Geleverd zoals besteld, verpakking was goed. Bestellen ging makkelijk en retourneren ook. Alleen was de levering niet zoals op website vermeld: vandaag besteld morgen in huis werd een dag later.
De levering was supersnel, de volgende dag. Helaas paste de slipper niet goed en moest ik retourneren. In het retourproces lukte het niet op de betreffende button aan te klikken. De klantenservice h... Se mere
Zéér snelle afhandeling van aankoop, duidelijk communicatie per mail. Retour procedure, super eenvoudig, geen printer nodig en zeer snelle retourbetaling, zelfs inclusief de gemaakte verzendkosten. He... Se mere
Om Slippers
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Op de website van Slippers.nl vindt u de leukste slippers van de mooiste merken: Havaianas, Ipanema, Reef, Crocs, Birkenstock en nog veel meer. We verkopen veel verschillende modellen, van teen- en badslippers tot sandalen. Kortom: een compleet assortiment met veel verschillende modellen voor dames, heren en kinderen.
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holland
- klantenservice@etrias.nl
- slippers.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Ik heb het product terug gestuurd en…
Ik heb het product terug gestuurd en wacht al meer dan een week op mijn terug betaling

Besvarelse fra Slippers
Slechte communicatie levering
Dinsdag overdag besteld (komt volgende dag) dinsdag middag mailtje met link PostNL, het is verzonden! Maar PostNL meld dag na dag nog niet ontvangen, mailtje gestuurd, weer zelfde mail met link. Zondag ochtend bericht en idd maandag ontvangen. Dit kan (veel) beter.
Super snel geleverd
Super snel geleverd! Ik ga 3 juni op vakantie. Ik heb 31 mei een bestelling geplaatst. 1 juni in huis! Geweldig🤩
Mijn bestelling is nu een week onderweg…
Mijn bestelling is nu een week onderweg en track en trace geeft nog steeds aan pakket niet ontvangen. Al verschillende keren contact gehad gezien op de sute staat vandaag besteld is morgen in huis
Wordt verzonden van uit boxtel dus dat zou er met een dag of 2-3 wel kunnen zijn. Enige reactie die ik krijg is mijn track en trace en verder niet. Geen reactie op mijn vraag of hulp helemaal niks
Bestel hier nooit meer iets. Voor mij is ruim 75 euro veel en ben bang dat ik geen schoenen ga krijgen.
Zelfs 1 ster is nkg te veel.

Besvarelse fra Slippers
Snelle verzending
Snelle verzending, goede kwaliteit en schoenen zoals op de foto voorgesteld. Wij zijn zeer tevreden over de geboden service.
Geleverd zoals besteld
Snelle levering en precies het product…
Snelle levering en precies het product wat ik verwachtte.
Breed assortiment en snelle nette…
Breed assortiment en snelle nette service…..
Werd snel geleverd voldoet aan de…
Werd snel geleverd voldoet aan de verwachting .
Goed voetbed.
De levering was supersnel
De levering was supersnel, de volgende dag.
Helaas paste de slipper niet goed en moest ik retourneren. In het retourproces lukte het niet op de betreffende button aan te klikken. De klantenservice heeft me daarbij snel geholpen en mij separaat een retourlabel gestuurd.
Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte service.
Goede service en snel.
Wat een super snelle levering
Wat een super snelle levering. En ik heb ze aangetrokken en wil ze eigenlijk niet meer uitdoen. Zo fijn en daardoor minder pijnklachten!!
Crocs Kids zelfde dag bezorgd en…
Crocs Kids zelfde dag verzonden en volgende dag had ik het in huis 🩵
Supersnelle levering de volgende dag
Supersnelle levering de volgende dag. Duidelijke info op de website. Heel tevreden van mijn Scholl slippers. Passen als gegoten. Erg blij eindelijk een mooi paar in maat 35 gevonden te hebben.