Bosch Lawn & Garden Anmeldelser 94

1. Havecenter
  2. Plæneklipperbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Find out about the latest Bosch garden tool innovations and discover the current garden product range on our internet site.

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

11 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg har haft 3 rotak græsslåmaskiner…

Jeg har haft 3 rotak græsslåmaskiner der alle er lavet af plastik. Højdejusteringen er knækket på alle 3 efgter 1 år, og hjulene bliver løse. Alle gange har jeg fået afvist i butikken jeg har købt produktet. Bauhaus og Fog.
Når den kører er alt godt, men de er for billigt produceret.

26. juni 2026

Jeg har købt en Bosch Indego M 700 som…

Jeg har købt en Bosch Indego M 700 som er statning for AL-KO W500 - det har jeg virkelig fortrudt.
Min Bosch Indego M 700 kører hele tiden fast, klager over at den er "løftet", kører forkert, har problemer med at kortlægge haven osv.
Står I og skal vælge ny robotklipper, så gør jer selv en tjeneste og gå udenom Bosch Indego M 700, lige som alle andre også skriver...

1. maj 2026

Bosch Indego 500 S.

Jeg købte en Bosch Indego 500 S.
Den havde gode specifikationer.
Men også usædvanlig ustabil. Fejlkoder, uprovokerede driftsstop og hvis græs var bare en smule højt - så den den helt i baglås.

Efter 3 års drift ville den ikke mere. Kunne køre 10cm, stoppede med beskeden kabel til docking station skulle være 1,5m (det var 2 meter).

Nu opgiver jeg. Robotplæneklippere skal være stabile. Og det er Indego ikke.

1. april 2025

Elendig service

Tillad mig at gylpe lidt over Bosch.
Jeg har lære at man skal snakke pænt – så det prøver jeg på…
Gennem sommeren har jeg jævnligt haft fejlkode ”1156 - Akku ikke understøttet" og forsøgte mig med rens af de tilgængelige terminaler og intet ændrede sig.
Jeg køber nyt batteri og monterer dette – uden at problemet ændrer sig.
Derfor indsender jeg min Indego 500 via Bauhaus til rekl. efter anbefaling fra Bosch, indeholdende en fejlbeskrivelse HVOR JEG FORTÆLLER AT KNIVE OG BATTERI ER NYE….
Dvs. at jeg sender en defekt maskine med et NYT batteri og 3 dage gamle knive.
I dag modtager jeg (Bauhaus) så et reparations overslag fra Bosch lydende på:
1. Knivholder opslidt, bør skiftes.
2. Knive slidt, bør skiftes. – totalt godt 350.- DKK
3. Batteri defekt, skiftet på garanti.
Jeg tænker en masse tanker, og føler min taget hårdt og vedvarende bagi.
P.S. det udskiftede batteri fungerer upåklageligt i naboens hækkeklipper…

29. oktober 2024

Bosch Advanced rotak 36-950

Bosch Advanced rotak 36-950 36 V.

Det er simpelthen den mest elendige maskine der findes.
Jeg købte en bosch i juni 2021. Efter en måned var den defekt. Så fik jeg en ny en måneds tid efter den gik i stykker efter 1 år.
Heldigvis havde jeg stadig garanti på den. Nu her 2år senere( august 2024)er den nu også defekt. Den stoppede bare brat med at virke. 3 plæneklippere fra Bosch på 3 år.
sidste gang jeg køber en plæneklipper fra Bosch igen. Det er ringe og ekstremt dårligt produkt som ikke burde være på markedet. Og så den oven i købet overdrevet dyr. Rent ud sagt et lorteprodukt.

26. august 2024

Bosch indigo 500

Bosch indigo 500
Troede jeg købte et kvalitets produkt
DET er det ikke
Den kører fast, uden for området, stopper pludselig.
Havde Worx før, det bliver det igen

1. august 2024

Køb aldrig en Bosh Indego..

Køb aldrig en Bosh Indego... det væreste mareridt ! 1,5 år og den fungere stadig ikke.. Selv efter reparation kan den ikke finde ind i laderen, kører rundt i blomsterbede og kører tør for strøm midt på plænen igen og igen. Har fået tjekket min installering af en professionel og alt er monteret korrekt

10. april 2024

Bosch Indego M700

Bosch Indego M700
Hold jer fra dette produkt. Tro ikke på alle de positive anmeldelser. Disse er ofte baseret på en begejstring for, at denne model kan klippe plænen i parallelle linier (som man vil gøre ved manuel slåning). Men disse testperioder er alt for korte til at de kan representere produktets egenskaber under normale forhold, hvor man forventer at maskinen kører dag efter dag uden nævneværdig manuel indblanden.
Jeg har haft min Indego M700 i halvandet år og forventede at den kunne slå min 460 m2 plæne som er beundret af alle, da den næsten ligner en golfbane, helt plan og jævn. MEN MEN MEN, indtil nu har klipperen ikke fuldført en eneste klipning uden manuel indgriben. Antallet af fejl og stop er uendeligt. For bare at nævne et meget lille udsnit:
• Maskinen stopper med fejlbeskeden ”Battery pack is not supported”, hvorefter den skal løftes tilbage til ladestationen
• Den har ofte svært ved at finde tilbage til ladestationen. Når en docking i ladestationen mislykkes, begynder den at følge kanttråden hele vejen rundt om plænen i stedet for at bakke lidt og prøve igen. Det betyder at batteriet ofte løber tør inden den finder ladestationen
• Der kommer fugt ind i kontroldisplayet som dugger til
• På varme sommerdage har maskinen svært ved at oplade batteriet
• Den mister ofte orienteringen og bliver ved med at lede efter kanttråden
Maskinen har været til reparation 2 gange og begge gange er der gået 1 måned før jeg hører noget.
For at få maskine til bare at fungere nogenlunde, monterede jeg disse hjul WeShape Indego terrænhjul. De har samme bredde, diameter og navmontering som de originale hjul. På trods af det har Bosch ifm. den seneste reparation meddelt, at garantien er bortfaldet da der er monteret uoriginale reservedele.

13. september 2023

Bosch Indego 1000

Bosch Indego 1000.

Simpelthen ikke godt design, når et udendørs produkts teknik (printkort) ikke er ordentligt sikret mod vind/vejr/fugt/støv. Dog kunne nye reservedele leveres hurtigt med posten - men det kan alle bestemt ikke finde ud af, og jeg havde gerne brugt 500 DKK på noget andet.

4. april 2020

Uduelig og inkompetent kunde-service.

Uduelig og inkompetent kunde-service.

Købte for tre år siden en kant klipper samt klinger som har virket upåklagelig. Har nu købt endnu en pakke klinger som er defekte. Kontaktede Bosch kundeservice per e-mail som svarede tilbage "Send dem ind". Ikke noget med adresse eller hvem der skulle betale for forsendelsen. Da jeg ringede til dem for at høre nærmere omkring forsendelsen gik samtalen kun på at jeg brugt dem forkert, at min kant klipper var defekt etc. (100% ansvarsfraskrivelse, det forventer jeg ikke af en tysk virksomhed) Dertil kan jeg sige at jeg har købt endnu en pakke som virker efter hensigtet. Havde bare forventet en erstatnings pakke for dem der var en dårlig produktion.

Er der slet ingen ledelse hos Bosch Danmark.......

7. august 2019

Hold jeg fra bosch robotplæneklipper…

Hold jeg fra bosch robotplæneklipper hvis haven ikke er kvadratisk uden træer buske og bede
Vi købte en indego 1100 for 2 år siden først betalt med installation det er fup og fidus, jeg fik en ekstra pris på 3000 kr ekstra fordi min have ikke er rent kvadratisk(er sjældent for 1000m²), og jeg har været i dialog med bosch, i over 1,5 år fordi den ikke kan finde ud af hvor den er bliver ved med at være uden for begrænsning området fordi de ikke har styr på positionen. efter 1 år og 7 måneder mente de den skulle til reparation nu har jeg fået den tilbage til sæson den har kørt 2 gange så er der problemer igen
Så Bosch eneste løsning har været Reset til forhåndsindstillinger så "mapping" er væk og den starter forfra. Den virker som den skal vil den kan køre i en kvadrat på 5x5m testen er meldingen fra bosch trods den køre fint 500m rund på resten at min plæne. og HUSK at der altid skal være minimum 2 meter mellem forhindring ellers er den alt for fintfølende.
HAR ALDRIG OPLEVET SÅ DÅRLIG SERVICE, DE GLIDER BARE HEN OVER. SAMME SMØRE HVER GANG. HOLD JER FRA DET. DET ER IKKE DE CA. 10.000KR VÆRD. NU ER GARANTIEN VÆK NU KAN JEG FÅ LOV AT SENDE DEN TIL SERVICE OG BETALE TRODS BEGRUNDELSE EFTER DET FØRSTE ½ ÅR MEN HUN VAR DEN JO LIGE TIL SERVICE 3 MÅENDER INDEN SLUT GARANTI.

6. maj 2019

Bosch el-plæneklipper Rotak 43

Bosch el-plæneklipper Rotak 43
Hold jer fra produktet - elendigt produkt, der ikke virker.
Købte det okt. 2016 - og blev sendt til reparation i april 2018.
Ved forårets komme 2019 var maskinen igen defekt.
Bosch oplyser at alt skal udskiftes (motor, printplader mm) pris - det samme som en ny maskine. Tænkt at du overhovedet tillader sig at foreslå dette.

Dette er tysk stabilitet - stabilt ringe og stabil elendig kunderservice.

11. april 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (94 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto