1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sennheiser Worldwide - microphones, headsets, Wireless, Headphones, Audiology, Audio, Conference, aviation, Broadcast, Equipment, Communication Systems

2,7

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jeg købte mig et EPOS Sennheiser GSP…

Jeg købte mig et EPOS Sennheiser GSP 601. Produktet var Sennheiser dyreste gaming headset og kostede 3300kr fra ny. Produktet udgik og man kunne få det til 900kr.
Et år efter går produktet i stykker i ørepuden. Sennheiser gider ikke reperere det eller give et nyt. Conputersalg gider heller ikke. Nu er produktet smidt i skraldespanden.
Jeg har været en kæmpe Sennheiser fanboy, det stoppede her.

23. september 2025

Bedste earbuds jeg har prøvet

Bedste earbuds jeg har prøvet. Bruges hver eneste dag. Modsat Jabra, så kan de tænde og slukke på begge earbuds. Diskant og bas kan reguleres i appen, plus lyden kan reguleres på begge earbuds.
2 timers længere batteritid.
Endelig et produkt hvor man ikke køber katten i sækken.

24. september 2024

Dårlig produkt, Dårlig support

Købte nogle WX true Wireless ( for anden gang )..... den ene øre-højtaler gik i stykker efter 3 måneder. ( Samme problem som det første sæt ).Sendte den til rep men det er nu 3 måneder siden.... de er umulige at komme til at tale med.
Kan ikke længere anbefale deres produkter..... de plejede at være gode, men ikke længere

17. april 2024

Købte momentum 4 der virkede fint kort…

Købte momentum 4 der virkede fint kort overgang,begynder at hyle,bliver anbefalet ombytning,sender dem til dette,bagefter katastrofe med undskyldninger om transportbånd gået i stykker etc kan tage 4 til 6 uger, som snart er gået , nu gider de ikke svare længere, hvad sker der????????

11. december 2023

Snydere med forfærdelig service

Jeg købte et par høretelefoner, som gik i stykker efter 2 uger. Så kontaktede jeg dem og fik besked på at sende dem tilbage, hvorefter postnord skriver at de "ikke er hjemme" og afleverede dem i et posthus, hvor de aldrig blev hentet. Nu er jeg blevet ghostet af support, som man i øvrigt kun kan kontakte via mail og ikke telefon, og formoder jeg ikke får mine 2000 kr tilbage. Ikke tro på anmeldelserne om, at deres produkter er kvalitet - jeg formoder de må have betalt sig til dem.

24. marts 2023

Superb service hver gang!

Har ikke én eneste gang oplevet oplevet noget som negativt ved kontakt og kommunikation med eller den service/behandling jeg har modtaget fra Sennheiser i Vallensbæk.

Kim og Christian er bare nogle virkelig nice og proff guys der lytter til og forstår ens problemstilling. Det er mit klare indtryk at de ikke sløser med engagementet ovefor kunden og vitterligt gør alt hvad der for dem er muligt for at finde en løsning.

Blot for at nævne et par eksempler, så havde jeg f.eks. problemer med Momentum 3 (over the ear) og en anden gang problemer med HD 450BT. Løsningerne og servicen var hver gang fuldt ud tilfredsstillende og gik så hurtigt som det nu engang var muligt.

Giver, uden at blinke, de allerbedste og varmeste anbefalinger til Sennheiser Nordic i Vallensbæk.

25. august 2021

Sennheiser godnat.

Købte et Gaming Headset kaldt : Game One fra Sennheiser hvor man har alm. usb kabel med og "dongle" kabel så man kan slukke og tænde for surround sound via. et software program man FØR kunne download og nemt installere fra deres officelle hjemmeside, i mellemtiden har Sennheiser videre solgt deres serie til EPOS som skulle have div. software..

Problemet består i : Jeg købte af Sennheiser - og for ingen hjælp! Deres gamle software er ikke til at opspore på nettet mere og uden virker headset ikke.. 1600,- for noget man kunne bruge 1 år.. super service, idioter.

eneste jeg kan bruge mit headset til nu er at skyde til måls og det har jeg tænkt mig - aldrig mere Sennheiser!

BTW. Epos giver ingen support og understøtter hellere ikke det gamle program, men et software produkt der ikke virker og er totalt pointless .. virker mere som virksomhed scam end hjælp..

9. januar 2021

God kvalitet (når de virker) - vanvittig skuffende support

Jeg har haft deres "sennheiser momentum true wireless" version 1. Men har konstant haft problemer, med at de pludselig gik død for strøm, uden at have anvendt dem. Hvilket har været et generelt stort problem ved produktet. Herefter er min højre earpud stoppede med at virke, og jeg har passet utrolig godt på dem, men når jeg en morgen skal bruge dem, så er den stoppede med at virke.

Men når jeg skriver til support, så får jeg absolut ingen hjælp, og får at vide at de ikke kan hjælpe mig, men at jeg kan købe en ny højre earpud hos hifi-klubben. Har købt produktet for under 1 år siden, og er dermed garanteret under EU-Kundegarantier, som er lavet med formålet omkring at sikre forbrugerne med dårlige produkter og at blive snydt. Men det tager man vidst ikke så højtidligt i sennheiser.

Jeg vælger så at købe deres nye sennheiser momentum true wireless version 2. Da den burde have løst alle forrige problemer, og at når produktet virker, så er det nok det bedste på markedet.

Men jeg vælger så, at købe ekspederet transport, hvor de garantere penge-retur næste dags levering (altså hvis den ikke kommer næste dag, så får du pengene tilbage), når man bestiller før kl. 14 (jeg bestilte mine en onsdag kl. 12.26). Dette gjorde jeg, da jeg skulle bruge dem den følgende hverdag, da jeg skulle rejse. De bliver så først sendt afsted om aften dagen efter (altså dagen hvor jeg skulle have fået). Og nok en gang, så får jeg ingen hjælp fra support. Jeg vil gerne have mine penge retur, idet at de ikke kan leve op til deres krav omkring næste hverdags levering, men der bliver jeg bare mødt med en: "det er beklageligt" besked.

Ved godt, at levering kan være ude af deres hænder. Men så skal de lade være med at tilbyde penge-retur garanti, hvis de ikke kan leve op til det.

Synes simpelthen det er så skuffende, at betale en så høj premium pris for et produkt, og så blive mødt med så ringe support.

Vil anbefale alle lige at overveje en ekstra gang, når i køber sennheiser. Når deres produkter virker, så er de noget af det bedste på markedet, men hvis det ikke virker, så er der absolut ingen hjælp at kunne få.

30. august 2020

KØB ET ANDET MÆRKE

Har ikke haft andet end bøvl med mine True Wireless, ganske vist den "gamle" 1 model, men de koster dog kr 18000! Holder OVERHOVEDET IKKE strøm, skal lades KONSTANT, selv efter sidste firmware update.

27. juli 2020

Kundeservice i verdensklasse!

Jeg har nu tre gange haft problemer med mine Momentum Wireless, hvilket selfølgelig er ærgerligt, men heldigvis har deres service gjort det til en fornøjelse. Hver gang jeg har haft dem sendt ind, går der max 3 dage, og så står jeg med et par nye. Det er helt igennem fantastisk. Jeg har lige modtaget nogle nye igen (da der var en fejl i de nye jeg netop havde modtaget). De modtog den mandag på værkstedet og onsdag lod jeg mærke til der var en seddel i postkassen, om jeg kunne hente en pakke fra Sennheiser i Tyskland (deres hovedlager). De var allerede prøvet leveret om tirsdagen, så ikke engang 24 timer fra de modtog dem, havde jeg et nyt par.
Jeg har ikke haft lignende oplevelser andre steder, så helt klart en stor anbefaling værdi.

12. april 2018

Bestilte Hovedtelefoner til 2400kr.- …

Bestilte Hovedtelefoner til 2400kr.- Den ene pude var syet så dårligt på at en blind mand kunne have fortalt dem at det var en ommer. Mit højre øre bliver meget hurtigt ømt at af have dem på grundet den manglende plads inde i højre kop. Nu står jeg her og skal til at bruge tid på at returnere dem, det burde simpelthen ikke være sluppet igennem Quality Check, ikke en gang på en dårlig dag. Jeg har ventet på svar fra dem (mail) I en uge nu.

Min anbefaling hæves fra 1 til 2 stjerner da jeg igennem mange år har været yderst tilfreds med Sennheiser. Ærgeligt at sådan noget her skal ske.

10. oktober 2017

Lidt en ommer...

Min søns hovedtelefon er gået i stykket. Koblingen mellem selve hovedbøjlen og hovedtelefonen er knækket. Slidtage. Garantien er udløbet for knap en måned siden. Han har været glad for sine Sennheiser hovedtelefon (Game Zero) til knap kr. 2.000. Sennheiser oplyste, at de kun dækker de lovpligtige to år, og det kan ikke betale sig at få dem repareret. Øv. Tænk over det næste gang du overvejer at investere i et par hovedtelefoner til 2.000 kr. som bruges flittigt, men alligevel kun holder et par år. Et smart træk ville have været at tilbyde ham et nyt sæt, med en lille reduktion. Nu køber han nok ikke Sennheiser næste gang.

20. januar 2017

Ekstraordinær service!

Jeg fik et par CX680i sports ørepropper i julegave, men efter 6 mdr., gik limen, der holder selve øreproppens dele sammen, i "stykker" ligesom mikrofonen gik også gik i stykker. Jeg kontaktede herefter forhandleren som ikke var interesseret i at hjælpe mig. I stedet kontaktede jeg Sennheisers kundeservice, som var behjælpelige og nu har lovet at sende mig et nyt headset.

Imponerende service og gode produkter!

14. november 2012
Vis anmeldelser på alle sprog (27 anmeldelser)