Virksomheden har svaret
De pannen voelen mooi zwaar, en stevig aan. Ik kan er geen kleine sporen vinden van het fabricageproces, zoals krasjes of bramen. Ook de verpakking is zeer sterk en gefocust op het beschermen van... Se mere
Virksomheden har svaret
De bestelde koekenpan werd optijd afgeleverd. We hebben al enkele pannen eerder gehad en die bevielen zo goed dat we er nog een hebben bij genomen. Bij een visite praten we over eten en pannen, dan... Se mere
Virksomheden har svaret
At Matero Cookware, we make cookware for real home cooks. With durable, chef-worthy and versatile products, we make cookware suitable for any kitchen. Unleash your inner chef with Matero Cookware products.
Nautilusstraat 6, 7821 AH, Emmen , Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Superpan doet wat hij moet doen snel warm en prima te handelen
Ondanks dat de levering lang onderweg was met een schip, zijn de pannen het wachten waard. Vanwege aankomende verhuizing nog niet gebruikt.
Prachtige kwaliteit.
Ik ben al een tijd op zoek naar goede pannen. Mijn dochter heeft deze pannen gekocht en is zeer tevreden. Ik heb 2 sets pannen gekocht.
Het was snel geleverd en de service is uitstekend.
Wat een waanzinnige pannen zijn dat. Zeer goede kwaliteit, koeken niet aan en heel makkelijk in gebruik. Het handvat houd prettig vast en wordt niet warm. Schoonmaken is makkelijk.
Ik raad deze pannen iedereen aan.

Besvarelse fra Matero Cookware
Deze pannen zijn top. Zien er super goed uit en hebben een perfecte anti-aanbaklaag. P-fas vrij en je hoeft door de goede anti-aanbaklaag maar heel weinig boter/olie te gebruiken. Wel belangrijk is dat je de pannen seasoned. Maar dat is zo gebeurd. Ik ben er blij mee😀👌🏻

Livraison ultra rapide
Je connais vos ustensiles qui sont utilisés par mon frère chef de cuisine …

Besvarelse fra Matero Cookware
Ik heb eerst wok gekocht die bevalt mij meteen goed. Ik hem gebruikte hij pakte totaal niet aan. Later heb ik nog twee bakpannen een grote en een kleine bij gekocht en bevalt mij ook prima. Ik raad ze iedereen aan die een goede kwaliteit pan zoekt voor een betaalbare prijs. Ik denk dat ze over een jaar of 5 nog steeds heb ik verwacht nog veel langer. Ze zijn keurig netjes op tijd geleverd wat beschreven staat op de site. Op de mail kon je precies zien dat ze onder weg zijn en wanneer dat ze geleverd zijn. Het is top kwaliteit waar veel restaurants gebruik van maken.

Besvarelse fra Matero Cookware
Levertijd viel wel wat tegen en zeker de communicatie hierover.

Besvarelse fra Matero Cookware
Is de beste pan wat ik in mijn hele leven heb gekocht

Besvarelse fra Matero Cookware
Ik heb onlangs een set Matero pannen gekregen en ik moet eerlijk zeggen, dit is precies wat je hoopt maar zelden krijgt. Degelijke kwaliteit, strak design en vooral: Ze doen gewoon wat ze moeten doen, en dat goed.
Wat mij direct opviel is de warmteverdeling. Geen hotspots, geen gezeur, gewoon gelijkmatig bakken. Of je nou een eitje maakt of een stuk vlees dichtschroeit, het resultaat is consistent. Ook fijn, ze voelen robuust aan zonder lomp zwaar te zijn.
Schoonmaken is ook geen straf (en dat zegt wat 😄). Even afspoelen en klaar. Dat maakt dat je ze ook écht graag gebruikt in plaats van dat ze achterin de kast verdwijnen.
Kortom geen hype, maar gewoon goede pannen waar je elke dag plezier van hebt. Aanrader.

Besvarelse fra Matero Cookware
Twee pannen gekocht. Lijken sneller warm te worden dan andere pannen die ik in gebruik heb. De paar keer dat ik ze nu heb gebruikt is de indruk goed. Solide gemaakt. 1 pan had kleine beschadiging in de rand, maar niet niemenswaardig om retour te sturen. Maar voor zo' n dure pan mag dit eigenlijk niet voorkomen bij kwaliteits controle, fabrikage of inpakken.

Besvarelse fra Matero Cookware
Goededag, nu de tweede besteld!! Wel even op moeten wachten want was een pre order. Maar nu twee fantastische pannen.

Besvarelse fra Matero Cookware
Hele fijne pannen. Meerdere besteld. Bakken fijn en zijn goed schoon te maken. Aanrader!

Besvarelse fra Matero Cookware
Ook de verpakking is zeer sterk en gefocust op het beschermen van de pannen, niet alleen het verpakken.
Ik ben iets minder tevreden over de communicatie. 2 van onze pannen waren niet leverbaar, maar dat werd ons niet verteld. Op onze email werd wel erg snel en duidelijk gereageerd.

Besvarelse fra Matero Cookware
Pannen zijn geweldig voor alle doeleinde toppie bij voorbeeld fornuis oven ideaal. Weinig oli en boter nodig.
Doen graag Indisch koken dus wok ideaal.

Besvarelse fra Matero Cookware
Ik ben super tevreden met mijn aankoop van Matero Cookware. De kwaliteit voelt meteen goed aan en de pan verwarmt snel en gelijkmatig. Vooral de antiaanbaklaag werkt top, zelfs zonder veel olie bakt alles perfect. Ook het design is strak en ziet er luxe uit in de keuken. Ik heb er inmiddels meerdere gerechten mee gemaakt en alles ging moeiteloos. Zeker een aanrader voor iedereen die goede en duurzame pannen zoekt!

Besvarelse fra Matero Cookware
Perfecte duidelijke communicatie, prachtige pannen (wok en koekenpan) uitstekende prijs kwaliteit verhouding en perfecte snelle levering, wij zijn blij met onze Matero Cookware keuze

Besvarelse fra Matero Cookware
Vandaag 2e pan van dit merk ontvangen.
Ik ben er heel blij mee. Pannen bakken inderdaad niet aan. Je krijgt een goede gebruiksaanwijzing toegestuurd. De pannen gaan bij mij niet in de vaatwasser
al zou dit wel kunnen. Door te reinigen met water krijgt de pan een seizonlaagje waardoor de non stick nog beter wordt.
Waarom dan geen 5 sterren?
De communicatie van het bedrijf kan beter. De pan moet nl uit China komen (met de boot) en dat kan soms weken duren. Pas daarna krijg je een track & trace code. Dus geduld hebben en niet te snel gaan berichten dat je nog niks hebt ontvangen.

Besvarelse fra Matero Cookware
Door de diverse maten van de pannen en de wokpan zijn ze voor alle gerechten te gebruiken. Ook de nalevering is prima verlopen.

Besvarelse fra Matero Cookware
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.