Nie polecam Zakupy tylko i wyłącznie przez stronę inaczej oszukują na cenach W Internecie 25.99 przypinka a w sklepie cenę 69.99 nie zorientowałam się i zapłaciłam a zwrócić nie mogłam już zakupu... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat een ontzettend klantonvriendelijk bedrijf. De maten van Crocs komen totaal niet overeen met de werkelijkheid de schoenen vallen gigantisch veel groter uit dan de normale Europese maatvoering.... Se mere
Zeer teleurstellende ervaring. Ik wilde mijn Crocs retourneren, maar moest zelf €12,50 aan retourkosten betalen. Had ik ze gewoon bij Scapino gekocht, dan was ik goedkoper uit geweest én ha... Se mere
Lieve mensen, Bestel hier aub niets, je krijgt je bestelling niet, klantenservice is nauwelijks te bereiken en als je dan contact hebt moet het in het Engels. Mijn bestelling is ergens verdwenen ev... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Eigenlijk gewoon minder dan 1 ster
Eigenlijk gewoon minder dan 1 ster, wat een waardeloos bedrijf. En mocht Crocs dit meekrijgen wat ik niet denk DOE ER WAT AAN!!!!!!
GLS zegt afgeleverd, is het niet...... Crocs zegt afgeleverd dus je gaat maar betalen!!!!! ik heb niks geen pakket niks. Crocs gemaild, 3x misschien 4x. GLS gemaild 3x...... helemaal niks, noppes nada. Wat een flut bedrijf die zo wereldwijd zit. Dan had je tocht zeker wel iets betere klantenservice verwacht.
Nie polecam
Nie polecam
Zakupy tylko i wyłącznie przez stronę inaczej oszukują na cenach
W Internecie 25.99 przypinka a w sklepie cenę 69.99 nie zorientowałam się i zapłaciłam a zwrócić nie mogłam już zakupu , bo nie przyjmują zwrotów powinni poinformować o tym że naliczają sobie takie różnice cen .. i to bez żadnych promocji na stornie na tamte przypinki tylko tak o różnica
O.m.g alles ..niet normaal dit bedrijf
O.m.g alles ..niet normaal dit bedrijf
Nooit hier kopen
Nooit hier kopen. Het zijn oplichters. Niks geleverd. Wel betaald.
Deze bedrijf is niet eens een ster…
Deze bedrijf is niet eens een ster waard
Je betaald 9 euro om je pakket te retourneren je krijgt ook geen bevestiging mail dat ze je pakket hebben ontvangen.
Bij de klantenservice spreken ze alleen Engels
Retourneren is onnodig lastig en duur!
Zeer teleurstellende ervaring.
Ik wilde mijn Crocs retourneren, maar moest zelf €12,50 aan retourkosten betalen. Had ik ze gewoon bij Scapino gekocht, dan was ik goedkoper uit geweest én had ik dit gedoe niet gehad.
De klantenservice is vrijwel onbereikbaar. Er wordt alleen Engels gesproken en tijdens mijn gesprek werd de verbinding ook nog verbroken.
Daarnaast kon ik niet inloggen. Een nieuw wachtwoord aangevraagd, maar de e-mail nooit ontvangen. Je kunt de schoenen ook niet terugbrengen naar een fysieke winkel. Dat voelt vooral alsof het zo is ingericht zodat retourneren moeilijker wordt.
Voor mij was dit de eerste én laatste keer dat ik hier bestel. Ik raad het niet aan.
Ik sluit me helemaal aan bij de…
Ik sluit me helemaal aan bij de negatieve reviews, en ik zal uitleggen waarom.
Ten eerste vallen de Crocs inderdaad veel groter uit dan verwacht. Als je ze vervolgens wilt retourneren, kom je erachter dat je bijna €8 aan retourkosten moet betalen.
Daarnaast ontvang je geen bevestiging dat je retourzending in goede orde is ontvangen. Ik heb mijn geld uiteindelijk wel netjes teruggekregen, maar ik vond het jammer dat er geen enkele terugkoppeling was, bijvoorbeeld een e-mail met de bevestiging dat de retour was verwerkt.
Voor mij is dit een reden om voortaan via Zalando Crocs te bestellen. Dat heb ik daarna ook gedaan, en daar zijn de retourkosten gratis.
Je betaalt al behoorlijk veel voor de Crocs en eventuele Jibbitz (pinnetjes). Dan vind ik dat retourkosten eigenlijk niet voor rekening van de klant zouden moeten zijn. Een beetje extra service van de zaak zou op zijn plaats zijn.
Missing pair
Ive orderd Crocs. I only recieved one pair. Other pair was missing. I emaild the consumer service and they want prove, like a video of me unpacking the package. I didnt record this and ive let them know. Im still waiting of the response from a week ago and i hope i still receive the Crocs... How is it possible that you pay and dont receive your order? I want the crocs or my money back.
Lieve mensen,
Lieve mensen,
Mijn bestelling is ergens verdwenen evenals mijn geld, geen idee of ik dit ooit teruggestort krijg.
Kortom Crocs is een ongelooflijke ballentent dus NOOIT bij bestellen.
Slechter dan slecht
Slechter dan slecht! Nooit meer! Oplichters. Het boeit hun helemaal niks. Plain and simple geld harken. Vieze praktijken noem ik dit. Zou zwaar illegaal moeten zijn en bestraft moeten worden. Maffia!
Oplichters
Verzend en retour slaat helemaal nergens op.
Verzending kost 4,95
Past het artikel niet moet je 8,95 retourkosten betalen zonder omruilen .
Dus 13,80 euro kwijt en nog niets hebben
Nee sorry voor mij geen crocs meer .
Wat een ontzettend klantonvriendelijk…
Als je ze vervolgens wilt retourneren omdat ze simpelweg niet passen, kom je erachter dat je zelf voor de retourkosten moet opdraaien. Ruim 8 euro kwijt aan verzendkosten, puur omdat hun eigen maattabel voor geen meter klopt.
Als je hierna contact opneemt met de klantenservice, merk je pas echt dat klanttevredenheid ze werkelijk geen reet boeit. Je krijgt een standaard antwoord dat je het zelf maar moet uitzoeken. Eens maar nooit weer, koop hier niet!
Bestelling zonder duidelijke reden geannuleerd
Mijn bestelling bij Crocs is zonder duidelijke reden geannuleerd.
Het gaat om bestelling 0341****CNL. Volgens de orderpagina is de bestelling geannuleerd, terwijl ik geen duidelijke uitleg heb ontvangen. Ik heb de klantenservice gevraagd waarom de bestelling is geannuleerd.
De bestelling had een totaalbedrag van €48,01. Ik wil graag dat Crocs de artikelen alsnog levert tegen de oorspronkelijke prijs. Als dat niet mogelijk is, verwacht ik een duidelijke bevestiging dat het volledige bedrag wordt terugbetaald en wanneer ik de terugbetaling kan verwachten.
Tot nu toe vind ik de communicatie onvoldoende duidelijk. Ik verwacht van een groot merk als Crocs dat een annulering goed wordt uitgelegd en dat een terugbetaling snel en netjes wordt afgehandeld.
Ik heb een bestelling geplaatst
Ik heb een bestelling geplaatst, maatlabel gevolgd en de maten van crocs kloppen gewoon echt niet. Hij was veelste groot. Wil je het retour sturen, geen retour aanvraag knop via de website, zoals in het stappenplan van retourneren staat. Bel je de klantenservice, neemt iemand op die echt heel slecht engels praat. Ik wil geen karen zijn, maar ze was oprecht niet te verstaan, begreep niet dat ik een retourlabel moest hebben. Uiteindelijk opgehangen en nog een keer gebeld, dit keer wel goed geholpen door iemand anders. Diegene heeft de retour aangemeld en kreeg gelijk via de mail een retourlabel. Ik moest zelf €8,75 betalen voor het retourneren, terwijl crocs hun maten niet kloppen. Had de reviews moeten lezen voor het bestellen. Bestel hier niet. Bespaar jezelf het gezeik.
Ik ben ontzettend teleurgesteld in…
Ik ben ontzettend teleurgesteld in Crocs. De geleverde maat komt totaal niet overeen met de maat die op de schoenen staat. Je bestelt een bepaalde maat, maar wat je ontvangt past simpelweg niet. Het voelt als een loterij of je überhaupt de juiste maat krijgt.
Vervolgens neem je contact op met de klantenservice en verwacht je een passende oplossing. Die komt er niet. In plaats van het probleem netjes op te lossen of de retourkosten te vergoeden, krijg je een coupon van 20% korting. Daar heb je helemaal niets aan als het product niet past. Waarom zou ik opnieuw bestellen als ik opnieuw het risico loop de verkeerde maat te ontvangen?
Dit is geen klantenservice, maar het afschuiven van een probleem op de klant. Voor een wereldwijd merk had ik veel meer verwacht. Ik zal hier niet snel meer bestellen en kan anderen alleen adviseren om rekening te houden met grote maatverschillen en een klantenservice die het probleem niet echt oplost.
The crocs are too small in sizing on…
The crocs are too small in sizing on their website. No i have to pay for the returningcosts. I have normaly a 42 in shoe size. Orderd 42-43 and still too small. Crazy.
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. Hier bestel ik nooit meer!
Dacht dat al die reviews niet klopte
Dacht dat al die reviews niet klopte, Naja nu zelf meegemaakt.. mijn pakketje is nooit afgeleverd en de pakketbezorger heeft m gewoon weer meegenomen terwijl ik een bevestiging kreeg dat het afgeleverd was. Customer service ook niet kunnen bereiken
Wat een oplichters
Wat een oplichters, al met al heeft het me €16 gekost om iets te retourneren. Bestel hier niet.
Company with snail service
I ordered the shoes 3 days ago, no sign of dispatching or tracking.
I called the customer service and they say that the minimum time to dispatch a product is 3 days! After I Lot of haggling, we negotiated to dispatch the Shoes by tomorrow.
I did not expect this from a big Company that makes million. Totally overrated.
Læs mere om andre typer anmeldelser.