Gps system i min Citroën eC5 aircross fra 2026: automatisk kørsel efter officielle hastighedsbegrænsninger er helt ude af trit med virkeligheden. Ofte angiver bilen forkert hastighedsbegrænsning, f.ek... Se mere
Jeg giver een stjerne fordi man ikke kan give mindre. Købte en ny eC4 i 2022 hos en fri forhandler der importerer biler fra Tyskland. On board charger er nu stået af og bilen kan ikke længere lades... Se mere
Ny motor og aircon pumpe i en 4 år gammel Citroen Cactus 82hk efter blot 66.000 KM -35.000 kr regning Citroen vasker hænder i 2 års garanti, selvom bilen er serviceret på et autoriseret værkste... Se mere
HOLD JER LANGT VÆK FRA CITROEN I NÆSTVED, SAMT GENERELT KØB AF CACTUS. 1 uge efter 4 års service, melder bilen problemer med både urea tank, beholder og dyse. Skift af alt samt arbejdsløn, 13800 kr.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Citroen præsenterer sit udvalg af nye biler. DS3, C1, C3, C4, C5 Sedan, C5 Tourer, C3 Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso, Berlingo, Jumper, Jumpy og Nemo. Citroën Serviceaftaler giver dig tryghed i hverdagen. Kreativ teknologi. Velkommen til Citroën.
Graham Bells Vej 15, 8200, Århus N
- www.citroen.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Aut. Citroen-forhandler Jepsen Biler i Jyllland
Til Citroen Danmark - er I vidende om:
De sælger brugte biler som ikke er klargjort og kommer med flg. udsagn:
En brugt bil er købt som beset, når kontrakt er underskrevet og vi har modtaget betaling.
Vores sælgere er sat under administration og må kun bestille reservedele for max. kr. 1.500 pr. bil (det batter ikke meget ved manglende service, 2 revnede dæk, flosset tandrem og defekt intercooler m.m.)
Har ingen samarbejdsaftaler med andre forhandlere/værksteder, da både de og kunderne altid snyder og får repareret mere end aftalt.
De ikke skal betale transportomkostninger, selvom bil er uforsvarlig at køre videre i og de forlanger at den SKAL repareres hos dem.
De nægter at svare skriftligt på skriftlige henvendelser (for at undgå dokumentation for udtalelser) og håber at de kan trætte en kunde ved at ignorere alle henvendelser.
Desuden benægter de også alt over for FDM, som anbefalede os at hive dem i retten, da de fortsætter med ovenstående
Citroën jumper 2016
Jeg købte her i december en ny Citroën jumper l2h2 2,2 130hk og jeg har delvist været tilfreds, jeg skal snart ned til Citroën igen da strømmen ikke virker ordenligt og en af knapperne i rattet ikke virker MEN MEN så er det også 4 gang jeg sender bilen på værksted ( købte den for 1 1/2 måned siden ) men ud over der det er det jo en fin vogn til pengene bare husk vis du kigger og kører tungt i kassen en med en trailer så må du ikke forvente det store jeg kører selv med ca 1t i kassen og vis jeg smider 1000 kg trailer på den så er den ikke særlig villig. Selvom den må på papiret trække 2500kg så tør jeg ikke da jeg ikke tror bilen holder til det.
Min bil melder fejl.
Jeg vil ikke anbefale nogen som helst, at handle hos Citroën Århus. Jeg købte min bil for 1,5 år siden og fra jeg købte den til dags dato har min bil vist fejl!! Den viste fejl kort tid efter vi købte bilen. Min bil ryster når vi lige pludselig er ude at køre, og bilen skal straks slukkes for den viser fejl fra motoren. Citroën kan ikke finde fejlen. De kigger på min bil i en time og ser os hjem . De lytter ikke til deres kunder og yder dårlig service!!! Udover de prøver på at lave min bil, sender de en regning .. ALDRIG KØB EN BIL DERFRA!!!!
Citroën Stenløse
Super service hos Citroën Stenløse :-D købte en Citroën C1 D 5/1 2017 og alt er bare perfekt! Stor ros til dem.
Jepsen Biler i Jylland er medvirkende til brugtbilforhandleres blakkede ry
Jepsen Biler sælger ikke-klargjorte biler.
Du kan ikke klage over deres dårlige service - for der er absolut ingen.
Mit bedste råd - køb bil et andet sted, hvor de er klar til at hjælpe dig, hvis der opstår udfordringer med fejl og mangler.
Jepsen Biler i Jylland
Sætter ikke-klargjorte biler til salg på nettet og nægter efterfølgende at udbedre fejl og mangler. Besvarer ikke kundehenvendelser, omgås sandheden, ser bort fra etik, moral, købelov, garanti og reklamationsret - eneste fokus er at få dine penge og sikre deres egen indtjening.
Rigtig, rigtig dårlig service, når du først har betalt. Vælg et andet sted at købe bil, hvis du ønsker en anstændig behandling.
Har ikke kunne lave fejl på min nye bil efter mere en 6 måneder efter køb
Jeg har haft en del citroen biler, her under et par berlingoer.
Har altid købt nye biler for at slippe for det store bøvl, da man jo har garanti på sin bil.
Dog må jeg desværre give citroen en dårlig anmeldelse da jeg efter mere en 6 måneder efter jeg har købt min bil, forsat har software fejl på bilen.
Værkstedet har gjort hvad de kunne de første par måneder uden held og måtte komme frem til den konklusion at de ikke kunne gøre mere for mig nu.
De udtaler at fejlen er på alle modeller af min bil (Berlingo 2016 1.6 benzin)og man kun kan afvente at citroen retter fejlen.
Det jeg så ikke fatter er hvordan kan man sælge biler til sine kunder uden at informere dem om at der er en fejl fra starten af ?
Min bil model har været solgt flere måneder før jeg købte min, så fejlen må man jo have vidst ville komme på min model også.
Min Citroen forhandler var ikke klar over det, da de selv brugte en del tid i starten på at prøve at udbedre fejlen.
Jeg lader tvivlen kommer dem til gode.
Det er klart en ommer og en dårlig oplevelse når man køber ny bil.
Havde jeg vidst at fejlen var på vognen fra starten af havde jeg valgt en anden model.
Så i øjeblikket kan jeg ikke anbefale mærket citroen når der er nogle der spørger, lidt trist oplevelse efter mange år med dette bil mærke.
Ellers en dejlig bil.....
Informere jeres kunder hvis i levere fejlbehæftet biler, selv om det kan betyde at de vælger en anden model eller mærke.
Svaret jeg har fået fra Citroen er at jeg bare må have tålmodighed, der vil på et eller andet tidspunkt kommer en software opdatering.
Missing link
Citroen C1 købt i sommer. Ved levering i uge 30 desværre uden de aftalte hjul, læderrat/gearknop og med manglende spejling mellem iPhone 5 og touchscreen. Hjulene efterleveret. Læderrat/gearknop oplyses muligt at eftermontere mod en pris på 10 tkr. Prisen oplyst fra Citroen DK til forhandler. I prislisten, under ekstraudstyr er prisen anført til 1500 kr. Forhandler og jeg selv dybt forundret over den markante prisforskel. Forhandleren dog indstillet på eftermontering af læderrat/gearknop uden meromkostning for jeg selv. Aftaler i stedet montering af fartpilot til en pris af 5000,- kr. som forhandleren leverer monteret uden beregning. Forhandleren oplyser ifm. køb af bilen, at iPhone 5 er kompatibel med touchscreen således at spejling af telefonen er mulig. Dog at der muligvis skal bruges et specielt kabel. Ved levering instruerer sælger i programmering af radiokanaler, samt opsætter touchscreen til Bluetooth opkobling. Spejling af smartphone berøres derimod ikke. Forsøger selv jf. instruktionsbogen, søgning på nettet samt dialog med Citroen DK. Lykkes ikke at spejle min iPhone 5 op på touchscreen. Vender tilbage til forhandleren og beder ham anskaffe det specielle kabel. Medbringer også varenummer på kablet. Forhandleren forsøger at anskaffe det hos Citroen DK uden held. Varenummeret er udgået af sortimentet, og klar besked gives om, at iPhone 5 ikke kan spejles op på touchscreen. Forhandleren leverer og monterer i stedet, holder og strømforsyning til min TomTom uden beregning. Citroen DK markedsfører spejling af iPhone 5 som muligt. I instruktionsbogen er anført, hvordan man gør. Desuden markedsfører Citroen DK tilbehør i form af læderrat/gearknop til en pris af 1500,- kr. Viser sig at prisen ved eftermontering i stedet udgør 10 tkr. En vægtig grund til at jeg købte bilen var muligheden for at anvende navigation, via spejling af min iPhone 5, i touchscreen. Dette er som bekendt ikke muligt på trods af markedsføring af modsatte. Jeg ved ikke, hvor kæden hopper af for Citroen DK. Men mirror link som systemet kaldes viser sig rettere, at være et ”missing link”. Jeg ved heller ikke, hvorledes forbrugerombudsmanden vil betegne Citroen DK markedsføring, men formoder at begrebet ”Vildledende” vil indgå.
snyd og bedrag - HOLD JER LANGT VÆK FRA CITROEN!
For 3 uger siden underskrev vi købskontrakt på en fabriksny citroen benzin-cactus, og vores nuværende diesel-bil skulle indgå i handlen. Efter 3 uger bliver vi kontaktet af Citroen-forhandleren med den besked, at "citroen desværre var kommet til at sælge vores bil til anden side, og at vi derfor ikke kunne få den". WHAT?????????? Vi havde underskrevet kontrakten først, og så vælger Citroen bare at se stort på en juridisk gyldigt underskrevet kontrakt og sælge bilen til anden side. Den "smarte" sælge tror nu, at han kan prakke mig en anden bil på ærmet "og for nogle få tusinde extra ville jeg så en meget bedre bil.." Den bil, der var skrevet kontrakt på var nemlig en benzin-udage med automat gear, og denne model var den sidste tilgængelige på det danske marked Da jeg spørger ind til, hvilken anden model og hvor meget extra, så viser det sig, at det drejede sig om omkring 35.000 kr extra jeg skulle betale - og en model, som jeg slet ikke var interesseret i. Derefter prøver han at sælge mig en diesel-bil - og gider egentlig ikke rigtig at høre på, at jeg jo ville af med en diesel-bil, da jeg ikke kører så meget mere. Sælgeren bliver mere og mere irriteret på mig fordi jeg ikke er interesseret i andre modeller. Helt ærligt, hvad har Citroen lige forestillet sig? Først sælger de min bil 2 gange, og efterfølgende forsøger sælgeren at prakke mig noget på, som jeg ikke kan bruge. Jeg er mildest talt rystet og voldsomt rasende over denne fuldstændig utilstedelige behandling. Hvordan har I tænkt jer at rette op på jeres totale fadæse, Citroen Danmark?
Holder ikke hvad den lover.
For ca tre måneder siden, afleverede vi vores gamle bil, en Citroën C4 HDI.
Denne bil, havde vi i mere end 5 år, og kørte over 130000 km i den.
Vi var rigtigt glade for denne bil, Og derfor var det helt naturligt for os at købe Citroën igen.
Vi købte igen en C4. Denne model er udstyret med den nyeste motor, BLUE HDI, og skulle kunne køre mere end 30/L ved blandet kørsel, hvilket skulle være 7 km længere på literen, en vores gamle bil.
Nu efter mere end 7000 km, kan vi konstatere at den nye bil, end ikke kan køre så langt som den gamle.
Vi har både talt med forhandler såvel som med Citroen Danmark. Fik begge steder, forklaret at der ikke var noget at gøre ved dette, og normerne for hvor langt biler kører, bliver sat af EU, og ikke af Citroën. Dette er sikkert sandt, men på trods af dette, bruger man disse "fejlagtige" normer til markedsføring.
Ovenstående er vores objektive konstatering.
Nedenstående er subjektiv
Vores nye model kaldet FEEL, adskiller sig på en række punkter fra vores gamle model, SEDUCTION. Desværre negativt.
I FEEL, er radioen monteret med touchskærm. Denne skærm er lavet med en direkte rædselsfuld grafik. Det er så ringe at man ville ønske, at det var muligt at kunne slukke for den. Gør man dette, forsvinder det meste af lyset i instrumentbrættet samtidigt, så kun speedometeret er synligt. Og dette kun svagt.
Bilen har kørelys, hvor kun de forreste lygter er tændt. Dette er direkte livsfarligt, hvilket gik op for os på motorvej, i silende regn. Da jeg så ville tænde for det almindelig lys, ( så det blev muligt at få tændt tågebaglygterne) dæmpedes lyset i speedometret så det var næsten umuligt at se hvad farten var :-(
Betrækket på sæderne er heller ikke noget at juble over. Det er udstyret med en masse små huller, der er ganske velegnede til at holde på snavs.
da vi handlede, troede vi at den nye bil ville være som den gamle, eller i det mindste tæt på. Dette er desværre ikke tilfældet.
Vor konklusion på dette, er at vi på ingen måde er tilfredse med vores nye bil, og at vi skiller os af med den, ved førstkommende lejlighed.
Aldrig mere Citroen til os :-(
Aldrig mere Citroën
Købte i 2011 en helt ny Citroen C4 med ESG gear.
Nu snart fem år efter har jeg fået skiftet stabilisator i venstre side 5 gange, skifte boksen til automatgear og mange andre ting. I alt udgifter for ca. 30.000 kr.
Da bilen var 3 1/2 år gammel gik det klima anlægget.
Min nabo har en C5 ligesom vores gode venner også har en C4 - alle steder er klima anlægget gået efter godt 4 år.
Det er den værste bil jeg nogensinde har købt og servicen hos Mogens Elmer lever desværre og til bilens kvalitet.
Køb aldrig en Citroën
Elendig dækning, elendig service
Desværre er uheldet ude og jeg har en punktering, heldigvis eller uheldigvis når jeg hjem inden jeg opdager det.
Jeg kontakter mobilitetsservice, som kan fortælle at desværre dækker mobilitets service ikke en punktering, det skal man vælge til, modsat hvad jeg fik at vide da jeg handlede bilen.
En mobilitets service uden hjælp ved punktering, ganske smukt, og virkelig godt tænkt af Citroen. Med garanti sidste gang der bliver handlet bil der.
God service i topklasse
Ove Jensen biler i Hillerød har via salgschef Jesper Sander ydet en service, der kun kan beskrives som perfekt. Hele vejen igennem har han været så professionel - at vi altid vil kunne anbefale dem. Stor ros herfra. Du giver service et helt nyt niveau. Tak herfra ved køb af vores nye Cactus
meget dårlig service
købte en ny citroen i januar 2016, fik nye vinterdæk på med det samme.
nu, 3 måneder senere ville jeg selv skifte til sommerdæk.
boltene var ikke noget problem, men vælgene ville bare ikke af.
kørte til citroen i holbæk og fik at vide at jeg skulle kravle under bilen med en stor hammer og en træklods og banke indtil hjulet kom af, og så skulle jeg ikke have bilen på håndbremsen fordi hjulet skulle dreje hele tiden, farliger kan det nok ikke blive.
jeg har kørt bil i snart 40 år, jeg har aldrig oplevet noget i den retning
citroen cactus
Har købt Citroen cactus 20 dage før afgiften på bilen er nedsat og bilen har fået masser af udstyr efter til billigere pris end jeg har betalt(og har slet ikke fået udstyr som den bil har nu) jeg synes det er ikke retfærdig og hvorfor folk har ikke fået besked at bilene kommer ned i afgiften ...
Køb ALDRIG en Citröen Kassevogn.
Jeg købte i April 2013 en Citröen Jumper.
Nu under 3 år senere, er motoren allerede gået og skal betales på egen regning - pris 75.000kr. i følge Henrik Larsen biler hvor bilen er købt.
Bilen har på under de 3 år trillet mange km. på vejene, men ALLE service er overholdt til tiden, Hvergang !
Har forsøgt at snakke med Citröen om problemet, men de er som et lukket land.
Hold jer fra Citröen kassebiler og brug lidt flere penge på at få ordentlig kvalitet og service, jeg har lavet fejlen og fortryder det den dag idag
Aldrig mere Citroën
Vi købte i 2012 en sprit ny Citroên C3, så vi forhåbentligt ikke skulle spekulere på dyre værkstedsregninger i en del år frem. Bilen var knap 3 år gammel, da den pludselig ikke var til at dreje. Efter et (dyrt) besøg på autoriseret værksted hvor en fejlsøgning fandt sted, fik vi dommen: tandstang/styrehus var røget, anslået værdi for reparation: 17000kr. !!
Ved efterfølgende kontakt til Citroên Danmark modtog vi et svar pr. post, med stor beklagelse, at vores Citroên C3 var defekt ved tandstang efter blot 70.000 km kørsel, men da vi desværre ikke havde ønsket at tegne en serviceaftale,kunne Citroën desværre ikke tilbyde os en kulance. (Erstatning eller afslået rep.pris.)
Vi syntes det er utrolig dårlig service når man køber ny bil. At vi fravælger serviceaftale og ikke benytter autoriseret værksted til serviceeftersyn er ikke ensbetydende med, at bilen er misligeholdt!
Vi har nu fået vores bil lavet til ca. 9000 kr. ved et ikke-autoriseret værksted. Vi syntes Citroën burde gøre noget ved denne brist, der til syneladende er på rigtig mange af C3-erne. Adskillige mekanikere har ,uafhængigt af hinanden, fortalt at det er et udbredt problem ved denne type bil.
Citroên Danmark ser det som et "kulance"-spørgsmål" , men burde tage det som en reklamation.
Sanne Reindel
Advarsel imod køb af brugte Citroën biler
Du kan ikke få reservedele herunder elektroniske komponenter til ældre citroen biler hvis Citroen holder op med at producere dem og ikke sørger for at opretholde et lager !! vi købte brugt xsara Picasso fra 2002 i 2012. Den var i fin stand og vi gav 50000 for den. I år røg der kaffe ud på platformen til venstre for rattet og noget af det sivede ned i kørecomputeren. det betød at radioen pludselig ikke virkede. Da vi skulle have det repareret meddelte Citroen i Birkerød at reservedelen ikke længere kunne skaffes, da den var gået ud af produktion. Vi valgte at køre videre da alt det øvrige stadig virkede. Nu er der så røget en sikringsbox. Den har værkstedet nu meddelt heller ikke kan skaffes da den også er gået ud af produktion og vi prøver at skaffe en brugt. Dette kan betyde at alle der påtænker at købe en Citroën selv en af de dyre må overveje om de risikerer, at de efter en 10-15 års periode ikke vil kunne skaffe reservedele og at brugtvognsværdien af deres Citroën vil blive væsentligt forringet, hvis det forholder sig sådan. Vi havde før Opel. Og dem selv de gamle modeller var der aldrig problemer med at skaffe reservedele til. Så spørgsmålet er om Citroën er en brug og smid væk bil !!! Og er det det. Så overvej om bilerne er rigtigt prissat !
Dårlig Behandling
Har nu, ved at købe citroen, begået mit livs største fejltagelse ! Havde ikke haft bilen i en måned før den har kostet ligeså meget i service, som min Seat gjorde på et år!
Som automekaniker, har jeg erfaret at PSA biler ( peugeot og Citroen) ganske simpelt ikke på nogen som helst måde er skruet lige så godt sammen som Vw, Skoda, og Seats superbiler!