Jeg ringer og venter i kø for at komme igennem til personalet i 10 min. Da jeg endelig kommer igennem til Mette, får jeg at vide, at de ikke har tid til kunder over telefonen grundet travlhed med kund... Se mere
BoConcept har et flot showroom i Ishøj. Der er en behagelig stemning, og personalet er venlige og gode til at rådgive om deres sortiment. Jeg har købt flere møbler hos BoConcept, og har altid været ti... Se mere
Vi købte 2 sofaer, gulvtæppe, sofaborde og reol. Vi blev meget professionelt vejledt af Signe Kok Nielsen fra BoConcept Ishøj gennem hele processen. Hun lavede 3D tegning af vores hjem og indsatte for... Se mere
Kæmpe oplevelse og service fra butikken i Ishøj! Efter flytning manglede jeg afstiver til mit cupertino skrivebord! Jeg fik at vide i telefonen, at de ville ringe tilbage. Der gik et par d... Se mere
Moderne møbler - luksus til attraktive priser og indretningshjælp - BoConcept
Industridalen 4C, 2635, Ishøj, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Jeg skylder lige et svar på min anmeldelse af BoConcept.
Efter jeg havde taget kampen op igen blev jeg kontaktet af Boconcept som erkendte, at der havde været en fejl i deres One stole og de kunne tilbyde fuld returnering af stolene.
Vi fik en fantastisk service da vi kom i butikken i Herning og valgte en ny type stol, som blev leveret samlet uden nogen problemer.
Selvfølgelig meget ØV vi skulle igennem forløbet med One Stolene men kan kun berette om en fantastisk fin service vi fik af butikschefen i Herning - Christine Thorsteinsson.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Købte 8 stk. ONE designer stole i 2009 for 16.000,- som har været vores absolut dårligste møbel køb nogensinde. Stolen blev valgt ud fra det flotte og enkelte design samt, at stolen havde vundet diverse designpriser. Første problem var da stolen blev leveret var det et chok, at en spisestol til 1.995,- blev leveret usamlet, men dette problem kunne jeg vel nem klare, da det blot var 4 skruer der skulle skrues i benene. Det viste sig dog at være meget besværlig da benene skal spændes meget hårdt sammen og der er meget lidt plads ved skruen.
Stolene blev samlet, men så kom det egentlige problem. Når en person der vejer 80-85 kg eller mere sidder i stolen synker stolen sammen lidt efter lidt, da benene glider ud til siden. Jeg henvendte mig til butikken i Herning mange gange de første 6 mdr, men hver gang mente den sælgeren, at det blot var et spørgsmål om at stramme skruerne mere og at de aldrig har haft ligene problem. Sælgeren kom dog til at indikere at problemet lå i, at vi havde glatte klinker og stolen var bedst på tæppe – han skyndte dog at ændre holdning, da jeg mente at stolen ikke var købt ud fra at den kun kunne stå på tæpper!!!
Jeg strammede skruerne så meget som muligt – min ven der er tømmer har strammede skruerne så meget som muligt, min nabo har strammet skruerne så meget som muligt og diverse gæster har de seneste 2 år har strammet skruerne så meget som muligt. MEN STADIG DET SAMME PROBLEM.
Vi er selv ”små mennesker” på 55 og 70 kg og mærker ikke problemet i dagdagen. Men hver gang vi har gæster leger vi den pinlige stoledans – hvilken stol kan passer bedst til din vægtklasse. Har vi gæster på 100 Kg UHHH så går det helt galt og så må vedkommene sidde på en kontorstole.
Jeg havde nu bestemt mig for at tage kampen op igen – men opdager selvfølgelig at stolene er 2 år og 1 mdr gammel, men vil blot komme mit synspunkt omkring dette elendige concept.
Købte for 3½ uge siden 2 lamper hos Bo Concept. De sagde, at de ville komme i løbet af 2 uger men i værste fald 3. Ringede så til dem i dag, og det var helt tydeligt, at de intet overblik havde over, hvor lamperne var henne i processen! Jeg fik at vide, at de muligvis nok ville komme i næste uge, men det kunne ikke garanteres. Jeg tillod mig så at påpege, at det var temmelig utilfredsstillende men den forsinkelse, og det faktum at jeg ikke klart kunne få at vide hvornår de ville komme, men det resulterede så selvfølgelig bare i, at ekspedienten gik i forsvars mode. Man kunne ikke bare forvente at få sådan noget at vide, var den underlæggende besked!!
En beklagelse fra hendes side eller måske at love at holde øje med leveringen etc etc havde været alt rigeligt til, at hun kunnet have rettet op på mit indtryk af en butik, der ikke tager kundeservice særligt alvorligt. Endnu en gang er man efterladt med det indtryk, at man fortrinvis bør gøre sine indkøb på Amazon i UK eller Tyskland. Markant lavere priser, man skal ikke bokse med ligeglade ekspedienter, og tingene kommer til tiden. Har til eksempel netop bestilt en espressomaskine hos Amazon der var 1000 kroner billigere end i Danmark og kom i løbet af 2 dage. Synd for Danmark, men det andet giver bare ikke mening.
Jeg har købt fire stole og de var nemme at samle, og kom før tiden, hvilket jeg havde antydet jeg havde brug for.
Det er da godt!!
Eneste problem var manglende skruer, som jeg fik extra sæt af sendt med posten efter et par opkald.
Boconcept i Odense: Mega dårlig service! Vi købte et TV bord. Der blev ikke sagt ét ord om, at det var selv afhentning. Der blev ikke sagt ét ord om at det er saml-selv. Der blev sagt "Den kommer i en kasse" - ja - men sgu da ikke 4 ?? med 1000 skruer til. Så det er eddermame nogle sure opdagelser at gøre. Det er da ikke Ikea man har handlet i ?!? Vi kommer der helt sikkert aldrig igen og har allermest lyst til at smide deres møbel i nakken på dem. Ydermere havde de lavet en fejl, så vi skulle af med 300 kr ekstra. Altså koncept og pris hænger slet ikke sammen! Det kommer ikke en gang på højde med Ikea!
skulle jeg sige noget negativt ville det være at det er nogle meget dyre samle selv møbler... men det er åbenbart umuligt at købe færdige møbler nogle steder
Ringer ikke tilbage når det er aftalt. Vil ikke aftale leveringstid når var kommer hjem dagen efter. Problemer med at få varen leveret uden for alm. arbejdstid inden for rimelig tid. Ved bestilling var der ingen grænser for hvor fleksiblel levering var - det har man glemt når varen er kommet hjem og man har fået depositum. SUK
Købte et spisebord til levering fre.d. 17 dec 2010. De ringede om tirdagen og sagde at bordet var kommet til deres lager, og at de ville levere om fredagen mellem 15-19.30
Så hurtigt hjem fra arbejd og sidde og vente og vente og vente, og de kom aldrig som lovet.
Fik bordet en dag forsinket, det var fragtmandens skyld og ikke Boconcept.
Vil måske købe der igen, men vil så selv sørge for transport
Har købt både sofa og sofabord hos Boconcept. Sofaen kom i over 60 dele som skulle samles :-( Hvordan kan en sofa til 18.000 kr. leveres som kæmpe samlesæt. Sofabordet var endnu værre, og selvom deres designs til tider er rigtig fede, og priserne også kan være ganske fornuftige, så handler jeg ikke her igen. Det er simpelt hen ikke godt nok at levere større samlesæt end de varer man køber hos Ikea, for priserne er dobbelt så høje. Øv jeg blev skufffet begge gange.
Købte det fedeste sofabord i august sidste år og fik hvad jeg forventede, men heller ikke en tand mere.. Er meget godt tilfreds med BoConcept og specielt for mit sofabord.. De laver rigtig flotte møbler..
Men vil ikke give dem 5 stjerner, for så kræver det en smule forbedring på levering og kundeservice.. Men det er mindre detaljer.. :)
Miriam.
Købte et bord og en seng hos boconcept.
Gik derind en uge før aftalt levering, for lige at tjecke op på, at det kom som planlagt.
Ekspedienten sagde smilende at det var yderst sjældent, at de havde forsinkeltser...sjovt nok var netop min bestilling 2 uger forsinket...
De beklagede dog, og jeg fik så levering og montering gratis (ca 3timers arbejde) så alt i alt ikke en dårlig kompensation
Jeg havde bestilt en seng, som de så valgte at udskyde næsten 1 måned efter, jeg havde fået at vide, den ville komme. Så skød de den et par uger mere! Så ringede jeg og var vred, fordi jeg stod i en ny lejlighed uden en seng, og fik så gratis levering til gengæld, så det var ok.
Desværre havde jeg fået at vide, at sengen var nem at samle og jeg kunne gøre det selv. Det kunne jeg såmænd også - men der var altså 160 (!) skruer til en helt almindelig, firkantet seng. Det tog en evighed. Ikke super smart i forhold til, at man altså har betalt 4000 kr for en seng. Ligeledes var en af lamellerne til sengen gået i stykker allerede ved ankomst. Og man skal stå og putte hver eneste lamel på manuelt og afstandsbedømme hvor tæt de skal sidde på hinanden, da der ingen indikationer er. Det tager en krig, er enormt besværligt og er lettere ustabilt, når man endelig har fået dem på. Jeg har også prøvet, at en af lamellerne knækkede, da en af mine venner (som godt nok også vejer lidt) stillede sig op i sengen. Men med en seng til 4000 kr. forventer man altså en vis kvalitet!!! Jeg fortryder ikke mit køb, men det var GODT nok besværligt!! Man skal virkeligt ville deres møbler.
Jeg vil kun anmelde forretningen i Ishøj idet det er der min dårlige erfaring kommer fra. Møblernes udvalg og kvalitet var det som tiltalte os. Vi startede med at købe et bord og 6 læder stole, købte derefter en skænk og et skab. Chokerede var vi da vi fandt ud af at man helst skal være pelsklædt for at blive betjent..... (Jeg vil undgå at komme med yderligere forklaringer idet jeg helst ikke vil hænge medarbejder ud) Men ak, vi kunne lide møblerne og købte alligevel. Leveringstiden var meget meget lang, men igen, vi ville gerne vente for disse ønskede og dyre anskaffelser. Vi modtog stolene, monterede dem og satte dem stolte omkring bordet men ak! 2 af stolene havde en anden højde end de 4 som svarede til bestillingen. Vi reklamerede og sendte billeder og fik besøg af en meget venlig medarbejder som lovede 2 nye stole om.... 12 uger. Skænken som blev leveret var den forkerte model, vi blev lovet en ny front om ...5 uger. Glade for medarbejderens venlighed bestilte vi et consolbord for levering samme uge. Vi gjore opmærksom på at vi skulle have møblerne inden den 7 Februar men ak! I dag fik vi at vide at møblerne først kan leveres næste uge ...... Hold jer væk fra Ishøj afdelingen!!! Møblerne er af god kvalitet men servicen i Ishøj er yderst skuffende.