Butik Jes Pors Anmeldelser

3,3

Jeg kontaktede pr e-mail Jes Pors og fik meget hurtigt svar retur. En fin korrespondance og med svar på mine spørgsmål omkring en specifik vare. Bestilte den ønskede vare som blev leveret dagen... Se mere

Da Jes Pors ikke responderer på mine henvendelser, ser jeg mig desværre nødsaget til at skrive endnu en anmeldelse her – og sådan vil det fortsætte. Når en webshop-ejer ikke svarer, og man so... Se mere

Min forkerte pakkepost bestilling endte hos Jes Pors i Højbjerg i stedet for i Roskilde. Den blev straks sendt til Roskilde - VEDERLAGSFRIT. Det var en ordentlig behandling. - Tak til Jes Pors.... Se mere

Forkert vare leveret første gang. Forsinket vare anden gang, samt en masse løgn om hvornår den blev leveret. (Sælger informerede han havde talt med gls selvom det klart var en løgn da det kunne... Se mere

1. Køkkenudstyrsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Køkkenudstyr af enhver art til glade amatører, semi profferne og de professionelle. Maskiner hertil, LaGuiole, vin, champagne, gin, romm mmm Alt der gør livet værd at leve

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Bedste køkkenbutik

Dejlig butik 🌞 har købt alt mit køkken grej ved Pors.
Et slaraffenland for folk der elsker at lave mad.
Altid god og kompetent service med en kvik bemærkning 😁. Burde få flere end 5 .

15. november 2024

Kvote fra Butik Jes Pors

Kvote fra Butik Jes Pors: “Det gør jeg faktisk heller ikke. Men hvis man pænt bliver bedst om ikke at stå og røre ved kobber gryderne så burde man respektere dette. Mvh Jes Pors”

Hvorfor har du så kobber gryderne fremme for kunderne til at kunne tage og se på? Du ville jo helt klart havde stilt dem væk hvis det var sådan et stort problem, at smide 2 potientielle kunder ud fra din forretning. Hvis det så er tilfældet igennem de 30 år du har drevet forretning må der måske foregå noget skummelt som hvidvask eller noget ligende?

Jeg har selv været inde i butikken flere gange og købt adskillige ting hos jer, og har OGSÅ rørt ved kobber gryderne og desuden købt dem, hvor der slet intet problem var overhovedet. Så der er noget had dybt i dit hjerte som du prøver på at benægte nu hvor mange af sine kunder har set dine rigtige farver. ( sikkert hvid )

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Hej og tak. Jo jeg har kobber fremme for at mine gode kunder kan se det. Normalt beder jeg dem om ikke at røre ved kobberet men stål hanken da jeg ikke kan/vil sælge dyre lækre produkter som ikke er spritnye.
Jeg har ikke smidt 2 potentielle kunder ud - men kommer du ind og spørger om det er brugte varer jeg sælger og ikke vil akseptere at de ikke skal røre produkterne beder jeg dem pænt at finde en anden forretning da jeg ikke kan hjælpe dem. Hvidvask - næppe så skulle alle Danmarks forretninger deltage i det. Og nej jeg er absolut ikke racist
og jeg synes faktisk det er rimeligt at jeg bestemmer hvem jeg vil sælge til - kan også bruge tiden til andet. Og jo jeg er der også nød til at prioritere mine gode kunder hvortil du jo hører til. Det er jo trods alt det jeg lever af. Mvh og god weekend Jes Pors -

Racistisk ejer

Hold jer væk fra denne modbydelige butik!

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Hej og tak - vil håbe du har oplevet det selv og ikke tror på alt du hører - der er faktisk kun enkelte der ved hvad vi taler om - jeg er en af dem. Men chikane er åbenbart tilladt Mvh og god weekend Jes Pors

Nedtalte min far foran andre kunder

Ejeren virker til at være en arrogant og hånende butiksejer. Han grinte flabet af min far fordi han ikke havde penge nok til visse produkter. Super uretfærdig behandling og respektløs ejer, som tydligt gjorde min far super nedtrykt foran andre kunder.

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Beklager meget men det er ikke i min butik det er sket. Har ikke oplevet nogen kunde der ikke har kunnet betale så dette er nok snarere ren chikane mvh jes pors

Racistisk adfærd

Racistisk adfærd’ høre ikke hjem i erhvers livet, og det er nedværdiget og uacceptabelt af denne butiks ejer, at tale ned til kunder.. Håber han mister hans licens til at drive forretning..

31. oktober 2024

Har absolut ikke handlet racistisk - ren og skær chikane. Mvh Jes Pors

I 2024 opleves der stadig racisme

I 2024 opleves der stadig racisme, det er helt utroligt at en almen borger med anden etnisk baggrund ikke kan trygt tag til butikken uden at blive chikaneret. Sådan nogle personer burde ikke have en forretning, sådan nogle personer burde ikke være i servicebranchen, sådan nogle personer burde ikke have lov til at gøre sådan noget igen! TAG TIL ET ANDET STED!

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Er fuldstændig enig - racisme bør ikke tolereres i Danmark men det forekommer bestemt ikke i min butik. Der er åbenbart nogle der gerne vil chikanere mig. Mvh Jes Pors

Til alle potentielle kunder,

Til alle potentielle kunder,

Det er med stor skuffelse og bekymring, at vi må advare mod at handle hos butikken Jes Pors i Højbjerg. For nylig oplevede to kunder en rystende dårlig behandling fra ejeren, som direkte udtrykte diskriminerende holdninger baseret på kundernes hudfarve. Dette var ikke blot en enkeltstående fejl eller misforståelse det var tydeligt, at deres behandling blev styret af racistiske holdninger, hvilket er helt uacceptabelt.

Disse kunder blev mødt med en kold og nedladende attitude og måtte udstå kommentarer, der gjorde det klart, at deres tilstedeværelse ikke blev værdsat og alt dette alene på grund af deres baggrund. De forlod butikken både kede af det og dybt chokerede over en sådan behandling i dagens samfund.

Ingen bør støtte en butik, hvor diskrimination og fordomme får lov til at præge kundeservicen. Det er vigtigt at stå sammen mod den slags adfærd og vælge at handle et sted, hvor respekt og ligeværd er i centrum. Vi opfordrer derfor andre til at overveje, om de ønsker at støtte en forretning, der ikke kan behandle alle kunder med den respekt, de fortjener.

Med venlig hilsen,
En bekymret kunde

Mest racistiske kundeservice

Du burde lære hvordan man yder en god kundeservice og byder kunder velkommen til butikken uanset om de er mørke eller lyse i huden!!

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Her er alle velkomne - og hvis nogle påstår andet burde de måske forhøre sig om hvad der faktisk er sket - så kunne det måske være at man fik en anden version. Mvh Jes Pors

Havde en forfærdelig oplevelse i denne…

Havde en forfærdelig oplevelse i denne butik. Jeg blev mødt med racisme og fremmedhad. Fra sekundet jeg trådte ind blev der snakket ned til mig og mine veninder.

21. oktober 2024

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Du / i har slet ikke været i butikken - så beskrivelsen er ren fiktion for at chikanere. Mvh Jes Pors

Racistisk oplevelse

Fuldstændig flabet, ubehøvlet og racist! Intet værd i at støtte sådan et menneske med lavt selvværd 😡

29. oktober 2024

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Hej håber du selv har oplevet det - og ikke chikanerer mig selv om det tyder derpå. Mvh Jes Pors

En virksomhed som behandler folk…

En virksomhed som behandler folk forskelligt baseret på hudfarve og religion 🤮

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Nej det gør jeg ikke - ren og skær chikane af mig og butikken. Det er utrolig så mange kunder jeg lige pludselig har haft som mener jeg behandler kunder forskelligt - ganske enkelt faktuelt forkert. Mvh Jes Pors

ADVARSEL!

Racisme er deres motto. Diskrimination er deres mission og vision. Sikke en rædselsfuld butik. Lad vær at handle derfra.

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Hej - jeg vil håbe du har været i butikken og ikke bare ønsker at chikanere mig og butikken. Mvh Jes Pors

Racisme

Min søster og mor blev desværre udsat for diskrimination og racisme af ejeren. Det er chokerende at opleve sådan en adfærd fra en erhvervsdrivende.
Jeg mener, at alle kunder fortjener at blive behandlet med respekt, uanset deres baggrund. Jeg vil anbefale andre at overveje dette, før de besøger butikken.

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Jeg udsætter ikke nogen for diskrimination - så havde jeg nok ikke haft butik i mere end 30 år. Mvh Jes Pors

Hvis jeg kunne give 10 minus stjerner

Hvis jeg kunne give 10 minus stjerner, havde jeg gjort det. Hold jer langt væk fra denne butiksejer der imødekommer sine kunder med racisme, fordomme og uanstændig opførsel.

Du burde simpelthen skamme dig.

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Mon du faktisk har været i butikken siden der pludselig er så mange der ønsker at chikanere mig og butikken - jeg tror det næppe. Mvh Jes Pors

Direkte pinligt og fuldkomment…

Direkte pinligt og fuldkomment diskriminerende virksomhed som åbenbart ikke gider at gi en service på baggrund af hudfarve!!😡😡

29. oktober 2024

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Min service er den samme uanset hudfarve mm. Mon du har været her selv eller har du bare hørt det ? Nok det sidste. Mvh Jes Pors

Diskriminerende og racist adfærd…

Diskriminerende og racist adfærd overfor mørke kvinder med tørklæde.. Boykot og støt ikke sådan noget.

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Mon ikke dette er et led i almindelig chikane - pludselig har jeg haft mange kunder der føler sig udsat for racisme mmm. Mon de overhovedet har været i butikken eller er det bare chikane. Mvh Jes Pors

Jeg skriver for at klage over den…

Jeg skriver for at klage over den uacceptable opførsel, man nogensinde kan opleve i butikken Jes Pors. Som kunde i butikken har man desværre været vidne til, hvordan ejeren, har udvist racistisk adfærd og nedgjort personer af anden etnisk baggrund.

Denne opførsel skaber ikke blot en ubehagelig atmosfære, men er også skadelig for det lokale samfund og bidrager til diskrimination.

Jeg mener, at alle kunder, uanset deres baggrund, skal behandles med respekt og værdighed. Det er vigtigt, at virksomheder tager ansvar for deres handlinger og sikrer et inkluderende miljø.

Jeg håber, at denne klage vil blive taget alvorligt, og at der vil blive truffet passende foranstaltninger for at adressere denne problematik.

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Tak for godt indlæg. Dog har du desværre nok ikke været i butikken. Jeg er fuldstændig enig med dine betragtninger mht racisme mm men det forekommer ikke i min butik. Desværre er der nogle der vil chikanere mig og forretningen. Det er ufattelig hvor mange der lige pludselig føler sig dårlig behandlet specielt taget i betragtning at jeg har meget få fysiske kunder i butikken så det er nok koordineret at klage desangående. Mvh Jes Pors

Butikkens ejer er racist og sælger ikke…

Butikkens ejer er racist og sælger ikke til menneske med anden etnisk baggrund.

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Det er usandt - ren chikane af butikken . Det er ufattelig hvor mange kunder der pludselig har været i butikken og oplevet dette - mvh jes pors

Sikke en måde at drive forretning på i…

Sikke en måde at drive forretning på i slut 2024!
Hvordan pokker kan du tillade dig og diskriminere en kunde på baggrund af hudfarve eller hovedbeklædning? S K A M D I G

Besvarelse fra Butik Jes Pors

Jeg diskriminerer ikke - ren og skær chikane fra mange der aldrig har været i butikken - tja mvh jes pors

Idag d

Idag d. 30 oktober. oplevede min søster og mor en chokerende og uretfærdig behandling i en butik, som efterlod dem dybt forarget. Da de trådte ind for at handle, (Butik Jes Pors Aarhus) blev de mødt af ejeren, der med nedladende ord sagde, at han ikke havde noget at sælge til “sådan nogle typer som dem.” Denne kommentar, der tydeligt var motiveret af deres hudfarve og det tørklæde, min mor bar, viste en dyb mangel på respekt og forståelse.

Det er ubegribeligt, at sådanne diskriminerende oplevelser stadig finder sted i vores samfund. Min søster og mor kom ind med forventningen om at blive mødt som enhver anden kunde, men i stedet blev de mødt med fordomme og uretfærdighed. At opleve, at ens værdighed bliver ignoreret på grund af etnisk baggrund, er både nedslående og sårende.

Disse oplevelser understreger, hvor vigtigt det er at fortsætte kampen mod diskrimination. Ingen skal nogensinde føle sig uvelkommen eller mindre værdifuld på grund af deres udseende eller kulturelle baggrund. Vi skal stå sammen for at skabe et samfund, hvor alle behandles med respekt og værdighed, uanset hvem de er.