Jeg står med præcis samme oplevelse som Alexander Rousing. Egentlig virkelig øv, for hvis jeg ser på min oplevelse med disse earbuds ved stillesiddende arbejde er de virkelig gode. Men nu har jeg på... Se mere
Købte et par dyre in ears (bose quiet comfort) og blev lovet at de var gode til træning og aktivitet. De falder konstant ud ved næsten samtlige træningsøvelser. De kan langt de fleste gange ikk... Se mere
Drop at brug deres chatfunktion - intet menneske fortjener den frustration jeg oplevede ved at blive ledt i cirkler og besvare de samme spørgsmål om og om igen. Virkeligt ringe bot. MEN! Da jeg rin... Se mere
At købe fra Boses egen hjemmeside er en elendig købsoplevelse. Du kan på ingen måde regne med de leveringstider, der står på hjemmesiden. Desuden får du ingen information fra Bose, hvis der er afv... Se mere
når en fejl opstår er det afgørelsens …
når en fejl opstår er det afgørelsens time - BOSE behandler dig bare suverænt godt og du er en glad kunde til deres produkter fremover. TAK for en virkelig god oplevelse, BOSE.
Mvh Karsten
Forfærdelig kundeservice!
Købte i 2015 Bose headset QC25. Her i 2017 står min venstre høretelefon så af. Jeg læser mig frem til, på nettet, at der i 2015 blev produceret en række boseheadsets af modellen QC25, som angiveligt skulle have fejl på venstre høretelefon. Jeg indrømmer gerne, at garantien på mit produkt er udløbet og at kvitteringen ikke haves mere, så jeg spurgte derfor om jeg kunne indsende mit produkt til reparation mod betaling i stedet.
Jeg fik meddelelsen at Bose ikke udbedre fejl, men i stedet ombytter produktet. Prisen for en ombytning lød på 2100kr! Jeg kan købe det samme headset andetsteds til 1700kr, eller den nyeste model kun 400kr dyrere end ombytningsprisen.. Det kan simpelthen ikke være rigtigt. Specielt når fejlen på venstre høretelefon blev meldt ud som en produktionsfejl..
Bose er kendt for eksklusivitet og kvalitet. Det kan ikke være rigtigt, at et så velkendt og eftertragtet mærke ikke kan tilbyde deres kunder reparation af deres varer til en fordelagtig pris, men i stedet bondefanger dem med en ombytning tilsvarende prisen på et nyt headset..
Jeg er meget forarget...
Utrolig dårlig kundeservice - uforståeligt dansk
Købte et par in ear hovedtelefoner i julegave til min dreng på 17. Selv om de er beregnet til sport - kunne de ikke holde til en løbetur, så 849 kr smidt ud af vinduet. Bose har dog tilbudt at ombytte dem for 690 kr, da jeg endelig fik kontakt med dem. Dyreste løbetur til dags dato.
Har ikke tænkt mig at betale 690 kr for næste løbetur - uanset hvor gode høretelefonerne er, det er dog lige dyrt nok.
Super kundeservice.
Jeg købte et par Bose Quietcomfort 25 i Computercity i Aarhus den 9 juli 2015. Da jeg flyver til USA i starten af januar 2016 begynder den venstre side at falde ud. I slut juni virker de slet ikke længere. Da jeg er i USA ved jeg ikke om jeg kan reklamere over hovedtelefonerne i USA eller om jeg skal vente til jeg er i Danmark, og ville egentligt vente. Havde dog tilfældigt hovedtelefonerne med mig til Tyson's corner I Virginia hvor der er en Bose forretning. Stak hovedet ind og fortalte om mit problem. Ekspedienten informerer mig om at der er 1 års verdensomspændende garanti, som desværre er overskredet med små to uger, han giver mig dog et par nye hovedtelefoner pr. kulance, med det samme. Ydermere fik jeg lov at bytte til Android udgaven fra IOS udgaven. Alt i alt super god service :)
Den dårligste kundeservice jeg har oplevet
Bose formåede at miste mine høretelefoner efter jeg sendte dem til reperation. Ingen erstatning, blot 2000kr. fattigere. Skandaløst!
Super service og fremragende lyd!
Har været yderst tilfreds med mind QuietComfort in-ears og har fået førsteklasses service hos deres kundesupport
5 store stjerne og min fulde anbefaling herfra!
Fantastisk kundeservice
Havde problemer med mine høretelefoner. Uden problemer sendte de et par nye
Super kundeservice
Jeg havde et par QC25 som efter 2 år pludselig ikke virkede mere i højre side. Efter en kort dialog med Bose kundeservice fik jeg tilsendt returlabels så jeg u/b kunne sende dem til Bose, og kort tid efter modtog jeg et par nye som erstatning for de gamle. Super kunderservice og håndtering.
Super kundeservice
Købte for nylig et par QC 25 høretelefoner i en lufthavn i Shanghai. Da det gik lidt stærkt, opdagede jeg ikke at jeg kom hjem med en model, hvor justeringsknapperne på ledningen kun passer til Samsun Galaxy modeller. Da jeg kom hjem, kontaktede jeg nogle dage senere Bose Danmark (kl. 20 om aftenen), hvor en medarbejder tog røret, og uden at kny sagde at det er menneskeligt at gøre et fejlkøb. Bose vil derfor eftersende en ny ledning, som er kompatibel med Apple produkter, uden beregning.
Klasse-kundeservice !! Og sammenholdt med produktets kvalitet - uvivlsomt de bedste noice-reduction høretelefoner jeg har prøvet - gør at jeg ikke ser andre steder hen næste gang jeg skal købe et tilsvarende produkt.
God kundeservice
Har været godt tilfreds med mine QC15 hovedtelefoner, men konstaterede ved udløb af den 2 årige reklamationret en svag men irriterende støj/knitrende lyd i den højre del. Den havde været der periodevis, men jeg havde ikke fået mig taget sammen til at kontakte Fona - som så i mellemtiden havde lukket sine forretninger (!!). Men en henvendelse direkte til Bose Danmark´s kundeservice gav et positivt og hurtigt resultat = indsendelse (fragtfrit) af den defekte del, og ny del leveret i løbet af kun én uge.
Ros for både imødekommenhed og hurtighed.
Eivind Pilgaard
Nykøbing M.
Bose har bare verdens dårligste service!!!
Efter min bedste vurdering har Bose bare den mest elendige kundeservice overhovedet. Jeg har for 2.gang på et år fejl på min Soundlink. Fejlen er tilsyneladende identisk med den fejl som var den første og som blev repareret efter at Bose havde haft den i 5 uger!
Denne gang – har jeg indleveret Bose Soundlink til Power og der har Bose ”ladet” den ligge siden jeg afleverede den 21. september!
Personligt vil jeg råde ALLE, der overvejer at anskaffe et Bose system, til at finde et andet produkt! Der findes mange gode konkurrenter, der kan konkurrere på både lydkvalitet og – og kvaliteten – Tja – amerikansk når det er værst.
Service er IKKE eksisterende!!!
God lyd, dårlig holdbarhed, sårlig service
Jeg er i gang med mit andet par af Bose Soundsport in-ear. Da det første par blev slidt ned, købte jeg et nyt par, da jeg var virkelig glad for lyden. Mit andet par er dog, efter 3 års almindeligt brug, ved at gå fuldstændig i opløsning. Bevares, 3 års brug skal give lidt slid hist og her, men gummiet er blevet helt blødt og smuldrer væk. Bose erkender, at der er problemer med gummiet på netop disse modeller, men kunne, på grund af 3 års brug, tilbyde mig et nyt tilsvarende par til 829 kr, - de står til 899 i elgiganten - altså en rabat på 70 kr. Da jeg ikke er interesseret i at købe et tilsvarende par, hvor Bose-medarbejderen erkender der er et problem med gummiet, spørger jeg om jeg så kan få rabat på et bedre produkt, hvor gummiet ikke smuldrer. Dette var åbenbart ikke muligt.
Kære Bose,
Slut herfra...der er rigelig af andre producenter, som giver jer kamp til stregen. Jeres kundeservice trænger til en kraftig opstramning!
God og simpel kundeservice
Jeg har haft mine QC25 i 1,5 år, og ville høre dem om garantien stadig gælder på ørepuderne. Læderet på dem var blevet lidt slidt og en syning var gået op, så de skulle udskiftes. Jeg sendte dem en mail med vedhæftede billeder og min S/N nummer, og de sender mig nu et par nye gratis :)
Længe siden jeg har oplevet en så enkel kundeservice, thumbs up herfra!
Dårlig service
Jeg har sjælden oplevet mere dårlig service end den de kan levere hos Bose.dk
Sagen er den jeg købte et par hovedtelefoner og efter 3 år kunne ledningen ikke holde mere, det hvide i ledningen,(den var 2 farvet) fald fra hinanden flere steder og metallet kom frem, så er det lige jeg tænker om det kan passe at de kun skal holde i 3 år, nej det kan jo ikke passe det må være fejl i produktet,så derfor kontaktede jeg bose, og sendte billeder i håb om de ville bytte dem eller sælge et par af de nye med bedre ledninger ,men nej, de ville gerne sælge et par til mig med rabat på af dem som de har på deres lager og som er udgået og kun kan holde i 3 år, prisen jeg skulle give ved bose efter en lille rabat tror måske 20% på en tidligere høj pris, var alt de ville gøre ,jeg tjekkede lige nettet og og kunne købe dem billigere andre steder.
så jeg takkede nej til deres dyre tilbud og forslog om de ville sælge et andet par som de bestemte og give lidt rabat på dem, nej var svaret du kan kun købe dem som holder i 3 år.
Det er mig uforståeligt at deres evne til at have service er så ringe.
Hel fantastisk oplevelse!
Først og fremmest, af hjertet tak for en virkelig god kundeservice. Jeg ringer og spørg omkring en højtaler, mht. oplader osv. Jeg bliver mødt med lytning og gode svar. Jeg fortæller så at jeg gerne vil bestille den her oplader, men først lige skulle overføre pengene, så det krævede at jeg lagde på og ringede igen.
Jeg ringer op igen, men får ikke fat i den samme, i stedet for. får jeg lov til at snakke med en, der bestemmer at det her skal jeg have gratis. Det er virkelig stort og jeg er en meget glad kunde, hos jer. For ikke at udelukke at jeg er en utilfreds kunde hos UPS. Det er det eneste jeg lige kan komme i tanke om, at vælge UPS som levenrandør, det er vidst en lille UPS. Nok om det, jeg er i hvert fald utrolig glad for varerne og det virker som det skal.
Stor tak til jer, i fortjener i hvert fald mere end 5 stjerner.
Det er helt klart at jeg vender tilbage, hvis jeg falder over noget spændende. God aften.
Inkompetenct kundeservice og behandling
Hej.
Jeg bestilte et sæt høretelefoner online, men var usikker på om bestillingen var gået igennem, så ringer ind til kundeservice, 1 time senere. Jeres service medarbejder siger at bestilling ikke figurere nogle steder, og der nok derfor er gået noget galt med bestillingen. Jeg beder hende om at sikre i jeres system at den ikke ligger nogle steder, og hun forsikre mig om at den ikke er afgivet. Jeg går samme dag ned i en fysisk forhandler og køber dem. Idag har jeg så fået en mail om at mine høretelefoner er på vej. Jeg prøver at ringe ind til jeres kundeservice men der er sjovt nok optaget, og man bliver smidt af linjen. Da jeg endelig kommer igennem, og forklare hvad der sker, bliver der lagt på! Det er simpelthen uacceptabelt. Nu skal jeg bruge tid på at vente på forsendelsen, for derefter at skulle bruge tid på posthuset for at returnere den til jer.
Er det dét i kalder kundeservice?
Dybt skuffet kunde
Jeg købte et bose solo lydsystem for 2år og en måned siden som nu ikke virker mere. Jeg købte netop et bose produkt,da det jo har ry for at være
Top kvalitet, man betaler jo også en høj pris ,for at få god kvalite. Jeg har
Henvendt mig til et elektronikværksted,som siger at det kan koste alt fra
o til måske 1500-2000kr. Et nyt anlæg koster 2500kr. Det er mange penge
For 2 år's bosekvalitet.
Købeloven overholdes ikke !
Min datter købte et Bose Soundlink hos Elgiganten i Kbh. Det var en demomodel - og derfor nedsat .
Desværre virkede det ikke - og det blev indleveret til reparation.
Efter godt en times tid kom der en SMS der sagde at producenten gerne ville ombytte til et nyt produkt . Se det var god kundeservice !
Desværre var beskeden en helt anden da vi kom ud i Elgiganten for at hente et nyt produkt.'
Nu var beskeden at de ikke havde nogle på lager - og da der var kommet en ny model, skulle vi betale differencen for at få den ny.
Vi har købt en vare der ikke virker . De lover at ombytte den - men så vil de alligevel ikke , men siger vi blot kan få pengene retur . Det blev vi nødt til at acceptere for El-giganten fastholdt at det var den enese muighed .
Bose laver nogle gode ( og dyre ) produkter , så man forventer også en professionel service. Det har de så ikke .
Vi prøverforbrugerstyrelsen.
Bose Soundbar til TV og Sound Touch 10
Fin hjemmeside, let at navigere rundt. Leveret rettidigt med GLS - savner dog muligheden for levering til Post Danmark pakkeboks, så der er større fleksibilitet ift. afhentningen. God kvalitet. Kan anbefales!
uvidende / Inkompetente medarbejdere!
Aldrig jeg har dog oplevet så ringe kundeservice niveau!
Jeg står i en situation hvor jeg skal sende et produkt retur, hvilket nu har taget godt en måned, jeg har været i kontakt med jer flere gange, og fået af vide at jeg skulle afvente UPS.
Sørg for at jeres medarbejdere i det mindste har styr på rettighederne ved returnering, det burde være et must..
Nu har jeg ventet 3 uger på at få afhentet produktet af UPS og modtage pengene - Jeg har nu fået besked på at der lige går yderligere 4 uger før betalingen kan ses!
Under niveau.. pinligt!
Sidste gang der nogensinde bliver handlet ved Bose.dk