Jeg kontaktede pr e-mail Jes Pors og fik meget hurtigt svar retur. En fin korrespondance og med svar på mine spørgsmål omkring en specifik vare. Bestilte den ønskede vare som blev leveret dagen... Se mere
Da Jes Pors ikke responderer på mine henvendelser, ser jeg mig desværre nødsaget til at skrive endnu en anmeldelse her – og sådan vil det fortsætte. Når en webshop-ejer ikke svarer, og man so... Se mere
Min forkerte pakkepost bestilling endte hos Jes Pors i Højbjerg i stedet for i Roskilde. Den blev straks sendt til Roskilde - VEDERLAGSFRIT. Det var en ordentlig behandling. - Tak til Jes Pors.... Se mere
Forkert vare leveret første gang. Forsinket vare anden gang, samt en masse løgn om hvornår den blev leveret. (Sælger informerede han havde talt med gls selvom det klart var en løgn da det kunne... Se mere
Køkkenudstyr af enhver art til glade amatører, semi profferne og de professionelle. Maskiner hertil, LaGuiole, vin, champagne, gin, romm mmm Alt der gør livet værd at leve
Chr. X´s Vej 175, 8270, Højbjerg, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Mellem jul og nytår handlede jeg i den fysiske butik i Århus sammen med min kæreste. Vi oplevede begge indehaver som værende ualmindelig uforskammet.
En opfordring til at handle et andet sted, hvor man bliver behandlet pænt og ordentlig. Det er trods alt kunden som butikken lever af.
Pris var ikke et issue under vores indkøb. Det var derimod materiale.

God oplevelse!
Det gik helt smertefrit: Bestilling, ordre modtaget, ordre afsendt og modtaget i løbet af 2-3 dage!
Gode priser og god rådgivning både på mail og i butikken.

Besvarelse fra Butik Jes Pors
En skam at man skal give en stjerne, for Butik Jes Pors fortjener nul. Jeg sidder og anstrenger mig for at holde min anmeldelse i en sober tone, men ejeren i butikken er så ubetinget ubehagelig, led, arrogant, ondskabsfuld og raseriopvækkende et menneske. Det er den mest ubehagelige person jeg nogensinde har mødt. Fra du går ind til du går ud bliver der konstant insinueret at alt der kan forbindes med din person eller hvad du siger, er forkert. Der er intet godt eller behageligt ved hans selskab - og det giver sig selv at fagligheden er derefter.
Ejeren lider tydeligvis af storhedsvanvid og mindreværdskompleks på én gang.

Besvarelse fra Butik Jes Pors
Svarede inden for en halv time en søndag aften, fik et tilbud og fik bestilt. God vejledning på produktet. Super Service

Besvarelse fra Butik Jes Pors
Bestiller en kaffemaskine som bliver leveret dagen efter. Da jeg åbner den er der ingen kaffekande til maskinen, kun selve kaffemaskinen. Jeg skriver til dem og de sender kaffekanden. Jeg giver kaffemaskinen væk som gave og da de åbner den mangler brugsanvisningen og maskinen er holdt sammen med noget tape, som har efterladt store limklatter. Jeg skriver igen og det er de kede af at høre, men tilbyder ingen kompensation og jeg har stadig ikke modtaget brugsanvisningen. Det var første og sidste gang jeg køber hos dem!!!

Besvarelse fra Butik Jes Pors
Jeg havde bestilt 3 forskellige deBuyer jernpander. Desværre modtog jeg de forkerte størrelser på to af panderne, hvorefter jeg tog kontakt til dem og der blev hurtigt sendt de rette størrelser. Når jeg nu alligevel skulle sende de andre pander tilbage valgte jeg også at sende de sidste med. Denne har jeg dog ikke modtaget pengene tilbage fra. Jeg har haft skrevet til dem flere gange men jeg har intet hørt. Panderne må være blevet modtaget omkring midt sep. og jeg kontaktede butikken d. 23. sep. og jeg har lige rykket dem igen! Fuldstændig uacceptabelt!
Det hyggeligste sted for handel af køkken grej!

Besvarelse fra Butik Jes Pors
Forkert vare leveret første gang.
Forsinket vare anden gang, samt en masse løgn om hvornår den blev leveret. (Sælger informerede han havde talt med gls selvom det klart var en løgn da det kunne ses på leveringen at den ikke var sat til lørdags levering)
Desuden var selve produkt kassen slidt skadet og i stykker, så der sælges varer der ikke er behandlet ordentligt på deres lager.
Indpakningen var okay.
Edit: svar fra butikken på denne dårlig anmeldelse tog over et år, det ligner deres normale kunde service.

Besvarelse fra Butik Jes Pors
Bestilte en julegave 2016, som dog aldrig dukkede op. Efterfølgende har jeg kontaktet butikken pr. mail og for at vide at de ville følge op, men varen er stadig ikke dukket op.

Besvarelse fra Butik Jes Pors
Hurtig levering uden problemer. De har rigtigt meget fedt udstyr til en køkken nørd

Besvarelse fra Butik Jes Pors
Jeg købte en pande i butikken, som var pakket ind, så jeg så den først, da jeg kom hjem. Jeg kunne konstatere, at der var en bule/ridse i panden, og skrev derfor til butikken via mail. Jeg fik intet svar, og rykkede derfor for svar en uges tid senere. Jeg har stadig ikke fået svar på, hvordan jeg forholder mig til reklamationen. Problemet er, at jeg bor på Sjælland, og derfor kan jeg ikke bare komme forbi butikken eller sende panden, før de anerkender betalingen af fragten eller lignende. Da jeg skrev til dem, inden jeg hentede panden, var der ikke problemer med svartiderne. Jeg synes virkelig, at det er dårlig service, og jeg handler aldrig der igen og vil heller ikke anbefale butikken til nogen.
En bestyrer der er helt brændt af, og har et værre temperament, end alt tidligere set. Tolerance og empati er ikke at spore!
Gå aldrig derind!
Jeg har flere gange handlet hos Jes Pors, med stor fornøjelse. Med god kompetent rådgivning, er jeg blevet guidet til køb af godt gedint køkkenudstyr. En specialbutik med kvalitetsprodukter til gode priser. En butik jeg glæder mig til at besøge igen.
Mvh Jesper
Jeg handlede online med butikken efter jeg havde set deres høje rating og over 1000 likes på Facebook. Butik Jes Pors har et stort udvalg til rigtigt gode priser. Jeg skrev til butikken med spørgsmål og fik hurtigt svar. Jeg vil til enhver tid handle her igen.
Fandt en 'Mandolin du chef' på tilbud i netshoppen - 350 kr billigere end billigste konkurrent. Skulle bruge den til gave og være sikker på at have den inden weekenden (det var tirsdag eftermiddag) og gik på trustpilot for at se om der stod noget om leveringstid. Blev noget forskrækket over at læse de mange dårlige anmeldelser og var lige ved at fortryde, men valgte at ringe til butikken og spørge om den kunne nå frem i tide. Jeg talte med Jes, der forsikrede mig om at det kunne den, og torsdag middag modtog jeg pakken med posten.
Jeg bruger normalt ikke tid på at skrive anmeldelser på Trustpilot, men synes at Butikjespors har ydet upåklagelig service i mit tilfælde og fortjener at få hævet sin samlede karakter :-)
Butikken har på trods af sin størrelse et flot udvalg med masser af lækre og gode kvalitetsvarer, generelt koster de dog betydeligt mere end man kan få dem til andre steder.
Manden bag disken er i en klasse for sig selv, hans belærende nedladende og ubehagelige opførsel over for kunderne er et besøg værd, men bemærk at det ikke er for børn.
Hvis du mod sund fornuft gerne vil købe noget i butikken, så sig ja til alt han siger uden at betvivle det mindste, ellers er der en stor risiko for at du kan blive smidt ud af butikken inden handlen er gennemført.