Gps system i min Citroën eC5 aircross fra 2026: automatisk kørsel efter officielle hastighedsbegrænsninger er helt ude af trit med virkeligheden. Ofte angiver bilen forkert hastighedsbegrænsning, f.ek... Se mere
Jeg giver een stjerne fordi man ikke kan give mindre. Købte en ny eC4 i 2022 hos en fri forhandler der importerer biler fra Tyskland. On board charger er nu stået af og bilen kan ikke længere lades... Se mere
Ny motor og aircon pumpe i en 4 år gammel Citroen Cactus 82hk efter blot 66.000 KM -35.000 kr regning Citroen vasker hænder i 2 års garanti, selvom bilen er serviceret på et autoriseret værkste... Se mere
HOLD JER LANGT VÆK FRA CITROEN I NÆSTVED, SAMT GENERELT KØB AF CACTUS. 1 uge efter 4 års service, melder bilen problemer med både urea tank, beholder og dyse. Skift af alt samt arbejdsløn, 13800 kr.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Citroen præsenterer sit udvalg af nye biler. DS3, C1, C3, C4, C5 Sedan, C5 Tourer, C3 Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso, Berlingo, Jumper, Jumpy og Nemo. Citroën Serviceaftaler giver dig tryghed i hverdagen. Kreativ teknologi. Velkommen til Citroën.
Graham Bells Vej 15, 8200, Århus N
- www.citroen.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Dårlig service fra Citroën dk
Hej jeg har en c4 cactus fra feb 15. Købt for 1 1/2 siden. (Min ønske bil) 3mdr efter går adblu pumpen ( Citroën anderkendt fabrikations fejl )
Sender den til en autoriserede Citroën forhanler for at få den repareret, (pris på rep 15000kr)men for tilbage melding at det vil Citroën ikke røre ved, fordi den er kommet 1mdr for sent til et af eftersynene. Det var ovenikøbet før jeg købte den og bilforhandler skrev at alle service var overholdt. Nu har jeg opdaget et nyt problen med rust og afskallet lak, i bunden af dørene.( Citroën anderkendt fejl ) men her fralægger de sig også ansvaret, og kommer med dårlige undskyldning.så jeg gider ikke at slås med dem. Men det er vel også mening at man skal opgive med den service. Synd at man skal have alle de problemer med Citroën danmark. For bilen er ellers fantastisk at køre i. Så tænk dig godt om, hvis du har tænkt dig at købe en Citroën.
Blandet oplevelse med forhandler og køb af bil med mange fejl
Update:
Jeg udfyldte for knap 1 mdr. siden et spørgeskema, hvor jeg gav udtryk for min utilfredshed. De spurgte til sidst, om forhandleren måtte kontakte mig, hvilket jeg sagde JA til. Har IKKE hørt fra dem....... Det er sku fransk Arrogance !!! og er meget utilfreds.
Jeg købte en Citroen C1 pure tech først i november 2017. Den var ny, men den havde stået indregistreret siden 2. oktober 2017 så den var 1 mdr. "gammel".
Sælgeren var virkelig flink i handlen, men og fortalte omkring deres serviceaftale jeg kunne tegne så jeg fik 3 års garanti. Det han ikke fortalte var, at det var fra 1. registreringsdato altså 1 mdr. før jeg købte bilen. Og jeg vil sku da ikke betale for en måned hvor jeg ikke har haft rådighed over bilen.
Efterfølgende har der været følgende galt med bilen indenfor de 2 år deres garanti dækker:
1. Knirken i sæde - udskiftet med nyt, der så havde en knækket nakkestøtte - udskiftet med ny. Service var god og fik gratis lånebil.
2. Bilen gik ud så snart jeg havde startet den. Startspærre skiftet, da Citroen Danmark oplyste det var en generel fejl ved den årgang. Service var god og jeg fik gratis lånebil.
3. Vinduer trækker skævt når de rulles op. Forklaring Dinitrol har sprøjtet deres stads på de lister der trækker ruden op. Citroen forsøgte at rense det, men det endte med nye lister. Igen god service.
Nu efter knap 2 år bestiller jeg tid til service og tror min garanti gælder 2 år fra den dag jeg købte bilen. Men igen er det fra 1. registreringsdato, altså 1. mdr. før jeg fik bilen...... Hva er det for noget fis !!!
Fejl ved bilen nu:
1. Igen knirkende sæde
2. Kliklyde fra låsen i handskerum (klikker hver gang jeg køre over en bump)
3. En underlig pft lyd fra motoren når jeg træder speederen ned.
4. Knirkende lyd fra motor når jeg f.eks. bakker ud af carporten.
Kontaktede Poul Rasmussen bilcenter (Citroen Aarhus Nord) og bestilte tid til service og fortalte om problemerne. Nu var værkføren nærmest sur da jeg kom til at ytre, at jeg synes deres garanti burde dække fra jeg købte bilen og ikke 1. reg. dato....... Og selvom jeg fortalte alt det der nu er galt med bilen, så ville de ikke anderkende det og ikke låne mig en bil. Jeg skal betale for en lånebil, fordi det er normal praksis.... Det er bare underligt jeg ikke har skulle det før, når de skulle lave fejl ved bilen.
Jeg synes det er utroligt, hvor mange fejl en bil kan have på under 2 år, og den sidste behandling jeg fik da jeg bestilte service, synes jeg var tenderende til uforskammende. Jeg skal aldrig have en citroen igen og slet ikke handle med Poul Rasmussen biler i Aarhus. Selvom deres motto er, at kunden får ret !!! eller det var hvad sælgeren sagde til mig. Men i praksis gælder det bare ikke.
Har tidligere skrevet en anmeldelse af salget og serviceaftalen, men Citroen har aldrig reageret på min anmeldelse. Det viser klart, at de ikke tager utilfredse kunder seriøst og det er i sig selv bekymrende !!
Jeg har været meget tilfreds med…
Jeg har været meget tilfreds med servicen hos Hjørring BilCenter.
Jeg købte en C3, benzin i 2015 og den bruger mere og mere olie. Ca 0,5 liter per 1000 km.
Eneste ting jeg kunne være utilfreds med er at jeg fik at vide at fordi den ikke var serviceret hos autoriseret forhandler kunne motoren ikke skiftes per kulance. Da jeg viste en artikel fra fdm, hvor der stod det modsatte sendte de den ind til Citroen og jeg har lige fået at vide at jeg får en helt ny motor i. Selvom jeg har kørt 700 km for meget ved en enkelt service. Så det er jeg rigtig glad for.
Der er lidt småting på den efter 100.000 km / 4 år, men den kostede 140.000 fra ny, så det er vel forventeligt. Det er jo ikke en mercedes.
Købte en helt ny c3
Købte en helt ny c3. Mærkede med det samme kraftige rystelser i 1 og 2 gear under acceleration.
Kontakter Automobilhuset Citroën Randers og forklare dem problemet. Bilen bliver prøve kørt af teknikker /mekaniker. Efter 100 meter var han ikke i tvivl
Moment rystelser helt klart.
Han fortæller at der er flere c3 og c4 der har samme rystelser. 😲.
Der bliver lavet en rapport og indsendt.
Få dage efter modtager jeg denne besked fra
Direktøren.
Bilen er afprøvet den køre som den skal, der er konstateret moment rystelser. Jeg er ikke den eneste c3 ejer.
DETTE ER IKKE EN FEJL På BILEN DET ER EN EGENSKAB DEN HAR.
Whattt?????
Den egenskab nævnte de sgu ikke da vi stod og skulle købe..
Sååå pas på i ikke får en fejl problem på jeres Citroën.. Det bliver hurtigt omskrevet
Til en Egenskab... 👎👎👎 😲
Uden bil på ubestemt tid
Vi har haft vores citroen til service i 3 tre uger, der er en plastictank der tilfører et eller andet til dieselen, der er utæt og skal skiftes, Det er åbenbart en helt umulig opgave for citroen. Det er ellers under garantien da bilen er lige under 3 år gammel. Citroen aner ikke hvor reservedelene befinder sig og kan ikke få kontakt til citroen i Frankrig. Den eneste mulighed , vi har er at gå til kontant, eller pressen så vi kan få en funktionsdygtig bil igen.
VORES FØRSTE OG SIDSTE CITROËN
ALDRIG MERE CITROËN !
I maj 2013 købte vi en fabriksny Citroën DS3 Cabrio til 250.000 kr. og til alt held tilkøbte vi en 5-årig serviceaftale.
SERVICEAFTALEN FIK VI ALVORLIGT BRUG FOR !
Efter vores mening er Cabrio’en en chamerende og velkørende bil og den passede godt til os. Desværre har vi efter 5 1/2 års ejerskab haft uendelig mange frustrerende og særdeles irriterende, alvorlige og meget dyre fejl og mangler på vores bil !
Helt fra bilen var fabriksny, havde vi problemer med foldetaget.
Gang på gang svigtede det. Det ville eksempelvis ikke lukke og ej heller nulstille systemet. Bagruden kørte op og ned af sig selv, uden at være aktiveret, når bilen blev aflåst med taget helt nede osv. !
Vi har brugt oceaner af tid på at køre til og fra vores autoriseret Citroën værksted, pga. pludseligt opståede problemer med vores foldetag.
Efter 4 år med de samme gentagne problemer og efterfølgende værkstedsbesøg klagede vi til Citroën og bad om at få udskiftet foldetaget på garantien - Det var ved årsskiftet 2016-2017.
Hverken Citroën Danmark eller vores Citroën forhandler ønskede at betale for et nyt foldetag !
Men, efter vi havde henvendt os til FDM gik Citroën Danmark (K. W. Bruun) med til at udskifte det problemfyldte foldetag på garantien, men betalt af vores serviceaftale !
Hvis du skulle være faldet for en brugt Citroën DS3 Cabrio, skal du vide, at går bare én ting i stykker i foldetagssystemet, så skal hele foldetaget udskiftes !
Pris 45.000 til 50.000 kr. inkl. montering.
For at det ikke skal være løgn, så røg vores 1,2 liter VTI benzinmotor på samme tidspunkt.
Ved 85.000 km brugte den pludselig 3,3 liter olie på 1.000 km !
Heldigvis havde FDM på samme tid en artikel i deres medlemsblad og vi var nogle af de heldige kunder, som fik udskiftet motoren som garantisag - Pris 40.000 kr. Vi ved, at mange andre kunder selv har måtte betale for en ny motor !
18 måneder og ca. 40.000 km efter montering af det nye foldetag, begyndte vi også at få problemer med det nye !
Det ville pludselig heller ikke lukke og det ville heller ikke nulstilles. Vores autoriserede Citroën værksted lukkede taget manuelt og derefter var vores bil på værksted i 2 hele dage.
“Gad vide, hvad de egentlige lavede på foldetaget, eftersom det ikke kan repareres” ? “Det må stå ud i det uvisse” !
Allerede den første morgen efter værkstedsbesøget, ville foldetaget kun køre tilbage. Bagruden ville ikke lægge sig ned og i andet forsøg kørte taget skævt. Det åbnede 15 cm i venstre side og sad fast i højre side.
Vores Citroën værksted sendte en video indtil Citroën Danmark (K. W. Bruun), som afviste vores reklamation af det “nye og kun 18 måneder gamle foldetag” !
Da foldetaget ikke kan repareres gav Citroën Danmark (K. W. Bruun) og vores Citroën værksted os en pris på et nyt foldetag (altså vores foldetag nr. 2 på 5 1/2 år) - Pris 48.557 kr., men så var det også monteret.
Grundet de mange frustrerende og irriterende oplevelse, vi har haft med vores Citroën DS3 Cabrio, ønskede vi ikke selv at ofre 48.557 kr. på et tredje foldetag.
Materialerne var spinkle, kvaliteten for dårlig, det var ustabilt og vi kunne ikke stole på det. Måske var det en fabriksfejl ?
For at være ærlig så havde vi ikke den store tillid til, at et tredje foldetag ville holde i meget længere tid end de to andre og vores eget Citroën værksted havde heller ikke engang tillid til et nyt foldetag !
“Det siger lidt om kvaliteten, selv om de nødigt vil indrømme det” !
Efter nogle få telefonopkald på annoncer i Bilbasen, fik vi da også bekræftet, at vi ikke er de eneste, som havde oplevet problemer med foldetagene og 1,2 liters VTI-motorerne.
4 private sælgere havde ligeledes oplevet problemer med foldetagene og endnu flere havde motorproblemer m.m. !
Citroën Danmark (K. W. Bruun) har givet udtryk for, at foldetaget er fremstillet af et fornuftigt materialevalg og ej heller har en fabriksfejl !
FDM anbefalede os at tage kontakt til et tredjepart værksted, hvilket vores Citroën værksted også gjorde.
Der stod vi så som kunder lidt alene !
For at gøre den 5 1/2 år lange og meget trælse oplevelse med Citroën “kort” ;-) Så måtte vi opgive at finde nogen, der havde lyst til at påtage sig opgaven med at lave en fejlfinding på vores lidt sjælne foldetag.
Det kunne måske have givet os en forklaring på, hvorfor foldetagene ofte har svigtet og ikke har virket ordentligt og efter hensigten ?
Vi orkede simpelthen bare ikke at have mere med Citroën at gøre.
Efter et længere brevskriveri med vores lokale Citroën forhandler lykkedes det, at blive enige om en en acceptabel løsning.
Vores Citroën skulle bare så langt væk som overhovedet muligt og hurtigst muligt.
Vores Citroën DS3 Cabrio blev derfor eksporteret udenbys og står nu til salg i Køge til eksport og uden afgift !
Min kone og jeg har nu kastet vores kærlighed på en Toyota C-HR 1,8 Hybrid Mulitdrive Selected Bitone med Premiumpakke købt hos den forhandler, der hjalp os af med vores Citroën.
Vi er rigtig glade for at vi slap af med vores Citroën og vi skal aldrig nogensinde have noget som helst med Citroën at gøre efter det, vi har oplevet.
Når nu Citroën er så sikre på, at deres ingeniører har været så “dygtige” til at udvikle et foldetagssystem og til at udvælge materialer af “god kvalitet”, så bliver det interessant at se, hvornår vi ser den næste nye Citroën model med dette “fantastiske” foldetagssystem ;-)
Til Citroën vil vi bare sige, at idéen var god nok, men det var kvaliteten ikke !
Teknikken, elektronikken og alle mekanismer svigtede igen og igen og det samme gjorde I, Citroën !
Vores tillid til bilmærket Citroën er væk for altid og vi kan kun advare andre eventuelle fremtidige Citroën kunder, mod jeres ringe kvalitet, mangel på kundeservice og kulance.
Udover de 3 meget store og dyre fejl vi har oplevet, kan vi yderligere oplyse, at vi også har fået udskiftet alle udvendige “Chrome-dele” ! Der kom pludselig tusindvis af små bobler i Chrom’en, da vores bil var ca. 2 1/2 år gammel.
Fjedermekanismen i bilnøglen gik også i stykker, da bilen var omkring 3 år gammel.
Derudover har der været nogle dumme småfejl på bilen så som defekt sædevarme m.m., som dog blev dækket af serviceaftalen.
Hele den sidste måned i vores ejerskab kunne bagagerummet ikke åbne (Det konnekter med foldetaget) - Heldigvis kunne bagsæderne lægges ned, når der skulle handles ind ;-)
Dagen før aflevering af vores Citroën faldt det sorte plastikskørt af i højre side under en bilvask og lampen til bilens antiforureningssystem begyndte at lyse på vej til vores lokale Citroën forhandler, da bilen skulle afleveres.
NU KAN I DA IKKE SIGE, AT I IKKE ER BLEVET ADVARET OM CITROËN’S RINGE KVALITET, MANGEL PÅ KUNDESERVICE OG KULANCE - HELD OG LYKKE ;-) ;-)
Kan stærkt anbefale jer at købe jeres…
Kan stærkt anbefale jer at købe jeres citroen i STENLØSE,magen til uovertruffen positiv behandling skal man lede længe efter. Venligt personale med tid og overskud til kunden. Købte en brugt c1 1,2 og skulle hente den efter klargøring nogle dage efter,mødte op til aftalt tid og blev budt indenfor på en kop dejlig kaffe og fik forklaret i roligt tempo alt omkring papirer og bilens funktioner og kunne køre derfra med en glæde som havde man lige taget hul på en tiltrængt softice en varm sommerdag. Bilen kører som en drøm,ingen fejl ingen mangler,alt virker som det skal,ærligt personale,ingen svinkeærinder i krogene eller ting "skjult bag lakken" Derfor min anbefaling af citroen i Stenløse ...
Fantastisk service ved køb af NY bil!
Puha.. Jeg bliver da helt urolig med alle de dårlige anmeldelser der ligger her på Trust Pilot ...
Har lige hentet min nye C3 (kørt 2 kilometer) hos Citroen i Herlev i fredags og har fået den bedste og mest professionelle service af Marc igennem det korte forløb... Man/Jeg køber jo ikke en bil på EN dag og havde løbende kontakt med samme sælger (Marc) med prøvetur, snak og spørgsmål fra min side..;) og ALT forløb lige efter min bog. Han prøvede sågar, at få den bedste pris (ude i byen) for min Seat Leon 1,9 TDI - som var min lille baby igennem 11 år og har været SUPER glad for men endte dog med, at jeg valgte, at han/De tog den med i bytte.
Jeg har nu købt en helt anden slags bil
(I min verden) - og anden prisklasse, da jeg gerne ville have en bil med skærm/navigation og noget andet nyt elektronisk lir' ;)
Marc var fantastisk, da han satte mig ind i alt det elektroniske og tog sig tid til at forklare det hele.
Jeg kan KUN anbefale Citroen på Herlev Hovedgade og tænker (da jeg har købt en hel ny bil med 2 års garanti) at der selvfølgelig ikke kommer nogle spørgsmålstegn, hvis der eventuelt skulle være nogle fejl.. Sådan er det jo...Man kan ikke komme ind med en bil efter 2 år og 2 måneder efter garantien og tro at skal lave fejlen - som jeg har læst her på siden.
Så... 5 stjerner til Citroen Herlev
Køb aldrig Citroen
Køb aldrig Citroen. En bil der kræver mange værkstedsbesøg. Når så noget går i stykker og burde være dækket af fabriksgarantien går citroen ikke ind i sagen og hjælper kunden. Gør alt for at undgå at tage ansvar.
Tandremmen er knækket på min bil selvom den har været på autoriseret værksted til alle eftersyn der er overholdt. Kun en enkel gang er jeg gået over tid. Bilen har kørt 160000 og remmen skulle først skiftes ved 240000 eller efter 10 år. Nu prøver vil citroenforhandleren i Stenløse ikke dække bilen på fabriksgarantien fordi den en enkel gang på 8 år er gået over tid mht et eftersyn. De er trælse at tale med.
Har du også haft dårlige oplevelser med citroen så skriv det her.
Sønnike har desværre også fornyeligt købt en citroen C4. Øv.
Advarsel mod forhandleren i Vejle
Vi købte i sommeren 2017 to fabriksnye Citroen hos Kilstrup & Fuhlendorff; en C1 og en C4 Grand Picasso. Sidstnævnte er nu brudt sammen fem gange med lange værkstedsophold til følge. Behandlingen fra forhandleren og deres værksted har været under al kritik. Vores ønske om at lade købet gå tilbage, da bilen er ubrugelig og nu værdiløs, og som vi har et klokkeklart krav på bliver ganske enkelt ignoreret. Konlusion: efter ejerskab af seks forskellige Citroën - køb ikke en Citroën og under INGEN omstændigheder hos forhandleren i Vejle (Kilstrup & Fuhlendorff).
I burde have 0 stjerner
I burde have 0 stjerner, har aldrig nogensinde fået så dårlig en behandling, de steder vi har købt ny bil, at man inden bilen er mindre end 3 år har fået værkstedsregninger på mere end 36.000kr, og ikke nogen reklamationsret "what so ever" blev narret til at tro at Nørresundby værkstedet, ville tage sidste gang som en reklamation, men da vi fik at vide beløbet sagde han at hvis ikke vi betalte ville han beholde bilen.
den er skiftet ud til Toyota dem ved vi man kan stole på
Her C4 1,6 100 bluehdi fra 2017 og hold…
Her C4 1,6 100 bluehdi fra 2017 og hold da op den kære godt , har også en Ds3 med samme motor . Tidligere C1 fra 2010 , og en Picasso fra 2005 . Altid har servce og ikke mindst hjælp hos Grenå Bilcenter været i top . Anbefaler klart Citroen til andre , verdi og køreglæde for pengene .
Første, eneste og sidste Citroen.......
Jeg burde vist have læst Trustpilot inden jeg for 2 måneder siden var så uheldig, at købe en helt ny Cactus C4 hos Citroen Forhandler Kilstrup & Fuhlendorff i Vejle. For en bil med dårligere lakeringskvalitet skal man lede længe efter. Bilen har været til reklamation og blev prompte afvist, fordi som Citroen sagde: 'Bilen er konform'.
Så kan kun opfordre andre til at tænke jer godt om inden i investerer i en ny Citroen. For der er ikke noget hjælp at hente når der først er problemer.
Velvidende at værksted allerede under klargøring har konstateret dårlig lakeringskvalitet, så sender værksted i samarbejde med salgsafdeling bilen ud af huset uden anmærkninger. For måske opdager kunden fejlen, måske opdager han den ikke. Skulle kunde opdage fejlen, så må vi lave en reklamation og så er sagen ligesom ude af vores hænder. Ja, det var beskeden fra forhandler. Medarbejdere på værksted gennemgik bilen efter alle kunstens regler velvidende, at Citroen formodentlig ville afvise reklamation. For som forhandler sagde, så er de tunge at danse med hos importøren.
Ved gennemgang blev der taget ikke mindre end 78 billeder af alle døråbninger, indvendig hjelm og bagklap, hvor karosseridele ganske enkelt har fået delvis eller slet ingen lak. På billeder fra kikkertkamera kan man allerede se små antydninger af rust.
Så hvis du går med tanker om at investere i en Cactus C4, så gennemgå billen i alle indvendige åbninger og check, at dørhængsler o.lign er malet ordentligt. For har du først skrevet under på slutseddel og bilen indregistreres, så er der ikke meget hjælp at hente, når du opdager fejlen.
Pas på derude.......
Har i kørt i andet de sidste 15 år og…
Har i kørt i andet de sidste 15 år og meget tilfreds
Dårlig benzinøkonomi!
Jeg har netop købt en Citroen C4 Picasso 1.2 130hk benzin fra Marts 2018. Den er rigtig lækker, masser af plads og den er god at køre i og nem at manuerer rundt MEN og et meget stort MEN. Det er svineri at Citroen skriver at den kører 20km/L. Hverken på motorvej, ved blandet kørsel eller i byen, kan vi få den over 13-14km på literen. Jeg har et vennepar med samme model og de har samme oplevelse som os. Det er snyd og bedrag - og havde vi vist dette havde vi aldrig købt den.
Købte næsten ny C4 hos Poul Rasmussen…
Købte næsten ny C4 hos Poul Rasmussen bilcenter i 2015.
Forleden opdagede jeg at den lækkede med brændstof og lavede pletter på asfalten. Se foto, hvis man kan det her.
Jeg kørte hen til min lokale mekaniker da jeg ikke turde køre helt til Århus, hvis der nu gik ild i den.
Da han tog bundskærmen af løb det ned med brændstof og hele undervognen og udstødningsrør var oversprøjtet.
Gummidele såsom motorophæng og kølerslanger var svulmet op og der kunne være skader på tandremmen også. Hvis den sprænger kan motoren gå i stykker.
Han kunne konstatere at det var en føler på returrøret der var utæt.
Jeg fik ham til at tage en video af det og sendte den til Poul Rasmussen bilcenter i Århus.
De ville dog på trods af dokumentation ikke lave bilen på deres regning selv om den kort forinden havde været inde hos dem.
Det synes jeg er for dårligt, da det er så alvorlig en fejl.
Efterflg har jeg erfaret at der er solgt flere af disse følere.
Citroen burde indkalde alle C4 og udskifte den føler.
Jeg vil derfor nu her på Citroens facebookside og andre steder advare andre mod at købe C4, da den pludselig kan begynde at lække brændstof, måske med fare for at selvantænde.
Rigtig dårlig service.
Rigtig dårlig service.
Vi har en Citroen c4 grand picasso og vi har haft 3 store, dyre og uacceptable reparationer inden bilen havde kørt 75.000, foruden de reparationer bilen har været kaldt ind til, grundet fejl. Derudover kommer selvfølgelig, at vores bil har fået udført alle de, af Citroen, forskrevne services.
Reparationerne er hvad det er, men dårlige service og den arrogance som, vi som kunder, bliver mødt med, det er rigtig dårlig service. Jeg tænker det er god skik, at prøve på at lytte, prøve at forstå, være i dialog og prøve på at finde en løsning for kunden, men nej, ikke hos Citroen. Alle vores reparationer på bilen har klart haft en sammenhæng, hvilket flere udenforstående fagfolk også påpeger. De har ligeledes haft en sammenhæng med de reparationer som Citroen har kaldt bilen ind til, grundet fejl, men Citroen ved selvfølgelig bedre.
Opsamling på vores køb af Citroen c4 grand picasso er enkelt, det er en forholdsvis dyr bil, rigtig dyr på reparationer/vedligehold, som tilsyneladende ikke hjælper. Sidst, men ikke mindst, så er der rigtig dårlig service forbundet med at købe Citroen.
Vi skifter snart bilen ud, da den er ved at nærme sig de 100.000 og vi skal aldrig mere have Citroen, mest af alt, på grund af den rigtig dårlige service.
En ting er, at der kan være problemer med bilen, men når der så er meget dårlig service fra producentens side, så er vi ringe stillet som forbruger.
Har lige gjort det op - vores bil har kostet 50.000/60.000 i rep. på 3 år (billig rep.)
Det har virkelig, på alle måder, været et dårligt bekendtskab med Citroen hos Terminalen i Odense S. og deres underleverandør - så som Carvision.dk
Ku jeg give 1/2 stjerne så havde de…
Ku jeg give 1/2 stjerne så havde de fået det. Citroën tar ikke ansvar for deres reklamationer. Det var min første og sidste Citroën !
Aldrig mere Citroen
Jeg har en Citroen C5 fra 2011. Har altid været glad for bilen. For 2 år og 2 mdr. siden gik servo pumpen til servostyringen. Fik at vide det var en svaghed denne model har.
Det ville jeg ikke bare godtage, så jeg ringede til Citroen Danmark, og brokkede mig over det, det kan ikke passe når alle service var overholdt, at de så ikke vil give noget i kulance.
Efter noget snak frem og tilbage indvillige de i at betale det halve. 5000,00 kr. Samt den nye der blev monteret var en forbedret udgave.
Men har 2 år 2 mdr. efter ryger den igen. Kører til Citroen i Hobro. Værkfører mener heller ikke det er rimeligt, så vi aftaler at skrive til Citroen DK.
Men det kan man ikke som privat person, får besked fra værkstedet at de ikke vil give noget i kulance denne gang da bilen er snart er 7 år gammel.
Det har ikke noget med bilens alder at gøre, men de reservedel der er anvendt er for dårlig.
Ringer til Citroen DK. Men får samme besked at de ikke tager imod opkald fra privat personer.
Kan godt se i bakspejlet at det vil blive dyrt, hvis de skal have nogen til tage imod opkald fra utilfredse kunder.
Nå men jeg kan ikke undværer bilen, bestiller tid til reparation. Da jeg skal hente bilen. Møder jeg ejeren af Citroen i Hobro. Jacob Thy
Aldrig har jeg oplevet en mere arrogant og ned laden person. Så derfor aldrig mere Citroen til mig.
Ikke flere citroen til mig!
Som så mange andre (kan jeg se her), har jeg også haft en elendig oplevelse med at købe en ny citroen c1.
Det har taget mig et godt stykke tid at spare sammen til den bil, så jeg passede rigtig godt på den, det var første gang jeg købte en hel ny bil.
Jeg vaskede den selv i hånden for at passe på lakken, og jeg bor ikke i nærheden af havet, som kan være en medvirkende faktor til rust.
Inden den fyldte 3 år begyndte den at ruste i dørene. Begge fordøre, præcis samme steder. Jeg henvendte mig til citroen i Helsingør hvor jeg havde købt den. De tog nogle billeder og sendte ind til citroen danmark, og de meldte tilbage at det var stenslag og at ingen garanti derfor ville dække.
Jeg måtte så derfor selv køre til en maler og få malet begge fordøre og fjernet det rust som var ved at lave huller, på egen regning.
Da jeg købte den, blev jeg oplyst at jeg skulle have den til rustkontrol inden for et par mdr., efter den var fyldt 4 år. Jeg tog ned på samme værksted 6 uger efter den var fyldt 4 år, hvor de oplyste mig at jeg skulle have haft den til kontrol senest et måned efter den var fyldt 4 år. Jeg har altså fordi jeg kom 2 uger for sent, mistet 12 års rustgaranti. Der var intet at gøre sagde den flinke mand. Han kunne godt foretage en kontrol, men garantien ville ikke være gældende. Jeg tvivler dog stærkt på at man nogensinde ville kunne få dem til at dække noget som helst..
Jeg skal aldrig have en citroen igen. Og jeg vil på det kraftigste anbefale alle at holde sig langt væk. Bilen er egentlig ok, men for pokker hvor er jeg glad for der ikke har været flere problemer med den, for så ville man selv komme til at hænge på hele regningen. Jeg havde forventet en anden service til et produkt i den prisklasse.