Niets te klagen over deze aankoop. Ik kreeg de download meteen in het goede format en op de aangewezen plek. Ook eerdere aankopen die nog voor downloading beschikbaar waren werden duidelijk getoond, z... Se mere

Eindelijk mij DE punten weer kunnen inleveren. 100 Jaar voor gespaard. Account maken ging makkelijk, punten inleveren ging makkelijk en stond allemaal vrijwel direct op de account. Vervolgens producte... Se mere

Ik ben altijd zeer tevreden over Bruna. En ondanks dat deze keer bij mijn bestelling iets miste is dit gelijk opgelost en heb ik super snel alsnog mijn artikel ontvangen.

Ik was specifiek op zoek naar een THEEPOT MET FILTER. Deze gevonden op de Brunasite. Bij levering bleek er geen filter bij te zitten. Gebeld met Bruna en toen bleek er een verkeerde foto op de site... Se mere

1. Boghandel

Bruna boeken: online bestellen, afhalen in uw Bruna-winkel met o.a. de nieuwste thrillers, literatuur, pockets en psychologie, en een groot assortiment kinderboeken, schoolboeken en studieboeken. De beste boeken- en cadeautips vind je bij Bruna!

4,3

17 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Senseo Maestro geeft helaas geen goede…

Senseo Maestro geeft helaas geen goede schuimlaag.

1. maj 2026

Besvarelse fra Bruna

Beste Karin, wat jammer dat de Senseo Maestro niet de schuimlaag geeft die je had gehoopt. Dat is begrijpelijkerwijs teleurstellend.
We helpen je hier graag bij. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice . Graag ontvangen wij daarbij je bestelgegevens, zodat we je zo snel en goed mogelijk kunnen helpen.
Onze excuses voor het ongemak en dank voor het melden.

Groet, Margo

Eenvoudig en snel

Fijn om mijn boeken voor mijn E-reader via Bruna te kunnen aanschaffen. Ook omdat ik in het buitenland woon en er hier geen Ned. boeken te koop zijn. Systeem werkt simpel en lezen blijft zo betaalbaar.

7. maj 2026

Snelle levering

Boeken kwamen apart van elkaar binnen. Allebei binnen 1 of 2 dagen al binnen. Tijd van bezorging klopte ook. Boeken keurig verpakt. Zeer tevreden!!!

30. april 2026

boek niet op voorraad

Een week geleden heb ik een boek besteld op de website. Ik heb vandaag pas een mail gehad dat het boek niet op voorraad is en dat het pas geleverd wordt als het boek weer binnen is. Heel slordig.

6. maj 2026

Besvarelse fra Bruna

Beste lezer, wat vervelend dat je dit zo laat van ons hoort. Ik snap heel goed dat dit frustrerend is, zeker omdat je het boek al een week geleden hebt besteld. We hadden je eerder moeten informeren dat het boek niet meer op voorraad was – excuses daarvoor.
Zodra het boek bij ons binnenkomt, wordt je bestelling alsnog zo snel mogelijk verzonden. Wil je de bestelling liever annuleren, laat het ons dan weten.
Dank je wel dat je dit meldt, je hebt helemaal gelijk dat dit beter had gemoeten.
Met vriendelijke groet, José

Waardeloos.Veel pagins zijn blank of…

Waardeloos.Veel pagins zijn blank of tekst is verminkt.

5. maj 2026

Besvarelse fra Bruna

Beste Ka, wat vervelend dat het boek niet goed leesbaar is en dat er pagina’s ontbreken of verminkt zijn. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en begrijpen goed dat dit erg frustrerend is. Onze excuses hiervoor.
Neem gerust contact met onze Klantenservice op, dan kijken we samen naar een passende oplossing en helpen we je graag verder.

Groet, Margo

Bruna zet op site een foto van een theepot MET filter terwijl ze die niet verkopen.

Ik was specifiek op zoek naar een THEEPOT MET FILTER.
Deze gevonden op de Brunasite. Bij levering bleek er geen filter bij te zitten. Gebeld met Bruna en toen bleek er een verkeerde foto op de site te zijn geplaatst want ze verkopen geen theepot met filter. Die moet nl. los besteld worden maar kan dan weer niet bij Bruna worden aangeschaft.
Een aardig staaltje kopersbedrog.

15. april 2026

Besvarelse fra Bruna

Petra, onze excuses dat de verkeerde foto op de website stond. Deze is ondertussen aangepast.
Vriendelijke groet,
Inge