BookSpot Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I ordered a code book two weeks ago that was needed for my current position at work. I've inquired to as if it shipped via email and I'm getting no response. I recommend using a different company for... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vandaag vertragingsmail numero vijf ontvangen omtrent een boek dat ten tijde van de bestelling twee à drie werkdagen levertijd zou beslaan. Inmiddels staat de teller op drie weken levertijd, met het... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na lang zoeken achter critter van Frozen uiteindelijk hier nog gevonden. Nergens anders kon ik deze nog bestellen of waren de prijzen belachelijk hoog! Ondanks zoveel slechte reviews te lezen heb ik... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op 16 december een bestelling geplaatst. Artikelen worden nog steeds verkocht, maar mijn bestelstatus staat ‘niet leverbaar’. Klantenservice via telefoon niet bereikbaar. Ik wacht nog steeds op ee... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Boghandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

BookSpot is één van de grootste online boekwinkels van Nederland en België. Naast een groot assortiment kun je op de website ook cadeauzoekers, leestips en advies vinden. Zo kun je altijd het boek vinden wat je zoekt, ook boeken waarvan je niet wist dat je ze zocht! Naast boeken verkoopt BookSpot ook films & series, games en muziek. BookSpot zet zich tevens in voor leesbevordering en de BookSpot missie: méér lezen, voor een betere samenleving. Lezen maakt mensen aantoonbaar gelukkiger en daarom maken we lezen voor iedereen aantrekkelijk, bereikbaar en betaalbaar. Ontdek BookSpot!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Meer dan een maand te laat geleverd.

12. april 2021

Besvarelse fra BookSpot

Goedemorgen Louk, wat vervelend om te horen dat je bestelling zo laat werd geleverd. Ik kan mij voorstellen dat je hier niet tevreden over bent. Helaas kan ik geen bestelling van je terugvinden in ons systeem. Zou je met ons contact kunnen opnemen? We zijn telefonisch te bereiken op 030 890 9000. Groet Ilona

Jammerlijke pre-order

25 Februari een vinyl in PRE-ORDER besteld, hij zou 19-3 uitkomen en diezelfde dag naar mij verzonden worden. 18-3 uw bestelling is vertraagd, levertijd binnen twee werkdagen, 30-3 uw bestelling is vertraagd, 6-4 uw bestelling is vertraagd bij de laatste twee staat dan dat het product een onbekende leverdatum heeft..

Jongens, dit gaat om een pre-order met bijna een maand tussen bestelling en release van de vinyl.. Dit kan toch niet..

Ik hoop ten zeerste dat deze vinyls nog bij mij terecht komen daar het gaat om een vrij unieke plaat die enkel bij BookSpot te pre-orderen was in onze regio. Jammer dat dit zo moet gaan, corona zal er wel voor iets tussen zitten, maar is in mijn ogen geen excuus

7. april 2021

Besvarelse fra BookSpot

Beste Dennis, wat vervelend dat je langer moet wachten dan verwacht.
Wij hebben geen invloed op de datum van verschijnen, dit ligt bij de platenmaatschappij.
Ik ga navraag doen bij onze leverancier over de nieuwe leverdatum. Je hoort van ons binnen 5 werkdagen. We informeren je via e-mail. Alvast bedankt voor je geduld. Groet, Margo

Cd bleek niet leverbaar

Cd bleek niet leverbaar, na een maand bestelling geannuleerd. Nu 2! Maanden later, nog steeds geen geld terug. Let dus op!

21. marts 2021

Besvarelse fra BookSpot

Goedemorgen Susan, wat vervelend om te horen dat je bestelling geannuleerd is en dat je de terugbetaling nog niet hebt ontvangen. Ik los het graag voor je op want dit is niet zoals het hoort. Helaas vind ik in ons systeem geen order terug onder je naam. Zou je met ons contact kunnen opnemen? We zijn telefonisch te bereiken op 030 890 9000. Groet Ilona

Prima ervaring.

Ik heb veel slechte beoordelingen gelezen. Daarom heb ik voor de zekerheid niet met iDeal betaald, maar met kredietkaart. Zondag besteld, woensdag erna bezorgd.
Dus prima.

20. marts 2021

Besvarelse fra BookSpot

Goedemorgen Brian, heel erg bedankt voor het plaatsen van je positieve review. Daar zijn we erg blij mee! Groet Ilona

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fout bedrijf of gewoon slecht!

Fout bedrijf of gewoon slecht!
Het bestelde was boek blijkbaar niet leverbaar.
geld niet teruggekregen. 5 keer een mail geschreven en de laatste nog tien keer opnieuw verzonden met het woord "wederom" erbij.
5 keer een prachtig antwoord gekregen dat het terugbetaald zou worden, maar dat is tot nu toe nog niet gebeurd.

13. marts 2021

Besvarelse fra BookSpot

Goedemorgen Sannie, wat vervelend om te horen dat het boek niet leverbaar was en dat je de terugbetaling nog niet hebt ontvangen. Ik los het graag voor je op want dit is niet zoals het hoort. Helaas vind ik in ons systeem geen order terug onder je naam. Zou je met ons contact kunnen opnemen? We zijn telefonisch te bereiken op 030 890 9000. Groet Ilona

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben weer een heel tevreden klant!

In het verleden heb ik meerdere keren bij dit bedrijf besteld en altijd heb ik de bestellingen netjes in goede staat ontvangen. Toen er eens iets misging met een bestelling, kennelijk had ik per ongeluk op hun 'BE' site besteld en erna dezelfde bestelling opnieuw gedaan maar dan op de 'NL' site omdat ik de hele bestelling niet kon terugvinden op mijn account ging ik ervan uit dat er iets mis was gegaan en de bestelling niet doorgekomen was. Wel zag ik later dat er twee keer was afgeschreven en nam ik via de chat op hun site contact met ze op. Toen werd alles duidelijk, ik had dus de eerste bestelling per ongeluk op hun BE site gedaan. Affijn, mij werd voorgesteld om één bestelling wanneer ik die ontving terug te sturen waarna het geld terug zou worden geboekt. Zo gezegd, zo gedaan en alles was netjes opgelost.

De reden dat ik geen 5 sterren geef en in verleden tijd schrijf is het feit dat men nu helaas verzendkosten is gaan rekenen. Dit deed men vroeger ook, alleen was het toen boven (ik meen) 25 euro gratis. Ik bestelde altijd boven die norm om gratis verzenden te krijgen. Met verzendkosten erbij is het vaak gunstiger om bij een andere aanbieder te bestellen, ook al hebben ze soms leuke aanbiedingen. Jammer!

Ik wil even een update geven. Bookspot bied een premium abonnement aan voor 0.99 ct. per maand dat recht geeft op gratis verzenden en nog 10% korting op eBooks, films & series, muziek. Dit abonnement kun je gewoon stopzetten en daardoor was het voor mij voordeliger om gewoon een abonnement te nemen voor 1 maand á 0.99 ct. dan de verzendkosten te betalen die 2.99 bedragen. Daarbij kreeg ik ook nog eens 10% korting over de bestelde artikelen en daarmee komen ze veel voordeliger uit dan de concurrent. Ik heb meteen na de bestelling een mail gestuurd dat ik dat abonnement na de maand die ik reeds betaald had wens stop te zetten en daar kreeg ik een mail op terug dat dat geregeld ging worden.

Met een omweg door een abo te nemen betaal je geen verzendkosten en door de korting ben je eigenlijk voordeliger uit dan voorheen, vergeet dan niet het abonnement stop te zetten als je er een maand of langer geen gebruik van maakt.

Zojuist mijn bestelling binnen gekregen zoals altijd, netjes en op tijd.

9. marts 2021

Vlotte service, helemaal tevreden

Bestelling van een moeilijk te vinden DVD titel. Item was aangeduid op de site als direct beschikbaar. Perfect geleverd via de post, 3 dagen na het bestellen.
Goed verpakt, snel, helemaal in orde. Erg tevreden over BookSpot.be

9. marts 2021

Slecht

Boek bijna 1.5 maand geleden besteld, telkens mail gekregen dat de bestelling vertraagd was. Via klantenservice ook niks gehoord. Krijg nu een mail dat de bestelling is geannuleerd. Erg slecht.

5. marts 2021

Besvarelse fra BookSpot

Goedemiddag Thomas, wat een vervelende situatie zo. Wij zijn voor onze leveringen van Engelstalige boeken afhankelijk van onze leverancier in Engeland. Helaas kunnen deze leveringen door de Brexit vertraging oplopen. Dit staat ook zo vermeld op onze Engelstalige boeken bestelpagina. We kregen gisteren te horen dat het boek vanuit Engeland naar ons onderweg zou zijn maar deze informatie bleek niet juist te zijn. Ze konden het artikel helaas toch niet leveren, vandaar dat je bestelling is geannuleerd. Onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling. Ik kan mij voorstellen dat dit geen fijne shopervaring was. Hopelijk geef je ons in de toekomst nog een kans. Groetjes, Ilona

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Komt afspraken niet na!!!

Gisteren een dvd collectie besteld waarbij duidelijk stond. Vandaag besteld morgen in huis.
Nu raad u het al, vandaag een mail ontvangen: product tijdelijk niet leverbaar!!!
Hoelang gaat het duren, dat is de vraag. Maar dit is niet wat jullie aangaven op de website! Hij was bij jullie 10 euro duurder dan de wehkamp en Bol.com. Maar ik dacht, maakt niet uit want jullie hebben Hem op voorraad! Niet dus!!

18. februar 2021

Besvarelse fra BookSpot

Goedemiddag Ivo, wat vervelend dat de dvd box helaas tijdelijk niet leverbaar bleek te zijn. Bij veel titels zijn wij afhankelijk van de informatie die de uitgever/leverancier meegeeft aan het artikel. Nu met deze extra online drukte, waarbij er niet alleen via ons maar via allerlei online winkels besteld wordt, gebeurd het soms dat de voorraad toch ineens is uitgeput. Ik kan mij voorstellen dat je daarvan baalt. Mijn excuses voor het ongemak en de teleurstelling.
Ik kan de bestelling uiteraard voor je annuleren, dan krijg je binnen 7 werkdagen je geld terug. De snelste manier om contact met ons op te nemen is door ons een whatsapp berichtje te sturen op 0612314470. Of door ons te bellen op 030 890 9000. Groet, Ilona

Nog steeds niets...

Kan ik ook geen sterren geven?
Dit is reeds mijn 2e review over bookspot en het betreft nog steeds hetzelfde artikel.
Nog steeds niet geleverd. Ik heb dan een mail gekregen dat ik de verzending mag annuleren. Dit doe ik dan. Sturen ze me een mail terug op 8 januari dat de annulering niet gelukt is omdat het product onderweg zou zijn! En dit terwijl ze het zelf voorstellen. Vandaag heb ik echter nog steeds niets ontvangen. En dit bijna 3 maanden na bestelling. (Het was een kerstcadeau, besteld op 27/11) Op 11/12 krijg ik een mail dat ze 2 dagen vertraging hebben. Op 18/12 opnieuw een mail dat er een week vertraging is. En op 28/12 een mail dat de leveringstijd onbekend is, maar dat ik dus mag annuleren. Hiervoor bel ik op 29/12 met de klantendienst. Op 8/1 krijg ik dan de mail de annulering niet gelukt is, maar dat ik de boek altijd retour mag sturen. Vandaag heb ik echter nog steeds geen boek dat ik retour kan sturen. En als ik eerlijk ben, heb ik geen zin om nog tijd en energie in de retourzending te steken. Ik heb het boek elders goedkoper besteld en dit is reeds ruime tijd geleden aangekomen.
Initieel had ik besteld bij bookspot omdat zij sneller zouden leveren...
Ik denk dat ik geduldig genoeg ben geweest. Ik voel me in de steek gelaten door Bookspot.
Boek staat trouwens nog steeds op de website met een leveringstermijn van 2 - 4 weken!
Nooit meer bookspot voor mij dus. Maar ik denk dat iedereen dit wel begrijpt
Ik wil gewoon mijn geld terug zodat ik dit achter me kan laten. 😪

16. februar 2021

Besvarelse fra BookSpot

Goedemiddag Sylvia, wat vervelend om te horen dat het boek er nu nog niet is. Ik begrijp zeker je onvrede. Wij kregen op 8 januari bericht van de leverancier dat het boek al onderweg was en dat de bestelling daarom niet meer geannuleerd kon worden. Wij gingen er dan ook vanuit dat het boek binnen korte tijd bij je bezorgd zou worden vanuit Engeland. Helaas zijn enkele leveringen bij de douane blijven hangen door de brexit beperkingen.
Ik wil het graag zsm voor je oplossen dus ik heb de terugbetaling nu voor je doorgezet naar de financiële administratie.
Onze excuses voor de teleurstelling en het ongemak. Wij kunnen je garanderen dat dit niet het soort klantervaring is dat wij je wilden laten doorlopen. Echter, dit zijn echt ongekende en uitdagende tijden met de golf van online aankopen, de Brexit, de drukte bij de vervoerders en de verschillende beperkingen als gevolg van de huidige Covid pandemie.
Groet, Ilona

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op 27 dec '20 het spel Qwixx Deluxe…

Op 27 dec '20 het spel Qwixx Deluxe besteld. Op de website stond toen dat het spel voorradig was.
Op 5 feb '21, na zelf een bericht gestuurd te hebben, mail gekregen dat er een vertraging in de levering was, zou mogelijk binnen 2 werkdagen geleverd worden. Op 11 feb zelf weer een bericht gestuurd, er zat weer een vertraging op van een week! Ik ben benieuw of deze belofte gaat kloppen.

15. februar 2021

Besvarelse fra BookSpot

Goedemorgen Paul, het spijt mij te horen dat je ontevreden bent over onze service. We hebben helaas niet alles in eigen voorraad. Bij veel titels zijn wij afhankelijk van de informatie die de uitgever/leverancier meegeeft aan het artikel. Nu met deze extra online drukte, waarbij er niet alleen via ons maar via allerlei online winkels besteld wordt geeft dat helaas het resultaat dat de voorraad opeens in raptempo is uitgeput. Ik kan mij voorstellen dat je daar van baalt. Mijn collega heeft al een bericht gestuurd naar de leverancier om meer informatie te krijgen. Zodra wij een reactie ontvangen, informeren wij je per e-mail. Onze excuses voor het ongemak. Groet Ilona

Nooit meer!

Bestel hier nooit meer wat! Wacht al vanaf 7 januari op een deel van mijn bestelling! iedere keer als ik contact opneem krijg ik steeds te horen, binnen 5 dagen krijgt u bericht! Ben nu inmiddels ruim een maand verder en heb nog mijn product niet. Wordt aan het lijntje gehouden heb ik het gevoel, maar enige coulance en compensatie ho maar! Voor mij dus geen bookspot meer!

14. februar 2021

Besvarelse fra BookSpot

Goedemorgen Carola, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze service. Helaas komt het soms voor dat een leverancier de aangekondigde leverdatum niet haalt. Ik kan mij voorstellen dat dit meer dan vervelend voor jou is. Wij vinden dat uiteraard ook vervelend aangezien wij deze levertijden communiceren met onze klanten. Natuurlijk heb je het recht om een order te laten annuleren zodat je een terugbetaling krijgt. Onze excuses voor het ongemak. Groet Ilona

Zeer slecht

Zeer slecht, DVD van Golden Earing besteld, was op vooraad. Betaald bestel bevestiging gehad, nu opeens niet voorradig.En 6 dagen op mijn geld wachten. Golden Earing gaat stoppen kunnen ze er zeker meer voor vragen.Bestel hier nooit meer. En zal ook iedereen afraden hier iets te bestellen.

9. februar 2021

Besvarelse fra BookSpot

Vervelend dat de dvd 'Golden Earring - Live In Ahoy' niet meer leverbaar is, Corrie. We zijn met de terugbetalingen meestal eerder dan 7 werkdagen. Het bedrag wordt zo snel mogelijk aan je terugbetaald. Groet en een fijne dag, José

Prima!

Ondanks alle slechte reviews(en het slechte winterweer) het bestelde spel dat overal uitverkocht was binnen een week geleverd! Wat mij betreft dus prima bedrijf 😀

8. februar 2021

Besvarelse fra BookSpot

Goedemiddag Katinka, heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Fijn om te horen dat je het spel snel binnen had! Heel veel plezier ermee en hopelijk tot een volgende keer! Groet Ilona

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Eind december een spel besteld en nog…

Eind december een spel besteld en nog steeds niks binnen. Het was een cadeau en zou op tijd binnenkomen erg jammer dus voor de jarige dat zij lang moest wachten ik heb maar iets anders gekocht. Schandalig slecht.

5. februar 2021

Besvarelse fra BookSpot

Heel vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen, Dominique. Het spel Keer op Keer 2 is pas vanaf half mei beschikbaar. Sorry. Wil je niet zo lang wachten? Laat het ons weten via e-mail of WhatsApp, dan annuleren we de bestelling voor je.

Als je nog vragen hebt stuur ons dan gerust een bericht. Groet en een fijne dag, José

fraude

Hallo! Ik heb een order geplaats (bookspot.be) en betaald 14/01 en geen packet ontvangen. Ik krijg geen antwoord op mijn mails, de telefoon en GSM nummer zijn niet actief!! Is het nu een fraude ??? Ik werk zelfs in klanten service, ik vind deze situatie ongelooflijk. Voor andere mensen: NIET op bookspot kopen!

4. februar 2021

Besvarelse fra BookSpot

Goedemorgen Jana, wat een vervelende situatie. Onze excuses dat je ons niet kon bereiken en dat je je boek nog niet hebt ontvangen. Het boek is tijdelijk niet op voorraad en op 28 januari heeft mijn collega je per e-mail hierover geïnformeerd (ze heeft je e-mail van 24 jan beantwoord). Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 op het nummer 078 353 051 en via whatsapp op het nummer 0473 114 006. Mijn collega's zitten voor je klaar en helpen je graag verder! Groetjes Ilona

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Kan niet in contact komen met kanten service

Ik heb meer dan een week geleden een bestelling geplaatst. Er stond de hele tijd in behandeling en nu is het opeens niet meer op voorraad. Nu wilde ik er wat over vragen maar kan ik ze niet bereiken zowel via telefoon als via mail

-Ik ben wel blij dat ik hier een reactie op heb gekregen.
Ik was namelijk nogal bang door de rest van de slechte reviews dat bookspot toch een beetje een vage website bleek. Maar nu ik hier een reactie op heb gekregen weet ik dat het vooral licht aan deze tijden waar de drukte erg heerst.
Hopelijk krijg ik zoals in de reactie staat inderdaad een e-mail met verduidelijking en hoef ik me verder geen zorgen te maken of mijn pakketje aankomt of niet 😁

2. februar 2021

Besvarelse fra BookSpot

Goedemorgen Arwen, wat vervelend dat je ons niet kon bereiken. Onze telefonische klantenservice is elke werkdag van 9 tot 17 bereikbaar. Je kunt ook met ons appen op 0612314470.
Ik zie dat je maandag een e-mail naar ons gestuurd heb, door drukte kan het momenteel helaas iets langer duren voordat wij je e-mail beantwoorden. Dit staat ook op onze website vermeld en ook in de ontvangstbevestiging van de email. Excuus voor het ontstane ongemak. Ik kan mij voorstellen dat dit geen fijn gevoel geeft. Vandaag kun je antwoord op je e-mail verwachten. Groet Ilona

loze beloftes

loze beloftes
Beloven dat, als je voor 20 uur besteld, je het pakketje de volgende werkdag thuis geleverd krijgt. Niks van geloven. Ze maken het pakje ten vroegste de volgende dag klaar, en steken dan de fout op onvoorziene drukte.
doe jezelf plezier, koop in de winkel, dan ben je zeker dat je het krijgt.

En zoals je ziet in het antwoord, ze leggen nu de schuld bij de post. ik zie niet waarom ik daarvoor het slachtoffer moet zijn. ofwel neem je dan een deftige dienstverlener onder armen die wel aan je beloftes kan voldoen, ofwel haal je die belofte offline. ik had die nodig voor mijn zoon op school morgen. leuk dit

28. januar 2021

Besvarelse fra BookSpot

Beste Tim, niet leuk om te wachten, dat begrijp ik. Wij hebben je pakket op de dag van bestelling 27 januari om 22.06 uur klaar gezet voor bpost. Zij kunnen het komen ophalen bij ons, Zodra het opgehaald is veranderd de status van je bestelling. Momenteel is het nog steeds heel druk bij bpost dus ik hoop op je begrip. Groet en fijne dag Marja

Toevoeging 29-1-2021
Goedemorgen Tim, ik kan mij voorstellen dat je er van baalt dat de bestelling niet op tijd is bezorgd. Helemaal omdat je zoon het boek vandaag op school nodig had. Dit spijt ons heel erg. Helaas is het nu te laat om deze situatie te veranderen. Het boek wordt vandaag bezorgd. Je mag het dan uiteraard kosteloos naar ons retour sturen. Na ontvangst van de retourzending, krijg je binnen 7 werkdagen je geld terug. Ik ga je feedback over onze logistieke partner doorzetten naar de juiste afdeling. Ik wens je nog een fijne dag en alvast een fijn weekend! Groet Ilona

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik bestel een dvd van platvoet maar komt niet

Ik bestel een dvd van platvoet, betaal maar komt niet. Op de website staat bestelling in behandeling, geduld aub. Na een maand contact opgenomen. Zeggeb ze dat ik niet betaald heb. Inmiddels 2x gechat en betaalbewijs gestuurd maar geld komt niet terug. Ze doen gewoon niet wat ze zeggen.

28. januar 2021

Besvarelse fra BookSpot

Beste Reinoud, heel vervelend, dat begrijp ik. Ik heb het voor je uitgezocht en de uitleg zojuist per e-mail naar je toegestuurd, Groet en fjjne dag Marja

Ontzettend tevreden!!!

Ik heb een lp hier besteld. Werd geshipt uit Duitsland, waardoor het begrijpelijk is dat het wat langer duurt, zeker met de huidige coronacrisis. Er werd tegen mij gezegd dat de levering tussen 3 en 5 dagen zou duren. 5 dagen later had ik keurig netjes mijn bestelling. Absoluut niks mis met dit bedrijf!

27. januar 2021

Besvarelse fra BookSpot

Goedemiddag Sylvan, wauw wat een mooie beoordeling! Super bedankt daarvoor! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening, daar worden wij heel gelukkig van. Ik hoop dat we je heel snel blij mogen maken met een volgende bestelling! Groet, Ilona