Død hjemmeside uden formål. Jeg har været bruger af denne side i så mange år, men det er en spøgelsesby nu. Du får lov til at se de samme 20 profiler om og om og om igen. Over de 18-ish år jeg har... Se mere
Boyfriend er en nødvendig, god og underholdende del af den danske lgbt scene. Der er små skønhedsfejl, såsom et stort antal brugere, som slipper ind selvom de er heteroer. Det ville osse v... Se mere
Jeg har kontaktet boyfriendteamet et utal af gange men aldrig nogensinde fået svar fra dem. Jeg har haft konstruktiv kritik til brugervenligheden på siden men også alvorlige fejl og mangler. Siden er... Se mere
Jeg synes, at jeg altid har fået respons fra BF, da jeg har skulle bruge deres hjælp. Jeg har dog en enkel gang i starten bøvlet med log in... Ellers jeg synes, at hjemmesiden er overskuelig, navi... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Boyfriend.dk er Danmarks største community for homoseksuelle. Interesseret? - opret en profil i dag ;-)
Odensevej 44, 5550, Langeskov
- -
- andreas@boyfriend.dk
- www.boyfriend.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Useriøst site, med dårlig drift
Useriøst site, hvor teknikken ikke helt fungerer - de seneste par måneder har det haltet gevaldigt med driften - måske det er på tide at droppe sitet
Det kører ad helved til for BF lige pt.
Det kører ad helved til for BF lige pt.
- I hele november, har chatten været ustabil, stort set ikke fungeret, det gælder også filter funktionen.
- Når man søger i profiler, eller gennemser dem, er det samme der gør sig gældende, filter funktionen fungeret ad helved til.
Værst af alt, er den manglende information fra BF - ingen informationer, ingen udmeldinger, selv om man ved, man har store problemer...som betalende medlem bliver man blot holdt for nar, og ingen service. Man skulle tro at BF, selv havde interesse i at holde på sine medlemmer - men det virker ikke sådan.
Ingen grund til at forny sit medlemskab...man får alligevel intet for pengene pt...så kan man ligeså godt være ikke betalende medlem.
Bo
Boyfriend.dk er p.t
Boyfriend.dk er p.t. et site der kører med hastigheder der hører internettets fortid til. Der er lange svartider og flere nedbrud/fejl om dagen. Og man gør sig ikke den ulejlighed at fortæller brugerne hvad årsagen er.
Det er ikke et site jeg vil anbefale andre at betale for
Sitet er for længst forældet
sitet er for længst forældet og de sidste 10 år har sitet været overdrevet useriøst. man får KUN opmærksomhed hvis du sgr sextræf og 90% af dem der kontakter dig er useriøse mennesker,,gifte mænd,fyre der på ingen måde er afklaret med dem selv. Og bf team fornyer ikke sitet har henvendt mig utallige gange til dem og forslået nyt design og feat. men nada is happening. det værste er at der ikke findes noget andet alternativ i dk.
it suck´s to be gay ísh!
Ufattelig dårlig side
Ufattelig dårlig side, jeg har slåst med dem om et skide billede af en Ravn som jeg ikke får lov til at beholde som profilbillede, synes det er langt ude at man betaler for dette skit og så ikke kan bestemme selv hvad for et billede man bruger, synes at denne side fortjener et totalt boykot.
L orte firma har prøvet at melde mig ud…
L orte firma har prøvet at melde mig ud 5gange ved at sende email, ingen respons, næste trin må så være en politianmeldelse eller at spærre dankort.
Det er utroligt at det skal være nødvendigt
yntes at de gøre et godt stykke…
yntes at de gøre et godt stykke arbejde, og det kan tror jeg kan være svært at tilfredstille alle.
prøv være mere ærlig vi har alle brug…
prøv være mere ærlig vi har alle brug for kærlighed om man fyr,mand ,kvinde tænk på det
jeg har været derinde i over et år
jeg har været derinde i over et år
kan kun sige gode ting og hjemmesiden
BOYFRIEND VIRKER IKKE EN SKID EFTER…
BOYFRIEND VIRKER IKKE EN SKID EFTER HENSIGTEN DET SKER TIT AT BF, ADMINS SUPPORTENE SLEETER PROFILER, HVIS DE MENER DE PROFILER IKKE BØR VÆRE PÅ OG TÆNK AT BETALE PENGE EN GANG PER NÅNED FOR AT MAN SKULLE KUNNE EMAIL BILLEDER TIL, HINDEN, VAR IKKE NOGET MED DET EGANG VAR GRATIS HVAD MED EN AFSTEMMING BLANDT FOLKENE PÅ BF, SAMT HVOR FOLK DER HAR NOGET SÅSOMERT AUTOTERTIT PÅ BF IKKEW MÅ VÆRE MED I AFSTEMMING... GOD IDE SYNTES JAG SKAM DA PPELPSA?
Har betalt et medlemskab men efter et…
Har betalt et medlemskab men efter et døgn fortsat ikke besvare breve!
Boyfriend.dk racisme
Boyfriend.dk ejeren Netikka Andreas Frøsting og hans boyfriend team er yderst racistiske og dobbelt standard, de lukker anstændige sorte homoseksuelle profiler ned, fordi de ikke kan døje opmærksomheden, som os mørke homoseksuelle fyre tiltrækker, mens de tillader alle mulige unge etniske danske fyre til at have profiler inde på boyfriend.dk og tilbyde escort ydelser til mænd!
Boyfriend teamet og stifteren giver ikke forklaring eller uddybning på, hvorfor de sletter brugerne, men de har taget penge ud af min konto for et abnonnement af min profil, som de så sletter under 2 timer efter oprettelsen og modtagelse af mine penge. Det er helt forrykt og jeg tager sagen videre
Den hjemmeside bliver kørt af nogle hjernedøde snæversynet etnisk danske homoseksuelle og landsby tosser, jeg har endda skrevet til Andreas stifteren af den homoseksuelle chat side og jeg har ikke modtaget noget svar
Især de unge på denne side kan ikke…
Især de unge på denne side kan ikke klare ros fra en old boy 44 år, og blokere uden grund.
Jeg blokere selv tosser.
kunne være fedt med en max blokering til, så alle kan tale igen, evt med personlige krav.
Igen blokere selv.
Og der er mange under 18 år! som mange bruger siger i deres profil stop børneporno, men nå en 14 årtiet skriver til én er det vel ikke et barn?
Outdated site med ubehagelige administratorer.
BF-teamet er svært nepotistisk og utilregnelige i deres administration af websitet. På trods af at være et af det størtste homo/bi-sites i Danmark fralægger de sig alt ansvar for hvad der sker på sitet, selvom prostitution, usikker sex, mindreårig sex og dyresex er ret så udbredt på selvsamme. Derimod bruger de rigtig lang tid på at vurdere om profilbilleder på sitet matcher deres "profil" og om de vil blive forstået som et "seriøst forum" på baggrund af dem.
De forbeholder sig simpelthen retten til at fjerne billeder hvis dit udseende ikke passer dem.
Ironien kommer først da man så finder ud af at absolut ingen af de 5 administratorere på sitet fremstår med profilbillede.
Derudover er hjemmesiden baseret på et javascript fra 1997 der for længst er outdatet og ret så vakkelvornt mht. sikkerhed osv. Måden siden tjener penge på er at tilbyde et "abonnement" som i store træk tilbyder features der for længst er at forvente af andre dating-sider/apps, som søgeværktøjer, lyd ved beskeder, og evnen til at uploade billeder og sende dem til andre brugere.
Når man konfronterer BF-personalet med de her fejl og fralæggelser af ansvar, så enten ignorerer de eller censurerer i håb om at man stopper med at stille spørgsmål.
Jeg har personlig fået slettet 5 profiler i min tid på sitet fordi jeg turde stille spørgsmålstegn ved den måde sitet bliver drevet på. Af samme grund har de naivt valgt at IP-banne mig.
Det er tid til en opstramning og opdatering af boyfriend.dk, og det kan slet ikke ske hurtigt nok.
Man vender altid tilbage til…
Man vender altid tilbage til boyfriend.dk, lige meget hvor mange gange jeg har slettet profilen kommer jeg altid tilbage fordi det er der man kommer i kontakt med andre LGBT personer i Danmark. Man kan ikke komme udenom sitet. Problemet med Boyfriend.dk er dog, at det mangler en overhaling af de store, der mangler nogle af de features man finder på andre datingsites, så man lettere kan finde en man matcher.
Måske hele koden til sitet trænger til en opdatering, men jeg ved også at det koster kassen, så kommer nok aldrig til at ske.
Fantastiske
Fantastiske, I behandler mig meget godt, Tak for jer I er rigtig søde mennesker
Et godt sted at møde andre
super godt
super godt, men trænger til at blive opdateret til en mere modaniseret måde(vis i ved hvad jeg mener)
Trofast overfor brugerne men trænger til fornyelse.
Sitet er trofast gennem snart 15 år, men det trænger til fornyelse, en smartphone app der interagerer med siden og lidt nyskabende funktionalitet.
Værste skod side du kan forstille dig!.
det er svært at finde ord for hvor dårlig siden er.. Allerede efter 10min på siden vælter det ind med breve fra psykisk forstyret mænd som vil købe dit undertøj eller med afstumpet fantasier. siden er ofte sløv og et abbonement koster kassen. mit største problem med siden er de ubeskrivelige dårlige mods som der er derinde. De gør absolut intet ved fake profiler selv om man informerer dem om det og viser ingen interessere hvis man bliver chikaneret af mænd med ultra lav IQ. jeg har flere gange fået slettet min profil derinde uden forklareing eller grund selv om jeg var valideret og betalte for at være der...
jeg vil fraråde alle fra at bruge siden indtil hele mod teamet bliver skiftet ud så er det MÅSKE de 50 kr pr mdr værd.. indtil da.. stay way