Call me Anmeldelser 36.750

4,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 4.167 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med den service, de modtager, og fremhæver ofte personalets hjælpsomhed og kompetence. Mange sætter pris på den gode kundeservice, som beskrives som venlig, imødekommende og effektiv. Forbrugerne er også glade for priserne, som de finder rimelige og konkurrencedygtige. Dog var nogle utilfredse med håndteringen af deres abonnementer, hvor der opstod problemer med ændringer eller oprettelse af nye numre. Enkelte oplevede også uoverensstemmelser mellem aftaler indgået med sælgere og den faktiske service, samt vanskeligheder med at få løst fejl i regninger.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder udtrykker tilfredshed med servicen. Mange roser den hurtige og nemme ekspedition ved skift fra andre... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet. Mange roser medarbejderne for at være søde, kompetente,... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner positiv feedback om kundeservice. Kunder roser ofte medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Price

Mennesker rapporterer positive oplevelser med priserne. Kunderne fremhæver gode priser og god værdi for... Se mere

Subscription

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af abonnementer. Mens nogle kunder roser billige og gode abonnementer,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har for nylig købt en ny telefon hos Call Me med abonnement til næsten 11.000 kr., og blev her meget overrasket over, at jeg stadig skulle betale fragt. Ved så stort et køb forventer man, at... Se mere

Ved telefonisk henvendelse fik jeg kompetent hjælp ved oprettelse af ekstra simkort. Super.... Dagen efter modtog jeg mail om at min mening er vigtig. Her kunne jeg deltage i en lodtrækning om en IPh... Se mere

Ny kunde med positive forventninger. Jeg er lige præcist blevet kunde, så min erfaring er endnu begrænset, men jeg er meget glad for alle de muligheder mit medlemskab medfører, samtidig med at pri... Se mere

Rettede henvendelse til Call Me for 2 dage siden for at få ændret vores 2 abonnementer til noget billigere. Det skete dog kun for den ene og jeg måtte ringe igen til den flinke kundeservice. Eneste mi... Se mere

1. nr. 10 af de 19 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  2. nr. 3 af de 8 bedste virksomheder i Mobilnetoperatør

Om Call me

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til dit abonnement eller mobiltelefon, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Vi skal nok hjælpe dig, så hurtigt vi kan :-)

Du kan få hjælp på følgende måder:

1. Facebook
www.facebook.com/callme

2. Kundeservice www.callme.dk/kundeservice

3. Kontakt os
www.callme.dk/kontakt

Billigt. Nemt. Punktum.

Så enkelt kan det siges. Det er hvad CALL ME er, og hvad du kan forvente af os som kunde – et mobilselskab med nemme og enkle produkter til lavpris. Længere er den ikke.

Vi har abonnementer til ethvert behov, hvad enten det gælder mobiltelefoni eller mobilt bredbånd. Begge dele på Nordens bedste netværk (Telias netværk) og selvfølgelig med gratis oprettelse og ingen binding. Og har du brug for en ny telefon, tablet, høretelefoner, cover eller andre gadgets, har vi et stort, bredt udvalg. Som CALL ME kunde kan du desuden nyde godt af eksklusive rabatter og gode tilbud på fx rejser og koncerter i CLUB CALL ME.

For os er service højt prioriteret. Det er bl.a. derfor, at vi har nogle af Danmarks mest loyale kunder og derfor, at vi er kåret til vinder af Loyalty Award inden for mobilselskaber hele fire gange siden 2015, hvor vi bl.a. har vundet i kategorierne: Bedst oplevede netværk og Teleselskabet som flest vil anbefale til andre.

Det hele foregår på callme.dk, hvor du let kan administrere og tilpasse dine abonnementer på vores selvbetjening. Og hvis du har brug for hjælp, kan du altid kontakte os på mail, chat eller ved at ringe til os.

Så skift nemt til CALL ME – vi flytter dit nummer for dig.

4,4

37 t anmeldelser

Utrolig hurtig og nem ekspedition ved…

Utrolig hurtig og nem ekspedition ved skift fra andet telefonselskab

Hej Johnny

Tak for din fine anmeldelse! Hvor er det godt at høre, at skiftet til os var lige til og hurtigt overstået. Velkommen hos Call Me.

August, Call Me ❤️

God service - gode rabatter. Holder hvad de lover.

Hej Susanne

Tusind tak for den fine anmeldelse! Dejligt at høre, at det fungerer, at du får glæde af rabatterne, og at aftalerne holder.

Emil, Call Me ❤️

Altid God service og hjælpsomhed

Jeres gode service og hjælpsomhed. Jeg venter sjældent længe før I tager telefonen 😁👍

Hej Birte

Tak for de pæne ord! Skønt at du kommer hurtigt igennem til os, og at vi får hjulpet dig godt videre.

Hurtig og enkelt

Hej Orla

Tak for de pæne ord! Godt at høre, at det var nemt og at du kom hurtigt i mål.

Callme

Havde en del bøvl med at oprette betalingsoplysninger, så derfor kun 3 stjerner.

Hej Erik

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det er ærgerligt at høre, at du har haft udfordringer med at få oprettet dine betalingsoplysninger. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når noget så grundlæggende ikke fungerer som forventet fra start.

Vi sætter pris på din feedback og tager den med videre i arbejdet med at gøre opstartsprocessen så enkel som muligt.

Silas, Call Me ❤️

+++++

Har haft Call me i mange år og aldrig haft problemer

Hej Marianne

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at det bare kører stabilt for dig år efter år.

Sofia, Call Me ❤️

Hjælpsom kundeservice

Hjælpsom kundeservice
Gode produkter
Fair priser

Hej Torben

Mange tak for de fine ord.
Dejligt at du oplever god hjælp, at vores løsninger fungerer for dig, og at prisen giver mening.

Arthur, Call Me ❤️

Skod kunde service og skjulte rykkere

1. maj 2026

Hej Kasper.

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at du har fået et utilfredsstillende indtryk af forløbet. Når der sendes rykkere, sker det efter gældende regler og med de varsler, som lovgivningen foreskriver. Formålet er altid at sikre en tydelig og korrekt proces omkring betalinger.

Vi forstår samtidig godt, at det kan opleves frustrerende, hvis kommunikationen ikke har været tilstrækkelig klar undervejs, og vi tager din feedback med videre.

Kærlig hilsen.
Nadia, Call me. ❤️

godt

meget fint og iorden

Hej Elin

Tak for din fine anmeldelse. Skønt at høre, at alt bare fungerede.

Ingen problemer

Der er ikke noget, som jeg kan brokke mig over. Servicen er god de få gange, hvor jeg har haft brug for det igennem de mange, mange år, hvor jeg har været kunde. Og dækningen har aldrig været noget problem.

Hej Kasper

Tusind tak for de pæne ord og for alle årene med os. Skønt at høre, at både hjælpen, når du har haft brug for den, og dækningen bare fungerer.

Arthur, Call Me ❤️

Det virker altid

Det virker altid, hvergang uanset hvor i verden jeg er.

Hej Allan

Tak for den fine anmeldelse!
Dejligt at høre, at forbindelsen holder hele vejen, også når du er ude i verden.

Aksel, Call Me ❤️

I forbindelse med skiftet til Call me

I forbindelse med skiftet til Call me, har det vist sig umuligt at tilmelde sig kortbetaling uden gebyr. Man er automatisk tilmeldt betalingsservice med et månedligt gebyr på 15 kr. Ved henvendelser (2) til kundeservice får man bare en sludder for en sladder men ingen løsning på problemet. Bestemt ikke en god måde at starte som ny kunde hos Call me!

4. maj 2026

Hej Vibeke,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi forstår godt, at det giver en dårlig start som ny kunde, når betalingen ikke fungerer som forventet, og når du samtidig ikke oplever at få den nødvendige afklaring.

Det er selvfølgelig vigtigt, at information omkring betalingsmuligheder er tydelig og nem at forstå.

Vi beklager, at forløbet har skabt frustration, og vi tager din feedback med videre som et vigtigt input til, hvordan oplevelsen kan forbedres fremadrettet.

Kærlig hilsen,
Nadia, Call me. ❤️

Pålidelig

Pålidelig, hurtig og effektiv

30. april 2026

Hej Jette

Tak for de pæne ord! Dejligt at høre, at det hele kører smidigt og nemt for dig.

Sofia, Call Me ❤️