British Airways Anmeldelser

16.615

1,6

Vores første flyvning med BA, så var noget skeptisk/ængstelig efter at ha’ set anmeldelser på Trustpilot (vi har ikke selv haft indflydelse på booking af flyselskab) Fløj Billund- Heathrow-Vancouve... Se mere

Elendigt fly selskab og general service niveau = 0. En tur CPH-LHR-CPT og retur, med utallige forsinkelser, alt for lidt plads i Deres "nye Boeing 777", dårlig forplejning, enten ikke helt færdig tilb... Se mere

En helt uacceptabel oplevelse med British Airways Vores fly blev aflyst, og vi kom først afsted 26 timer senere end planlagt. Det betød, at vi mistede en hel nat og en hel dag i Lon... Se mere

Købte billetter fra Billund til London City og retur. Sad i lufthavnen i +7 timer da flyet hele tiden blev forsinket. Da vi skulle boarde blev det aflyst. Personalet forsikrede mig om at rejsen ville... Se mere

1. Flyselskab

Book flights to London and New York with British Airways. BA, the full service airline, offer low airfares and hotels in holiday destinations around the world.

Dårlig

17 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(16.615)

2.547 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

vi købte en flybillet fra Billund til…

vi købte en flybillet fra Billund til Manilla, selve turen tager ca. 20 timer, 8 dage efter vi købte billetten hos Travel2be fik vi en meget kedelig meddelelse at turen fra London til Billund blev ændret så vi skulle vente fra 1 time til 12 timer i London for at komme til Billund
vi ringede til Travel2be og talte med en sød medarbejder og hun ville annullere selve billetterne, perfekt
så kunne vi købe nogle nye billetter?men men nu var der lige det at få pengene retur for billetterne de kom aldrig, da der var gået 4 måneder ringede vi ind til Travel2be og fik den meddelelse at man kun fik ca. 40% af prisen da det flyselskab fra London var Cathay pacific ikke vil betale mere en ca 30% til refunderet af billetterne
så pas godt på hvor i køber billetter samt hvem i flyver med??

29. marts 2019

Har været så uheldig at købe billetter…

Har været så uheldig at købe billetter igennem firmaet til USA (Housten). Hele 4 stk! Havde lavet en stavefejl i efternavnet på en af billetterne. Havde overset fejlen og blev gjort opmærksom på det ved "check in". Her ville de ikke tjekke ind, fordi der var en fejl på efternavnet. Selvom vi prøvede at overbevise denne handlingsagent på check in, at det var meget beklageligt, så var vi tvunget til at kontakte rejseselskabet, som kunne lave det om med det samme, således at det stod korrekt i systemet. Rejseselskabet kunne ikke hjælpe på daværende tidspunkt, da vi nu stod ved check in og henviser os til British Airways, som vi skulle rejse med. Men efter gentagne telefonopkald, så kan British Airways ikke hjælpe med hverken det ene eller det andet. Vi siger helt til sidst, at hvis den ene ikke kunne komme med, så kunne de andre 3 jo så komme afsted alligevel, men her var gaten lukket og nu var der ikke noget at gøre. Vi kom ikke afsted og endte med at købe 4 nye billetter og hidtil har fået nogle dårligt formuleret svar på vores klage.

7. marts 2019

Mareridt

Mareridt - 0 stjerner hvis muligt
British airways lykkedes med at miste ALT vores baggage.
Det vil sige 4 kufferter gjort væk på 1 gang.
Det er sku en bedrift der vil noget. efter 14 dage på ferie fra Sydafrika stod jeg med to små piger og en kone der ikke kunne få noget souvenir eller andet fra hele rejsen.
Her 4 dage efter er der stadig ingen kufferter på vores adresse, og vi må nu på shoppetur efter diverse artikler til bad og alm tøj til hverdagen (som de ikke dækker)

Bruger aldrig dette selskab igen.

25. februar 2019

Aldrig igen...

1 stjerne gives kun for at kunne få lov til at skrive en anmeldelse!

Pga en massiv forsinkelse hos British Airways, som vi ikke kunne få oplyst årsagen til, mistede vi vores flyforbindelse fra London til New York. Vi blev indlogeret på et usselt lufthavnshotel med elendig forplejning natten over, og blev blev betjent af det mest arrogante, ligeglade og ubehøvlede lufthavspersonale i Heathrow. Ankom til New York med 21 timers forsinkelse - 1 tabt feriedag, tabt hotelovernatning (forudbestilt), 1 dags tabt lejebil og en masse bøvl.

Igennem 7 mdr har British Airways ikke svaret på henvendelser omkring kompensation. Sagen ligger nu og skal for retten - British Airways mener ikke at forsinkelse af denne karakter berettiger til nogen form for kompensation.

Lost customer!

7. februar 2019

Rejse til USA

Vi var nogle venner der rejste til Los Angeles fredag den 7. september til den 26. september 2018. Vi havde bestilt vores billetter ved British Airways, men kommer til at flyve med America Airlines, det var noget af en nedgradering. Servicen ombord var dårlig og mangelfuld. Rejsen fra Heathrow til Los Angeles var der en kold fornøjelse vi sad med store trøjer, halstørklæder og tæpper for at holde varmen. Da vi igen skulle retur fra Los Angeles til Heathrow var der ligeledes koldt igen. Trods jeg henvendte mig 2 gange til personalet om at justere aircondition, svaret jeg fik var at det ville tage få minutter inden varmen kom men den kom bare aldrig. Så vi måtte ingen pakke os ind i tæpper. Jeg synes det er for dårligt at os der rejser på monkey class skal fryse, da jeg bemærkede dem som rejser på 1. Klasse har varme på. Forplejningen på hjemturen var i så ringe tilstand og vi blev ikke tilbudt f.eks kaffe. Nu har vi rejst med British Airways før hvor servicen var god. Det får en til at overveje at flyve med et andet selskab næste gang.

29. september 2018

Fantastiske medarbejdere

Hold da op en dejlig fyr i har ved boarding, han kunne ikke engang sige godmorgen med et halvt smil på læben. Ikke andet end negativitet fra ham.

10. august 2018

Hvor er vores kuffert?

Hvor er vores kuffert?

Ud af 4 stk. baggage lykkedes det BA at få tre med samme fly som familien. Den 4. kuffert skulle angiveligt være med næste fly, men nu er det umuligt, at komme i kontakt med BA's såkaldte "baggage handling"i København - Menziers Aviation. Telefonen er simpelthen død og ringer man til BA bliver man henvist til SAS Cargo. Håbløst! Virkede ellers nemt, hurtigt og elegant, da vi meldte kuffert savnet ved ankomst, men derefter....

Har fløjet utallige gange (stort set ugentligt i flere år) og det her er første gang, at kuffert forsvinder. Måske er det bare forventelig almindelig inkompetent håndtering af dette, men vi undgår for en sikkerheds skyld BA for fremtiden.

30. juli 2018

Bookede billet til min Svigermor fra…

Bookede billet til min Svigermor fra Ghana til Kbh. God pris.

Da hun skulle tjekke ind viste det sig, at man skulle have TRANSIT VISUM. Dette var vi ikke blevet oplyst om og dette burde de oplyse, som god service

Desuden kunne man ikke ringe til dem søndag aften og det burde sådan et stort firma have som service

Pengene er spildt (de ville gerne lave billetten om mod at betale den nuværende difference = 9.500 og vi gav 5.800 kr!!!!!!!!)

Meget dårlig oplevelse og jeg kan simpelthen ikke forstå, at de ikke tydeligt oplyser dette

30. juli 2018

En kort rejse fra København til London

En kort rejse fra København til London. Jeg kan kun give 5 stjerner, der var intet at klage over, bortset fra at hvis man er 1,85 cm. så har man lidt dårligt benplads. Fin flyvetur hvor man ankom før tid, venlige medarbejdere og gode piloter :D

28. juli 2018

Vi rejste med British Airways til USA…

Vi rejste med British Airways til USA og turen der over var perfekt maden var så lækker og der var meget af Det! Men på vejen hjem var maden knap så go, og der var ikke så meget. Det lugtede ikke så lækkert og det så bestemt heller ikke lækkert ud, smagen var ok.. fløj med 2 børn, udvalget af film og spil var gode og den lange flyvetur var ikke så slem :) personalet var søde og venlige så vi flyver helt sikkert med dem igen næste gang :)

23. juli 2018

Elendig service

Flyv ikke med BA hvis i skal have en baby/0-2årig med. De yder ingen service mhp at i som familie får en behagelig tur. Vi havde reserveret pladser, som vi ikke fik (op mod væg, hvor et bord kan klappes ned og baby kan sove i lift eller stol). Vi sad 4 personer på 3 pladser, selvom der var mange ledige pladser i flyet, bla i flyets midterste række med 4 pladser, hvor de flere steder sad 3 personer til 4 sæder. Vi spurgte inden take off om det var muligt at udnytte nogle af de frie pladser. Ingenting skete. Spurgte igen efter take off. Fik at vide, at vi ikke havde betalt for et ekstra sæde, hvorfor de ikke kunne hjælpe os. Men vi var velkommen, efter de havde været rundt med mad, til selv at finde en løsning. Vi rejste om aftenen, hvilket resulterede i, at folk flere steder lå og sov hen over flere sæder efter de havde været med maden (måske de havde betalt for et ekstra sæde, måske ikke). Personalet viste intet overskud eller vilje til at yde en god service!

22. juli 2018

Booker altid mine rejser til Los…

Booker altid mine rejser til Los Angeles gennem british airways, som altid betjenes af American Airlines på ruten mellem London - LAX. Altid en fornøjelse og problemfrit! Mit sidste fly fra LAX for 2 måneder siden (som skulle afgå den dag mit arbejdsvisum udløb) blev aflyst få dage inden afrejse, men british airways ombookede mig til et andet fly samme dag med hele 3 ruter at vælge imellem - DET kalder jeg service :) Har lige netop bestilt flybillet til LAX hos et andet selskab grundet pris og der har ikke været andet end problemer :( Anbefaler alle rejsende til/fra USA at rejse med BA/AA!

18. juli 2018

BA koster tid og ferie

På vej til usa underbemander BA flyet fra
Kbh til London. De bruger derfor 1,5 time på at finde en ekstra kabinemedarbejder. Men det er så sent, at de mister deres åbning til at lette. Derfor kommer vi så sent til London, at vi ikke når flyet til New York. Dermed mister vi næsten en dags ophold på en fire dags ferie. Nu venter slagsmål om berettiget erstatning!

3. juli 2018

Elendigt selskab

Elendigt selskab. Kan kun anbefale, at man holder sig langt væk. Mistet bagage. Vil ikke kompenserer indkøb til fornødenheder. Kufferten er nu fundet, men har stået Kastrup i 20 timer, uden at blive bragt ud. Ved telefonisk henvendelse får man besked på, at man bare kan hente den, hvis man ikke kan vente på udbringningen. Nu bor alle ikke lige op af Kastrup lufthavn.... KØB ALRIG BILLETTER HER. TRASHI SLOTTY COMPANY....

18. juni 2018

Absurd dårlig service

Absurd dårlig service. Ødelagt bagage, forsinket fly. Indsender klage vedr. førstnævnte indenfor 7 dages tidsfrist; modtager først efter 3-4 dage en automatisk bekræftelse på min klage. Herefter rykker jeg for svar, men får at vide at jeg ikke har indsendt klage rettidigt. Forsøger 3 gange at forklare at jeg jo ikke kan gøre for, at deres system først genererer et auto svar med 3-4 dages forsinkelse. Og det er jo nu et problem, da det er dette auto svar British airways henholder sig til. Prøver også med logikken i at vores bagage faktuelt er ødelagt, så uagtet at jeg jvf. deres system er 1 DAG forsinket, så burde de jo alligevel kompenserer for deres voldsomme behandling af vores bagage. Uhyre ringe service.

5. juni 2018

Skuffet over BA's kundeservice

Skuffet over BA's kundeservice. Havde regnet med at de var et ordenligt selskab som behandlede deres kunder ordentligt. Selvom de tilskriver sig fejlen vil de ikke anstrenge sig yderligere for at pleje kundeforholdet. De vælger altså at ignorere sine kunder i håb om at sagen skal blive kold. Trist!

27. december 2017