Gps system i min Citroën eC5 aircross fra 2026: automatisk kørsel efter officielle hastighedsbegrænsninger er helt ude af trit med virkeligheden. Ofte angiver bilen forkert hastighedsbegrænsning, f.ek... Se mere
Jeg giver een stjerne fordi man ikke kan give mindre. Købte en ny eC4 i 2022 hos en fri forhandler der importerer biler fra Tyskland. On board charger er nu stået af og bilen kan ikke længere lades... Se mere
Ny motor og aircon pumpe i en 4 år gammel Citroen Cactus 82hk efter blot 66.000 KM -35.000 kr regning Citroen vasker hænder i 2 års garanti, selvom bilen er serviceret på et autoriseret værkste... Se mere
HOLD JER LANGT VÆK FRA CITROEN I NÆSTVED, SAMT GENERELT KØB AF CACTUS. 1 uge efter 4 års service, melder bilen problemer med både urea tank, beholder og dyse. Skift af alt samt arbejdsløn, 13800 kr.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Citroen præsenterer sit udvalg af nye biler. DS3, C1, C3, C4, C5 Sedan, C5 Tourer, C3 Picasso, C4 Picasso, Grand C4 Picasso, Berlingo, Jumper, Jumpy og Nemo. Citroën Serviceaftaler giver dig tryghed i hverdagen. Kreativ teknologi. Velkommen til Citroën.
Graham Bells Vej 15, 8200, Århus N
- www.citroen.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Ingen vil tage ansvar!
Ingen vil tage ansvar for en bil der fra den var4 mdr gamme til nu ( 3 senere) har kostet mere end den toyota jeg har fra 2011 til nu, meget mere!
Og lige meget hvor jeg henvender, selv ved fdm så er der intet at komme efter.....
Aldrig nogensinde køb Citroen!
Kun hvis du har en god opsparing!
Jeg købte en bil ( den nye Citroen C3 )…
Jeg købte en bil ( den nye Citroen C3 ) juni måned 2017 og har været glad for mit køb lige ind til at jeg skulle vaske min bil igen efter vinter med salt, der vasker man jo altid med sin bil for at skylde salt af...
jeg tager i vaskehallen og giver min bil den store omgang, da jeg køre ud af vaskehallen køre jeg over hvor man kan holde og stå og pleje bilen og efter at ha været sammen med en mekanikker er man godt klar over hvad man skal gøre og ved at det er vigtigt at tørre af i dørene, da jeg åbner min dør for at tørre efter og kommer ind til min dørhængsel ser det lidt mærkeligt ud, tørre bagdørene og kommer frem til den anden fordør hvor det også ser lidt mærkeligt ud ??????
Aflyser mine aftaler og tager ud til ex. kæresten for at høre og det er normalt og om det kan være pava da jeg har fået dobbelt behandlet den fra farbrikken af..
Min kæreste siger at jeg med det samme skal tage kontakt til forhandleren og få den til at kigge på det, da bilen er under 1 år gammelt og det ikke bugte være der og det ligner rust...
Tager ind til mogens og elmar som jeg har købt den af.
Der kommer en herre ud og kigger på den og siger at det er bare pava, hvor jeg siger at det er ikke pava og om han ikke er sød at kigge efter en gang mere, han går ind og henter noget værktøj til at løsne skruen med og begynder at tørre af bagved dørhængslet hvor han kigger på mig og siger at det har du ret i der er rust !!! det skal vi lige har kigget på..
Vi går ind igen og skal ordne papirerne og hvornår jeg skal komme og aflevere bil til raberation, hvor han siger til ham der skal skrive at det er udskiftning at to dørhængsler og der stopper jeg ham op og siger at der skal der også står at der er rust på !!! hvor han tager hånden op og siger at der skal ikke stå noget om rust, bare udskiftning af to dørstopper...
Jeg går hjem med lidt ondt i maven og tænker kan der være andet med den bil jeg lige har betalt 140.000 kr for og er der rust andre sted hvor jeg ikke kan se det ???
Når jeg kan ikke sove hele natten PGA det med at de ikke skrev noget om rust i papirerne og ringer til dem, snakker med en sød dame som siger at jeg skal komme ud igen og så Cristoffer kigge på det, Kommer ud og Christoffer kigger på den og siger at de skal nok ordne det og jeg siger det kan da godt være i ordner det med hvis der ikke står noget om rust i papirerne og der så er noget senere, så kan jeg jo ikke bevise det og Christoffer siger at der står da også noget o rust, hvor jeg siger at det vil jeg væde på at der ikke går !!!!! Han tager papirerne frem og kan se at der ikke står noget om rust og at det er fejl...
Så kan jeg da ikke lade vær med at tænke er der andet og spøger og de ikke ville være søde at kigge den efter for rust og laven en rust raport !!!
det skulle de nok, men dette er ikke sket og når jeg spørger hvorfor er det fordi at Cirtoen siger at der først skal laves rust raport på efter 4 år, hvor jeg siger at der må da være undtagelser hvis der har været rust på en bil der er under et år gammel..... Det svaret han nej til og nu sidder jeg med en helt ny bil der er lavet rust på men ikke tjekket for rust og jeg har ikke fået papir på at der har været rust på min bil.... meget trist at jeg har købt to Citroenér og jeg for da ikke løst til at købe flere ( Har ikke haft andet end Citroen siden jeg fik kørekort først C1 og nu den nye C3 som jeg købte da jeg fik min datter og ville har en mere sikker bil at køre i og det følger jeg ikke den er nu :( og følger ikke der har været nogle imødkomme mennesker på dette område og har betalt fuld pris for en bil med rust.......
Virkelig ringe kundehåndtering
Virkelig ringe kundehåndtering, det kan slet ikke kaldes for kundeservice. Deres serviceaftaler er rene pengemaskiner!
Vi har 2 cactusser og er godt og…
Vi har 2 cactusser og er godt og grundigt trætte af de mange breve fra SKAT hvor bilerne kaldes ind pga fejl.
Vi bor langt fra en forhandler så hver gang er det utroligt besværligt for ikke at sige dyrt og det bliver bare ved og ved.
Har kørt Citroen i rigtig mange år men Cactussen er simpelthen så ringe en kvalitet at vi skifter mærke næste gang.
Touch screen virker ikke mere ... føler mig snydt
Dårlig service ...
Jeg købt fabriks ny bil cactus c4 for 2 ½ år siden fra Citroen Albertslund og så lige pludselig ville touchscreen, som styrer alt i bilen, ikke virke, for 2 uger siden ...
Og da garantien er udløbet efter 2 år, så skal jeg selv betale for en ny skærm (8000 kr til at starte med) ...
Hvorfor skal jeg betale for noget, der er af dårlig kvalitet, at den vil gå i stykker efter 2 år.
Citroen gjorde mig ikke opmærksom på og der stod heller ikke i købe kontrakten, at touch screen kan gå i stykker efter 2 år. Vil du så købe den alligevel ?!!!!
Touchscreen styrer bl.a. klimaanlæg, og stod på høj varm, inden den stoppede med at virke. Nu kan vi ikke skrue ned for varmen i bilen, hvor det begyndt at blive varmere..
Man kan kun betjene klimaanlæg via Touchscreen...
Heldigvis kan man styre musik/radio/bluetooth via rattet og kan se hvad jeg laver i skærmen. Så det kun er touch delen, der ikke virker og ikke en helt sort skærm, da nogen funktioner kan styres via rattet (musikken).
Så jeg forstod hellere ikke, at den citroen forhandler, vil skifte hele skærmen.
Jeg har ikke råd til at betale for en ny skærm...
Total sur på deres service... vil ikke anbefale mine venner, familie, arbejdskredse eller nogen til at købe en citroen !!!! Redigér
Har været på værksted hos Citroën - Birkerød
Har været på værksted hos Citroën - Birkerød et par gange. Hver gang har der været dårlig service ved indskrivning, og magen til uforskammet værkstedschef (Claus Kuhre) skal man lede længe efter.
Køretøjet er fremragende - Citroën Danmark er elendige.
Min bil er en Citroën Cactus. Den kører rigtig godt og økonomisk - jeg er glad for den. Men da bilen var knap to år gammel begynder motorlampen at lyse. Det skete få uger efter et servicebesøg på et Citroën-værksted. Alt skulle være i orden. Efter en grundig undersøgelse på værkstedet, finder man frem til at det er Ad-Blue systemet, der er defekt og det hele skal skiftes. En reparation til kr. 10.000,-
Det tager jeg stille og roligt, for der er garanti på vognen. Læser mig frem til på nettet, det er en velkendt fejl og at der er sendt en besked ud på det, fra Citroëns hovedsæde.
Citroën Danmark A/S nægter at dække reparationen - selv efter rigtig mange skriverier, beviser for overholdte servicebesøg osv.
Jeg vil naturligvis ikke betale selv og vælger at ignorere den lysende motorlampe - det er jo ikke noget farligt i det. Kun mere forurenende.
Sådan kører jeg i flere måneder, indtil jeg en dag er på tur til Flensborg og bare for nysgerrighedens skyld, smutter jeg ind til Citroën i Tyskland. En verden af professionalisme åbenbarer sig - Der bliver taget godt imod mig og i løbet af 10 minutter, har de helt styr på problemet. Jeg fortæller om mine problemer, med at få reparationen dækket af Citroën Danmark... der er nogle stykker på værkstedet der smiler lumsk og ham jeg taler med, fortæller at der kommer rigtig mange danskere hos dem, på grund af den danske Citroën-impotør. Han VED at reparationen er dækket og hans værksted får dækket timelønnen af Citroën. Han tilbyder at fikse den et par uger efter uden udgifter for mig, udover at jeg skal undvære bilen ca. fire timer - jeg siger selvfølgelig ja tak.
Efter fire timer i en lækker lånebil og bagagerummet fyldt med madvarer fra grænsen, henter jeg min bil. Alt er klaret - virkelig alt. Ad-Blue systemet er skiftet med tank osv - men der var også lige tid til at vaske og støvsuge for mig. De havde endda også lige fyldt en sjat sprinklervæske på. Det hele stadig gratis.
Tror ikke jeg kommer til at bruge andre værksteder i min Citroëns levetid. Jeg er SÅ imponeret over servicegraden på alt. Det jeg bøvlede med i flere måneder i Danmark - uden at få løst noget som helst, var klaret på fire timer i Tyskland.
Eneste gode råd herfra - kør mod syd! Der var også en enkelt, der kunne dansk, hvis det er nødvendigt ;)
Jeg har haft utrolig dårlig oplevelse…
Jeg har haft utrolig dårlig oplevelse hos Citroën Køge . Vi købte ny Citroën c3 i november 2015 . Efter 2 år og 2 mdr fortæller de at katalysatoren er gennemtæret . Det burde ikke kunne ske ifølge andre mekanikere . Og det sjove er , at da den var til servise 8 mdr inden ( i garanti perioden) stod der intet om rust på den katalysator . Flot gået Citroën
Vi har skrevet flere gange , men INGEN har vendt tilbage . Så alle ...HOLD JER LANGT væk fra Citroën ....
Som sædvanlig ingen reaktion eller svar …
Som sædvanlig ingen reaktion eller svar fra Citroen, når man klager eller spørger efter noget fx min anmeldelse i går
Tak for rigtig god service👍🏼
Tak for rigtig god service, min bil kører så fint igen😊
Citroën i Stenløse 👍🏼
Citroen Never Again
Vi købte en ny C4 Picasso 1.2 puretech seduction for 2.5 år siden fordi vi havde behov for plads til 3 børn på bagsædet og at slippe for at betale for reparationer. Garantien er kun 2 år og desværre lige efter garantiens udløb har vi motor problemer på vores sommerferie. Bilen bliver lavet på en Citroen garage i Finland, vi kører hjem og kort efter viser den igen motor problemer. Citroen Hillerød mener ikke der er noget, sender os hjem. Vores bil er nu bugseret 3 gange inden for to måneder til Citroen, vi har fået flere regninger, en fra Oktober 2017 hvor de skriver "ingen fejl konstateret". Efter 3. bugsering midt november fortæller de os at motoren skal skiftes fordi den bruger for meget olie!! Dv.s de sender os et "tilbud" på kr. 76.000 for en ny motor. Citroen nægter kulance og FDM oplyser os om lignende problemer med andre 1.2 Citroen motor (dog ikke samme model som vores bil).
Berlingo 2017 dårlig radio
Berlingo 2017 dårlig radio. Skæve bremser. Virkelig dårlig kontant fra værksted af..
Værkfører trækker bare på skulderen over mine problemer...
Citroën Næstved.
køb aldrig citroen
Det perfekte køb
Pris billigt, funktionelt og gode køreegenskaber.
Jeg kunne ikke have fået en bedre C1
Aldrig aldrig aldrig mere Citroën
I forventning om at jeg med en ny bil ikke skulle have store værkstedsregninger, købte jeg i november 2011 en ny c3.
Nu 6 år efter har jeg brugt mindst 50000kr i værkstedsregninger og det er stadig ikke slut.
Da der var gået et års tid slog fartpiloten fra fra tid til anden, men det fandt man aldrig en løsning på.
Da bilen var godt 2 år gammel virkede varmen ikke, så det hele skulle skiftes og en regning på over 13000 kr skulle betales.
De sidste par år er bilen gået i service mode, og bilen har fuldstændig tabt farten, hvilket er ret farligt på bl.a motorveje, og jeg kunne sket ikke få bilen op i fart igen. Det har jeg indtil nu været på værksted med flere gange og sidst fik jeg skiftet turboen, hvilket ikke har afhjulpet andet end min pung for 10000 kr. For en god ordens skyld skal jeg sige, at de sidste besøg ikke var på et Citroën værksted, men da de generelt er alt for dyre, finder man andre løsninger.
Uoplyste sælgere
Uoplyste sælgere
d. 30/4-17 tager min kæreste og jeg forbi Mogens Helmer - Citroen Kastrup på for at kigge på leasing bil.
Vi bliver taget rigtig godt imod af en sælger der viser os C4 Cactus leasingmodel og vi taler her om farvevalg og bliver oplyst at det er muligt at få en anden farve end hvid for blot en merpris på 75 kr. pr. måned.
Vi får så lov at køre en tur i en C4 Cactus, og er begge meget begejstrede over køreegenskaberne i bilen og det udstyr der følger med til prisen.
Da vi kommer tilbage tager vi en god snak med sælgeren, der fortæller omkring forsikring og priser og vi får at vide at det er muligt at levere en C4 Cactus i koksgrå inden månedens udgang til kun 75 kr. pr. måned oveni.
Vi kører videre til en masse andre forhandlere og ser på mange andre modeller.
Mandag 1/5-17efter job tager vi til Auto-House, Citroen i Køge for igen at prøve en C4 Cactus da vi egentlig er rimelig sikre på at det er den bil vi ønsker at lease, men ønsker lige at blive overbevist en sidste gang.
Vi kører en tur og er endnu engang begejstrede over bilen. Vi kører tilbage og spørger til pris for koksgrå farve hos dem, og bliver igen oplyst at det blot vil koste en merpris på 75 kr. pr. måned. Jeg aftaler med sælgeren at jeg lige vil sove på det og kontakte ham tirsdag d. 2/5-17.
I dag d. 2/5-17 tager jeg til Auto-House, Citroen i Køge for at lave en kontrakt.
Jeg fortæller sælgeren at vi har besluttet at det skal være den koksgrå model og at den skal være klar d. fredag d. 26/5-17 og det er intet problem. Han begynder at taste oplysningerne ind i systemet, og efter nogle minutter bliver jeg oplyst, at der nu er kommet en ændring omkring farve på bilen som gør at der skal betales halvdelen af udbetalingen for farven som er 3000 kr. oveni udbetalingen sammen med at man skal betale 75 kr. pr. måned. Dette var jo ikke hvad jeg var blevet oplyst de sidste 2 dage, så dette er jeg ikke tilfreds med, men sælgeren forklarer at han desværre ikke var opmærksom på det, men at det var en ændring der var kommet d. 11/4. Jeg fortæller så at tilbuddet ikke er attraktivt længere, men jeg vil overveje det. Jeg kører derfra frustreret over at priserne pludseligt har ændret sig i forhold til det oplyste.
Da jeg kører derfra ringer jeg til Mogens Helmer - Citroen Kastrup og taler med sælgeren der viste mig C4 Cactus i søndags og forklarede omkring dette pludseligt opståede gebyr og det var der i hvert fald ikke ved ham, jeg bad ham dobbelttjekke det for en sikkerheds skyld og da jeg fik at vide at jeg ikke skulle betale mere end de 75 kr. ekstra om måneden for koksgrå farve. Jeg fortæller at så vil jeg gerne køre ud til ham for at lave en leasing aftale. Vi aftaler at jeg bare skal komme ud til ham og så kan vi ordne papirerne.
1 time efter lander jeg hos sælgeren og vi går i gang og udfylder alle papirerne. Alle oplysninger bliver tastet ind og sælger sender dem af sted til jyske finans og jeg kører derfra i den tro at der nu er styr på det hele og kan hente min nye leasing bil d. 26/5-17
45 efter ringer sælger og fortæller at det hele er godkendt men at der desværre er opstået et gebyr på 3000 kr. for ændring af farve. Dette var en ændring han heller ikke var gjort opmærksom på før, men han beklagede det meget.
Jeg syntes at det er under al kritik, at jeres sælgere er så dårligt oplyst om ændringer, og at de endda dobbelttjekker og så først bliver gjort opmærksom på det efter at alle papirer er udfyldt! Det er en meget ringe service der helt sikkert gør at jeg ikke vil køre til Citroen eller anbefale andre det fremover!
Mirrorlink virker ikke til iPhone.
Købte i december 2016 en fabriksny c1 hos stormgård i Holbæk. Bilen blev ikke leveret med det aftalte begagrumslys. Bevares det er menneskeligt at fejle/glemme. Fik en tid til montering. Det blev så monteret forkert da det blev koblet på loftlampen. Der er som bekendt timer på så det slukker selv efter ca 30 min hvis man glemmer at slukke det. Man skulle således åbne en dør før der kom lys i bagagerummet. Citroën rettede fejlen men sendte mig så en regning på eftermontering til trods for der var betalt via købskontrakt. Ringer og forklarer sagen og regner med den er i vinkel. Modtager nogle uger senere så en rykker. Må så ringe igen og forklare på en måde så de forstod det. Alt i mens jeg også i mellemtiden også havde klaget over tilslutning af iPhone ikke er muligt. Sælger påstod det kunne lade sig gøre. Og der står også tydeligt i manualen man skal kunne. Med det i mente vælger jeg at udskifte min gamle iPhone 4s til en nu 6s bare for at konstatere den ikke kan tilsluttes. Ringer og skriver utallige gange men får intet svar tilbage. Og kører og forbi værkstedet flere gang hvor svaret er de er igang med at undersøge det. Skriver igen denne gang på Citroën på Facebook. Derfra bliver jeg idag ringet op og får den forklaring at deres anlæg ikke fejler noget. Det er Apple der har lukket for tilslutningen. Har googlet en hel del på det de sidste. 3 mdr og det har kun været med 4/4s det hr været muligt og kun med et specielkabel. Selv om der i instroktionsbogen står det skal gøres med jackstik og USB stik. De ville på i gen måde give sig eller give kompensation til trods for det er et problem der har været der siden iPhone 5 udkom i september 2012. Hvorfor får de ikke bare slettet fejlen/afsnittet i instruktionsbogen der omhandler iPhone. Og ikke mindst gør deres forhandlere opmærksom på problemet. Total skod service fra Citroën. Man burde stå sammen og hive dem i retten.
Mega dårlig service fra lederens side i jepsenbiler citroen vejen
Købte en bil med aftale at der skal være skiftet olie og filter i det at jeg betaler 4000 i leveringsomkostninger. Det blev lovet men ikke påført købekontrakt. 2 dage efter jeg har fået bilen så opdagede jeg at der er intet blevet lavet , gamle olie kabine og luft filter krøllet sammen osv.. Så kører jeg ud for at spørge pænt hvorfor det er ikke blevet udskiftet . Første ord fra lederen var at han gide ikke have bøvl med mig og begyndte at tale nedladende til mig , men jeg kom ikke for at lave bøvl men at spørge pænt om de ting som ikke er lavet , men han holder fast i at det står ikke i købekontrakt, så i dag betyder lovede ord ingeting alt skal på papir. Rigtig dårlig kundeservice.
Ualmindelig amatøragtigt
Citroen = Dårligt håndværk og service.
Har netop indkøbt en Citroen C1 hos Citroen Randers på Clausholmvej, som bliver leveret med en del monteringsfejl på det tilkøbte ekstra udstyr som bliver monteret af en ufaglært der har været på en Citroen kursus !!! Desuden en bakspejl der vinklet forkert når det vippes til natkørsel. Jeg måtte køre 3 gang for udbedring af fejlene! - Alt bliver udbedret på nær spejlet som jeg bliver bedt om, at kontakte Citroen Danmark om.
Jeg kontakter herefter Citroen Danmark som mener at jeg kan da prøve at køre til en anden forhandler som måske vil se på problemet.
Så i stedet for at sende mig en nyt spejl med posten som god service, og set i lyset af hvad jeg nu har været udsat for, beder man mig køre til nabobyen 30 km. fra min bopæl.....for det kan jo være at de så vil se på spejlet.
Så hvor mange gange skal jeg køre efter sådan en gang l.o.r.t.
Det var min 14 Citroen !
speeder pedal reagere ikke når man træder den i bund.
Jeg var så uheldig at investere ien citroen c3 bluehdi 100
Jeg har nu ejet bilen i 1 år og har været på værkstedet 4 gange, for at få dem til at opdatere speeder pedalens firmware men uden succes de siger hvergang at der intet er galt ? . Jeg kører 95% af tiden på motorvej og har brug for at kunne accelerere, når jeg trykker på pedalen det er nødvendigt at holde hastighed op knappen nede på fartpiloten, for at kunne accelerere, det er første gang jeg har ejet en bil med så dårlig respons. Midlertidig løsning er at holde speeder nede og koble ud vente indtil motoren tager fuldgas og så koble til igen. For at kunne overhæle på motorvej, men det er jo en uholdbar løsning. Jeg har prøvet flere værksteder men de kan ikke finde ud af det. Men hvis nissan som bruger samme motor, godt kan lave en speeder pedalen som reagere med det samme, så er det jo kun et spørgsmål om at citroen, køber nissan reservedele så er problemet løst og holdbarheden øges :-)