Jeg står med præcis samme oplevelse som Alexander Rousing. Egentlig virkelig øv, for hvis jeg ser på min oplevelse med disse earbuds ved stillesiddende arbejde er de virkelig gode. Men nu har jeg på... Se mere

Købte et par dyre in ears (bose quiet comfort) og blev lovet at de var gode til træning og aktivitet. De falder konstant ud ved næsten samtlige træningsøvelser. De kan langt de fleste gange ikk... Se mere

Drop at brug deres chatfunktion - intet menneske fortjener den frustration jeg oplevede ved at blive ledt i cirkler og besvare de samme spørgsmål om og om igen. Virkeligt ringe bot. MEN! Da jeg rin... Se mere

At købe fra Boses egen hjemmeside er en elendig købsoplevelse. Du kan på ingen måde regne med de leveringstider, der står på hjemmesiden. Desuden får du ingen information fra Bose, hvis der er afv... Se mere

1,5

Dårlig

Bose gør en forskel.

Bose gør en forskel.
Efter at havde været i Elgiganten i Køge og ikke kunne købe puder til mine høretelefoner, som jeg havde købt der. ( de forhandler ikke reservedele til Bose ) var svaret.
Jeg kontaktede Bose, og fik en dejlig service, og da de så fortalte mig at de sendte dem gratis, blev en øv dag til en ja dag.

25. april 2019

Verdensklasse kundeservice!

Verdensklasse kundeservice! Sjældent har jeg oplevet en så professionel, kundevenlig gnidningsfri behandling hos nogen som helst virksomhed. Gode produkter, endnu bedre kundeservice. I den grad en anbefalelsesværdig virksomhed!

25. marts 2019

ALDRIG MERE BOSE!

ALDRIG MERE BOSE!
Jeg købte for cirka 1,5 år tilbage en soundbar 500 og har ikke oplevet andet end problemer. Først gik den helt død, sendte den til reparation og fik den tilbage med fejl udbedret. Anden gang så skrattet den, sendte den ind til reparation, de skulle have fikset og testet den, men der gik ikke lang ting før den begyndte at skratte igen periodisk. Jeg sender den ind tredje gang og får den tilbage med besked om at den ikke fejler noget og er testet. Jeg har endda tidligere optaget for dokumentation på fejlen. Jeg vil ihvertfald aldrig nogensinde investere i en bose igen og vil på det kraftigste fraråde folk til at købe en bose, hvis service er en vigtig faktor for dig.

10. marts 2019

Helt forrygende kundeservice udover…

Helt forrygende kundeservice udover kvalitets hovedtelefoner som er unikke. Har aldrig før haft brug for kundeservice på nogle af mine Bose ting men da behovet kom nu var det kundeservice i VERDENSKLASSE - thumbs up Bose

13. februar 2019

Mine Bose Soundsport var efter 1 år…

Mine Bose Soundsport var efter 1 år begyndt at falde fra hinanden. Gummiet på headphones var gået løst, så tænd knappen var blottet.
Afleverede dem hos Elgiganten til service hvor de efterfølgende blev sendt afsted til Bose'.

1 uge senere modtog jeg et helt nyt headset fra dem.
Upåklageligt!

10. februar 2019

VIRKELIG DÅRLIG KUNDESERVICE!

VIRKELIG DÅRLIG KUNDESERVICE!
Bestilte et nyt Lifestyle 550 på Bose hjemmeside, modtog det for ca 10 dage, forsøgte med det samme at sætte det op og fulgte vejledning på TV, her fremgik det at jeg skulle tilslutte trådløse baghøjtalere, og det blev vist med billeder, det kunne ikke lade sig gøre da Lifestyle 550 fungere med kabler til baghøjtalere. Ringede til Bose samme dag, og gjorde opmærksom på der måtte mangle "adapter/transmitter" i kassen. Bose sender mig adapter, som så ikke er det der mangler. Jeg ringer til Bose i fredags ca kl 17.45 og gør opmærksom på jeg har fået det forkerte, og efter lang snak bliver serie nummer på fremsendte konsol tjekket og det viser sig at jeg har modtaget konsol til Lifestyle 650 istedet for til 550 og derfor ber min konsol om trådløse baghøjtalere.
Jeg skal ringe tilbage til Bose mandag og finde løsning, jeg taler med ny person som har hørt om sagen, og fortæller deres ene supervisor er syg og den anden ikke kommet, men jeg vil blive ringet op eller får mail. Jeg hører intet og ringer igen til Bose torsdag, og får at vide der skal foretages en ombytning som tager 14 dage, det fortæller jeg er helt uacceptabelt, da det jo kun tager 3-4 dage at sende nyt anlæg. Bose fortæller mig de skal først skal modtage den jeg har fået forkert inden den rigtige sendes til mig, det fortæller jeg SLET IKKE ER OK, Bose har lavet fejl og de har modtaget pengene.

Bose SKAL stramme gevaldigt op på kundeservice!!!!!

24. januar 2019

Har et par Bose QC35 hovedtelefoner som…

Har et par Bose QC35 hovedtelefoner som jeg har været super glad for, og som jeg har brugt på en 5-6 langfarts ture med fly om året, de sidste 2 år. Det er på ingen måde nogle høretelefoner som er blevet brugt specielt meget. Det viser sig nu, at der er en kendt fejl på disse høretelefoner.Efter en periode kan du ikke slukke/tænde headsettet.

Med håb om, at producenten kan hjælpe med fejlen, skrev jeg til Bose. Der er ingen tvivl om, at købelovens ultimative reklamationsret på 2 år, i mit tilfælde, er udløbet.

En producent af kvalitets produkter, kan jo vise hvorfor man laver kvalitetsprodukter, og hjælpe i sådan et tilfælde. Det gør man åbenbart også for visse kunder, og i visse regioner, bare ikke i mit tilfælde..af uvisse årsager.

Må sige, at jeg er meget skuffet over den leverede kundeservice, eller mangel på samme. Det er let nok, at yde kundeservice når det er påkrævet efter købeloven. Det er når denne er udløbet, at man finder ud af hvad der er kvalitet og hvad god kundeservice er.

11. januar 2019

Kanon kundeservice - dog lille men

Jeg har haft en super oplevelse med Bose, hvor jeg fik ombyttet mine Soundsport høretelefoner udenfor garantiperioden. De var gået i stykker efter to år og to måneder, og da jeg ringede ind til support for muligvis at kunne fikse det (uden succes) fik jeg i stedet lov til at ombytte dem. Super service!

Mit lille men omhandler ombytningsperioden. Jeg kunne følge mine gamle høretelefoners "rejse" med posten via et trackingnummer, og kunne se, at de var modtaget tre dage efter afsendelse. Jeg hørte dog ikke mere, og efter to uger ringede jeg til Bose for at høre, hvornår jeg modtog de nye. De var ved en fejl endnu ikke blevet afsendt, selvom de lå på lager. Det blev de så samme dag, og en uge efter havde jeg dem. Jeg synes, at det var lang tid at undvære mine høretelefoner - tre en halv uge - når der stod i ombytningsmailen, at det max ville tage to. Men igen, jeg fik nogle nye helt gratis, så selvfølgelig stadig fem stjerner herfra!

19. november 2018

Fantastisk kundeservice

Jeg havde et par Bose Quiet Comfort 25, som var lidt over to år gamle og købt hos Power. Lyden i den ene øreskal stoppede desværre med at fungere. Garantien var udløbet, og da jeg henvendte mig hos Power, sagde de, at det ville koste 500 kr. blot for at undersøge, hvad der var galt. Det synes jeg var voldsomt..

Derefter kontaktede jeg Bose direkte, som bad mig om at udføre nogle få tests, hvorefter de kunne konstatere at høretelefonerne var i stykker. De sendte mig hurtigt et par nye, efter jeg havde sendt de gamle retur. Helt fantastisk med sådan en kundeservice - også selvom man ikke har købt dem direkte igennem Bose!

1. oktober 2018

Jeg har prøvet i 4 uger at få fat i…

Jeg har prøvet i 4 uger at få fat i nogen hos Bose som kan hjælpe mig med mit sountouch 300 system. Jeg har for 25.000 kr Bose højtalere, i stuen, soveværelset og i køkkenet, og det kan ikke parres og kommunikere som det oprindeligt var tiltænkt. Bose har lovet at sende en opdatering fra deres udviklere i USA, men der er INTET sket! Hver gang jeg kommer igennem, efter en gennemsnits ventetid på ca. 25-30 min. så er de enten underbemandede grundet ferie eller influenza epidemi. De sidder i et callcenter nede i Barcelona og kan ikke hjælpe mig en dyt! Jeg har i over 12 år, udelukkende handlet Bose produkter, men nu er det slut! Der er simpelthen ikke styr på tingene, brugervenligheden skulle være god og gennemskuelig, men det virker simpelthen ikke som det skal. Jeg synes det er GROTESK at en brand som Bose, ikke kan formå at yde en højere service overfor deres trofaste kunder. Jeg vil prøve at komme af med mit soundtoch system, bestående af trådløs soundbar, subwoofer, baghøjtalere og flere mindre højtalere til de øvrige rum + en soundbar i soveværelset - og istedet købe noget Sonos, som har længere tids erfaring med de trådløse wifi løsninger, og forhåbentlig har bedre styr på deres produkter! 0 stjerner!

21. august 2018

Har en del Bose

Har en del Bose - da de laver god lyd. Da mine QC30 og QC15 hørepuder var ganske slidte efter for kort tid - så synes jeg nok, at her havde de sparet på kvaliteten. Jeg gjorde opmærksom på det og bestilte nogle nye - der kom efter 4 dage og overraskelsen var stor da der stod: koster gratis. Sjældent med et firma med så god købmandsskab og kundekvalitet. Andre firmaer kunne lære af Bose kundeservice - derfor fortsætter vi med Bose🏆

16. august 2018

Er dette din virksomhed?