Slowjuicer MESM731M Købt for nogle år siden. Brugt sporadisk gennem et års tid, da den er virkelig ringe at samle og da den ikke kan tage mange grøntsager uden at den brokker sig og går i stå. Inge... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Bosch: Innovative kvalitetsprodukter og serviceydelser fra områderne autoteknik, forbrugsgoder og industriteknik
Telegrafvej 1, 2750, Ballerup, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Bosch Indego 500. Værste køb nogensinde. Den melder konstant fejl, løber tør for strøm midt på plænen, melder om løft selvom ingen har løftet den. Og til sidst kom fejl cod
Så den skul sendes ind 3 uger efter
Der var fejl med printplade
Den skul jeg ikke betale
Men ny drifthjul for jeg har købt tarærng hjul for den stod bare og fet rundt men det måtte man jo ikke gør selv om man kan købe dem ved forhandler
Så jeg er færdig med bosch
Robot plænklipper Indego M+ 700
Jeg tror det måske er det værste produkt jeg har købt i mit liv.
Køre fast konstant og laver hjulspænd på plænen. Ved ikke hvor den er. Siger konstant den er løftet. køre uden for tråden har aldrig klippet plænen. køre konstant over det samme sted og køre i ring. Det her produkt er så dårligt at jeg vil kalde det svindel og bosch burde trække det tilbage med det samme. hvordan tænk har kommet frem til bedst i test ved jeg ikke, men det skulle skamme sig!!!
2 maj 2022 købte jeg en ny indigo auto lawn og den har ikke på noget tidspunkt virket efter hensigten. Jeg har fået fon service men det har bare ikke virket. Maskinen udelader store områder af græsplænen nu på 3 sæson. Jeg har bedt om at købet skal gå tilbage eller at Bosch om the spot får tingene til at fungere men det får jeg ikke svar på.

Besvarelse fra Bosch
Bosch Indego 500. Værste køb nogensinde. Den melder konstant fejl, løber tør for strøm midt på plænen, kører uden for kantledningen igen og igen, melder om løft selvom ingen har løftet den. Giver Ca. 20 fejl om dagen og efter hver fejl starter den med at kører hele haven rundt langs kantledningen, istedet for at klippe videre så en klipning tager smildt fire dage. Mange steder efterlader den store uklippede områder
Kundeservice har forsøgt at hjælpe og bekræfter min installation var ok.

Besvarelse fra Bosch
Chip i 4 år gammelt køleskab til 20.000 kroner gik i stykker.
Fik besøg af en tekniker, der ville vende tilbage.
Fik en ny tid 6 måneder senere.
Tekniker kom ikke, men jeg blev ringet op efter 6 måneder minus 1 dag, at chippen ikke kunne skaffes men jeg kunne da købe et nyt køleskab. Skulle blot betale for køleskabet, fragten og installationen, så ville jeg få en lille kompensation for at forære dem mit gamle køleskab.
Troede det var en joke, det var det ikke, det var deres "service".
Jeg ringede til Bosch i Tyskland og fik problem løst, i stedet for.
Til vores nye hus købte vi en BOSCH opvaskemaskine SMV6ZDX49S. Det har været en rigtig dårlig oplevelse. Bosch-designerne har simpelthen glemt at teste den. Vores spisetallerkener har de diametre som passer til maskinen, men alligevel stødte vaskepropellen på tallerkenerne. En servicemand som kom ud den 7. marts i år forstod ikke først at propellen stødte på, men lidt efter fandt han ud af at tallerkenerne skulle stå i midten. Den mega store ulempe er nu at så er der en ribbe på begge sider af tallerkenerne der ikke kan bruges til tallerkener. Her kan så stilles vinglas, som til gengæld står og vælter rundt på disse pinde. Pindene/ribberne på begge sider har en helt anden afstand i forhold til dem i midten, hvor tallerkenerne skal stå, hvilket gør at tallerkenerne står skævt i maskinen. Servicemanden mente ikke vi kunne reklamere over det, selv om vi gerne ville have byttet den til en bedre. Derfor og meget desværre denne anmeldelse, af en ikke gennemtestet maskine fra designernes side.
Bosch Food processor, Multitalent 3/3Plus. Købt for ca 2 år siden. Stoppede med at virke efter 2-3 ganges brug, og fik den byttet i butik. Den nye maskine virkede 2 gange, og har derefter samme problem; ingen strøm, ingen bevægelse. Har kontaktet Bosch som da gerne vil se på den mod betaling. Jeg kommer ikke til at betale for et syn og evt reparation af et SÅ ringe produkt.
Indlæg oprettet i ren frustration, men kan desværre ikke angive '0' stjerner.
Jeg købte for 1 1/2 år siden en robotplæneklipper hvor elektronikken gik i stykker. Jeg afleverede plæneklipperen i XL byg og ville bruge garantien. 2 uger efter får jeg svar fra Bosch - at garantien ikke dækker med begrundelse at jeg havde foretaget ændringer på robotten. Eneste ændringer var at jeg havde skiftet hjul på robotten og at det havde påvirket elektronikken!!!Dårlig stil at bruge det som undskyldning ….i stedet for at fikse det under garantien.
Hvis jeg kunne vælge "0" stjerner havde jeg gjort det.
Det tog Bosch Varmepumpe-service 11 dage at sende en mand for tre timers arbejde - hvor jeg sad uden varmt vand og varme i December måned.
De responderede ikke på nogle af mine beskeder eller min efterfølgende klage i januar måned.
Efter min meniing er det under al kritik, og jeg kunne ikke drømme om at anbefale hverken deres produkter eller services til nogen jeg kender!

Besvarelse fra Bosch
Hos Silvan købte jeg en Bosch 18-60 boremaskine, som havde problemer efter kort køretid.
Jeg reklamerede til Silvan, men blev skræmt væk grundet deres negative holdning til et postivt udfald af en reklamation og også deres grundlæggende holdning til Bosch.
Jeg ringede til Bosch og blev meget postivt overrasket.
En venlig og kyndig person hos Bosch lyttede og guidede mig til deres online service på "bosch-diydotcom/dk"
Det var nemt med gratis forsendelse & mindre end 5 dage efter fik jeg leveret en ombytningsmaskine.
Tak til jer ... det er sådan jeg altid har kendt Bosch.
Her kunne Silvan lære noget .... !
jeg kan kun anbefalde den kundeservice som jeg fik i dag. 5 stjerner all the way
Overholder ikke levering som lovet. Bestil inden 18/12 og få leveret inden jul lover de. Den kom den 30/12.
De er umulige at få kontakt til både på telefon og mail. De svarer simpelthen ikke.
Bosch, firmaet der fremstiller sig selv i alle deres reklamer, som den store gode julemand, der giver kunderne i både pose og sæk.
Men virkeligheden er en helt anden og meget langt fra bosch reklamer.
Hvis man som kunde ønsker at have en gratis reklamekuglepen med bosch firmalogo og navn på, så må man selv betale for denne.
Her spørg jeg bare, hvor blev disse gratis reklame ting af, såsom kuglepenne, batches osv.
De findes ganske enkelt ikke mere og slet ikke hos bosch, for her kræves bruger betaling, ligegyldigt hvad det drejer sig om, selv når det drejer sig om at få svar på sin henvendelse eller klage.
Så har man virkelig nået bunden, hvis man som et firma som bosch kræver penge for alt, men bosch er måske blevet en del at skat og nu gælder det ikke mere om at producere kvalitits produkter, men at stjæle flest mulig af kundens penge og så bortforklare det med, at sådan er det bare.
Jeg har aldrig oplevet så dårlig kundeservice hos et firma før og det er tydeligt at bosch går efter at være dem der kommer længst, med hensyn til at stjæle fra kunderne, flot bosch, tillykker med at i har nået bunden og er det værktøjsfirma der yder dårligst kundeservice, flot.
Værste oplevelse! Værste kundeservice.
En umulighed at komme igennem til Bosch. Jeg har flere gange forsøgt at ringe og maile til dem, da der er fejl på spritny vaskemaskine. Jeg hører INGENTING.
Hvor havde jeg dog ønsket at jeg havde tjekket Trustpilot først. Men tænkte slet ikke over at der skulle være et problem med så stort og kendt et firma.
Første og sidste gang jeg køber et produkt hos Bosch.
Jeg har for ca 1 måned siden købt en Bosch EasyCut 12.Undersøgte ikke produktet inden,idet Bosch produkter plejer være OK. MEN det fortryder jeg at jeg ikke gjorde. Saven er UBRUGELIG .Reklamen siger at den kan save optil 65mm tykke grene,men den klarer med nød og næppe 15mm ,og det tager meget lang tid at save en tynd gren over.Mit gamle ørnenæb er meget mere effektivt.
Desuden er batteriet umuligt at fjerne,selv for stærke mandehænder.Jeg kunne ikke fjerne det uden hjælp.
Hvis det var muligt blev saven returneret.
Så aldrig mere Bosch.
Har lige købt en sav, forsøgte herefter at registrerer den for at få 3 års garanti. Efter noget besvær kom jeg igang, da jeg havde tastet alt, skete der ikke mere, ingen registrering ingen ting, prøvede i 3 browsere.
Kan ikke anbefale andre at købe Bosch produkter, da deres service er ikke eksisterende , nu har min 6 mdr gamle støvsuger været til service i 16 dage ( 07,11,2023 ) og ingen ved hvorlænge det vare. Og allerede inden der var gået 1 mdr var det ene roterende mundstykke i stykker, det samme skete for det næste.
Så kære venner hold jer LANGT væk fra Bosch produkter,
Det er meget sjælden jeg skriver anmeldelser. Men den her den skal høres. Jeg har altid købt Bosch værktøj, men det stoppede da jeg købte en Bosch Indego 400. Selve maskinen har virket "OK", ind til den begynde at opføre sig underligt.
Maskinen er købt d. 27-02-2021, men har kun været i effektiv drift i 1,5 år. Jeg sender den til reparation i Ballerup under garantien og beskriver fejlene. Kort efter får jeg et reparations tilbud tilbage med følgende bemærkning:
"Membran/tastatur, begge drivmotorer, klippemotor og styreruller, defekte pga alm. slidtage
Ovenstående er ikke fabrikationsfejl, men slidtage, derfor ikke omfattet garanti"
4200 kr,-, det kan jeg købe en ny for. Jeg prøver meget pænt at forklare at slitage dele kan jeg forstå, men drivmotorer og klippemotor skal ikke gå i stykker efter så kort tid! Dette svarer til at købe en bil som er under to år gammel og påstå at "motoren er slidt så garantien dækker ikke" Jeg har ikke købt et Bosch produkt som skal holde under to år, det er derfor jeg plejer at købe Bosch. Jeg bad pænt om at snakke med en voksen som var endnu mere arrogant og måske prøvede mere på at afværge mig end at hjælpe. Lige pt. er jeg fanget i et stadie hvor jeg ikke kan komme i kontakt med nogen og der sker ikke noget. Jeg kan vitterligt ikke huske hvornår jeg sidst har haft så dårlig en service sag.

Besvarelse fra Bosch
IKKE eksisterende service ved dette firma !!
Komplet umuligt at komme igennem og de reagerer ikke på skriftlig henvendelse !!
Vi bøvler med helt ny vaskemaskine ..