Zaterdagavond besteld en dinsdagmiddag bij de betreffende winkel af te halen, wat mij betreft prima. 1 minpunt, de titel van de mail dat de bestelling opgehaald kon worden vind ik behoorlijk slordi... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Niets te klagen over deze aankoop. Ik kreeg de download meteen in het goede format en op de aangewezen plek. Ook eerdere aankopen die nog voor downloading beschikbaar waren werden duidelijk getoond, z... Se mere
Eindelijk mij DE punten weer kunnen inleveren. 100 Jaar voor gespaard. Account maken ging makkelijk, punten inleveren ging makkelijk en stond allemaal vrijwel direct op de account. Vervolgens producte... Se mere
Personnel très sympathique. La vendeuse m a téléphone des qu elle a reçu ma commande. J y retournerai pour aller chercher le reste de la collection
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bruna boeken: online bestellen, afhalen in uw Bruna-winkel met o.a. de nieuwste thrillers, literatuur, pockets en psychologie, en een groot assortiment kinderboeken, schoolboeken en studieboeken. De beste boeken- en cadeautips vind je bij Bruna!
Kontaktoplysninger
Hondiuslaan 44, 3528AB, Utrecht, Holland
- 088 - 7800 600
- klantenservice@bruna.nl
- www.bruna.nl
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Keurig op tijd geleverd
Keurig op tijd geleverd. Alleen niet goed in de brievenbus gestopt. Stak er half uit en was bij flinke bui wel nat geworden. Grote envelop voor zo’n klein boekje.
Snelle en goede levering
Snelle en goede levering. Ook duidelijke informatie over verwachtte levermoment.
Bij Bruna kun je makkelijk iets bestellen.
Ik wilde graag een bepaalde fietskaart.
Deze was bij Bruna makkelijk te bestellen.
Ik kreeg al snel van Brunawinkel om de kaart op te komen halen. Geweldig goed allemaal.
Mooi reisdagboek die ik iemand cadeau…
Mooi reisdagboek die ik iemand cadeau heb gegeven
Vlotte levering bestelling.
Via internet theeglazen besteld met punten van DE. Bestelling werd direct via een e-mail bevestigd.
Een dag later kreeg ik van DHL bericht wanneer het pakketje bezorgd zou worden. Dat was na 2 dagen.
Tevens een e-mail met pakbon ontvangen. Top!
Hele snelle levering van het boek!
De site is heerlijk duidelijk, betalen bij ophalen en leuke contacten.
De site is heerlijk duidelijk. en je betaald bij aflevering in de winkel. Leuk om dat ook even in de winkel zelf te snuffelen nog en te kletsen met andere klanten en het personeel
Zoals altijd werd ik zeer vriendelijk…
Zoals altijd werd ik zeer vriendelijk geholpen
Snelle levering van de aankopen
Snelle levering van de aankopen, keurig verpakt.
Snelle levering zonder poespas
Snelle levering zonder poespas. Duidelijke communicatie
Senseo Maestro geeft helaas geen goede…
Senseo Maestro geeft helaas geen goede schuimlaag.

Besvarelse fra Bruna
Eenvoudig en snel
Fijn om mijn boeken voor mijn E-reader via Bruna te kunnen aanschaffen. Ook omdat ik in het buitenland woon en er hier geen Ned. boeken te koop zijn. Systeem werkt simpel en lezen blijft zo betaalbaar.
Helemaal prima, betrouwbaar
Niets op aan te merken. Snel, goed, niet teveel mails. Netjes bezorgd. Helemaal prima. Betrouwbaar.
Boeken prima optijd en zorgvuldig…verpakt
Boeken prima optijd en zorgvuldig verpakt
Ebooks bestellen
Ebooks bestellen bij Bruna is super makkelijk en je zet ze zo handig op je ereader.
Perfect geregeld
Toen ik een bestelling had gedaan zou ik op de hoogte worden gehouden. En dat was perfect geregeld!
Daarom geef ik 5*
Geheel volgens afspraak en naar…
Geheel volgens afspraak en naar verwachting. Prettige service.
goede informatie en snel geholpen.
Boeken kwamen apart van elkaar binnen. Allebei binnen 1 of 2 dagen al binnen. Tijd van bezorging klopte ook. Boeken keurig verpakt. Zeer tevreden!!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.