Jeg har for nylig købt en ny telefon hos Call Me med abonnement til næsten 11.000 kr., og blev her meget overrasket over, at jeg stadig skulle betale fragt. Ved så stort et køb forventer man, at... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ørestads Boulevard 45, 2300, København S, Danmark
Jeg er endt i dårlig betaler alektum april 2026 selvom alt er betalt de er syge i hovedet. Pga et gebyr jeg IKKE vil betale fordi den står på betaling SRVICE hvor de ikke SELV hæver den SÅ kommer jeg til at betale regningen selv..Har sendt beviser til dem at alt betalt . De har ikke styr på en skid ØVERSTE CHEF SKAL SVARE MIG DET SKER IKKE SELVOM LOVEN SIGER HAN SKAL i dag den 29-4-26 bliver jeg truet med et inkasso selvom alle mine regninger er betalt har sendt billeder til dem at de er betalt og alligevel truer de i dag med inkasso.. de har ikke styr på en skid. Har været hos dem i over 10 år nu nu er det slut er så træt af alle de curlingbørn der sidder hos kundeservice der nægter mig at snakke med den øverste chef når de truer med inkasso som er min ret ifølge loven

Rigtig god service.
God information omkring forskellige abonnementer.
Lynhurtig forsendelse.

Besvarelse fra Call me
De er så store at man KUN fået ET STORT TAK for jeg har været kunder hos dem i 27 år ja 27 år. de sælger mobiltelefoner og jeg for ikke en gang en telefon efter 25 år som en tro kunde, MEN ET STORT TAK FRA KUNDESERVICE telefon 23831476

Besvarelse fra Call me
Ved telefonisk henvendelse fik jeg kompetent hjælp ved oprettelse af ekstra simkort. Super....
Dagen efter modtog jeg mail om at min mening er vigtig. Her kunne jeg deltage i en lodtrækning om en IPhone. Desværre blev lodtrækningen afsluttet den 18 marts 2026, hvilket er mere end en måned siden...så her er det svært at vinde noget... mvh.

Besvarelse fra Call me
Jeg havde en rigtig god oplevelse med at flytte mit abonnement

Besvarelse fra Call me
Jeg har været kunde ved call me i mange år. Hvis I er ude efter god dækning og pris så skal i nok vælge her.
Dog vil jeg sige at deres hjemmeside setup, afbetalingspartner, og deres kundeservice er noget værre rod.
Jeg har kørt deres dyreste abonnement i flere år, så man skulle tro at der ville være bare lidt service at hente.
Jeg ringede for snart en uge siden for at bestille ny telefon. "Hvorfor ringe når der er en fin hjemmeside til at bestille?" Jo fordi selvom man har abonnement, så skal man tilvælge derinde. Jeg har samtidig ansøgt om afbetalingsordning gennem resursbank. Et "lån" uden gebyr og renter lyder godt, når der skal købes dyr telefon. Gennem den her kreditvurdering, mener deres hjemmeside at jeg skal vælge loft på 5.000kr, da den telefon jeg har kigget på koster 4.999kr. Det giver rigtig god mening.
Jeg får at vide at min kreditvurdering er gået igennem, så jeg tænker at ringe, fordi så kan kundeservice nok ordne den.
MEN FORDI DER SKAL 49KR FRAGT, PÅ EN VARE TIL NÆSTEN 5.000KR, SÅ DÆKKER DEN KREDITVURDERING IKKE.
Og der er åbenbart ingenting at gøre. Jo hvis jeg havde sommerhus kunne jeg oprette elaftale og få rabat.
Jeg prøver at ændre min kreditvurdering ved resursbank. Den har hængt der i snart 5 dage, hvorimod første gik igennem efter én dag. Jeg har skrevet mail til call me kundeservice for 5 dage siden. Intet svar. Dog har jeg modtaget en mail om jeg vil skrive om mit forløb. Når jeg klikker på linket, så skriver den at min survey allerede er svaret på.

Besvarelse fra Call me
Jeg har lige installeret 5G internet det foregik helt uden komplikationer bare fint.

Besvarelse fra Call me
Det var let at flytte til jer og alt fungere efterlyst simkort er sat i

Besvarelse fra Call me
I Går d.27.april om aftenen slukker wifi forbindelsen og det er umuligt at få forbindelse igen!
Jeg 500 mb forbindelse på Linåtoften 4B 8600 Silkeborg.
Har prøvet at kontakte kundeservice men får automatsvar: Der er 60 min.s ventetid!
Håber denne anmeldelse får Callme til at kontakte mig på 5122 3773 jeg har opsagt mit abonnement

Besvarelse fra Call me
Jeg fik løst mit problem, og blev betjent af en rigtig rar hjælpsom medarbejder

Besvarelse fra Call me
Jeg ringede call me 11,33 den 28 april 2026 fordi jeg havde problemer med mobildata vi fik det løs hvor efter jeg blev tilbudt internet fra call me vi snakkede frem og tilbage og så for jeg beskeden om at jeg kunne få internet på prøve i 14 dage for og se og det var noget for mig jeg for en mail hvor i jeg skal godkende da jeg åbner med mit id stårer der at jeg er bundet og om jeg vil godkende jeg ville ikke godkende da jeg sku have det på prøve i 14 dage jeg ringer ind til call me da jeg bestemt ikke er tilfreds snakker med en der langt fra var kundevenlig og får beskeden at man ikke kan få det på prøve... jeg har været kunde i over 10 år og nu overvejer jeg og finde et andet selskab for kan man med et ikke stole på call me efter det er gået sammen med et andet firma inden man overvejer og lave noget hos call me så godt råd tænk jer om en extra gang for call me lover en masse men skider på deres kunder bagefter... men jeg ved hvem call me nu er i dag et firma der er fuld af løgn og som slet ikke er troværdig...

Besvarelse fra Call me
Har kun en god oplevelse ved og være kunde ved Call Me har fået den hjælp jeg har brug for og en god dækning så kun +++++ herfra

Besvarelse fra Call me
Der findes ikke bedre teleselskab. Aldrig haft problemer og hvis jeg endelig har haft spørgsmål så har kundeservice altid været der til at svarer… Ville give 10 stjerner hvis muligt. Skifter aldrig, heller ikke engang hvis andre tilbød mig abonnement gratis…

Besvarelse fra Call me
Jeg har valgt at give call me 5 stjerner at call me giver deres kunder en super god kundeservice og supet imødekommende

Besvarelse fra Call me
Over 3 måneder uden telefon (siden 12.januar) – og ingen tager ansvar!
Jeg har haft et fuldstændig uacceptabelt forløb hos Call Me.
Efter køb af en Motorola Edge 70 modtog jeg to defekte telefoner i træk. Begge blev sendt til værksted og kunne ikke repareres. I mellemtiden var jeg uden telefon i over 3 måneder, selvom mit abonnement var aktivt. Værkstedet kontaktede endda mig direkte for afklaring, fordi Call Me ikke havde overblik over sagen.
Jeg har været i kontakt med et utal af medarbejdere og fået modstridende beskeder, løfter om opfølgning der aldrig kom, og gentagne standardbeskeder, som ikke tog højde for det faktiske forløb.
Til sidst blev jeg enig med Call Me om en alternativ løsning (OnePlus), men Call Me sendte et forkert bestillingslink. Da fejlen skulle rettes, var den aftalte model pludselig udsolgt/udgået. Endnu en fejl, endnu et tilbageskridt.
Som kompensation for hele dette ekstraordinære forløb tilbød Call Me 2 måneders gratis abonnement (156 kr.). Det er næsten provokerende set i forhold til:
over 3 måneders manglende telefon
gentagne leverancer af defekte produkter
fejl i sagsbehandling
fejl i bestilling
massiv tids- og energiforbrug som kunde
Call Me gemmer sig konsekvent bag “det er vi ikke forpligtet til”, i stedet for at tage ansvar for egne fejl.
Hvordan mener Call Me seriøst, at dette er rimelig kundebehandling?
Jeg ser frem til et offentligt svar, der forholder sig til hele forløbet – ikke endnu et standardsvar.
Kan på ingen måde anbefales.