurgte jeg - stadig i en pæn tone - om ikke den pågældende kunne prøve at forklare mig, nøjagtigt hvad problemet var, og hvad jeg skulle gøre, for at cyklen kunne fungere. Dette førte blot til samme svar som før om, at det kunne jeg læse i manualen. Til sidst blev jeg så frustreret, at jeg svarede, at jeg var fløjtende ligeglad med, hvad der stod i manualen, jeg ville bare gerne have min cykel til at fungere. Hvorefter røret blev knaldet på af cykelkongen med en bemærkning om, at jeg ikke skulle ringe der mere. Forinden havde jeg dog fået tilbudt, at Cykelkongen kunne se på cyklen, men så skulle jeg køre hele vejen fra Kbh. til Slagelse med cyklen. På direkte forespørgsel fra mig, oplyste Cykelkongen, at cyklen ikke kunne sendes dertil, fordi den nu var samlet og jeg ikke længere havde kassen.
Jeg har efterfølgende fået en cykelhandler til at udbedre cyklen for 1300 kr. Men rusten, den fortsætter selvfølgelig, og jeg forventer ikke at kunne bruge cyklen mere end max et par år. Så næste gang er der ikke nogen tvivl om, hvor jeg køber min cykel - det gør jeg hos den flinke cykelhandler, som hjalp med at udbedre cyklen.
Jeg har fået flere svar på min anmeldelse fra Cykelkongen. Udover at jeg er meget uenig i Cykelkongens udlægning af vores samtale på flere punkter, synes jeg, at tonen taler for sig selv, ligesom det siger noget, at man hænger klagere ud med navns nævnelse. Min eneste agenda med denne anmeldelse er, at advare andre mod at få en lige så dårlig erfaring med Cykelkongen som mig. Mvh. Tine
PS. Jeg synes iøvrigt, at det er meget påfaldende, at der med et meget kort tidsinterval efter min negative anmeldelse er kommet hele 2 anmeldelser med 5 stjerner (den ene dateret en søndag, hvor man næppe har fået en cykel leveret og samlet, som man har bestilt en lørdag!), heraf en vedr. 2 cykler af samme model som min...
Var denne bedømmelse brugbar? Ja / Nej / (Rapportér misbrug)
Dato: 9. februar 2009

God Hjælp
Jeg fik et hurtigt svar på min henvendelse og de var flinke til at hjælpe mig videre og løse problemet konstruktivt. De gik også meget op i at problemet blev løst hurtigt og irritationsmomenterne slettet. God service

Besvarelse fra Cykelkongen
Microshift gearsystem er bare genialt og lynhurtigt
Købte for 3 uger siden en Maxxum Signature 2009 model hos cykelkongen i Slagelse, kendte ikke personligt systemet men blev overbevist af indehaveren af firmaet efter besøg i deres showroom i Slagelse. Jeg har faktisk altid kørt Shimano men dette nye system fra MICROSHIFT er fantastisk, det skifter lynhurtigt og præcist, det virker ualmindeligt robust og selve klikskifterne på styret er bare blandt det bedste jeg nogensinde har prøvet. Jeg kører ganske hårdt i skoven på min cykel og er imponeret over hvor robust og velkørende denne cykel er og kan derfor kun anbefale alle at prøve såvel cykler fra cykelkongen som disse nye gearsystemer.

Besvarelse fra Cykelkongen
Manglende del og forgæves kontakt!, men.....
Efter at have fået leveret min købte cykel, konstaterede jeg, at der manglede et leje i forrøret. Ved første samtale mente de ikke, at dette kunne passe og antyede, at jeg havde samlet det forkert, men afslog dog ikke ikke at der kunne mangle en del! Jeg undersøgte, om det var mig den var gal med og sendt dem et billede af cyklen, hvor jeg mente det pågældende leje manglede. Efter flere mails og utallige opkald gav cyklenkongen mig ret og sendte efter lang tid lejet. Alt i alt en blandet oplevelse. Jeg er ikke tilfreds med håndteringen af min manglende del, men jeg fik det da til sidst!
Efter at jeg har skrevet mit indlæg, har cykelkongen.dk kontaktet mig. Dette finder jeg professionelt, hvorfor min holdning er ændret positivt. Cykelkongen.dk lavede nogle fejl ved leveringen, men har siden hen rettet op på det!

Besvarelse fra Cykelkongen
God service og effektiv levering
Vi har købt 25 flotte cyker gennem Cykelkongen til en salgskonkurrence. I forhold til cyklernes gode kvalitet var prisen meget attraktiv.
Betjeningen var venlig og effektiv og leveringen lige så.
Vi vil helt sikkert købe cykler gennem cykelkongen en anden gang hvis vi skulle få behov for det.

Besvarelse fra Cykelkongen
mountainbikes og cykler til hele familien
Vi er en familie på to voksne og tre teenagere. Vi har hver en mountainbike, men vi enkelte i familien har også suppleret med en racercykel og en street-cykel i familien - alle fra cykelkongen. Cyklerne er god kvalitet og vi har fået meget cykel for pengene, ikke mindst med de kvalitetsdele der sidder på. For de yngre i familien betyder det også noget at cyklerne er smarte at se på. Når vi har haft brug for vejledning til at skifte saddel eller mindre reparationer har vi fået god og engageret telefon-rådgivning fra cykelkongens administration.
Hotline der virker
Jeg købte for ca. ½ år siden en Carrara cykel til min datter, en absolut fin og trendy cykel til prisen. Efter den er blevet brugt i ½ år var den begyndt at værre lidt upræcis i gearskiftet, jeg kontaktede Cykelkongen på deres hotline, her blev jeg positivt overrasket over den kompetente vejledning jeg fik, gearet er nu justeret ind og cyklen køre igen som den skal, jeg er meget tilfreds med den behandling jeg har fået på Cykelkongens hotline.
Cykler i absolut Verdensklasse!!!!!
Kvalitet for pengene.
professionel betjening.