Call me Anmeldelser 36.750

4,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 4.167 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med den service, de modtager, og fremhæver ofte personalets hjælpsomhed og kompetence. Mange sætter pris på den gode kundeservice, som beskrives som venlig, imødekommende og effektiv. Forbrugerne er også glade for priserne, som de finder rimelige og konkurrencedygtige. Dog var nogle utilfredse med håndteringen af deres abonnementer, hvor der opstod problemer med ændringer eller oprettelse af nye numre. Enkelte oplevede også uoverensstemmelser mellem aftaler indgået med sælgere og den faktiske service, samt vanskeligheder med at få løst fejl i regninger.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder udtrykker tilfredshed med servicen. Mange roser den hurtige og nemme ekspedition ved skift fra andre... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet. Mange roser medarbejderne for at være søde, kompetente,... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner positiv feedback om kundeservice. Kunder roser ofte medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Price

Mennesker rapporterer positive oplevelser med priserne. Kunderne fremhæver gode priser og god værdi for... Se mere

Subscription

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af abonnementer. Mens nogle kunder roser billige og gode abonnementer,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har for nylig købt en ny telefon hos Call Me med abonnement til næsten 11.000 kr., og blev her meget overrasket over, at jeg stadig skulle betale fragt. Ved så stort et køb forventer man, at... Se mere

Ved telefonisk henvendelse fik jeg kompetent hjælp ved oprettelse af ekstra simkort. Super.... Dagen efter modtog jeg mail om at min mening er vigtig. Her kunne jeg deltage i en lodtrækning om en IPh... Se mere

Ny kunde med positive forventninger. Jeg er lige præcist blevet kunde, så min erfaring er endnu begrænset, men jeg er meget glad for alle de muligheder mit medlemskab medfører, samtidig med at pri... Se mere

Rettede henvendelse til Call Me for 2 dage siden for at få ændret vores 2 abonnementer til noget billigere. Det skete dog kun for den ene og jeg måtte ringe igen til den flinke kundeservice. Eneste mi... Se mere

1. nr. 10 af de 19 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  2. nr. 3 af de 8 bedste virksomheder i Mobilnetoperatør

Om Call me

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til dit abonnement eller mobiltelefon, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Vi skal nok hjælpe dig, så hurtigt vi kan :-)

Du kan få hjælp på følgende måder:

1. Facebook
www.facebook.com/callme

2. Kundeservice www.callme.dk/kundeservice

3. Kontakt os
www.callme.dk/kontakt

Billigt. Nemt. Punktum.

Så enkelt kan det siges. Det er hvad CALL ME er, og hvad du kan forvente af os som kunde – et mobilselskab med nemme og enkle produkter til lavpris. Længere er den ikke.

Vi har abonnementer til ethvert behov, hvad enten det gælder mobiltelefoni eller mobilt bredbånd. Begge dele på Nordens bedste netværk (Telias netværk) og selvfølgelig med gratis oprettelse og ingen binding. Og har du brug for en ny telefon, tablet, høretelefoner, cover eller andre gadgets, har vi et stort, bredt udvalg. Som CALL ME kunde kan du desuden nyde godt af eksklusive rabatter og gode tilbud på fx rejser og koncerter i CLUB CALL ME.

For os er service højt prioriteret. Det er bl.a. derfor, at vi har nogle af Danmarks mest loyale kunder og derfor, at vi er kåret til vinder af Loyalty Award inden for mobilselskaber hele fire gange siden 2015, hvor vi bl.a. har vundet i kategorierne: Bedst oplevede netværk og Teleselskabet som flest vil anbefale til andre.

Det hele foregår på callme.dk, hvor du let kan administrere og tilpasse dine abonnementer på vores selvbetjening. Og hvis du har brug for hjælp, kan du altid kontakte os på mail, chat eller ved at ringe til os.

Så skift nemt til CALL ME – vi flytter dit nummer for dig.

4,4

37 t anmeldelser

1 stjerne er for meget

1 stjerne er for meget. Ikke nok med at jeres forbindelse er RINGE, så binder i mig i mere end en måned (selvom mit abonnement er uden binding) da jeg vil flygte til andet selskab. Ikke nok med det, så opkræver i fand*me også penge helt uretmæssigt. Det er en skam!!!

Hej,

Vi er kede af at høre, at du har haft en så utilfredsstillende oplevelse med både forbindelsen, opsigelsen og en opkrævning, som du ikke mener stemmer overens med din aftale.

Det forstår vi godt skaber frustration, især når du oplever, at vilkårene ikke er tydelige eller overholdes korrekt.

Vi tager din feedback alvorligt og undersøger løbende sager, hvor der kan være uoverensstemmelser i både opsigelse og fakturering, så vi kan sikre en mere klar og korrekt kundeoplevelse fremadrettet.

De kærlig hilsen,
Nadia, Call me. ❤️

Behagelig samtale - men gøler mig snydt

Behagelig samtale med svar på de spørgsmål, jeg fik i løbet af samtalen.
Efterfølgende får jeg mail fra Norlys, hvilket var meget overraskende, da jeg troede det var CallMe jeg havde en aftale med. Det er jeg meget utilfreds med, da jeg har flere bekendte, som har problemer med Norlys og mails. Jeg ville ikke have skiftet til Csll Me, hvis jeg havde vidst det.

Hej Merethe,

Vi er glade for at høre, at du havde en behagelig samtale og fik svar på dine spørgsmål undervejs. Vi er samtidig kede af at høre, at du blev overrasket over at modtage en mail fra Norlys efterfølgende, og at det har skabt utilfredshed og usikkerhed i forhold til dit valg af udbyder.

Vi forstår godt, at gennemsigtighed i afsender og samarbejde er vigtigt, og vi tager din feedback med videre i vores arbejde.

Kærlig hilsen,
Nadia, Call me. ❤️

Bad om at blive ringet op

Bad om at blive ringet op, det skete og tingene blev ordnet.

Hej Leif

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Dejligt at det faldt på plads over telefonen.

Freja, Call Me ❤️

god behandling

dygtig sælger

Hej Hans Henrik

Tusind tak for de pæne ord! Hvor er det godt at læse, at du blev taget godt imod og fik kyndig hjælp.

Arthur, Call Me ❤️

Man får altid god og hurtig service og…

Man får altid god og hurtig service og der er mange gode tilbud🙂

Hej Poul

Tusind tak for de pæne ord! Skønt at høre, at hjælpen kommer hurtigt, og at vores tilbud giver mening for dig.

Bedste valg

Har været kunde i mange år, afbrudt af “besøg” hos andre, me vender altid tilbage. Søde og kompetente medarbejdere. Gode priser 👌

Hej Pernille

Tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt, at du vender tilbage til os, når du har prøvet andre. Rart at høre, at både hjælpen og priserne fungerer for dig.

Agnes, Call Me ❤️

Jeg er meget tilfreds med Call me og…

Jeg er meget tilfreds med Call me og har netop taget 5 G internet i brug det har bare virket fint, super tilfreds

Hej Markus

Tak for din fine anmeldelse! Skønt at dit 5G-internet er kommet godt fra start og bare kører.

August, Call Me ❤️

Mange år som kunde.

Jeg har været kunde hos jer siden 2000, så det tænker jeg må være bevis på, at jeg har været tilfreds med jer.

Hej Lene

Tak for de mange år hos os. Hvor er det dejligt at høre, at du har været tilfreds gennem så lang tid. Vi bliver ved med at gøre os umage for at leve op til det.

Arthur, Call Me ❤️

Jeg har ikke haft noget som helst at…

Jeg har ikke haft noget som helst at klage over, så min oplevelse af Call me er bare helt i top

Hej Jonna

Tusind tak for den fine anmeldelse! Godt at alt bare kører hos dig.

Karla, Call Me ❤️

Meldte mig og familien ind hos Callme for mindst 14 år…

Meldte mig ind hos Callme for 14 år siden, hvor priserne var gode & service i top. Melder mig ud nu, vanvittig priser og ingen kundepleje - ingen grund til at vælge Callme. At de blev opkøbt af Nordlys har ikke gjort det bedre! Flytter hele familien til Flexii og Lebara og sparer en formue, uden at miste noget.

Hej Johnny

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det er beklageligt at høre, at du efter mange års kundeforhold ikke længere oplever, at hverken priser eller service lever op til dine forventninger. Vi forstår godt, at det er en stor beslutning at skifte, og at det sker på baggrund af en samlet utilfredshed over tid.

Silas, Call Me ❤️

Egentlig skulle der ikke en gang være…

Egentlig skulle der ikke en gang være en stjerne... Det er totalt dårlig kundeservice.
Jeg har 3 gange haft ringet til dem fordi mit internet ikke virker. 1. gang fik jeg bare besked på at jeg var i samme situation som 20.000 andre, og de var ved at fikse det. De 2 andre gange lovede medarbejderne at ringe tilbage, men det gør de bare ikke.
Jeg flytter til andet selskab hurtigst muligt.

28. april 2026

Hej Henrik

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det er meget beklageligt at høre om de udfald på dit internet samt den manglende opfølgning, du har oplevet efter dine henvendelser. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når du ikke får den tilbagemelding, du er blevet lovet.

Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Hvis du ønsker, at vi kigger nærmere på din sag, må du meget gerne uddybe lidt mere om dit forløb.

Silas, Norlys ❤️

Call me bedste teleselskab i lille Danmark

Jeg har været kunde hos call me i 20 år
Og har kun været tilfreds i alle de år
God service altid glade og hjælpsomme.
Og de finder altid en løsning på det problem man måtte have
Så alt i alt et godt teleselskab

Hej Søs

Tusind tak for de flotte ord. Det gør os stolte, at du i så mange år har oplevet venlig hjælp og løsninger, når der er brug for det. Tak for følgeskabet.

Flinke og hjælpsomme

Meget hjælpsomme

Hej Erling

Tak for de pæne ord! Dejligt at høre, at du føler dig godt hjulpet hos os.

Emil, Call Me ❤️

Kæmpe anbefaling af Callme – især hvis du kan få fat i Magnus Holst.

Efter et sandt mareridt hos Telmore, hvor jeg blev snøret, løjet for og endte med at betale for to ekstra måneders internet uden at have brugt det, troede jeg aldrig, jeg ville opleve ægte kundeservice igen.

Så fandt jeg Callme.

Jeg havde brug for at flytte ALLE mine abonnementer – 3 telefonabonnementer og 1 internetabonnement – væk fra Telmore så hurtigt som muligt. Og her trådte Magnus Holst (Customer Advisor) ind i billedet.

Han lyttede. Han forstod min frustration. Han tog mig seriøst. Og han fik løst det hele og alt til at fungere uden besvær!

Magnus er en lifesaver! Takket være ham har jeg nu flyttet ALLE mine abonnementer til Callme, og jeg kan endelig sove roligt om natten.

Kæmpe anbefaling af Callme – især hvis du kan få fat i Magnus Holst. Han gør en forskel.

Måneders frustration er væk på én samtale. Det er ægte kundeservice.

20. februar 2026

Hej Santhosh

Tak for den flotte anmeldelse og for at give os chancen efter en uheldig oplevelse hos din tidligere udbyder. Hvor er det godt at høre, at det blev nemt at få det hele flyttet på plads, og at du mødte en rådgiver, der lyttede og tog dig seriøst. Velkommen hos os. Vi glæder os til at give dig en enkel hverdag med dine abonnementer.

Agnes, Call Me ❤️

Yderst dårlig,blevet lovet at blive…

Yderst dårlig,blevet lovet at blive ringet op,for yderlige oplysninger intet er sket😤🤔🤪

1. april 2026

Hej Ella

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det er beklageligt at høre, at du ikke er blevet ringet op som lovet. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når aftaler ikke bliver overholdt.

Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Hvis du ønsker, at vi følger op på sagen, er du meget velkommen til at kontakte os på:
📩 trustpilot@callme.dk

Husk gerne at oplyse mobil- eller kundenummer samt en kort beskrivelse af din henvendelse ❤️

Silas, Call Me ❤️