Slowjuicer MESM731M Købt for nogle år siden. Brugt sporadisk gennem et års tid, da den er virkelig ringe at samle og da den ikke kan tage mange grøntsager uden at den brokker sig og går i stå. Inge... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Bosch: Innovative kvalitetsprodukter og serviceydelser fra områderne autoteknik, forbrugsgoder og industriteknik
Telegrafvej 1, 2750, Ballerup, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
UniversalHedgeCut 18V-55 Forsøgte at melde til rep 2 gange i deres app samtidig med jeg havde ringet 2 gange fik bare at vide de ikke kunde sende retur leddel til mig da der var fejl fra dem i Tyskland og de kunde ikke sende en retur seddel manuel så Bosch og deres garanti er intet vær maskinen købte jeg den 7-22 og ca den 6-24 duede den ikke mere og ingen hjælp fra Bosch 😡 rigtig skuffet over sådan en stor firma bare lader deres bruger i stikken aldrig mere Bosch
EasyGrassCut 18v-26 efter få minutter går motoren ned i fart, da i køleblæseren med store ventilationshuller over spolen er fyldt med senegræs. Der er ingen mulighed for at rense blæseren ved at skille den ad og kun adgang med pincet via ventilationshullerne. Efter fem minutters brug og en halv times rensning med pincet er der stadig græs i blæseren. Kun én konklusion mulig: græstrimmeren er ikke anvendelig til det lovede formål og købet må derfor ophæves. Serienummer: 421005010 01/2024. Jeg vil søge hjælp hos Tænk, der i øvrigt har givet produktet en fin anmeldelse.
Min bosch 26-18 græstrimmer taber bladholderen hele tiden. Stark, hvor jeg købte den til sommerhuset for 4 år siden, kunne ikke hjælpe.
knivholderen sidder monteret med en tynd, næsten glat tap i et plastikhul, der efter få klipninger blev slidt rundt, så holderen flyver af. Det er dårlig kvalitet.
Stark anbefalede at lime den på. Det har jeg gjort; men nu virker den slet ikke, og selv om den har 3-4 år på bagen har den næsten ikke været brugt, fordi den ikke dur....og mor her sur.☹️
Har købt Bosch akku ekcelentsliber power for All. Den er bare så dårlig kvalitet at efter 3 gange var det tynde kinaplastick rystet totalt i stykker.
Jeg har nu brugt min nye Durablade lidt til græskanter og op i mod væg. Det er noget skidt... bladet bliver skudt af holderen når det rammes en gren eller en flisekant. De blade der fulgte med forsvandt første gang den var i brug. Jeg har så købt et sæt blade og holder den lidt væk fra grene og andet massivt. Men det dur ikke. Græs og ukrudt op til et hegn ... første gang bladet rammer et bræt elle stolpe er det det væk. Holderen blir mere og mere åben og gik så i stykker her tredje gang jeg brugte til at rette af under min hæk. En mere solid løsning eftersøges ....
Indigo M+ 700 Vi købte sådan en fætter for 3 mdr siden pga Tænk.dk havde kåret den som den bedste i test. Den kører også fint rundt og klipper, bare ikke hele plænen. Nogle steder er blevet ikke klippet hvor andre bliver klippet 3 gange på en "Fuld klipning" Når den så kommer til konklusionen "Plæne klippet" efter 10 timer (vores plæne er 440m2) så mangler den ca. 1/3 af plænen. Vi har prøvet flere genstart og kortlægning af plæne men ligemeget hjælper det. Jeg magter ikke Bosch kundeservice hvor man ikke får hjælp eller Bauhaus hvor jeg alligevel selv skal kontakte Bosch kundeservice. Jeg bruger mere tid pr uge på Indigoen end det tager at slå græsset med en almindelig plæneklipper så nu ryger den ud og vi køber en alm plæneklipper og det bliver IKKE en Bosch 😄
Som flere andre herinde, købte jeg i foråret en Rotak 36-550 plæneklipper under kampagne, hvor man ville få eftersendt et ekstra batteri. Bosch har nu "sendt" batteriet to gange, uden at videregive forsendelsesoplysninger, så jeg hverken får besked om hvilken pakkeshop batteriet lander ved, hvornår det ankommer og hvilket pakkenummer. Bosch kan ikke oplyse om hvilken mail/telefonnummer disse oplysninger sendes til. Man skulle tro de sendes til den mail hvor produktet er registreret, men nej. Ej heller i spam.
Træls at skulle bruge så meget tid på at få sit ekstra batteri. Nu er det 3 måneder siden jeg købte plæneklipperen.
Bosch Indigo S 500 er min tredje robotklipper, og absolut den bedste. Efter omhyggelig placering af kanttråd afsøger klipperen området og gemmer data i hukommelsen.
Herefter klipper den plænen i flotte lige baner, og efterlader ingen uklippede områder. Det er en superperfekt Robotklipper som jeg kun kan anbefale.
I forbindelse med opsætningen havde jeg et spørgsmål til supporten, det blev besvaret meget hurtigt og problemet blev klaret.
SUPER klipper, 100% tilfreds!
Købte en Bosch Indego S500 sidste sommer, og vi har ikke haft andet problemer med den. Den har været til reparation 2 gange, og der kommer konstant nye fejlmeldinger. Vi efterser kantbånd, skifter knive, rengør og genstarter i ét væk, men der er daglige fejl, eller også kører den bare tør for strøm midt på plænen. Nyeste ide er, at den mener, at den bliver løftet dagligt. Så kan den starte forfra på samme klipning, og plænen bliver aldrig klippet færdig.
Bosch insisterer på at den skal til reparation igen og igen trods at der har været problemer siden dag 1.
Vi køber ikke Bosch produkter igen.
Bosch Indego 500S plæneklipper. Værste køb nogensinde. Har haft den halvandet år nu og den fungerer af H… til.
Den kan ikke finde ud af at køre de rigtige tidspunkter. Kører pludselig om natten og i regnvejr.
Den kan ikke finde hjem. Taber lokation konstant, dermed også løber tør for batteri. Den efterlader mange helligdage og kan ikke huske hvor den har slået og ikke har slået.
Sidder fast ved det mindste ujævnhed.
Alt i alt den ringeste investering lavet.
Har opgivet den nu og vil anbefale folk til at kigge på andre mærker end Bosch. Jeg køber ihvertfald et andet nu. Gider ikke engang at forsøge at få hjælp hos Bosch mere. Forsøgt uden nogen for form for udvikling.
Ærgerligt, at 0 stjerner ikke er en mulighed.
Jeg føler mig som flere andre totalt snydt i forbindelse med en kampagne jeg havde deltaget i hvor man kunne få et batteri med i købet til en græstrimmer.
Nu hævder "kundeservice" at jeg er registreret, men ikke tilmeldt konkurrencen, hvilket indlysende er forkert - og al kommunikation med samme afdeling bunder ud i beklagelser og absulut INGEN løsninger. Jeg kalder det en mild form for bedrageri. Hold Jer langt væk fra dette firma.
Bosch indego plæneklipper.
Klipper fint når den ellers kører.
Forhjul slidt op efter en sæson.
Kører altid fast . Gå i stå. Lader ikke.
Kan ikke opdateres , hvad den skulle kunde. Og så er der den irriterende pinkode der skal tastes hele tiden
Så nu ryger den ud .
Jeg køber en af en fabrikat , som har
erfaring med robotplæneklippere.
Har, for lidt over et år siden, købt en Bosch ledningsfri støvsuger - Unlimited. Den skulle være god til hundehår, hvilket den rent faktisk er. Der fungerer den fantastisk!
Men når det kommer til sand m.m., hvad man nu får slæbt med ind, så er den helt elendig.
Den skyder sandet bagud, så der hvor du lige har støvsuget, er der igen fyldt med sand. Derudover "pakker" den sandet i mundstykket, og når du er færdig med den knapt så gode støvsugning, så vælter sandet ud af mundstykket.
Den har simpelthen ikke kræfter nok til at suge det op i beholderen.
Kan ikke anbefales til folk med hunde og børn, som har lidt sand med ind.
ØV!!! Troede jeg havde købt en rigtig god støvsuger, men min tålmodighed er vist ved at være brugt op😟
Den 29. april købte vi en Bosch plæneklipper, hvor der ville følge et ekstra batteri med. I jeres mailsvar stod der at vi i løbet af få dage ville modtage dette batteri. Vi har været i kontakt med Bosch flere gange og den sidste meddelelse er at batteriet vil blive sendt indenfor 6 uger efter kampagnen sluttede den 16. juni, så vi glæder os til at modtage dette inden 1. august. Det er ellers om sommeren, der er brug for at slå græs, men den er jo heldigvis ikke forbi den 1. august.
Flemming og Marianne Persson
Plæne klipper Rotak 36
Den første jeg købte holdt 1/2 år men da gik den under garanti de sagde de ikke kunne lave den
Den næste holdt knap 2 år da ikke havde Bonn måtte jeg selv betale rep ..3100 kr , de påstod den havde fået vand .
Så det kun jo ikke betale sig .
Så mildt sagt meget utilfreds med det køb.🤦♀️
Bestilte 4 ting på Bosch.dk den 12. Juli 2024 (lige efter midnat). Da jeg kiggede på varerne stod der, at der var 1-3 dages levering, men på ordrebekræftelse stod der 5-6 hverdag - ok lidt længere tid. Den 17. Juli, har jeg intet hørt. Ringer så til kundeservice og får fat i sød medarbejder, der kan oplyse at 4 produkter er i restordre og vil blive sendt i midten af august. Hvilket jeg undre mig over, da alle viste, at de var på lager, da jeg bestilte de 4 produkter. Men endnu mere - hvorfor man ikke får en besked, om at det bestilte er i restordre??? Får at vide, at kan deres system ikke og at de kundeservice har givet beskeden videre til ledelsen. Det er simpelt hen utroligt, at et så stort firma har så dårlig service.

Besvarelse fra Bosch
Skal sende robotklipper ind til reparation for anden gang inden for 1 år, men nu er det ikke kun skodrobotklipperen der ikke virker. Der kommer heller ikke en pakkelabel på mail efterfølgende når der oprettes reparationssag. Kundeservice gentager samme sang.... tjek spammappe og indstillinger på mailprogram .... hvad anser de folk for? Måske en ide til Bosch var at tjekke deres program som ikke sender pakkelabel ud. Men øre og hjerne er ikke forbundet i Kundeservice.
HOLD JER LANGT VÆK FRA BOSCH!!!
Min Indego M+ 700 robotplænerklipper skal til reparation for 3. gang på to år. Samme fejl - knapperne på displayet stopper med at virke. Bauhaus nægter at ophæve handlen og Bosch har intet ombytningsprogram, men insisterer på at blive ved med at reparere trods købelovens regler om at man har ret til at ophæve et køb ved gentagne defekter på en vare.
Jeg købte i juni 2020 en Rotak Advanced 36-950 el-plæneklipper med 2 x 4.0 AH-batterier. Den klipper sådan set ok, når den virker. Jeg har måttet udskifte baghjul (slidt ned på plastik- og nylon-dele), samt det ene batteri (kostede 1.200). Senest er højderegulerings-tappen (også i plastik) så knækket af, så maskinen reelt er ubrugelig. Bosch skriver, at reservedelen "ikke er på lager lige nu, men jeg kan bestille den, og så vil de levere, når den en gang kommer på lager igen". Det er svært at bruge dette svar til noget, når nu græsset ikke stopper med at gro. Og så får man ikke en gang svar retur, når man skriver ind om en kritik. I går d. 10.07.2024 ville den så slet ikke mere. Så den holdt i 4 år.
Der burde kunne forventes mere at et mærke, der ikke viger tilbage for at lovprise sig selv for sine fortræffeligheder.
Et produkt med så meget plastik og en så ringe service kan umuligt anbefales.

Besvarelse fra Bosch
Først købte jeg en stiksav BOSCH model GST 75 BE Proffessionel, efter ca. 1-2 timers brug begyndte den at skære skævt. Det viste sig at savholderen var skæv.
Jeg valgte ikke at klage da det ville være påstand mod påstand, at jeg skulle havde udsat denne “professionelle” stiksav for for stor belastning.
Så købte jeg en lille BOSCH kompressor til at spule min båd.
Den havde sammenlagt 1 drifttime på 2 år og så startede den aldrig igen.
Så købte jeg den store kompressor
Bosch Aquatac150
den måtte være god!!😃.
Samlet drifttid ca. 2 timer (sat højt) på to år, og nu starter den ikke mere.
Jeg købte samtidig med stiksaven en batteri skruemaskine af typen Milwaukee, den kører nu på 5 år og DEN bliver ikke skånet, den opfører sig som om den er født på ny hver gang den bliver “luftet”
Med disse erfaringer, never Bosch det er ikke et hak bedre en FALKE.
Mvh
Lennart