Buitengewoon Reizen Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Perfect geregeld weer! Behulpzaam, goed hotel, lekker eten, vriendelijk personeel. Enige minpunt zijn de minder-valide kamers. Doucheplank tegen de muur is slechts 25cm breed, veel te smal voor iem... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een prachtig huisje, vlak aan zee, waar je ook met de rolstoel vlakbij de zee kunt komen. De aanpassingen waren uitstekend. Automatische voordeur met code, hoog laag bedden, hooglaag keuken, opdraai e... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hallo allemaal, wij als jarenlange klant, met altijd heel veel wensen kunnen niet achter blijven. Onze dochter afhankelijk van haar rolstoel en nog meerdere aanpassingen is dol op vakanties. Wij zijn... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør
  2. Kulturrejseudbyder
  3. Hotel
  4. Rejseselskab

Skrevet af virksomheden

Buitengewoon Reizen is er voor iedereen! Wij zijn gespecialiseerd in reizen voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Over de hele wereld bieden wij rolstoelaangepaste hotels, appartementen en villa’s aan. Daarnaast verzorgen wij je vlucht naar de bestemming, de assistentie op de luchthavens en op een groot aantal locaties ook hulpmiddelen en aangepaste transfers.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Fantastisch …

Heel goed begrepen welke aanpassingen/ behoeften wij hebben.

21. august 2023

Besvarelse fra Buitengewoon Reizen

Dank voor uw positieve terugkoppeling! We streven ernaar om altijd goed te luisteren naar de wensen van onze klanten. Fijn dat dit bij u ook gelukt is.

Leuk park

Leuk park, kindvriendelijk. Aangepast huisje. Wel beetje gedateerd en onhandige drempeltjes in huis. Daar kon de tillift slecht overheen. Maar verder top.

11. august 2023

Besvarelse fra Buitengewoon Reizen

Fijn om te horen dat u het park kindvriendelijk vond en tevreden was over het aangepaste huisje.
Uw opmerkingen over de inrichting en drempeltjes zijn waardevol voor ons. Bedankt voor het delen!

Top verblijf op Kreta

Buitengewoon Reizen heeft voor ons weer een geweldige vakantie geregeld naar het Eria Resort op Kreta. Heel fijn verblijf gehad daar. Goede voorzieningen en een geweldig zwembad maken dat we regelmatig terugkomen daar. Daarnaast is Kreta een prachtig eiland en een plek om van echt zomers weer te kunnen genieten.

4. august 2023

Besvarelse fra Buitengewoon Reizen

Bedankt voor het delen van uw ervaring! We zijn blij dat het Eria Resort op Kreta u zo goed bevalt en dat de voorzieningen en het zwembad naar wens zijn.

Kreta is inderdaad een prachtige bestemming en we vinden het geweldig dat we u daar weer naartoe hebben kunnen brengen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en vriendelijk personeel

Goede service en fijn dat er met je meegedacht word. Ze waren vergeten een belangrijk detail te delen en dat werd pas vermeld een paar dagen voor vertrek. Maar we zijn tot een goede oplossing gekomen mede dankzij het reisbureau. Dus al met al geen negatieve ervaring.

26. juli 2023

Besvarelse fra Buitengewoon Reizen

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We waarderen uw flexibiliteit en zijn blij dat we, ondanks het ongemak, een oplossing hebben gevonden die voor u werkte. We streven altijd naar verbetering en uw feedback helpt ons hierbij.

Top Reisbureau

Fijne bureau met goede begeleiding en uitleg. Ze hebben met goede service onze vakantie geregeld en alles was er wat wij hadden gevraagd. Ook het Hoog Laagbed

11. august 2023

Besvarelse fra Buitengewoon Reizen

We waarderen uw mooie woorden enorm. Fijn dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat alle faciliteiten, inclusief het hoog-laagbed, naar wens waren.

Locatie is super.

Buitengewoon Reizen heeft er echt alles aan gedaan om onze reis goed voor te bereiden. Locatie is super.
Maar het huisje was heel erg stoffig. En er stond geen juist bed klaar, zoals afgesproken. Na zelf 2 bedden schoon te hebben gemaakt, toch maar de schoonmaaksters om hulp gevraagd. Veel moeten improviseren met het bed. We hadden ons eigen anti- decubitus matras mee en deze paste niet op het bed, bed was te smal. Locatie meteen strandje en de pier was echt overweldigend.

5. august 2023

Besvarelse fra Buitengewoon Reizen

Bedankt voor uw openhartige feedback. We zijn blij dat de locatie naar wens was. Echter, het is voor ons van groot belang om te horen waar dingen misgingen, zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren.
Uw ervaring helpt ons hierbij.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service. Denken graag en goed mee bij vragen. Komen met opties, oplossingen en ideeën. Boeken een volgende keer zeker weer bij buitengewoon reizen!

7. august 2023

Besvarelse fra Buitengewoon Reizen

Fijn! Graag tot de volgende keer!

betrouwbaar reisbureau

alles was goed geregeld door het buitengewoon reizen

8. maj 2023

Besvarelse fra Buitengewoon Reizen

We zijn blij dat alles naar wens was! Dank u voor het vertrouwen in Buitengewoon Reizen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Buitengewoon Reizen… eigenlijk heel normaal !

While the travel propositions from Buitengewoon Reizen seem to be ‘like normal’, they offer spot-on facilities, including (e.g.) transfers for wheelchairs, airport assistance and medical equipment on location. The latter being tailored to our requirements.

22. juli 2023

Besvarelse fra Buitengewoon Reizen

Thank you for recognizing the efforts we put into tailoring our services. We're glad to have met your requirements.

Rolstoeltoegankelijke hotels in Slovenië

Buitengewoon Reizen heeft ons 2 hotels in Slovenië aangeboden in een natuurgebied en in de hoofdstad Ljubljana, die beiden goed rolstoeltoegankelijk waren. Zelf had ik deze 2 hotels nooit gevonden in mijn zoektocht naar toegankelijke locaties in Slovenië. Door de bereidheid van Buitengewoon Reizen om goed te noteren welke specifieke behoeften ik heb t.a.v. de rolstoeltoegankelijkheid, hebben mijn echtgenote en ik een fantastische vakantie gehad.

28. juni 2023

Besvarelse fra Buitengewoon Reizen

Hartelijk dank voor uw gedetailleerde feedback. We zijn buitengewoon blij te horen dat de door ons aanbevolen hotels in zowel het Sloveense natuurgebied als in Ljubljana aan uw specifieke behoeften voldeden.
Ons doel is om niet alleen vakantiebestemmingen aan te bieden die toegankelijk zijn, maar ook plekken die een blijvende indruk achterlaten. Uw opmerking dat u deze hotels zelf niet had gevonden, onderstreept het belang van onze persoonlijke aanpak en onze expertise op het gebied van rolstoeltoegankelijke reizen. Uw tevredenheid en het feit dat u en uw echtgenote zo'n fantastische vakantie hebben gehad, motiveren ons alleen maar meer om dit soort unieke ervaringen voor al onze klanten te blijven creëren. We blijven ons inzetten voor nauwkeurige communicatie en het begrijpen van de specifieke behoeften van iedere reiziger. Nogmaals bedankt voor het kiezen van Buitengewoon Reizen, en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Opnieuw goed verzorgd op reis geweest…

Opnieuw goed verzorgd op reis geweest met duidelijke informatievoorziening. Er werd goed geluisterd naar onze wensen voorafgaand aan de boeking.
Wij zouden graag nog veeeel meer toegankelijke accommodaties en locaties zien, zodat de keuze (prijs/bestemming) wat ruimer is.

21. juli 2023

Besvarelse fra Buitengewoon Reizen

Uw tevredenheid is belangrijk voor ons. Dank voor uw positieve review en uw suggestie over het uitbreiden van het aanbod. We hopen in de toekomst u nog meer keuzemogelijkheden te bieden!

Fantastische omgeving, hotel, personeel

Fantastische omgeving, mooi hotel, vriendelijk en meedenkend personeel. Wij zijn er een midweek geweest en we hebben genoten van de rust en de verzorging. Op de fiets is heel veel leuke dingen in de omgeving te ontdekken.

17. juli 2023

Besvarelse fra Buitengewoon Reizen

We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen te delen. Het klinkt alsof u een heerlijke midweek heeft gehad! We zijn blij dat de gekozen locatie en het meedenkende personeel aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed aanbod en goede service.

Goed aanbod en goede service.
Reservering ging snel en correct, ook voor tussenstop-hotel.
Mooie gite, prima aangepast voor rolstoeler.

15. juli 2023

Besvarelse fra Buitengewoon Reizen

We waarderen uw terugkoppeling. Goed om te vernemen dat het boekingsproces en de gite u zijn bevallen.

Een heerlijke vakantie op Tenerife

Door Buitengewoon Reizen een vakantie op Tenerife geboekt.
Het was een geweldige ervaring.
De vliegreis en transfers geregeld door Buitengewoon verliep soepel.
Een prima bungalow park met een fijne, schone aangepaste bungalow.
Het ontbijt, lunch en dinerbuffet was prima.
Ondanks dat ik wist dat er geen host op het eiland aanwezig is van Buitengewoon Reizen is dat toch jammer.
Nu heel fijn geholpen door de host van Tui.
Een heerlijke tijd op Tenerife gehad, zeker een aanrader, zelf gaan wij zeker nog eens terug.

24. juni 2023

Besvarelse fra Buitengewoon Reizen

We zijn blij te horen dat uw vakantie op Tenerife een succes was en dat onze diensten naar tevredenheid waren. Bedankt voor het benadrukken van de afwezigheid van onze host, dit is nuttige feedback. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen begroeten!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Casa Vacanze I Girasoli is heel…

Casa Vacanze I Girasoli is heel rolstoelvriendelijk en heel rustig gelegen met zwembad en fitnessruimte! Voor wie graag rust van de rust geniet is dit een ideale plek, maar minder aanbevolen voor de actieve toerist! Je bent redelijk ver van het eerstvolgende dorp Lucignano (heel mooi) en zonder auto moeilijk bereikbaar door de forse klim! Dit houdt ook in dat je in het vakantiehuis zowel aan de lunch en diner gebonden bent. Aan het Italiaans eten moet je even wennen als je niet gewoon bent, Pasta, Risotto,
Gnocchi.... Als je graag interessante plekken bezoekt is een busje beschikbaar die je naar Siena kan brengen of een boottocht naar het lago trasimeno.

9. juni 2023

Besvarelse fra Buitengewoon Reizen

Wat fijn om uw uitgebreide ervaring te lezen over Casa Vacanze I Girasoli. De rustige omgeving klinkt ideaal voor wie even wil ontsnappen aan de drukte. We nemen uw feedback over de afstand tot Lucignano en de maaltijden ter harte.

Well organised off to London

In the preparatory phase, Buitengewoon Reizen (henceforth BR), had outlined the different possibilities for our trip to London. On that basis, we could compose our journey. Before leaving, BR had amply informed us as well regarding the boarding procedure on the Eurostar train, including assistance. Traveling by train was a great experience and the hotel BR had booked (Holiday Inn Bloomsbury) was perfectly suited for our needs. Taken together, BR ensured we had a great few days off to London and back.

30. juni 2023

Besvarelse fra Buitengewoon Reizen

Your feedback about your journey to London with Buitengewoon Reizen is greatly appreciated. We always aim to provide clear information and tailored solutions for our customers, and it sounds like we hit the mark with your trip.

We're delighted you enjoyed the Eurostar and the accommodations at the Holiday Inn Bloomsbury.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Comfortabele gite, voor natuur liefhebbers

De gite was heel comfortabel , ruim en prachtig gelegen. Als je van rust en natuur houdt , zit je helemaal goed in het Eekhoornnest. Heel ruim terras waar je een groot deel van de dag in de schaduw kan zitten, maar ook in de zon.
Je hoort het riviertje stromen en de vele vogels rondom.

3. juli 2023

Besvarelse fra Buitengewoon Reizen

Bedankt voor uw recensie over het Eekhoornnest. Het lijkt een ideale plek te zijn voor wie wil ontsnappen aan de drukte en de natuur wil omarmen. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Geweldige vakantie

De hele reis was perfect geregeld .het personeel was zeer behulpzaam op het vliegveld en ook in ons hotel was iedereen zeer vriendelijk en behulpzaam zelfs een paar tafels hielden ze speciaal vrij voor rolstoelers en ook 4 bedjes bij het zwembad waren apart vrij gehouden voor rolstoelers .We hebben door Buitengewoon Reizen een geweldige vakantie gehad !ook onze buren in het hotel hadden toevallig ook hun reis via Buitengewoon Reizen geboekt en waren ook heel tevreden .het enige minpuntje was dat er alleen maar Engelse en Duitse vakantiegasten waren in ons hotel :Protur Palmeras Playa
Groetjes Nelly en Bianca

2. juli 2023

Dag Nelly en Bianca,

Hartelijk dank voor het delen van jullie reiservaring met ons. Het doet ons enorm plezier te lezen dat jullie vakantie perfect verliep en dat zowel het vliegveldpersoneel als het hotelpersoneel zo behulpzaam en vriendelijk waren. Het is altijd ons doel om onze klanten een onvergetelijke vakantie te bezorgen, en jullie positieve woorden bevestigen dat we op de goede weg zijn.

Het is jammer dat er voornamelijk Engelse en Duitse gasten in jullie hotel waren, maar het is fijn om te horen dat jullie desondanks hebben kunnen genieten van jullie verblijf. Hopelijk hebben jullie veel mooie herinneringen gemaakt tijdens jullie vakantie.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn hotel voor rolstoelgebruiker.

Mooi en schoon hotel. Vriendelijk personeel. Grote aangepaste kamer en badkamer voor rolstoelgebruiker. Altijd een mooie plek om te eten bij een tafel met een bordje rolstoelplaats erop. Hulp bij de zwembadlift. Prima eten, veel keus. Goede aanbeveling van Buitengewoon Reizen.

13. juni 2023

Besvarelse fra Buitengewoon Reizen

Uw feedback over uw verblijf in het hotel warmt ons hart. Het is fijn om te weten dat u altijd een mooie plek vond om te eten en dat de zwembadlift en het eten aan uw verwachtingen voldeden. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Mooie ligging

De service van Buitengewoon reizen is goed. Je krijgt snel antwoord op vragen en de reispapieren worden op tijd toegezonden.
Parc Spelderholt kan meer service gerichter werken.
Ook zouden de ontbijttijden beter gevolgd kunnen worden (8.00 tot 10.00 uur)
Bij aankomst kregen we de verkeerde kamer zonder hoog-laag bed en werd er gezegd dat de rekening nog niet betaald was. Beetje jammer. Dat is later rechtgezet door een andere kamer te regelen. Ze zouden voor de betaling met Buitengewoon Reizen contact opnemen.
Het hotel is vnl.bestemd voor geestelijk -en lichamelijk gehandicapten? Is er in het weekend een andere leiding dan door de weeks? De ligging en omgeving is prachtig. Toch zouden we dit hotel niet aanbevelen. Ook redelijk gedateerd.

16. juni 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.