Caiway Anmeldelser

1.305
TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Al jaren kampt mijn internetverbinding met frequente uitval. Ondanks talloze contactmomenten met de klantenservice en de chatbot, wordt er geen enkel serieus onderzoek gedaan naar de oorzaak in het... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Mijn abonnement zou dit jaar aflopen. Had contact opgezocht met Caiway/Delta. Volgens de medewerker was dit telefonisch verlengend vorige jaar. Heb meerdere keren aangekaart dat dit nog mogelijk was.... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Moet het kastje aan de televisie regelmatig herstarten anders blijft hij in een soort slaapstand hangen waarmee je alleen ruis ziet op de tv. Modem kan niet in bridge mode gezet worden (ondanks dat... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Internetudbyder

Skrevet af virksomheden

Caiway is aanbieder van verschillende diensten op het gebied van vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Deze kabelaar is gespecialiseerd op het gebied van glasvezel verbindingen, wat garant staat voor snel internet.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.305)

13 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Toegegeven fout

Mijn ouders van ruim 80 jaar gaan verhuizen. De verhuisdatum is ruim van te voren doorgegeven. Door een toegegeven fout van Caiway zitten ze straks een week zonder telefoon/tv/internet aansluiting. Geen compensatie aangeboden. Zeer zwak, en jammer dat ze er zo gemakkelijk mee omgaan.

24. september 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Caiway? ZEER TEVREDEN

Alles (interactieve tv en internet) werkt prima, het aansluiten door de monteur verliep perfect en ben intussen goed gewend om er mee om te gaan. Zeer tevreden.

21. september 2024

Zeer slecht

Zeer slecht. Tijdens TV kijken bevriest geregeld het beeld en valt het geluid steeds weg. Het internet onderbreekt en hervat meerdere malen per dag.

20. september 2024

Contractbreuk loze beloftes.

Ik heb vandaag gesproken met iemand van Caiway die ik gemeld heb dat ik een 2 jarige contract heb waarvan ik het eerste jaar €35 zou betalen en het tweede jaar €57 Dit staat bevestigt in een mail die ik van hem gekregen heb ze laten mij nu toch een heel jaar lang elke keer €2 extra betalen. Dit is geldtrekkerij. En ik ga hier niet mee akkoord.

18. september 2024

technisch oke, service waardeloos

Aantal jaren via Caiway (mobiel) telefonie, internet en tv afgelopen. Fijn technisch de boel redelijk op orde. denk gelijk aan andere providers. Wel eens een storing, maar niet beroerd. Wel beroerd: klantenservice. fouten liggen nooit aan hen, geen oplossingen, altijd escape dat zij niet hoeven te handelen, chatbox die er mee ophoudt. Geen goede klanten binding dus overgestapt.

9. september 2024

Opzegservice niet aanwezig

Wat een bedrijf... Ik had 3 jaar geleden al mijn contract getekend en omdat glasvezel nog niet in huis lag nog niet in gebruik, dat kan. Geen punt. Uiteindelijk heb ik nu na 3 jaar glasvezel en werkt alles, schijnt dat ik zelf mijn overstap had moeten regelen bij mijn oude provider. Eerste keer dat ik dit zo meemaak. Voor de rest werkt het wel zoals het moet. Maar zulke dingen moeten echt veel duidelijker aangeven worden. Nu heb ik een dubbel factuur deze maand....

9. september 2024

EXTREEM SLECHT

EXTREEM SLECHT! Ik heb mijn abbonement opgezegd ivm verhuizen en op mijn nieuwe adres is er geen caiway. Telefonisch alles besproken met medewerker Caiway en alles zou geregeld worden en ik zou mijn geld terugkrijgen wat ik had betaald voor de volgende maand. Krijg ik net een mail dat mijn abbonement pas veel later word opgezegd en dat ik niks terugbetaald krijg?

Net gebeld met caiway, alles uitgelegd en krijg te horen: oh ja dat is een fout van onze kant geweest, alleen ik kan daar nu niks aan doen.

Echt extreem slecht hoe ze met je omgaan, mensen ga niet met Caiway in zee. Stelletje oplichters zijn het

4. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas geen slechtere waardering dan 1…

Helaas geen slechtere waardering dan 1 ster mogelijk. Werkte probleemloos via hun modem en zelf gekochte sterkere Deco's. Ineens modem kapot. Duizend dingen moest ik proberen. Zou iemand langs komen. Die kwam 2 dagen later om een kabel door te meten. Ga zelf aan dat dit niet klopte. Modem is kapot, kabel was goed. Dat konden ze op afstand zien. Nieuw modem. Steeds interrupties van het wifi. Nu bijna niet meer te werken. Heel langzaam en meestal niet werkende wifi. Gebeld. Lag aan mijn decos. Moesten allemaal eraf. Alles opgestart, kabel verbonden goed, wifi van slecht tot goed. Moest het aanzien. Nu steeds rode lamp PON die aangeeft geen signaal, dan weer wel. Gebeld, direct om 8 uur maar komen pas morgen. Zullen wel weer kabel doormeten terwijl modem weer kapot zal zijn. Waardeloos. Krijg nog grote mond ook dat Caiway heel groot is en ze de beste zijn en dat ik niet moet zeuren en zeker geen slechte review van ons contact moet geven want daar heeft hij geen zin in. Niet mee in zee gaan. Solcon was duurder maar een lagere prijs zoals bij Caiway is dus alleen mogelijk als je inlevert op service. Dat is wel duidelijk

3. september 2024

Hopeloos

Hopeloos. Bedrijf.
Totaal geen sevice , ze lachen je gewoon uit. Als je met een vraag komt van waarom geen radio meer.
Dan zet U toch gewoon de tv aan.
Schandalig

30. august 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Caiway Top

Wat ik al eerder vermelde,
Wij zijn zeer tevreden met Caiway.
Wij zijn al meer dan 23 jaar Klant bij Caiway. Natuurlijk hebben wij ook weleens problemen ondervonden, maar die werden dan uistekend opgelost, zowel bij de klantenservice als hiulp bij montage door de monteurs

23. august 2024
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Sinds kort internet en tv van Caiway.

Sinds kort internet en tv van Caiway.
Internet niks mis mee maar tv is bij dit bedrijf ver achter gebleven als je mensen met een 1080 full hd decoder opschepen in een 4K UHD tijdperk.
Tv kwaliteit is dan ook niet van deze tijd,een heel stuk slechter dan bij Ziggo waar wij vandaan komen,dat is daar toch een heel stuk beter geregeld.
Wij gaan na dit haar dan ook terug naar Ziggo.
Er is dus wel nog een flinke inhaalslag te behalen bij tv van Caiway die toch wel een aantal jaar achter ligt in deze tijd!

Verder kunnen wij niet inloggen op mijn Caiway account omdat we nergens een nieuw account kunnen aanmaken en inloggen met klantnummer en ww lukt dan dus niet.

10. august 2024

Caiway opzeggen

Caiway abonnement opzeggen is een drama! In het klantenservice werken groep amateurs. Hopeloos slechte service voor eenvoudige klanten.

14. juni 2024

Drama met opzeggen

Als je probeert op te zeggen, krijg je alleen maar gezeik over je heen. Ik heb al 3 keer hierover met de klantenservice contact gehad, telkens krijg ik een email over een afkoopsom factuur. Dit klopt niet om, omdat mijn nieuwe adres, buiten de leveingsadres valt. Afkoopsom moet geannuleerd worden, omdat de leveradres buiten jullie leveradres valt.
Bij elke herinnering heb ik de klantenservice gebeld en telkens de toezegging gehad dat dit opgelost zal worden.
24-6 jl. met Angel gesproken.
12-7 jl. naam niet genoteerd.
6-8 jl. met Carina gesproken.

Nu krijg ik een aanmaning van de incassobureau. Dit moet nu ophouden! Nooit meer Caiway, belachelijk hoeveel tijd je kwijt raakt! Klantnummer: 2002290

6. august 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.