Jeg har for nylig købt en ny telefon hos Call Me med abonnement til næsten 11.000 kr., og blev her meget overrasket over, at jeg stadig skulle betale fragt. Ved så stort et køb forventer man, at... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ørestads Boulevard 45, 2300, København S, Danmark
Vi har haft en virkelig dårlig oplevelse med en CallMe sælger. Vi gik på center gangen i Herning centret og var optaget af indbyrdes samtale. Alligevel afbryder callme sælgeren os. Vi siger til ham at det ingen interesse har og forsætter med at gå. Til dette svarer han flabet tilbage “mig eller CallMe?”, vi synes at det er meget både provokerende og antastende at svare på den måde. Derfor opfordrer vi jer til eventuelt at tage en snak med jeres sælgere om hvordan man opfører sig ordentligt. Det er i hvert fald ikke særlig god branding og ikke et firma man har lyst til at benytte sig af…
Sælger var mørkhåret med skæg og med brun hud, og arbejde d. 4. Maj klokken 16:45 i Herning Centret

Besvarelse fra Call me
Min søster købte d. 21 april en Samsung S26 med nummerflytning. Da hun skulle hente den hos Post Nord var pakken allerede udleveret til en ukendt person.
Til trods for at min søster ikke har noget med dette at gøre og post nord pr default erstatter varen til Callme, vil Callme stadig ikke hjælpe min søster. Når hun ringer ind fortæller de hende at de er igang med at spore pakken og at de ringer retur inden for 1-2 dage med en løsning. Det er nu 4 gang at de siger det samme og de ringer aldrig retur.
Ifølge Købeloven bærer Call me risikoen for forsendelsen. Da min søster ikke har modtaget varen, og den er udleveret til en forkert, har Call me ikke leveret varen i juridisk forstand. At de "sporer pakken" er en sag mellem Call me og PostNord – det bør ikke gå ud over din søster. Min søster har på dagen lavet politi rapport og udfyldt diverse erklæringer fra callme med nemid. Har gjort alt de har bedt hende om.
Call med nægter at hun gør brug af fortrydelsesretten som udløber i dag. Det kan de kun hvis hun afleverer telefonen. En telefon som hun aldreig har modtaget. Så hendes nummer flytter nu til Callme og hun kan intet stille op andet end at acceptere det.
Min søster står nu med en gammel S23 hvor kamera ikke virker og telefonen slukker konstant. Udover det har de trukket 5000kr, så hun kan ikke engang købe en ny telefon. Det er en helt absurd situation.
Det er helt galt med deres interne process. Manglede svar og holder min søster hen konstant uden at vende retur.
UPDATE:
8/5-2026
Dejligt at Callme reager her. Det lader dig til at være ren proforma for ikke at fremstå som et dårligt selskab. Det klinger desværre bare utrolig hult når der stadig ikke sker noget. De har stadig ikke vendt retur selvom jeg promte sender alle informationer til dem efter deres skriv her.
Faktisk kunne de allerede ha hjulpet da jeg skrev alle informationer se havde brug for i boksen tekst til virksomhed som de også har modtaget automatisk på deres profil her på trustpilot. Alligevel kan I se som de skriver her for neden at jeg skal sende informationer til dem for at kunne hjælpe dem. Informationer som de jo har modtaget på trust pilot.
Så oplevelsen bliver blot dårligere of dårligere for min søster mig og jo selvfølgelig også Callme som fremstår som et endnu mere useriøst firma for hver dag de sylter sagen.
Min søster ringede til dem i går hvor de nu oplyser at der sagtens kan gå 5 uger før post nord finder telefonen og først derefter kan de tilbyde min søster en ny telefon eller pengene tilbage. Ikke før. Vanvittig procedure at tilbyde sine kunder det. De tørrer den blot af på post nord og siger at de ikke har noget med det at gøre. Det har da absolut heller ingenting at gøre med min søster. Hvordan kan det nogenside blive hendes problem? Det er Callme's ansvar da de samarbejder med post nord og det er dem de har valgt at bruge som leverandør. Det kan da aldrig blive min søster problem. Men det er det i Callme's øjne.
PS. Tror ikke de tjekker deres trustpilot@ callme.dk indbakke. Ingen reaktion fra dem og nu er det snart weekend og så sker der intet igen, ik at de er anderledes på hverdage for der reagerer de heller ikke.
Opdatering følger.

Besvarelse fra Call me
Det var en meget venlig og imødekommen person der hørte mit problem.

Besvarelse fra Call me
jeg røg i fælden med at skifte fra call me til eesy og alt gik fint.
det hele køre 2 telefoner og wifi interet.
da jeg er skiftet ringer call me til og spørg hvorfor jeg er skiftet. De tilbyde alt det samme bare billiger og jeg skal intet gøre.
jeg fik telefonnummer og internet router. det debare ikke gjodre var at opsige mit internet som lovet så nu står jeg med 2 internet. PAs på med de sælger de har. for de tager ikke telefonen og de siger bare at de ikke afbestiller internet.

Besvarelse fra Call me
Det køre fint og vi har aldrig haft problemer med noget.

Besvarelse fra Call me
Dårlig start som ny kunde. Har ikke modtaget mit nye esim - og kan derfor ikke bruge min telefon. Har måtte låne en telefon for at ringe til kundeservice, men de er ikke til at få fat i “ventetid er op til 40 min” og ingen mulighed for at blive ringet op, medmindre muligheden kommer efter +10 minutters telefonkø.

Besvarelse fra Call me
Professionel og kompetent hjælp. Løsningen blev fundet og effektueret.

Besvarelse fra Call me
Altid søde og behjælpelige medarbejdere, gode til at forklare og lytte.

Besvarelse fra Call me
Jeg har købt et samletilbud med både mobilabonnement og internet. Mobilabonnementet fungerer fint, men internetforbindelsen er ekstremt dårlig. Wifi forsvinder i perioder på 3–4 dage ad gangen.
Kundeservicen er ikke til nogen hjælp. Det er umuligt at komme igennem på telefon, mails besvares først efter 2–3 uger, og svarene er ubrugelige da henvendelserne tydeligvis ikke bliver læst ordentligt. Deres formular til tekniske problemer fungerer heller ikke.

Besvarelse fra Call me
Jeg er ny kunde hos Callme efter at være vendt tilbage efter mange år hos anden udbyder. Både dengang og nu oplever jeg Callme som profesionelle og at der er styr på tingene. Alt forløber som det skal med min nummeeflyning og jeg får alle de oplysninger som jeg har brug for.

Besvarelse fra Call me
Jeg har skrevet om min oplevelse herinde
Men fåt kun et svsr om at csll me beklager
Jeg undres virkelig over at de ikke nævner at de vil undersøge den pågældende sag
Jeg har ikke haft abbonement hos call i ober 4 mdr og bliver ved med at få forskellige opkrævninger af forskrllige beløb . Og nu vil de overdrage sagen til inlasdo. Jeg har dkrevet og ringet til dem flere gange og får ikke rigtig nogrt svar
Jeg kan kun fraråde call me det er et fusker firma
Hilsen Rikke

Besvarelse fra Call me
Altid hjælpsom og venlige medarbejdere. Billige priser og god netværk dækning