Na wat vertraging bij de bestelling via messenger contact gezocht. Er werd direct gereageerd. Na het lezen van reviews maakte ik me wat zorgen. Dit werd direct opgepakt en een dag later werden alle s... Se mere

Bestelling moet ik nog daadwerkelijk zien. Deze is binnen NL verstuurd en komt nu per vliegtuig naar Curaçao. We zijn benieuwd. Over de communicatie ben ik matig te spreken. Meerdere berichtjes gestuu... Se mere

Prima website, alleen miste ik de informatie en status wanneer mijn bestelling werd verzonden. Na bijna 1 week heb ik per email een navraag gedaan over de status vam de bestelling. Prompt de volgende... Se mere

1. Cigarforretning

Cuberna is hét premium lifestyle platform voor jou! Het assortiment bestaat uit producten die naadloos aansluiten bij jouw Premium Lifestyle. Van handgemaakte humidors, sigarenaccessoires als aanstekers en kokers tot luxueus meubilair, bij ons zit je goed. Ons magazijn en kantoor bevinden zich in Emmen vanwaar wij dagelijks alle werkzaamheden verrichten om onze klanten van dienst te kunnen zijn. Wij proberen alles op één locatie te houden, zodat wij onze klanten de beste service kunnen verlenen.

4,0

God

Svarer typisk inden for 1 uge

Vergeten kortingscode

Op de site een aankoop gedaan. Helaas pas na het afrekenen gezien dat er een kortingscode toegepast had kunnen worden waarmee je 15% korting kreeg. Ik besloot een mail te sturen met de vraag of daar nog iets aan gedaan kon worden.
Binnen een paar dagen kreeg ik het bericht dat er een bedrag terug gestort zou worden. Het ging om de 15% die ik anders bespaard zou hebben.
Mooie service
Hartelijk bedankt

28. november 2024

Elba Triple Flame sigarenaansteker

Ik heb een Elba Triple Flame sigarenaansteker besteld Deze aansteker is een model met 3 torches.
De communicatie over de bestelling was prima en de bestelling werd, zoals op de website vermeld, de volgende dag bezorgd.
De aansteker ziet er mooi uit (dit is natuurlijk persoonlijk) en voelt solide aan. De aansteker kan met een standaard gasbus gevuld worden. Na het vullen even een paar keer aan en uit klikken voordat de torch werkt maar dat zie je vaker bij aanstekers na het vullen. Daarna volstaat een lichte druk op de knop om de torch te laten branden.
Er wordt zelfs een soort sleuteltje meegeleverd die je kan gebruiken om de vlamhoogte in te stellen
Je kan de gasvoorraad bekijken door een klein venster op de aansteker en onderaan bij de vulnippel is ook nog een sigarenboortje aanwezig.
De sigarenboor gebruik ik niet. Hiervoor gebruik ik een losse boor of knipper.
Aangezien ik alleen in het weekend een sigaar rook kan ik over de duurzaamheid nog niet veel vertellen want ik heb de aansteker nog maar 1 weekend gebruikt.

25. oktober 2024

Bad painting of the artikel

Bad painting of the artikel
Na contact met leverancier werd mij een nieuwe aansteker gestuurd.
100 punten geweldige service.

3. oktober 2024
Cuberna-logo

Besvarelse fra Cuberna

Wat jammer om te vernemen dat er iets niet goed is. U mag ons via email contacteren en dan helpen wij u graag verder. info@cuberna.nl

They don't sell what they show

I had a terrible experience with this company. The sponge they sent for the humidifier was much smaller than what was advertised on their website. After contacting them, they admitted the mistake but only offered a measly 10% discount. The product was completely unusable, so I returned it. From there, things only got worse— they claimed they never received the returned goods and I got no real answers from customer service. Needless to say, I never received any credit or refund. I’ve lost all trust in this company and will never purchase from them again. Product is still wrong on their website (September).

19. maj 2024

Plasma aansteker(top product)En goede service!

Had 2 plasma aanstekers besteld,1 voor mijzelf,1 cadeau.Maar bij ontvangst,was er 1 die kapot was,en de meegeleverde oplaadkabeltjes paste niet op de aanstekers.mail gestuurd,en kort daarna mail terug gekregen.Kreeg nieuwe aansteker toegestuurd met 2 compatible oplaadkabeltjes erbij.Dat kreeg ik de volgende dag al! dus al bij al,TOP SERVICE!

30. august 2024

Bestellte Ware erhalten

Vorsicht an Alle
Es handelt sich hier um Betrüger.
Eine Bezahlung wird von Klarna abgelehnt und wenn man daraufhin das Geld per Überweisung ( für eine Bestellung eines Feuerzeug) tätigt ist das Geld weg denn es antwortet niemand mehr auf die Mails

22. august 2024
Cuberna-logo

Besvarelse fra Cuberna

Ich entschuldige mich dafür, dass dies nicht in Ordnung ist. Können Sie mir Ihren Zahlungseingang per E-Mail schicken und wir werden ihn überprüfen.