Jeg har for nylig købt en ny telefon hos Call Me med abonnement til næsten 11.000 kr., og blev her meget overrasket over, at jeg stadig skulle betale fragt. Ved så stort et køb forventer man, at... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ørestads Boulevard 45, 2300, København S, Danmark
Njaaa ... Jeg synes at responsen på supporten er lidt langsom. Ofte en 2-4 dage blot på simple spørgsmål. Vigtigst er så dog at mine spørgsmål altid er blevet besvaret.

Besvarelse fra Call me
En rigtig god oplevelse! Den unge mand i telefonen førte mig igennem hele tilmeldingen på en sober os rolig facon!
Rigtig god kundeservice

Besvarelse fra Call me
Har været kunde i snart mange år og der har/er altid og service

Besvarelse fra Call me
Jeg er meget tilfreds med at være kunde hos Call me god service god dækning god priser

Besvarelse fra Call me
Vi er super glade kunder, intet at klage over, har været hos Call Me i mange år og påtænker ikke at skifte 😊😊

Besvarelse fra Call me
Jeg fik internet forbindelse til 169kr , istedet for YouSee til 329kr. Tidligere blevet kontaktet fra Callme som oplyste jeg ikke brugte så meget data og fik et tilbud på mobil til 79kr mdl.
Meget tilfreds med Callme

Besvarelse fra Call me
At få tilsendt en mail som ny kunde dagen efter at have skiftet selskab, hvor konkurrencen er udløbet for næsten 2 måneder siden, var ikke det jeg forventede da jeg skiftede. Håber I har mere styr på det i fremtiden.
Bedre held næste gang

Besvarelse fra Call me
Meget dygtig og venlig kundeservice medarbejder. Han forstod præcis, hvad jeg efterspurgte og samtalen gik let og hurtigt. Og så fik jeg et super godt tilbud, tak for det!