BookSpot Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I ordered a code book two weeks ago that was needed for my current position at work. I've inquired to as if it shipped via email and I'm getting no response. I recommend using a different company for... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vandaag vertragingsmail numero vijf ontvangen omtrent een boek dat ten tijde van de bestelling twee à drie werkdagen levertijd zou beslaan. Inmiddels staat de teller op drie weken levertijd, met het... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na lang zoeken achter critter van Frozen uiteindelijk hier nog gevonden. Nergens anders kon ik deze nog bestellen of waren de prijzen belachelijk hoog! Ondanks zoveel slechte reviews te lezen heb ik... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op 16 december een bestelling geplaatst. Artikelen worden nog steeds verkocht, maar mijn bestelstatus staat ‘niet leverbaar’. Klantenservice via telefoon niet bereikbaar. Ik wacht nog steeds op ee... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Boghandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

BookSpot is één van de grootste online boekwinkels van Nederland en België. Naast een groot assortiment kun je op de website ook cadeauzoekers, leestips en advies vinden. Zo kun je altijd het boek vinden wat je zoekt, ook boeken waarvan je niet wist dat je ze zocht! Naast boeken verkoopt BookSpot ook films & series, games en muziek. BookSpot zet zich tevens in voor leesbevordering en de BookSpot missie: méér lezen, voor een betere samenleving. Lezen maakt mensen aantoonbaar gelukkiger en daarom maken we lezen voor iedereen aantrekkelijk, bereikbaar en betaalbaar. Ontdek BookSpot!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Onjuiste levertijden

Ik ben haast zeker dat deze site lang niet zo slecht is voor het aankopen van makkelijk te verkrijgen boeken maar zoals in mijn situatie viel dit nog tegen. ik ben er van bewust dat het boek die ik zoek niet zó makkelijk verkrijgbaar is want de meeste websites vertelden me dat ik 3-4 weken moest wachten, maar als je op deze site komt en er wordt verteld dat ze het kunnen leveren in 3-5 dagen (prijs was wel ietsje duurder) dan heb ik het onmiddelijk besteld. jammergenoeg, na het bestellen kwam er onmiddelijk op dat dit al 7 dagen ging duren ipv 5. oké, niet zo erg maar we zijn ondertussen 7 dagen verder en nu komt er op dat het boek niet meer beschikbaar is.

ik heb besteld via deze site omdat ik ook verwachtte dat het boek vlugger bij mij ging zijn ivm andere sites en toch was dit zeker niet het geval.

aan de andere kant heb ik vlugge reactie gekregen via mail voor de annulering, vandaar de 2 sterren. meer kan ik jammergenoeg niet geven voor hun nogal bedriegelijke levertijden.

TIP: zoekt u een moeilijker te vinden boek? Kijk eerst eens via Amazon.de . ik heb een gelijkaardig boek besteld (van dezelfde reeks) en ondanks dat er vermeld was dat het minstens 5 dagen ging duren zat het 3 dagen later al in de brievenbus en het kwam van de andere kant van Europa.

24. december 2020

Beste Tricky,

Jammer om te horen dat onze levertijden niet juist zijn geweest. De levering van Engelstalige boeken kan vanwege de huidige omstandigheden vertraging oplopen. Ik zie dat het boek dat je besteld had, door de enorme belangstelling, in herdruk is. Het wordt begin januari bij ons weer op voorraad verwacht. Sorry.

Gelukkig heb je een soortgelijk boek toch kunnen bemachtigen.

Antoinette

Onbetrouwbare club

Onbetrouwbare club!
3 december een boek besteld en betaald.
Tussentijds 2 x melding via de mail dat de zending enkele dagen later binnen zou komen, heb ik begrip voor in deze tijd maar nu nog steeds niet binnen.
Op mail wordt automatisch beantwoord dat er zo spoedig mogelijk contact opgenomen gaat worden maar geen reactie tot nu toe.
Telefoonnummer is niet bereikbaar.
Het boek nog steeds via de site te bestellen met de mededeling binnen 2-5 dagen geleverd.
Ben benieuwd of er via deze weg wel gereageerd zal worden of dat het echt zwendel is.

24. december 2020

Beste Rob,

Ontzettend vervelend dat je Engelstalige boek nog niet geleverd is. De levering van Engelstalige boeken kan vanwege de huidige omstandigheden vertraging oplopen. Ik heb een navraag gestart bij de leverancier om meer duidelijkheid te krijgen.

Momenteel is het heel erg druk bij de klantenservice, waardoor we telefonisch minder goed bereikbaar zijn en beantwoording van de mail ook langer duurt dan normaal gesproken, sorry.

Zodra ik terugkoppeling heb, informeer ik je per e-mail. Houd rekening met een paar dagen.

Groet, Antoinette

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelbaar, maar achteraf niet leverbaar

Klantenservice via telefoon niet bereikbaar. Ik wacht nog steeds op een reactie op m’n appje.
Hoelang duur het voordat een appje beantwoord wordt?
Gaat om kerstcadeau’s, waarom is er geen enkele communicatie vanuit boomspot, al is het maar een mailtje vertraagde levering ofzo?

23. december 2020

Besvarelse fra BookSpot

Heel vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen, Mike. En vreemd dat je geen e-mails hebt ontvangen over de vertraging. Het is erg druk bij onze leveranciers, bezorgdiensten en onze eigen klantenservice. Hierdoor is onze klantenservice helaas minder goed bereikbaar
en duurt het langer voordat wij je kunnen helpen. Om deze reden ook is de levering van je bestelling helaas vertraagd. Onze excuses hiervoor. Wil je niet langer wachten? Laat het ons weten dan annuleren we je bestelling en wordt het bedrag aan je terugbetaald. Groet, José

Geen reactie

Boek teruggestuurd. Na bijna 2 weken nog geen reactie. Telefonisch niet bereikbaar. Via WhatsApp ook geen reactie. Geen geld tot nu toe retour.

22. december 2020

Besvarelse fra BookSpot

Beste Gerard, wat vervelend dat je nog niks over je retourzending hebt gehoord. Het kan in deze drukke periode veel langer duren dan normaal voordat je retour pakketje is verwerkt bij de post, naar ons is toegestuurd en dan bij ons kantoor wordt verwerkt. Na ontvangst van je pakketje kan het zeker nog 1 tot 2 weken duren voordat je retourzending bevestigd zal zijn. Sorry! Je krijgt een e-mail van ons zodra je retourzending is verwerkt. Door de drukte is ook onze klantenservice helaas minder goed bereikbaar en duurt het langer voordat wij je kunnen helpen. Onze excuses hiervoor. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Charlotte

Op 10 december een spel besteld, niets ontvangen, geen reactie klantenservice

Op 10 december een spel besteld.
Vervolgens op 16 december een mailtje dat ik het binnen 2 dagen binnen zou krijgen. Na 6 dagen nog steeds niet ontvangen. De klantenservice is niet bereikbaar en reageert niet via de mail of whatsapp. Erg slecht

22. december 2020

Besvarelse fra BookSpot

Beste Juul, vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Ik zie dat je inmiddels een reactie via WhatsApp hebt ontvangen van mijn collega. Je bestelling is tijdelijk niet voorradig en de levertijd is hierdoor onbekend. Het is erg druk bij onze leveranciers, bezorgdiensten en onze eigen klantenservice. Hierdoor is onze klantenservice helaas minder goed bereikbaar en duurt het langer voordat wij je kunnen helpen. Onze excuses hiervoor. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Charlotte

Ontzettend slechte communicatie.

Ontzettend slechte communicatie.. Probeer nu voor de tweede keer een boek te bestellen. Eerste keer werd hij na drie weken geannuleerd, dat kan gebeuren. Hierna stond hij op de site ook keurig als niet leverbaar. Maar na 1,5 maand staat het desbetreffende boek er weer op. Dus voor ik hem dit keer weer bestel gemaild of hij daadwerkelijk op voorraad is. Antwoord, jazeker nu kan hij gewoon geleverd worden. Dus top, besteld... na 1 week, toch even checken: ja hij komt echt binnen 5 werkdagen. na 1,5 week toch weer op tijdelijk niet leverbaar en de reactie precies het zelfde als de vorige, twee weken vertraagd. Nou snap je waar dit verhaal heen gaat... Jammer zeer teleurstellend.

21. december 2020

Besvarelse fra BookSpot

Beste Pim, erg vervelend dat het ook bij je tweede bestelling niet goed is gegaan. Soms kan het wel eens gebeuren dat een artikel niet goed leverbaar is en dat dit pas blijkt bij verwerking van je bestelling. Dat dit dan daarna voor een 2e keer voorkomt is natuurlijk vreemd. Ik zie op onze site nog een verwachte levering staan binnen 3-5 werkdagen. Dit klopt natuurlijk niet. Ik heb een navraag gestart bij de leverancier met het verzoek om dit aan te passen. Ik zie dat je inmiddels een annulering hebt aangevraagd. Zodra de annulering verwerkt is kan ik je verzekeren dat er zo snel mogelijk wordt terugbetaald. Dit duurt maximaal 7 dagen. Neem gerust contact met ons op indien je vragen hebt. Groetjes, Charlotte

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Beter de klant up to date houden

Het object kwam snel aan, maar ik vind wel dat jullie ons beter op de hoogte moeten houden over hoe en wat.

19. december 2020

Beste Remi,

Ik begrijp dat het niet leuk is als de levering langer op zicht laat wachten dan verwacht. Ik zie dat je 17 december besteld hebt en wij hebben het diezelfde dag ook bij PostNL aangemeld. Nu is het helaas wachten op de eerste scan van PostNL. Zodra dat is gebeurd, ontvang je ook een mail van PostNL. Het is op dit moment zeer druk op de sorteercentra, waardoor de eerste scan helaas langer duurt dan normaal. Excuus voor de vertraging.

Groet, Antoinette

Geen voorraadbeheer!!

Verkopen boeken waarvan de voorraad niet bekend is, zo kan je na 3 dagen opeens een annulering krijgen.
Na de bestelling krijg je overigens wel een bevestiging, maar dat is automatisch en niets waard, net als het bedrijf BookSopt, die eerder met de klant Spot dan met een boek!

14. december 2020

Beste Peter,

We hebben niet alles in eigen voorraad dat klopt. Bij veel titels zijn wij afhankelijk van de informatie die de uitgever/leverancier meegeeft aan het artikel. Nu met deze extra online drukte, waarbij er niet alleen via ons maar via allerlei online winkels besteld wordt geeft dat helaas het resultaat dat de voorraad opeens in raptempo is uitgeput. Ik snap dat je daarvan baalt, zo vlak voor Kerst. Woensdag ben ik op kantoor. Dit boek heb ik daar niet staan, maar ik ga kijken of er een andere leuke compensatie voorhanden is.
Groet Antoinette

B-52 Stratofortress Manual

Betreft Boeing B-52 Stratofortress Manual - Steve Davies
Ik stuur een mail, zend een bericht via Whatsapp en bel hen op om er 100% zeker van te zijn of het boek nog voorradig is.
Na bevestiging bestel ik uiteraard heel gelukkig het boek.
Na 4 dagen bestelling geannuleerd.
Wie snapt dit nu nog zeg, dus 3 mensen die zeggen dat ze het boek nog liggen hebben.
En dan blijken ze zich alle drie vergist te hebben?
Nu weer 7 dagen wachten om mijn geld terug te krijgen.

14. december 2020

Besvarelse fra BookSpot

Niet leuk dat je bestelling is geannuleerd, dat begrijp ik. De leverancier had aangegeven dat er nog één exemplaar van het boek op voorraad was. Helaas is iemand je net voor geweest. Dit bleek pas na het verwerken van de bestelling. Sorry! Vandaag hebben we elkaar al telefonisch gesproken. De terugbetaling is een automatisch proces. Je kunt deze binnen 7 werkdagen verwachten.
Groet, Margo

onduidelijke communicatie, 2 keer uitgesteld zonder vooruitzicht

2 keer uitgestelde levering met erg onduidelijke communicatie. In het derde bericht staat: 3 weken wachten 'voor we het product terug op voorraad verwachten'...? Na betaling was nochtans levering de volgende werkdag verwacht. Dat hoeft voor mij nu ook alweer niet, zeker niet in corona tijden. Maar dat is geen reden om de klant aan het lijntje te houden. Heb mijn geld terug gevraagd. Dat duurt nog eens 7 dagen, zeggen ze...

11. december 2020

Besvarelse fra BookSpot

Jammer om te horen dat het artikel dat jij besteld bij nader inzien niet leverbaar is. Het is me niet duidelijk of je hier eerder contact met ons over hebt gezocht. Als een verwachte levering uitblijft, starten we namelijk altijd een navraag bij de leverancier om meer duidelijkheid te krijgen. Ik begrijp dat je inmiddels een annulering hebt aangevraagd. Zodra de annulering verwerkt is kan ik je verzekeren dat er zo snel mogelijk wordt terugbetaald. Soms duurt dat iets langer, daarom hanteren we 7 dagen. Groet Antoinette

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Klantenservice bevestigd verzending, bestelling toch geannuleerd

Boek besteld, stond bij dat het zou worden bezorgd in "3-5 werkdagen". Na bestelling stonden er twee dingen: "Tijdelijk niet op voorraad" en "Wordt 11-12-2020 bezorgd". Ik snapte het niet, dus ik had contact opgenomen met de klantenservice. Die vertelde mij dat het boek gewoon op 11-12 zou worden bezorgd. Krijg ik op die dag een mail dat mijn bestelling is geannuleerd omdat het boek niet op voorraad is. Slechte zaak.

11. december 2020

Besvarelse fra BookSpot

Ik snap je teleurstelling en ontgoocheling. Ik zie op onze site nog een verwachte levering staan binnen 3-5 werkdagen. Dus dat rijmt niet met elkaar.
Ik heb een navraag gestart bij de leverancier om meer duidelijkheid te krijgen. Zodra ik antwoord heb, informeer ik je per e-mail. Groet Antoinette

Waardeloze service

Waardeloze service. Nu 2 jaar op rij iets besteld bij BookSpot en 2 keer niet op tijd geleverd. Betreffende de communicatie; een stoeptegel communiceert nog beter.

8. december 2020

[12:04] Marja den Braber
Goedemiddag Ted, niet leuk om te wachten, dat begrijp ik zeker. Vervelend dat het spel vandaag niet bezorgd is. Het is geen excuus maar het is echt heel druk en er wordt veel online besteld. Er is inmiddels al telefonisch en via whatssapp contact geweest. Heb je nog andere vragen, ik help je graag. Groet en fijne dag Marja

Uitkijken, oplichters! Voor 23 uur besteld is echt niet volgende dag geleverd

Waardelooze zaak!
Voor 23:00 besteld, volgende werkdag in huis volgens hun.
Volgende dag mail ontvangen dat zending aan post.nl was overgedragen, en dat ik van post.nl mail krijg over de levering. Vreemd genoeg zit daar geen track and trace bij. Dus track and trace opgevraagd, maar krijg geen antwoord.
Maandag maar na poöitiebureau en aangifte van oplichting doen!

5. december 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik zie dat ze dit blijkbaar vaker doen

Ik zie dat ze dit blijkbaar vaker doen. Dvd box besteld. Leverdatum uitgesteld. Uiteindelijk was niet eens zeker of hij nog leverbaar was, dus na een telefoontje werd aangeboden om te annuleren en mijn geld terug te storten. Daarmee akkoord gegaan, zodat ik het ergens anders kon bestelling.
Nu ineens een mail gehad dat hij af is gegeven aan de post. Nou, je raad het al tot ik hem heb ontvangen en daarna weer retour heb gestuurd kan ik fluiten naar mijn geld. Wanneer hij komt en wanneer het geld komt is onbekend en bookspot was de handen in onschuld en kan hier zogenaamd nu ineens niks aan doen, ik koop hier nooit meer zeker nu ik lees dat dit veel vaker voorkomt!!!!!!

4. december 2020

Besvarelse fra BookSpot

Goedemiddag Kim, ik heb je al gesproken via Whattsapp. Heel vervelend dat het annuleren niet meer mogelijk was. Je bestelling zat al in het verzendproces. Natuurlijk mag je de bestelling retour sturen, geen enkel probleem. Groet en fijne dag Marja

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Very slow shipping

16. november 2020

Besvarelse fra BookSpot

Hello Jane, not nice that you haven't received your package yet. If you want to send the order number and your address details via WhatsApp 0612314470, I can find out for you when you can expect your order. Regards, Margo

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

een boek besteld die op voorraad was

een boek besteld die op voorraad was. niet afgeleverd. contact gezocht was dus uitverkocht. wil de bestelling annuleren en dat heeft ze verwerkt. duurt 7 werkdagen voordat je je geld terug zou krijgen. vandaag ineens het boek geleverd. Het geld niet terug gestuurd nu na 3 weken. boek nu retour gezonden maar moet nog 2 weken wachten totdat ik mijn geld krijg. Nu hopen dat ze het wel overmaken. Ik bestel hier nooit meer.

13. november 2020

Besvarelse fra BookSpot

Goedemiddag, vervelend dat de annulering niet is gelukt en dat het boek alsnog onderweg is. Soms kan het gebeuren dat je bestelling niet meer kan worden geannuleerd omdat het al vanaf de leverancier onderweg is. Dit kunnen wij helaas ook pas zien op het moment dat het pakket wordt overgedragen aan PostNL. Onze excuses hiervoor. Fijn dat je het pakket alweer retour hebt gestuurd. Wil je mij in een e-mail de Track & Trace van je retourbewijs sturen? Dan kan ik voor je kijken of ik de terugbetaling kan versnellen. Je kan de e-mail sturen naar info@bookspot.nl. Ik hoor graag van je en mocht je verder nog vragen hebben, laat het mij dan gerust weten. Groetjes, Charlotte

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Verzending boek

Vanwege de snelle levering had ik een boek besteld via de website van Bookspot. Helaas ontving ik de dag erna een mail dat mijn levering verlaat was. Nu kan dat natuurlijk gebeuren, dus ik wacht geduldig af. Maar nog een dag later ontvang ik een mail dat de bestelling geannuleerd wordt. Geen excuses voor het ongemak en ik ben vooral verbaasd aangezien het boek op voorraad was toen ik bestelde. Zeker niet te spreken over de manier van verkopen op deze website en zal het zeker niet aanbevelen om hier een bestelling te plaatsen, want je bestelling kan zomaar zonder pardon geannuleerd worden.

11. november 2020

Beste Jannieke,
Ontzettend vervelend dat je bestelling bij nader inzien niet geleverd kon worden. We doen er alles aan om je pakket zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. In dit geval bleek er bij nader inzien geen voorraad meer te zijn, sorry. Daarom hebben we je dit ook zo snel mogelijk laten weten.
Excuus voor het ongemak.
Groet Antoinette

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik had een plaat van barry Reynolds…

Ik had een plaat van barry Reynolds besteld 3-5 dagen levertijd krijg je na dat je betaalt hebt een bericht niet op voorraad. Het wordt niet vermeld op de website.probleem is inmiddels opgelost.Ik krijg hem toch na 5dagen opgestuurd ,ik was wat voorbarig met mijn kritiek.

26. oktober 2020

Besvarelse fra BookSpot

Goedemorgen Eddy, dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses daarvoor. Ik kan de levertijd voor je navragen bij onze leverancier. Mag ik dan je ordernummer of klantnummer? Je mag deze ook via een e-mail, WhatsApp of de chat aan ons doorgeven. We doen zeker ons best voor je. Groet Marja