Vores første flyvning med BA, så var noget skeptisk/ængstelig efter at ha’ set anmeldelser på Trustpilot (vi har ikke selv haft indflydelse på booking af flyselskab) Fløj Billund- Heathrow-Vancouve... Se mere
Elendigt fly selskab og general service niveau = 0. En tur CPH-LHR-CPT og retur, med utallige forsinkelser, alt for lidt plads i Deres "nye Boeing 777", dårlig forplejning, enten ikke helt færdig tilb... Se mere
En helt uacceptabel oplevelse med British Airways Vores fly blev aflyst, og vi kom først afsted 26 timer senere end planlagt. Det betød, at vi mistede en hel nat og en hel dag i Lon... Se mere
Købte billetter fra Billund til London City og retur. Sad i lufthavnen i +7 timer da flyet hele tiden blev forsinket. Da vi skulle boarde blev det aflyst. Personalet forsikrede mig om at rejsen ville... Se mere
Book flights to London and New York with British Airways. BA, the full service airline, offer low airfares and hotels in holiday destinations around the world.
Storbritannien
- www.britishairways.com
Svarer typisk inden for 1 uge
Fint, men..
Glimrende hjemmeside til bestilling og opfølgning. Og glimrende service før, under og efter flyveturen.
Men hvor det dog irriterer mig og mine, at heller ikke British Airways kan finde ud af bare fra start at fortælle os hvad rejsen koster. I stedet annoncerer man med én pris, og når det kommer til betaling, er prisen med tillæg steget. Fortæl os dog nu bare, hvad skidtet koster, fra starten af.
Fik intet boardingpass.
Jeg har tidligere haft problemer med at checke in online (hvor jeg istdet måtte haste til lufthavnen), men for nyligt gik det endnu værre - jeg blev checket ind, men fik ikke mit boarding pass. Jeg bad om at få en mail, og gemme en pdf, men ingen af delene skete.
Derfor kom jeg heller ikke med mit fly. Det er ret skidt, når man ikke kan komme med den rejse man har betalt for...
British Airways ikke-fungerende online service betød altså en nat i lufthavnen, samt 50 Euro ekstra for at ændre min rejse.
Ikke meget at klage over...
Brugt BA i forbindelse med en rejse til USA i 08 hvilket gik som smurt. Vi havde ingen forsinkelser, sure medarbejdere eller det der lignede.
Vi havde nogle spørgsmål i forbindelse med booking online, dette blev klaret perfekt.
Det eneste som kan være en smule kedeligt er den ofte lange ventetid der er i Heathrow især på hjemrejsen. Men det er jo ofte prisen for at få billigere rejser end hos nogle af konkurrenterne.
No title
Fly billetter til USA bestilt. Alt virkede perfekt. Fantastisk god info på mail i forløbet. Det er ikke sidste gang jeg bestiller via British Airways.
Print selv dit boardingcard hjemmefra.
Vælg selv dine pladser i flyet online 3 dage før afgang.
Let og enkelt.