Død hjemmeside uden formål. Jeg har været bruger af denne side i så mange år, men det er en spøgelsesby nu. Du får lov til at se de samme 20 profiler om og om og om igen. Over de 18-ish år jeg har... Se mere
Boyfriend er en nødvendig, god og underholdende del af den danske lgbt scene. Der er små skønhedsfejl, såsom et stort antal brugere, som slipper ind selvom de er heteroer. Det ville osse v... Se mere
Jeg har kontaktet boyfriendteamet et utal af gange men aldrig nogensinde fået svar fra dem. Jeg har haft konstruktiv kritik til brugervenligheden på siden men også alvorlige fejl og mangler. Siden er... Se mere
Jeg synes, at jeg altid har fået respons fra BF, da jeg har skulle bruge deres hjælp. Jeg har dog en enkel gang i starten bøvlet med log in... Ellers jeg synes, at hjemmesiden er overskuelig, navi... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Boyfriend.dk er Danmarks største community for homoseksuelle. Interesseret? - opret en profil i dag ;-)
Odensevej 44, 5550, Langeskov
- -
- andreas@boyfriend.dk
- www.boyfriend.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fik slettet min profil uden videre
Fik slettet min profil uden videre. Jeg har ikke optrådt stødende, krænkende eller noget.
Kunne man forestille at Andreas og co kunne agere lidt mere professionelt ved at sende en advarsel/begrundelse først?...
Boyfriend er antisemit
Boyfriend er antisemit og diskriminerende mod minoriteter, der var en lounge som heder “os der støtter jøderne” og den forsvant efter 2 uger. Men mange andre grupper om støtter muslimer er der stadigt. Hvorfor kan så ikke lounger om jøder være med og lounge “Tel Aviv gay venligste storby” er også væk, fordi det er Israel?
Boyfrien.dk = kødmarked
Ja, hvad skal man skrive? Kødmarked af værste skuffe, homoseksuelle mænd tænker åbenbart kun med pikken. Man bliver blokeret uden videre, hvis man ikke lige falder ind i folks smag.
Er godt træt af den side..... luk den.
Det er meget frustrerende at den eneste…
Det er meget frustrerende at den eneste online sted før homoseksualite, som findes i Danmark er boyfriend.dk. Hele deres attitude, tankegang og opførelse er kontrollerende, styrende, intolerante og diktatoriske. De afspejler en mentalitet baseret på online styrelsen af befolkningen. De forlanger af brugerne af portalen at oplyse deres telefonnummer, cpr.nr som en form for bekræftelse af identiteten, hvilket er totalt i mod de nye retningslinjer i EU for privat-persondata. De styrer og bestemmer med hård hånd, hvad og hvordan man må skrive i sin profil. Ytringsfrihed er ikke accepteret. Jeg har indtryk af at administrationen er nogle ikke homoseksuelle, som prøver på at tjene penge på de stakkels danske homoseksuelle i lille Danmark. Det er et stykke tid siden at jeg har haft en profil på boyfriend.dk. Hver gang jeg oprettede en profil der, fik jeg kun lyst til at gå hurtigt væk derfra igen. Heldigvis findes i dag en del apps i verden som formidler kontakt mellem homoseksuelle. De er meget mere venlige, frisindede, positive og imødekommende.
Jeg kan slettet log ind på hjemmesiden
Jeg kan slettet log ind på hjemmesiden. Jeg ved det ikke hvorfor det blokkert på min log ind. Når andre kan log ind på hjemmesiden.
Den er bliver ved med at skriv " access denied "
Nogen kan hjælpe
Meget dårlig side man skal ik sige dem…
Meget dårlig side man skal ik sige dem imod så man slettet jeg har da aldrig oplevet dårliger side end boyfriend
Trænger lidt til en frisker
Trænger lidt til en frisker.
Det er lidt træls, at post slettes hvis en profil, man har skrevet meget sammen med, slettes. Har haft lidt Spam som folkene bag Boyfriend, sletter ret hurtigt når man giver dem besked.
Det bliver da dårligere og dårligere…
Det bliver da dårligere og dårligere alt i alt efterhånden en rigtig skod side. Det sejler, der er ikke styr på det. Come on det må i dælme kunne gøre bedre
Spild af tid.
Elendig side.
Har været på siden i ca. 2 år men Admin valgte at slette mig uden grund selv om jeg var valideret og hjalp dem med at finde fake profiler.
Designet på siden ligner noget fra 2002 og er kluntet og grimt.
Det tager ofte dage at komme i kontakt med admins og sitet virker nærmest øde og forladt med lille aktivitet..
Kan på ingen måder anbefales.
Det er en okay god side.
En helt igennem fake internetportal
En helt igennem fake internetportal. Læg bl.a. mærke til, at når du logger på, så vil der nogle gange dukke 2, 3 eller måske 4 besøgende af din profil op, uanset at der ikke har været andre besøgende i den tid hvor du ikke var logget på. Nogle profiler skriver til dig, men det er aldrig således at disse skriblerier fører til noget konkret. Profilerne er nemlig oprettet og kontrolleret af personer med tilknytning til portalen. Dette er et velkendt trick for at skabe opmærksomhed.
Tror næppe der er ret mange ægte brugere på dette domæne. Konklusionen er derfor at det er spild at tid at være bruger der.
Hjemmesiden er dårligt lavet
Hjemmesiden er dårligt lavet, og udover det så svarer de aldrig på mails og de har bannet mig 3 gange uden at begrunde hvorfor?
jeg er meget sur på Boyfriend.dk da jeg…
jeg er meget sur på Boyfriend.dk da jeg flere gange har prøvet at logge mig ind på min profil den skriver forkert email adresse, da jeg kun har den samme- det store problem er , SAFARI- som slet ikke fungere på Boyfriend, det et dårlig udenlandsk firma- som har givet mange problemer med mange bruger på boyfriend.dk jeg har ikke hørt fra Andreas på boyfriend, eller skrevet til min mail adresse, jeg er godt sur da jeg ikke kan se min profil mere- fordi min adgangskode ikke virker på SAFARI- håber der er fler eder giver mig ret i det, KIMMER
Godt mødested for fyre som er til fyre.
Godt mødested for fyre som er til andre fyre.
Har oplevet 3 gange at jeg lige…
Har oplevet 3 gange at jeg lige pludselig kan ikke logge på uden at få at vide hvorfor! Hver gang var nød til at nulstille mit password og i dag kan overhoved ikke komme på selvom jeg har ændret passwordet, det ligner faktisk at min profil er bare slettet. Nu prøver jeg at oprette en ny en men det fungere ikke???
Et godt sted at møde andre homosexuelle mænd/fyre
Rigtig mange falske profiler med dertilhørende spam
Ustabilt og useriøst site med en rigtig dårlig nærmest ubrugelig support. For at nævnte ét konkret eksempel som endda er et af de bedre, så spurgte om hjælp til en simpel ting som at jeg fik skrevet en kommentar til en debat, hvor jeg gerne ville rette eller slette kommentaren. Den mulighed findes så åbenbart ikke, og da jeg så kontakter dem for at forhøre om de lige kan rette eller slette den for mig, får nej faktisk knapt nok et svar. Jeg var nemlig heller ikke klar over, at alle ens kommentarer fremgår på ens profil og at man ikke kan gøre det “usynligt” for de besøgende man fx ikke har på favorit listen. Det kunne være en sprød ting at få fixet i en eventuel opdatering. På Facebook fremgår det jo tydeligt hvis en kommentar er redigeret, samme mulighed bør være her.