boyfriend.dk Anmeldelser 371

2,4

Død hjemmeside uden formål. Jeg har været bruger af denne side i så mange år, men det er en spøgelsesby nu. Du får lov til at se de samme 20 profiler om og om og om igen. Over de 18-ish år jeg har... Se mere

Boyfriend er en nødvendig, god og underholdende del af den danske lgbt scene. Der er små skønhedsfejl, såsom et stort antal brugere, som slipper ind selvom de er heteroer. Det ville osse v... Se mere

Jeg har kontaktet boyfriendteamet et utal af gange men aldrig nogensinde fået svar fra dem. Jeg har haft konstruktiv kritik til brugervenligheden på siden men også alvorlige fejl og mangler. Siden er... Se mere

Jeg synes, at jeg altid har fået respons fra BF, da jeg har skulle bruge deres hjælp. Jeg har dog en enkel gang i starten bøvlet med log in... Ellers jeg synes, at hjemmesiden er overskuelig, navi... Se mere

1. Datingbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Boyfriend.dk er Danmarks største community for homoseksuelle. Interesseret? - opret en profil i dag ;-)

2,4

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Dårlige oplevelser

Jeg har altid været ærlig overfor folk omkring mine sygdomme, men for hver gang jeg har skrevet til nogen er jeg blevet afvist af en eller anden grund, nok alt det psykiske jeg kæmper med, derfor har jeg ikke rigtig fået kontakt til nogen. Jeg synes det er syndt at man på den baggrund er nødt til at slette sig, for jeg ønsker ikke at være uærlig fra start af, få venner eller kontakter og bagefter være ærlig overfor dem, så hvis folk ikke kan tage mig fra start af, ja så er det bare ikke den rigtige side for mig *øv øv*

26. oktober 2015

Tyveknægte

Jeg betalte for en profil på dette amatør-site. Den blev slettet uden grund eller varsel. Jeg havde kun nået at kigge på et par profiler inden den var væk. Jeg skrev til deres support men fik aldrig svar, dagen efter oprettede jeg en ny profil for at spørge supporten direkte på siden, men 3 minutter efter var den nye profil også slettet.

De er en flok tyveknægte. Hold jer væk.

15. august 2015

Ødelæggende

Jeg blev chikaneret i chatten af to brugere - og det gjorde boyfriend-teamet intet ved udover at de slettede min profil. Jeg forsøgte at oprette en ny og spørge: hvorfor? Jeg fik ikke svar men blev slettet igen....

Jeg har forsøgt at fortælle dem hvor ødelagt jeg er. Jeg sover ikke, jeg spiser ikke, jeg kan ikke passe mit arbejde og jeg skærer i mig selv over deres behandling af mig... jeg har fået slettet over 130 profiler uden et eneste svar... og de bliver ved og ved at slette mine profiler uden at give mig svar.

4. maj 2015

Affaldssite; Ingen service, groft personale og opdateres ALDRIG.

Boyfriendteamet laver ingenting, og kan ikke kontaktes ordentligt (ingen mail eller telefonkontakt).
På 10 år har de ikke fået implementeret parprofiler (på et datingsite!).
Man kan ikke få et profilbillede godkendt og flere af deres funktioner er ude af drift "på ubestemt tid".
Det er et minimumsarbejde for ejerne, der sikkert tjener styrtende på at være det største, men dårligste, homodatingsite derude.

Den eneste grund til det her site vinder noget som helst, er fordi der er flest mennesker derinde, og fordi man kan bruge basale funktioner uden at betale - det betyder tilgengæld en overflod af useriøse profiler, der er oprettet på fem minutter for at sende et frækt brev, og som slettes igen når man har fået udløsning.

ADDENDUM: Hvis man får aggressiv og fjendtlig post opfordres man til at blokere vedkommende. Personen der har digitalt overfaldet dig får ingen straf, overhovedet, tværtimod valideres deres opførsel totalt af "Teamet" - offeret må bøje hovedet i skam og blokere personen, der uopfordret svinede dem til.

Boyfriend og Girlfriend er så det samme site, hvilket man ikke har skrevet NOGEN steder - så søde bicurious piger skriver sig op for at finde en anden pige, og bliver overfaldet af et ton biseksuelle og homoseksuelle mænd - men dem kan hun selvfølgeligt bare blokere, hvis hun er utilfreds ;)

I øjeblikket går løgnehistorien på at man "arbejder på en Boyfriend.dk-app" - det har man så været i gang med i over TRE år, nu. Dette er begrundelsen for at INTET andet på siden bliver opdateret eller repareret.
Til grin!

Gå til albert.dk eller homosiden.dk hvis du søger folk i virkeligheden. Chat og webcam kan du få masser af på BF.

Tror til gengæld at nogen kunne tjene kassen, på at lave et homosite, der faktisk fungerede, og moderere det.

21. juli 2014

Skide godt site!!!! Men plads til små forbedringer....

BF er et skide godt site generelt ! Har meget lidt dårligt at sige om det ud over kundeservicen. Den stinker godt nok til tider. Bla. er Bf som regel ligeglade med gentagende chikanering og nægter at banlyse profiler. og der er tit problemer med billeder på profiler. så som om de må bruges eller ej, men alt i alt et SKIDE GODT SITE SOM JEG ALDRIG HÅBER AT SKULLE UNDVÆRE!

21. juli 2014

Boyfriend

Jeg har mange venner på boyfriend. Der bliver smidt ud. Og derfor opgiver de at være på siden. Og derfor dropper jeg måske også siden.

Det er heller ik rimeligt at boyfriends teamet personlige venner kan bestemme hvem de gider have på siden.

30. maj 2014

syns ikke siden har sin berrettigelse

siden er kun beregnet til ejernes personlige venner, men aligevel kan alle melde sig ind og blive betalende medlemmer.
men risikere at blive slettet igen. bare fordi man ikk kender ejerne personligt.
luk siden og opret en facebook gruppe til jeres private venner. det gør vi andre

syntes det er underligt. i er så konfliktsky at i lader jeres private venner ødelægge siden for jer. fremfor at bede dem om at blokere dem de ikk gider se på.
i driver en virksomhed, når i tager penge for abb. men i virker mest som en gruppe 6 klasse elever, der ikke kan live enige om et skole projekt

30. maj 2014

Det er bare for dårligt BF...

Engang syntes jeg at siden var mægtig god. Mine behov blev opfyldt, og jeg havde det hyggeligt med at snakke med alle jeg kendte derinde. Men en dag var alt væk, min profil var blevet slettet. Alle mine venner derinde fra kunne jeg ikke kontakte mere. Hvorfor? Fordi jeg engang havde noget med en fyr. Han var sød og sjov, men han brød sig ikke om mig til sidst (Hvorfor ved jeg ikke). Det viste sig så tilfældigvis at være en ven af boyfriend teamet. Han fik mig derfor slettet. Siden da har jeg lavet utallige nye profiler, men hver gang nogen finder ud af hvad min gamle profil var, bliver jeg slettet igen. Boyfriend, kom nu ind i kampen. I styrer en hjemmeside, ikke en facebookgruppe. I skal tænke obejktivt ikke subjektivt, og hvis ikke i gør det, så må jeres side gå ned. For tro mig, masser af folk kan lave samme side design som jer, omend ikke bedere. Jeg vil personligt stå i spidsen for at lave en ny hjemmeside, hvis ikke i får taget jer sammen. Og tro mig, der er nok der har haft ubehagelige oplevelser derinde til, at den nye side ville blive stor. Så tag jer sammen, det gør mig sur at tænke på jer.

29. maj 2014

Dejligt sted

Dejligt sted og er ikke nogen penge maskine som andre dating sider hvor man skal betale for alt. Man kan hvis man vil købe et billigt abonnement der giver en nogle fordele men som man sagtens kan leve uden. Det eneste jeg kunne ønske mig vare flere profil indstillinger samt et nyt layout og flere profil billede valgmuligheder.

22. marts 2014

Supergodt datingsite

Den bedste danske side for homoseksuelle, transseksuelle og biseksuelle. Har været med på boyfriend siden det blev oprettet og har været tilfreds lige siden. Dog er der et lille punkt, jeg ikke er glad for og det er måden at betale på. Det er ærgeligt at vi ikke mere kan betale via sms (mobiltlf), men det er mere et udefra værende problem.

28. januar 2014

Bedre interface ville gøre godt

Jeg synes det er super fedt at der findes et homo-datingsite, og jeg bruger det og får beskeder (åbenbart ikke alle der gør det, men det kan Boyfriend teamet vel ikke gøre ved - der er jo trods alt ikke dating garanti).
Jeg ville dog hjerteligt ønske Boyfrirnd teamet om at opdatere interfacet. Jeg ka leve med at siden er lyserød, men jeg savner virkelig en moderne måde at skrive beskeder, se galleri osv. Please lav noget usability test på sitet og få allerhelst lavet en app ;-)

13. januar 2014