Jeg står med præcis samme oplevelse som Alexander Rousing. Egentlig virkelig øv, for hvis jeg ser på min oplevelse med disse earbuds ved stillesiddende arbejde er de virkelig gode. Men nu har jeg på... Se mere

Købte et par dyre in ears (bose quiet comfort) og blev lovet at de var gode til træning og aktivitet. De falder konstant ud ved næsten samtlige træningsøvelser. De kan langt de fleste gange ikk... Se mere

Drop at brug deres chatfunktion - intet menneske fortjener den frustration jeg oplevede ved at blive ledt i cirkler og besvare de samme spørgsmål om og om igen. Virkeligt ringe bot. MEN! Da jeg rin... Se mere

At købe fra Boses egen hjemmeside er en elendig købsoplevelse. Du kan på ingen måde regne med de leveringstider, der står på hjemmesiden. Desuden får du ingen information fra Bose, hvis der er afv... Se mere

1,5

Dårlig

Har aldrig oplevet så fantastisk en…

Har aldrig oplevet så fantastisk en kundeservice!

Først var min kone lidt uheldig med sit headset, der desværre var gået lidt i stykker. Bose hentede det, ombyttede det og sendte et nyt gratis.

Jeg havde mistet mit kabel til mit headset, det fik jeg ganske billigt!

Jeg ville give mere en 5 stjerner hvis jeg kunne.

4. juli 2018

Fantastisk service

Fantastisk service! Meget positiv oplevelse med kundeservice som var hurtige, service mindede og yde fantastisk support på min QuiteComfort høretelefoner. TAK!

7. maj 2018

Fantastisk service og respons på…

Fantastisk service og respons på produktsgaranti. Tænd/sluk-knappen på mine Bose QC35 høretelefoner gik desværre i stykker efter 1½ års hyppig brug. Uden tøven erstattede Bose mine høretelefoner. De arrangerede hurtig afhentning af mine gamle høretelefoner, og jeg havde et nyt sæt indenfor en uge. De erstattede dem endda med den nye model. Jeg kan kun anbefale Bose.

30. april 2018

Upåklagelig service og produktsgaranti!

Mine høretelefoner har været i udu to gange, hvilket er normalt for skrøbelige in-ear høretelefoner. Begge gange har jeg ringet til kundeservice, kommet igennem uden ventetid, og blevet imødekommet af søde og hjælpsomme medarbejdere. Næsten uden spørgsmål har jeg kvit og frit indsendt mine høretelefoner og fået sendt et nyt par. Super service! PS. Bedste lyd man kan få.

24. april 2018

En gang bose, altid Bose!

Mit qc25 headset døde desværre efter garantien var udløbet. Jeg kontaktede Bose og efter en lille snak fik jeg at vide jeg skulle sende det gamle til dem og så ville de sende et helt nyt kvit og frit! Har idag modtaget det nye og er virkelig imponeret over servicen💪 god stil!

21. april 2018

Fejlfri kundeservice

Havde et på QC25 hovedtelefoner som desværre døde lige efter garantien var udløbet. Jeg ringede til Bose og det tog ikke engang 30 sekunder, så havde jeg fået at vide at jeg ville få et par nye kvit og frit. Samme dag som de modtog de gamle sendte de nye afsted... Super service! Det er den type service der gør, at jeg uden tvivl vil købe Bose igen.

14. april 2018

Lifestyle 600 lydsystem

Lifestyle er super flot og diskret at have stående fremme i stuen og man får -den lille størrelse til trods- god lyd ud til hjemmebiografen aftener mv.
Til gengæld oplever vi desværre også at Bose ikke er frontrunner ift. kompatibilitet med mobiltlf - så hvis vil du benytte streamingtjenester såsom Spotify, via mobilen, er Bose ikke et godt valg. Om det er appen der mangler udvikling ved jeg ikke - men i 70% af tilfældene kan appen ikke finde højttalerne...og det er jo ærgerligt at man må have en sonos ind i stuen til at supplere op når Bose ikke virker. Det er det for dyrt til! Så giv dem er par år til at komme med på bølgen først førend du investerer i dette system!!

28. marts 2018

Det absolut verden bedste service

Det absolut verden bedste service. Kundeservice er så søde og rar, har købt og returneret flere produkter og der har aldrig været bøvl. Det 10 stjerner herfra til Bose Danmark.

7. februar 2018

Dårlig kvalitet/forkert markedsføring

Dårlig kvalitet.
Fik for 3 år siden, et par sportshøretelefoner i julegave fra bose.
Jeg bruger dem meget sparsomt,og sjældent til sport. De har ingen tegn på slid, men alligevel er det nu 4gang den ene øretelefon stopper med at fungere (3gange indenfor første år)
Det er simpelthen for ringe kvalitet på et par “sports” høretelefoner,der bliver markedsførte som slidstærke!!

5. december 2017

Kundeservice i særklasse!

Jeg havde en god oplevelse med Bose og deres kundeservice. Jeg havde et par QC25 hvor reklamationsretten var udløbet. Jeg forklarede mig i min henvendelse til Bose via hjemmesiden hvor jeg blev mødt af en saglig men venlig tone. De bad mig således teste høretelefonerne på en række parametre hvorefter jeg sendte svarene på disse tests retur. Kort efter modtog jeg en returseddel med pakkeinstruktioner samt afleveringsdetaljer, Idag har jeg modtaget et sæt spritnye hovedtelefoner. Nemt, bekvemt og uden anstrengelser.Super god oplevelse :-)

11. oktober 2017

ELENDIG BEHANDLING HOS KUNDESERVICE

ELENDIG BEHANDLING HOS KUNDESERVICE
Bose fremstiller nogle fremragende produkter. Købte for nogle år siden en Sound Link Mini, som er en lille fin højttaler, som opkobles via Bluetooth til MAC/PC/telefon eller iPad og så er der musik på rejsen.
Den har fulgt mig rundt i verden på mange rejser og nu er batteriet blevet "træt". Skrev til kundeservice hos Bose Scandinavia for at bestille et nyt batteri.
Her var meldingen, at de ikke solgte batterier, men at de gerne ville udskifte batteriet til en pris på omkring 900 kr. Helt ude i hampen, da det er tæt på prisen for en ny højttaler.
Jeg kunne ikke få nogen forklaring på, hvorfor man ikke sælger batterier!
Der er tale om et opladelig Li-ion-batteri på 7,4 volt, som udskiftes ved at løsne fire torsk og sætte et nyt batteri på plads.
Jeg er målløs og jeg nægter at deltage i det optrækkeri!
Nu går jagten ind på et nyt batteri og så vil jeg i øvrigt holde mig væk fra Bose produkter, selvom de er fremragende. Pas på derude. Bose kan blive et dyrt bekendtskab!

2. oktober 2017

Fantastisk!

Jeg har (ligesom nedenstående kunder) kun haft en rigtig god oplevelse med Bose´s kundeservice og produkter

Den ene side i mine QC25 gik i stykker så jeg ringede ind til kundeservice og de tilbød at bytte til nyt hvilket skete helt smertefrit. I øvrigt efter at den 2 årige garantiperiode var udløbet...

Fantastisk!

2. september 2017

Fejl sker

Super oplevelse. Selvom min højtaler var udgået fra garantien, tog Bose den til deres teknikker. Undervejs skete der uventede ting, og jeg var ikke i stand til at kunne modtage min højtaler, og jeg havde ikke fået nået at vide. Eftersom jeg ikke kunne modtage min gamle højtaler, undskyldte de med at sende deres nye højtaler kvit og frit. Selvom det tog lang tid, havde jeg en fin oplevelse.

15. juli 2017

Bose's kundeservice er helt i top

Bose's kundeservice er helt i top. Mine Bose QC25 gik desværre i stykker men efter mindre end to uger havde jeg et helt nyt par.

Ydermere kom jeg til at sende etuiet til høretelefonerne med tilbage, men her gjorde de en undtagelse og sendte et etui tilbage (:

3. juli 2017

Fantastisk service

Jeg kan kun tilslutte mig den skare af anmeldere nedenfor som har oplevet fantastisk service fra Bose. Jeg har et par QC25 fra 2015, som desvære gik i stykker et par måneder efter garantien var udløbet. Efter at have skrevet lidt frem og tilbage med kundeservice tilbød de at ombytte dem til nye kvit og frit. De fremsendte pakkelabel til UPS og godt en uges tid efter jeg havde indleveret de defekte høretelefoner, modtog jeg de nye. Tak for god service.

17. juni 2017

Dårlig levering

Fine produkter. Men find dog en anden samarbejdspartner end Postnord! Eller som minimum, gør det muligt at få leveret til en pakkeboks, og ikke til adresse, eller mulighed for at få leveret med andet fragtfirma. Forventet leveringstid kan I jo ikke overholde når i bruger Postnord.

I skriver i mailen man får, at man kan vælge at få sendt til en postboks i stedet for. Men det viser sig at man skal kontakte DPD når pakken er sendt, og det kan man så ikke rigtig... og så overtager Postnord pakken i DK, og så ryger det hele ad helvedet til! Min pakke endte et andet sted end den skulle og jeg fik aldrig nogen anmeldelses-seddel i min postkasse. At jeg overhovedet fik min pakke skyldes kun at jeg bor i en lille landsby hvor medarbejderne i dagli'brugsen er skide søde og havde overskud til at kigge ALLE pakker igennem...

29. maj 2017

Er dette din virksomhed?