Nie polecam Zakupy tylko i wyłącznie przez stronę inaczej oszukują na cenach W Internecie 25.99 przypinka a w sklepie cenę 69.99 nie zorientowałam się i zapłaciłam a zwrócić nie mogłam już zakupu... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat een ontzettend klantonvriendelijk bedrijf. De maten van Crocs komen totaal niet overeen met de werkelijkheid de schoenen vallen gigantisch veel groter uit dan de normale Europese maatvoering.... Se mere
Zeer teleurstellende ervaring. Ik wilde mijn Crocs retourneren, maar moest zelf €12,50 aan retourkosten betalen. Had ik ze gewoon bij Scapino gekocht, dan was ik goedkoper uit geweest én ha... Se mere
Lieve mensen, Bestel hier aub niets, je krijgt je bestelling niet, klantenservice is nauwelijks te bereiken en als je dan contact hebt moet het in het Engels. Mijn bestelling is ergens verdwenen ev... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Waardeloze shop
Er is geen Nederlandse helpdesk op chat. Geen idee per telefoon, maar per chat geen Nederlander is onzin.
Ik meldde mij om te vertellen dat ik geen orderconfirmatie had gehad, verplicht bij wet. Toen ik een stuk Nederlandse tekst stuurde, kreeg ik te horen "Our apologies, however we do not have a Dutch line, please reply in English for further assistance.".
Daar ben ik dan snel klaar mee. Het is toch crocs.nl, niet crocs.com?
En toen gaf ik aan, omdat ik ook geen orderconfirmatie heb, dat er feitelijk geen koopovereenkomst is en dat ik het order dus niet wens te hebben. Het order was ook niet verzonden. Maar dit kon ook weer niet.
Bestel hier niet!!!!!!
Ik ben al weken bezig met mijn terugbetaling dat zou maximaal 30dagen na retourontvangst terug gestort worden wat al te belachelijk voor woorden is en dik 8euro voor het retour moest betalen
Mailen moet in het Engels en telefoonnummer doet het niet
Uiteindelijk via de mail krijg ik te horen dat ze mijn geld terug hebben gestort en contact op moet nemen met mijn bank
ik denk dat ik ben opgelicht
Je moet tegenwoordig echt eerst op deze site de site checken waar je gaat bestellen!!!
Als ik dat had gedaan had ik ze nooit besteld!!!
Tevreden over mijn bestellingen
Verschillende keren hier besteld en alles netjes binnen een paar dagen geleverd gekregen. Retourneren was ook geen probleem. Het zou wel fijn zijn als online bestellingen ook geretourneerd kunnen worden in een crocs winkel
Het enige aandachtspuntje van mij uit is dat de klantenservice ook wel in het NL mag ipv alleen maar engels.
Perfect voor de kids
Omdat het de perfecte schoenen, slippers, loafers, laarzen etc voor kids zijn. Al die mensen die zitten te huilen. Bestel ze niet als je et te duur vind. Ps ze in de winkel desnoods en bestel dan. Je weet de regels en voorwaarden van ze, ga nie achteraf huilie huilie
I ordered 7 items but only recieved 1
I ordered 7 items but only recieved 1, and i can not reach out anyone to get money return or another delivery for missing items, i really dissapointed and regretful to not to buy birken again.
Verzending en retour voorwaarden die…
Verzending en retour voorwaarden die redelijk achterlopen op de online collega's. Retourvoorwaarden zijn aanwezig en kunnen makkelijk uitgevoerd worden maar (grote maar) : op eigen kosten. Schoenen te klein uitgevallen? Pech, betaal maar weer voor de terugzending en betaal nog een keer voor de verzending van een andere maat.
Aanpassen of annuleren van een order gaat niet (hoezo dat gaat niet anno 2024???).
Vermijden om hier te bestellen indien je kan, of je moest wanhopig op zoek zijn achter dat ene paar dat enkel hier te koop is.
Waardeloos dit!
Waardeloos dit!! Nooit meer bestellen via online bij Crocs.nl official site
7,95 kost retour.
Service nul..
Als ik minder dan 1 ster kon geven
Als ik minder dan 1 ster kon geven, had ik het zeker gedaan. Retourlabel zat niet er niet in bij levering. Geen bevestiging ontvangen van verzending. Retourneren op eigen kosten. Verpakking lijkt identiek op die van aliexpress, met een plastic zakje waar mijn crocs in zaten. Echt vreselijk.
Dringend advies niet via deze website te bestellen!
Dringend advies: Bestel niet online bij deze firma.
Wilde de ontvangen, maar te kleine CROCs ruilen voor 1 maat groter. Antwoord: ruilen is niet mogelijk. Advies klantenservice: te kleine crocs retour sturen. tegen betaling verzendkosten! (€7,95).
Dan via de website grotere maat bestellen, maar wel weer (3e keer) verzendkosten betalen!!
Mijn bestelling komt niet binnen
Mijn bestelling komt niet binnen. Het juiste adres, 3x gecheckt. Vervolgens probeer ik op alle mogelijkheden contact te krijgen. Ongelofelijk. Nooit meer bestellen bij hun eigen website!
Het retourneren van mijn bestelling…
Het retourneren van mijn bestelling lukt niet. Ik heb een retourlabel ontvangen en gechat met de klantenservice. Er werd aangegeven dat ik zelf mocht kiezen via waar ik mijn pakket kon opsturen. Maar bij postnl en dhl kan de barcode op de label niet gescand worden.. iemand enig idee waar ik mijn pakket kan afleveren want met zo een klantenservice kom ik niet ver..
Do not buy anything from them
Do not buy anything from them, very bad customer experience, the do not deliver and make you suffer to call them , email them and struggle to receive your money back..and they use the service of DPD courier..also another bad experinece...no one knwos whats going on.
geen reactie.
Een paar crocs besteld en was daar tevreden mee en alles ging goed. Nog een paar besteld in een andere kleur maar niets ontvangen ik krijg ook geen antwoord op mijn mail. Ik zou hier dus niets bestellen want ik vind het een onbetrouwbaar bedrijf. Niet vooraf betalen want de kans dat je het geld terug krijgt is klein.
Update 10-04-2024 kreeg vandaag 'n mail van klarna, crocs.nl had mijn niet geleverde bestelling geannuleerd en ik hoef dus niets te betalen. Toch nog iets positiefs dus, overigens is de klantenservice alleen in het Engels.
Had ik de recensies maar eerder…
Had ik de recensies maar eerder gelezen!! Ik bestel 1 paar zwarte heren werkcrocs in maat 41 en krijg de volgende dag een paar witte damescrocs met sleehak in maat 39. Wel grappig maar niet de bedoeling. Dan begint het, zelf de retourprocedure starten, opzoeken, printen, terugsturen en zelf betalen. Daarna blijft het stil bij Crocs. Al een paar mails gestuurd en standaardbrieven in het Engels teruggekregen. Ben benieuwd of ik ooit mijn 50 euro terug krijg.
Te maken kosten/slechte maatvoering …
Helaas is de maatvoering van aangekochte slipper duidelijk veel te groot. Kosten retourneren zijn voor de aankoper, ook bij ruilen. Klantenservice in Engels?? Geen aankopen doen online!
Dit is pure oplichting!!
Dit is pure oplichting!!
Nooit producten gehad en wacht al 2 maanden op mn geld!!!
De klanten service houd je aan het lijntje...had ik maar eerder de revieuws gelezen. Nooit gedacht dat zo een " gerenommeerd bedrijf " de boel zo kan oplichten 🤮
KOOP NIETS
KOOP NIET ONLINE!
Gelukkig Betaald via Klarna, maar ben maanden bezig geweest met Crocs om een retour juist verwerkt te krijgen.
ZEER slechte klantenservice beschikbaar telefonisch in slecht sprekend Engels/ Duits of Frans.je hangt zo 1,5 uur aan de telefoon. En dan nog niet opgelost omdat ze slecht Engels spreken en je niet begrijpen,
Mailen werkt ook niet negeren je bijv gewoon.
KOOP hier niets je bent je geld kwijt!
RUN AWAY ! 15€ return costs at my expense
RUN AWAY ! 15€ return costs at my expense for a package that weighs barely 800 grams....It is the customer who must take care of purchasing a return label, A scam!
Waardeloze service
Bestelling niet ontvangen want kwijt (?) op depot. Het enige wat de klantenservice van je vraagt is 'geduld'. Ze doen precies niks voor je, geld terug kan allemaal ook niet.
Zeer zeer zeer slechte service.
Wel besteld, wel betaald maar bestelling ontvangen ho maar.
een heel gedoe met terugsturen (geen aankoop doen)
we hebben recent een aankoop gedaan van crocs. maar omdat het product te klein viel hebben we het terug moeten sturen. we hebben een retour aanvraag gedaan, vervolgens kwamen wij er achter dat we de terugzending ook zelf moesten betalen en ook zelf een label moesten uit printen. dit is allemaal een gedoe en uiteindelijk kom je moeilijk van die spullen af en moet je ook nog is ongeveer tien euro aan verzendkosten betalen uit eigen zak. (bij het kopen vetaal je 5 euro en terugsturen ook ongeveer hetzelfde bedrag)
ik raad het zeker niet aan om van de crocs site aankopen te doen. en ondanks dat het een internationaal merk is, is de service en retour heel slecht.
Læs mere om andre typer anmeldelser.