Clear website, product is as described and well made so happy with purchase. Only slight downside would be that many items were sold out when I was buying.
Had 2 plasma aanstekers besteld,1 voor mijzelf,1 cadeau.Maar bij ontvangst,was er 1 die kapot was,en de meegeleverde oplaadkabeltjes paste niet op de aanstekers.mail gestuurd,en kort daarna mail terug... Se mere
Bestelling moet ik nog daadwerkelijk zien. Deze is binnen NL verstuurd en komt nu per vliegtuig naar Curaçao. We zijn benieuwd. Over de communicatie ben ik matig te spreken. Meerdere berichtjes gestuu... Se mere
Cuberna is hét premium lifestyle platform voor jou! Het assortiment bestaat uit producten die naadloos aansluiten bij jouw Premium Lifestyle. Van handgemaakte humidors, sigarenaccessoires als aanstekers en kokers tot luxueus meubilair, bij ons zit je goed. Ons magazijn en kantoor bevinden zich in Emmen vanwaar wij dagelijks alle werkzaamheden verrichten om onze klanten van dienst te kunnen zijn. Wij proberen alles op één locatie te houden, zodat wij onze klanten de beste service kunnen verlenen.
Kapitein Grantstraat 3, 7821AP, Emmen, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Werkelijk één grote puinhoop. Humidor besteld met de belofte van Cuberna dat die de volgende dag bezorgd zou worden. Vervolgens krijg ik een mail dat het 2 a 3 dagen langer kan duren ivm """de drukte""", prima kan gebeuren. Vervolgens hoor ik een week lang niks, stuur ik een mail en nog geen 30 minuten later krijg ik reactie dat mijn humidor verzonden zou zijn. Prima, paar dagen te laat maar iig mijn product binnen. Totdat ik de volgende dag een lege aansteker en een sigarenknipper met vette vingerafdrukken erop in mijn brievenbus ontvang. Ik rustig een mail gestuurd, week geen reactie. Nog een mail, reactie na 3 dagen of ik een foto wil sturen. Gelijk gestuurd, week geen reactie. Wederom mail gestuurd en wederom een week geen reactie.
Michel Doek en Martijn Meijering maken er één grote pleurisbende van aangezien er naast de neppe gefabriceerde reviews weinig positiefs te lezen is.
Prijzen zijn netjes, word netjes behandeld, reageren alleen een beetje traag
Na helaas wat problematiek met producten die beschadigd werden aangeleverd, geretourneerd en het geld teruggestort gekregen, een tip voor klanten die Cuberna ook graag willen bereiken, wellicht plaats een review op TrustPilot of verstuur een e-mail via hun website en een tip voor Cuberna, bekijk wat vaker jullie spam e-mails want er zitten vast en zeker wel klanten tussen die graag geholpen willen worden.
Eind goed, al goed!
Slechts een deel van de order ontvangen. Wekenlang geen enkele reactie op mails en dm. Direct na een negatieve review (...) is eea alsnog nageleverd. Slotsom: schitterende website met breed assortiment, maar 'klantenservice' is ondermaats.
Der Shop ist echt Schrott!!!
Meine Bestellung (ein Geburtstagsgeschenk) wurde erst garnicht losgeschickt…Danke nochmals 🥹
Meine unzähligen Anfragen blieben bis heute unbeantwortet. Hab Gott sei Dank über Applepay bezahlt und das Geld zurück erhalten.
The delivery wqs quickly done, the quality is as advertised and the pictures on the website are realistic. Im very pleased with the product.
Op 2 maart een bestelling gedaan. Deze heb ik betaald maar ik heb een maand later (3 april) mijn pakketje nog steeds niet binnen. Laat staan een track & trace code.
There were some delivery problems but over all everything went smoothly and products are good.
Products were not delivered; company can not be reached by telephone, streetview shows a different company on this address, emails to info box are not answered ...
service was top
het product is zoals ze omschrijven
de levertijd is supersnel
het is al mijn 2de bestelling die ik doe hier
Na wat vertraging bij de bestelling via messenger contact gezocht. Er werd direct gereageerd. Na het lezen van reviews maakte ik me wat zorgen. Dit werd direct opgepakt en een dag later werden alle spullen bezorgd. Michel stuurde meerdere berichten of alles al binnen was. Cuberna heeft verbetering laten zien. Een goede review is dan ook verdiend. Dank en ik blijf klant. M de Vries Elsden training
In eerste instantie had ik wat problemen met de levering van mijn pakketje omdat ik per ongeluk een verkeerd adres had ingevuld. Cuberna was heel behulpzaam en ze stonden me vriendelijk te woord. Ik ben heel tevreden en zou zeker nog eens iets bij hen bestellen! Bedankt :)
Ik heb een product nog steeds niet ontvangen na meerdere e mails gestuurd te hebben. Geen reactie
Quality, much info, quick delivery. One of the best shops for real cigars, big names and great service.
Absolut das Letzte, Betrüger.
Bestellung ORD00853 im Juni 2022 , Ware bis heute nicht erhalten.
Emails beim Kundenservice werden nicht beantwortet.
Telefonnummer gibt es nicht.
Sowas habe ich wirklich noch nicht erlebt.