Jeg kontaktede pr e-mail Jes Pors og fik meget hurtigt svar retur. En fin korrespondance og med svar på mine spørgsmål omkring en specifik vare. Bestilte den ønskede vare som blev leveret dagen... Se mere

Da Jes Pors ikke responderer på mine henvendelser, ser jeg mig desværre nødsaget til at skrive endnu en anmeldelse her – og sådan vil det fortsætte. Når en webshop-ejer ikke svarer, og man so... Se mere

Min forkerte pakkepost bestilling endte hos Jes Pors i Højbjerg i stedet for i Roskilde. Den blev straks sendt til Roskilde - VEDERLAGSFRIT. Det var en ordentlig behandling. - Tak til Jes Pors.... Se mere

Forkert vare leveret første gang. Forsinket vare anden gang, samt en masse løgn om hvornår den blev leveret. (Sælger informerede han havde talt med gls selvom det klart var en løgn da det kunne... Se mere

1. Køkkenudstyrsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Køkkenudstyr af enhver art til glade amatører, semi profferne og de professionelle. Maskiner hertil, LaGuiole, vin, champagne, gin, romm mmm Alt der gør livet værd at leve

3,3

Middel

Svarer typisk inden for 48 timer

Min forkerte pakkepost bestilling endte…

Min forkerte pakkepost bestilling endte hos
Jes Pors i Højbjerg i stedet for i Roskilde.
Den blev straks sendt til Roskilde - VEDERLAGSFRIT.
Det var en ordentlig behandling. -
Tak til Jes Pors.

18. februar 2026

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Super mange tak, det er nu meget rart med tilfredse kunder - det gør det meget sjovere at gå på arbejde i butikken, Vh Jes

Hurtig og rigtig fin service.

Jeg kontaktede pr e-mail Jes Pors og fik meget hurtigt svar retur.
En fin korrespondance og med svar på mine spørgsmål omkring en specifik vare.
Bestilte den ønskede vare som blev leveret dagen efter.
Absolut ingenting at klage over og kan kun give min anbefaling til servicen og ekspedition.
Varen er modtaget og pakket forsvarligt ind.

12. februar 2026

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Det er altid rart at høre at jeg har kunnet hjælpe. Også fordi så får kunden den rigtige vare med det samme - Det gør det sjovt at komme på "arbejde" Vh Jes

Fantastisk god service

Fantastisk god service, og tid til en lille hyggesnak. Gennemført god oplevelse, absolut et besøg værd.

31. januar 2026

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Hej og mange tak og god snak - vh jes

Jeg har haft en fremragende og yderst…

Jeg har haft en fremragende og yderst behagelig dialog med Jes ifbm. køb af nye stegepander.
Vi endte med et stort sæt de buyer pander og service var helt i top.

De resterende anmeldelser som er at finde hér på Trustpilot ville jeg IKKE stole på.

Hvilket også er derfor at vi endte med at købe fra Jes.

10/10. Kanon dygtig og ligetil.

28. januar 2026

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Super mange tak også for handlen. Det er altid dejligt med tilfredse kunder en rigtig w-w situation vh jes

Hold dig langt væk ;-(

Når en webshop-ejer ikke svarer, og man som kunde har både varer og penge i klemme, er man desværre stillet meget dårligt som forbruger.

En klage via Nævnets Hus koster desuden 400 kr. i startgebyr, hvilket er ærgerligt.

Det er svært at forstå, at man kan behandle sine online kunder på den måde. Jes Pors!

Jeg overvejer, om Fyns Politi bør/kan inddrages.

4. januar 2026

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Beklager det du beskriver men jeg ved desværre ikke hvad det drejer sig om - det ville være rart og rimeligt at oplyse dette. Jeg håber sandelig ikke du mener både at have varer og penge i klemme. Der bliver først betalt når der leveres varer. Det er ganske enkelt ulovligt at gøre andet. Jeg håber høre fra dig så evt. problemer kan løses. Mvh Jes Pors Butiks indehaver i mere end 40 år.

God service og gode priser

Har købt fra butikken gentagende gange. God service og konkurrencedygtige priser - også selvom man nogle gange er nødt til at vente på, at produkter bestilles hjem fra producenten.

1. december 2025

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Super rart at høre - det er dejligt med gode og tilfredse kunder - tak for det

En uskøn sag

Købte en Bamix deluxe sort stavblender, som var vist med billede til at inkludere Bamix type D stavblender, processer, fire knive/skiver, små mixekander, opskrifthæfte, stander. Men jeg modtog en anden vare, nemlig Bamix type C med kværn, tre knive/skiver, stander.

Jeg sendte en mail med at varer måtte være pakket forkert. Jes Pors havde lidt svært ved at svare retur, men efter et telefonopkald eller to, så fik jeg det svar at det var en fejl fra importørens side, og at butikken ikke kunne gøre noget ved det, men at jeg havde modtaget det vare som var tiltænkt til at skulle være "Bamix deluxe sort". Jeg ønskede ikke den vare, så jeg ville gerne have en returlabel - denne fik jeg først efter jeg rykkede for det. Dertil blev mine penge først tilbageført da jeg rykkede for det.

Jeg kan se at hjemmesiden stadig ikke er rettet, men varen er udsolgt, så lige pt. kommer der ikke flere kunder i klemme.

Alt i alt en uskøn sag.

11. december 2025

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Hej og tak. Beklager meget da jeg har fået levereds foto af importør og derfor ikke har set at det var et forkert foto. Beskrivelsen af varer var dog heldigvis rigtig. Har solgt rigtig mange og ikke fået nogle respons mht indholdet. Den omtalte BAMIX model kan desværre ikke leveres af importør og jeg har aldrig set den. Desværre har der efter alvorlig sygdom - væk fra butikken i mere end 7 mdr. nu og da været lige lovlig meget at se til - ikke en bortforklaring bare en forklaring. Ps produktet er fjernet fra siden. mvh jes pors

Seriøs service

Meget seriøs, præcis og pålidelig service. Jes Pors handler med kvalitetsvarer, og er yderst kompetente. Det ville være synd at lade falske anmeldelser ødelægge billedet af en forretning der går op i kvalitet.

2. januar 2026

Fantastisk butik

Har lige været ude butikken. Det var som at komme ind i en af barndommens butikker igen - varer overalt. Stillet op så man var nødt til at bruge lidt tid for at overskue hvad der rent faktisk var derinde. Det var fantastisk at gå rundt og så pludselig se at der rent faktisk var 100% styr på det hele. Helt igennem en god og sjov oplevelse at besøge butikken, og en rigtig god betjening!

11. oktober 2025

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Hej og tak - det er faktisk også meningen - og så har jeg så mange dejlige kunder - det må godt være rart og sjovt at gå på arbejde. vh jes pors

Unresponsive butik

Fik leveret nogle Zuny dørstoppere.
Den ene er en udgået model som ikke kan fås mere.
Da den ankommer er den helt ødelagt formentligt grundet dårlig indpakning under transport.
Har skrevet mange mails og intet svar.

15. august 2025

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Hej og tak. Beklager meget din kedelige oplevelse - ikke noget vor kunder normalt oplever og ikke skal. Mht indpakning har jeg intet hørt fra GLS der modtager klager mht. pakkens udseende ved modtagelsen. Så normalt anmoder de modtager til at reklamere eller nægte modtagelsen af pakken. Jeg benytter kraftige kartoner og har stort set ingen reklamationer mht. dette. Desværre har jeg siden start februar været alvorlig syg og først midt august på arbejde 7 timer fordelt på fredag/lørdag. Skulle jeg have overset noget beklager jeg meget men vil gerne høre fra dig så problemet kan løses. Mvh Jes Pors.

Ubrugeligt produkt og ikke-eksisterende service

Jeg købte i juni 2024 en DeBuyer stegepande til kr. 824,- i Jes Pors' online butik. Panden er fuldkommen ubrugelig, da bunden ikke er plan.

Jes Pors havde ikke fremsendt faktura ved købet, som var betalt via MobilePay. Jeg kontaktede dem først på mail for at få oplyst et ordrenummer. Det svarede de ikke på.

Efterfølgende skrev jeg igen, vedlagde foto af kvitteringen fra MobilePay samt fotos af stegepandens buede bund. Det svarede de heller ikke på.

Jeg har i samme periode været gennem en lang sygemelding og ikke haft overskud til at jagte Jes Pors på mail og telefon, men det skulle vel heller ikke være nødvendigt. Enhver forretning med bare en smule moral og anstændighed ville ordnet en returnering eller ombytning med det samme.

Gå i en stor bue uden om Jes Pors - køb dit køkkenudstyr et andet sted!

24. juli 2024

Hej og tak for info.
Forstår det desværre det ikke helt.
Der medsendes altid faktura - det gælder som garantibevis.
Reklamationer der heldigvis er ganske få af besvares normalt 1-3 dage efter modtagelsen. Enten for retur eller telefonisk/skriftlig vejledning.
Desværre kan jeg ikke se din ordre - da jeg ikke har e mail adresse kan jeg desværre ikke se mere angående reklamationen. Måske er dine mail endt i spam. Lad mig venligst høre. Har været sygemeldt siden start februar og derfor ikke fysisk i butikken så jeg kan desværre ikke se om der er kommet en pande retur fra dig.
Mvh Jes Pors

Hurtig levering. God service.

Købte en gave på webshoppen tæt på jul. Pakken blev virkelig hurtigt afsendt og leveret, således jeg nåede at få den til julegave. TAK for god service.

Plejer ikke at anmelde, men læser ofte selv anmeldelser, og kan se denne butik er vurderet uretfærdigt lavt her på trustpilot.

18. december 2024

En fantastisk online-butik

En fantastisk online-butik, skrev en besked til butikken og fik meget hurtigt svar. Bestilte varer og allerede samme dag var min pakke afsendt. Kan kun anbefale deres online-butik. Alle de fake anmeldelser burde slettes af trustpilot

29. november 2024

Fantastisk kundeservice og vejledning

Jeg ringede til butikken for at få vejledning omkring japanske Yaxell-knive, og jeg kan ærligt sige, at jeg fik den bedste service, man kunne forestille sig. Butikken tog sig tid til at forklare tingene i detaljer og svarede på alle mine spørgsmål med stor ekspertise.

Jeg blev også informeret om, hvornår min vare blev afsendt, og hele processen var utrolig professionel og imødekommende.

Det er virkelig svært at forstå, hvordan nogle kan komme med negative anklager om en så venlig og hjælpsom person. Min oplevelse har været helt i top, og det står klart, at nogle anmeldelser herinde er falske og skrevet for at skade butikkens omdømme. Det er trist at se, men én ting er sikker – en så fantastisk kundeservice fortjener kun ros. Jeg kan varmt anbefale denne butik til alle!

18. november 2024

Fantastisk kundeservice

Jeg kan på det varmeste anbefale denne butik. Priserne er yderst fordelagtige og der er et stort og alsidigt udvalg af varer. Butikken yder en fremragende kundeservice og jeg modtog kompetent og ærlig vejledning omkring produkterne. Jeg glæder mig til at handle her igen. Oplevelsen er helt bestemt 5 stjerner værd!

22. november 2024

Bedste anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kundeservice udover hvad man kan forvente. En mindre reklamation jeg gjorde opmærksom på pr mail, blev besvaret øjeblikkeligt, med tilbud om at refundere til ny ( bestillings vare ) eller modtage en dekort. Sagen blev løst på mindre end en time fra modtagelsen af varen.
De anmeldelser man læser her er groteske og direkte injurierende og falske. Har absolut kun ros tilovers for Butik Jes Pors og man kan trygt handle med dem.
1000 tak for en sublim kundeservice, ikke sidste gang jeg handler hos dig 👍

18. november 2024