Caiway Anmeldelser

1.305
TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Al jaren kampt mijn internetverbinding met frequente uitval. Ondanks talloze contactmomenten met de klantenservice en de chatbot, wordt er geen enkel serieus onderzoek gedaan naar de oorzaak in het... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Aantal jaren via Caiway (mobiel) telefonie, internet en tv afgelopen. Fijn technisch de boel redelijk op orde. denk gelijk aan andere providers. Wel eens een storing, maar niet beroerd. Wel beroerd: k... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Mijn abonnement zou dit jaar aflopen. Had contact opgezocht met Caiway/Delta. Volgens de medewerker was dit telefonisch verlengend vorige jaar. Heb meerdere keren aangekaart dat dit nog mogelijk was.... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Moet het kastje aan de televisie regelmatig herstarten anders blijft hij in een soort slaapstand hangen waarmee je alleen ruis ziet op de tv. Modem kan niet in bridge mode gezet worden (ondanks dat... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Internetudbyder

Skrevet af virksomheden

Caiway is aanbieder van verschillende diensten op het gebied van vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Deze kabelaar is gespecialiseerd op het gebied van glasvezel verbindingen, wat garant staat voor snel internet.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.305)

13 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Ineens geen TV meer

Mijn moeder kijkt al twee jaar TV via Cayway. Ineens had ze blijkbaar geen tv in haar pakket te hebben en ze kon geen tv meer kijken. Nou is mijn moeder dementerend en is de tv als afleiding best wel belangrijk. Ik ben nu al drie dagen bezig om de tv weer aan de gang te krijgen maar bij de klantenservice begrijpen ze er zelf helemaal niets van. Is een nieuwe tv kastje geleverd blijkt van Delta te zijn en moet je inloggen met je Delta Account maar die heeft mijn moeder niet. Ze heeft namelijk een Caiway account. Nu is er weer een ticket aangemaakt en het kan enkele dagen duren. Voor mijn moeder een eeuwigheid. Wat mij het meeste stoort is nog de arrogante houding van Caiway/Delta.

25. juni 2025

Service Caiway / Delta

Bij aanzetten van mijn TV krijg ik sinds 3e kwartaal 2024 telkenmale een grijs beeld te zien. Om dan toch tv te kijken dien ik het modem te herstarten. Ik heb Caiway hiervoor circa 10 maal gebeld en krijg telkens te horen dat ze bezig zijn met hhet oplossen van dit probleem. Omdat ik het resetten. van het modem beu ben vraag ik reductie op mijn maandelijks tarief. Dit is echter niet mogelijk. Dus ik betaal het volledige bedrag voor iets wat niet werkt! Schandalig Caiway / Delta !!!!

23. september 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Delta: ga bakstenen verkopen.

Beste Caiway.

Ik heb jaren met tevredenheid gebruik gemaakt van jullie glasvezel. Wel met mijn eigen snelle spullen uiteraard. Waarom, echt waarom leveren jullie je diensten uit aan Delta? Deze firma kan beter bakstenen gaan verkopen. Ze kan geen glasvezel over zetten op PoN netwerk, Klantenservice snapt de schermen niet waar ze naar kijken, zijn niet opgeleid om technische antwoorden te geven en hebben ook compleet geen benul van wat er gebeurd op hun OT-netwerk. Daarnaast sturen ze inferieure spullen zonder bridge functie en geven ze geen support voor media converters onder het mom van modem vrijheid. Door deze migratie stap ik over omdat die 2 weken dat ik verplicht nog bij hun zit de boel regelmatig uitvalt. Caiway, dit is je klanten in de **** laten zaken met zo'n club als Delta die in deze virtuele tijd er niet eens zou mogen bestaan. Dit kan toch niet jullie doel zijn geweest? Goede after sales hoort ook bij een volwassen organisatie.

29. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vandaag contact opgenomen met…

Vandaag contact opgenomen met klantenservice Caiway mobiel want er was 2 keer van mij rekening geld afgeschreven voor een factuurnr maar klantenservice geeft aan dat zij geen tijd heeft om dat te oplossen en n wil niet er na kijken heel raar en onbegrijpelijk en onprofessioneel ze zegt tegen mij kan je bewijzen ik heb de bewijs gestuurd en als nog zegt zij Jah maar dat is van andere mand terwijl hetzelfde maand en hetzelfde factuurnr zijn letterlijk oplichter nog 2 manden dan ben ik er van af nooit meer zaken doen met dit bedrijf caiway en delta zijn oplichters en onprofessioneel klantenservice

21. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Factuur ontvangen met onterechte kostenkosten…

Factuur ontvangen met onterechte kosten erop… gebeld… Ja u heeft gelijk we hebben teveel gefactureerd… ik het bedrag gestorneerd… en het juiste bedrag overgemaakt (het reguliere abonnements geld). Nu afgesloten… klantenservice gebeld u heeft gelijk maar moet wel het geld overmaken… erg tegen mijn principes… Caiway bedankt…erg klantvriendelijk is het niet als je klanten afsluit omdat jezelf teveel factureerde… (en tot drie keer toegeeft dat er teveel is gefactureerd)

8. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Caiway? not my way! Niet van deze tijd. wat een star en dom bedrijf

Ivm een verhuizing (verkoop woning per 30-04) wil ik per direct mijn abonnement opzeggen. Dit gaat niet omdat er sprake is van 1 maand opzegtermijn. De nieuwe bewoners die per 1 mei in de woning trekken kunnen hierdoor een maand geen internetabonnement afsluiten, zitten een maand zonder omdat caiway de enige aanbieder is en het abonnement nog op mijn naam staat terwijl ik er niet meer woon?!?

28. april 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice. Bandje waar je je vraag moet inspreken snapt je niet. En bij doorschakelen tot twee keer toe verbinding verbroken.

Internet zelf wel heel stabiel.

24. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In 3 maanden abonnement 3 storingen en 15 dagen geen diensten.

Zoek je een betrouwbare, stabiele internetaanbieder? Ga dan niet naar Caiway. We hebben sinds 3 maanden een abonnement, zitten inmiddels met de derde storing waardoor we geen internet of tv hebben, en hebben in totaal al zo'n 15 dagen geen diensten gehad. Caiway belooft elke keer het 'zo snel mogelijk' op te lossen, maar er gebeurt niets. Je moet zelf constant contact opnemen met de klantenservice om een update van de stand van zaken te krijgen, waar je vervolgens alleen te horen krijgt dat ze 'er alles aan doen om het zo snel mogelijk op te lossen'. Vervolgens gebeurt er weer niets. Ze hebben leuke aanbiedingen, maar trap er niet in want je haalt een hoop ellende over je heen. Dan kun je beter een paar euro extra betalen voor stabiele diensten.

12. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sinds 12 dagen al geen signaal meer op…

Sinds 12 dagen al geen signaal meer op de glasvezelkabel. Bij contact met Caiway wordt ons beloofd dat we worden gebeld voor een afspraak met de service dienst voor een inplannen. Ook na herhaaldelijk contact met Caiway worden wij gewoon niet ingepland. Even gekeken of er compensatie mogelijk is, ja dat is er vanaf € 1 per 24 uur storing. Ik moet nu alles mobiel doen, kosten € 9 per gb. Gevraagd naar een tussentijdse oplossing, maar daar mag de persoon niet over beslissen. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken.

4. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Problemen sinds december vorig jaar

Ik schrijf nooit een review maar ik ben met dit bedrijf nu echt klaar. Problemen sinds december vorig jaar, ik moet wel elke week bellen, wat een slechte service. Elke keer beloven ze dat het opgelost is en dan weer na een korte tijd hetzelfde probleem. Geen compensatie, helemaal niks. Tig keer updates gehad. Waardeloos slecht, ik heb geduld maar dit is echt niet meer normaal, ook nog eens asociaal aan de telefoon.

29. marts 2025

Waardeloze tv

Waardeloze tv, geen Netflix mogelijk, afstandsbediening uit het jaar 0, terugkijken wordt steeds onderbroken en je moet dan vervolgens vanaf het begin weer kijken. Heel veel spijt dat ik niet eerder naar de reviews heb gekeken.

24. marts 2025