Cykel-X-Perten Anmeldelser 147

1,3

Købte en junior MTB. Listepris, men hurtig levering og klargøring. hentede den fredag og gav den lørdag morgen i fødselsdagsgave. Så straks sadlen kunne bevæge sig, men strammede den blot selv. En tim... Se mere

Først ser jeg en medarbejder køre en anden cykel ind i den kvindelige kundes cykel og vælte den. Derefter da hun bemærkede at det var ikke iorden og at der nu var skader på styrets håndtag og ridse... Se mere

Jeg købte et set hvide cykelbukser af god kvalitet. De var misfarvede - gult - i skridtet og op ad benene. Ret upassende. Forretningen sagde at de før havde haft tilsvarende misfarvede bukser i den... Se mere

Købte ny von backhaus cykel til min søn om fredagen, mandag da han skulle i skole, røg den ene pedal af. Jeg kørte ud for at skrue den på igen men gevindet var ødelagt, den anden pedal var heller... Se mere

1,3

Dårlig

Skal du købe ladcykel? Hold dig væk fra Mosquito cykelcenter i Albertslund

Skal du købe ladcykel? Hold dig væk fra Mosquito cykelcenter i Albertslund
Jeg tror ikke han er helt op to date med sin viden om Ladcykler, hvilket har kostet mig 1100 kr i "fragt gebyr" at finde ud af
selvom der er tale om en :

§75A & §76 i købeloven.

Jeg betalte de dyre lære penge fordi jeg ikke kunne overskue at lægge sag og klage via forbrugerrådet (kan tage op til 6 md) det skulle bare ud af verden.

Vi ville gerne have en Ladcykel som jeg kunne køre min Kone og vores 13md datter i.
Kone = 65Kg Datter = 10Kg 65+10 =75Kg
og at der skal være Y-sele og klap bænk, ellers bare så nem og vedligeholdelsesfri så mulig.

Jeg selv er 198Høj og 150kg...

Han forslå en let alu stel med 26" hjul og udvendig gear (for at mindske rullemodstand)

Vi får en flot sort Cykel med det hele dog med en fastbænk m lås og alm sele.

Da vi spørger om vi stadig kan have vores datter i (han må jo vide mere end mig da han jo er cykel handler) siger han at vi bare skal bruge vores autostol på bænken og så sele over....

Efter at havde forsøgt forgæves, køre vi i Babysam for at høre om de har en stol som kan passe til, dette vil de ikke og råde os til at vi skal prøve at ringe til staden for at høre nogle løsninger.

Smedien på staden forklare at selve Bænken kun er for børn 4 år+ !

Desuden er det en forkert stel type til så stor en mand som mig samt at kassen kun kan klare 70kg!!
(Dette havde jeg spurgt om da han forslog let alu, hvortil han svare at de jo skulle skrive et tal og det ikke var et problem)

De udvendige gear var kun når man skulle køre lange ture og at de ikke var sikre i by trafikken når man jo ikke kunne skifte når man pludselig skulle bremse op og holde stille ved et kryds...

Jeg tror nu engang mere på dem som i tidernes morgen "opfandt" ladcyklen til børnefamilien end på en lille kæde cykelhandler i Albertslund.

Jeg blev sur og afleverede cyklen tilbage, men altså ikke uden at han skulle havde lidt for fragt og ridser der var der fra start (man glemmer åbenbart meget som cykel mand på 14 dage, trods det var den eneste ladcykel der blev solgt)

Utroligt at 1100 kr kan betyde så meget når han så til gengæld nu får rigtig dårlig omtale til alle jeg kender ??

Så jeg har lært min fejl, håber at i vil undgå jeres ved at læse denne anmeldelse ; )

Kommentar Find nyttig Svar som firma Rapportér

10. november 2011

Mosquito Cykelcenter Helsingør - Uacceptabel behandling af deres kunder og alt for ringe service

først og fremmest, er deres attitude fuldstændig uacceptabel, de virker så sløve og Jeg-er-ligeglad agtige derinde og servicen kan man næppe klage over for der er næsten ingen. De er næsten altid underbemandede så man kan få lov at vente i en halv dag.
Da jeg brugte alle mine "hårdt optjente" sparepenge på en knallert dernede giver han mig en med ridser i lakken, og med defekt benzinmåler.
jeg kørte flere gange forgæves for de, ikke lige havde tid alligevel. (der er 22km tur/retur) og fik til sidst lavet måleren og fik lovet at de ville udbedre lakskaden ved første servicetjek.

Min kammerat og jeg, havde så bestilt tid til vores knallerters, service chek (Min 1000km tjek og hans 3000km tjek) og vi aftalte den 14. maj 08 på trods af at jeg fortalte ham at vi først havde fri 15:15 den dag.
Den 14. maj 08 kom vi så derop og var der allerede kvart i 3 og sagde at vi havde 2 knallerter der skulle til service hvorefter han sagde at det kunne han ikke nå at lave når vi kom så sent.. ?
men vi kunne hente dem dagen efter hvis han nåede at blive færdig til dér. jeg gjorde ham opmærksom på at den var begyndt at dryppe olie og at jeg måtte fylde på hele tiden for at den ikke skulle løbe tør.

Vi kom så dagen efter da de havde ringet og fortalt at de var færdige og da vi skulle betale havde han taget en timeløn for at polere lak skaden op, selvom det var en garrantisag. det slettede han så fra regningen og skrev færdigt. da jeg kom ud til knallerten lignede det noget jeg bedre kunne have poleret selv.. + at i baggagerummet var de kommet til at knække en skrue men de havde bestilt en ny til mig, sagde de.. da jeg så kom hjem og satte den lå der 6 timer senere (Jeg havde været på arbejde i mellemtiden) halvdelen af olietankens indhold under knallerten.. og den dryppede stadig MEGET værre end før. .. jeg er meget skuffet over min behandling dernede og dybt utilfreds over at de sælger mig en knallert med så mange fejl og mangler som de ikke kan rette.

alt i alt ville jeg hvis man kunne have valgt 0 stjerner for de

15. maj 2008
Vis anmeldelser på alle sprog. (147 anmeldelser)