Helaas kun je geen min sterren geven
Al weken bezig om de bestelde tijdschriften te ontvangen
Betaling is natuurlijk allang gedaan
Klantenservice is ver beneden peil
Tijd om alleen uit principe een advocaat hiermee te belasten
Dit is pure oplichterij. Bestelling van 4 tijdschriften geplaatst op 22 november 2025 (totale waarde 42 euro), nooit iets ontvangen. Na een aantal weken de klantenservice hierover gemaild, echter nooit antwoord gekregen. Een pakje dat kwijtraakt kan misschien gebeuren, maar geen antwoord hierover krijgen van de klantenservice wijst erop dat het pure oplichters zijn!
Reisboekje besteld op 17 november 2025. Uiteindelijk op 13 januari pas ontvangen.
Boek besteld op 23 juni, niet ontvangen.
Via e-mail een bericht gestuurd, geen reactie ontvangen.
Ik wacht al sinds 16 oktober 2024 op een betaalde bestelling van een tijdschrift (Het is nu 10 maart). Ik krijg geen antwoord mijn mails, dus niets bestellen hier. Zijn oplichters!