BoConcept København/Ishøj Anmeldelser 211

3,7

Jeg ringer og venter i kø for at komme igennem til personalet i 10 min. Da jeg endelig kommer igennem til Mette, får jeg at vide, at de ikke har tid til kunder over telefonen grundet travlhed med kund... Se mere

BoConcept har et flot showroom i Ishøj. Der er en behagelig stemning, og personalet er venlige og gode til at rådgive om deres sortiment. Jeg har købt flere møbler hos BoConcept, og har altid været ti... Se mere

Vi købte 2 sofaer, gulvtæppe, sofaborde og reol. Vi blev meget professionelt vejledt af Signe Kok Nielsen fra BoConcept Ishøj gennem hele processen. Hun lavede 3D tegning af vores hjem og indsatte for... Se mere

Kæmpe oplevelse og service fra butikken i Ishøj! Efter flytning manglede jeg afstiver til mit cupertino skrivebord! Jeg fik at vide i telefonen, at de ville ringe tilbage. Der gik et par d... Se mere

1. Dagligstuemøbelbutik

10. februar 2015
BoConcept København/Ishøj-logo

Besvarelse fra BoConcept København/Ishøj

Hej Martin,

Super - tak for din gode anmeldelse.

Bedste hilsner,

Jon H

Dårlig service, holder ikke hvad de lover

Jeg har aldrig oplevet dårligere service end det jeg havde oplevet hos Boconcept Odense. Jeg kan godt forstå hvorfor de ikke har så mange kunder. Dyret i forhold til kvaliteten. pga. lang leveringstid blev jeg lovet en gavekort, hviket jeg aldrig fik. Sofaen jeg fik det laveret var langt fra forventningen, er rigtig rigtig ubehageligt og grim. Jeg bliver ikke taget seriøst som kunder, efter jeg havde kontaktet butikkens chef. Min oplevelse af Boconcept Odense var kun skuffende. Jeg kunne få meget mere for pengene hvis jeg havde valgt at handle fra butikken ved side af( IDEmøbler)

2. februar 2015

Overskudsagtig kundeservice

Købte en sofa på Gl. kongevej. Var derefter samme dag i Illum (da de havde shop in shop derinde), og kom igennem butikken for at erfare at de kørte 25% på sofaer solgt fra den butik. Jeg henvendte mig til deres personale, og de hjalp med at køre mig køb tilbage og genbestille med rabatten. 2500 kr sparet, selvom de ikke havde behøvet. Det synes jeg er kundeservice når det er rigtig fint.

24. august 2014

Jeg købte en demo-model og indforstået ventede jeg de 2 måneder før de kunne udlevere møblet. Da jeg købte det var det i fin stand, men da jeg kom tilbage var der to store ridser i bordet. Fik fat i sælgeren der solgte bordet i sin tid og uden problemer fik jeg lov til at annullere købet og i stedet bestille et helt nyt bord. Også selv om jeg egentlig havde fraskrevet mig returret da det var en udstillingsmodel.

Er glad for at de var forstående og det gør også at jeg ikke vil have noget imod at købe en udstillingsmodel igen.

Ovenstående er for butikken på Gammelkongevej, København.

14. august 2014

Blandet oplevelse i forbindelse med levering

Jeg betalte i forbindelse med køb af en sovesofa hos Boconcept for både samling og levering. Da de kom med sofaen, viste det sig, at den allerede var samlet og knap kunne komme igennem døren. Det lykkedes dem dog lige at få sofaen igennem hoveddøren, men da de skulle have den ind på værelset, hvor den skulle stå, var de knap så heldige og slog en stor flig af en helt ny dør.

De tog straks billeder af skaden og vi underskrev en skadesanmeldelse for at kundeservice kunne kontakte mig herom inden for et par uger. Det lød umiddelbart meget godt, men da de efter en måned ikke havde kontaktet mig, ringede jeg til dem og fik at vide, at det dækkede de ikke og henviste til leveringsbetingelserne (aldrig nævnt, aldrig udleveret og godt gemt på deres hjemmeside). Det brokkede jeg mig naturligvis over, da det ikke kan passe, at de for min regning kan gebærde sig som det passer sig i forbindelse med levering! Medarbejderen lovede derefter, at en leder ville kontakte mig herom, men jeg hørte ikke mere.

Efter jeg har givet min vurdering her på siden og Boconcept blev gjort opmærksom herpå, er sagen kommet i hænderne på den rette person og alt er nu blevet håndteret meget tilfredsstillende.

28. juli 2014

Fantastisk kvalitet og service!

Købte Oki Satos lækre fusion sofa og stol i mørkegråt Bari og det hele lever 100% op til mine forventninger.
Oveni hatte fik jeg en sublim behandling af Peter Sauer, i forretningen på Gammel Kongevej. Sofaen og stolen blev tilmed leveret og samlet af Martin og Karsten, et par knalddygtige og meget serviceminded flyttemænd.
Det er så afgjort ikke sidste gang jeg handler i Boconcept.
Mange tak!

22. juni 2014

Dyre møbler af ringe kvalitet

Designmæssigt har BoConcept lidt at byde på, MEN når det kommer til kvalitet, så har jeg efterhånden rigtig dårlige erfaringer med deres produkter. Som eksempel kan nævnes 8 spisebordsstole købt til 1.000kr pr stk. i forretningen i Vejle. Men allerede efter 1/2 års tid var stolene, som er hvide, helt misfarvede. Pletvist gule, der hvor de har fået mest sollys. Nu er misfarvningen der igen. Og ikke nok med det, så er en stol netop knækket midt over. Og NEJ, jeg er ikke overvægtig, men jeg er dog gravid. Og da jeg faldt bagover erhvervede jeg mig en del hudafskrabninger samt en meget meget øm mave. De 2 stjerner er givet under forudsætning for at der ydes god service i forbindelse med at disse stole nu leveres retur. Hvis ikke, så lander den på 1.

11. juni 2014

Dårligere service har jeg aldrig oplevet!!!!! Har du ingen bil er reklemation umuligt!!

Jeg har gæster på besøg den anden dag, hvorefter en ven spørger: "er din lampe ikke skæv?" - Dertil kan jeg kun svarer: "jo det er den desværre, men det er der ikke så meget at gøre ved det" :( Og selvom jeg egentlig havde vænnet mig til en skæv lampe så kom det op i mig igen. Hold nu op en dårlig service!!

I starten af 2013 tog jeg til Ishøj og købte LAMPEN. Det var præcis den jeg havde ledt efter og min stue var endelig som jeg ville have den! Så jeg var egentlig ligeglad med at jeg havde sparet op til den i løbet af de sidste par måneder, da den kostede 3000 kroner, for nu havde jeg den.

Men der skete det, at den i løbet af et par uger begyndte, at hænge skævt. Så jeg hentede vaterpasset og ganske rigtig den var endda meget skæv! Derefter kontaktede jeg BoConcept der bad mig tage fat i BoConcept Ishøj hvor jeg havde købt lampen. Det gjorde jeg så, hvor jeg fik at vide at "Søren" (ikke det rigtige navn) ikke kunne tage stilling til det og han måtte derfor have fat i hovedkontoret. For at gøre en lang historie kort så tog det ca. 3 måneder, med en standard svartid på mine mails på omkring 3-4 uger. Jeg var nød til at rykke ”Søren” igen og igen og igen før han gad besvare mine mails.

Til sidst fik jeg at vide, at en ny lampe var klar til mig. Så jeg sendte min adresse så jeg endelig efter lang tids tovtrækkeri kunne få den. Juuhuu  Men men men dette var desværre ikke muligt.. Jeg kunne selv komme at hente den, hvis jeg altså ville have den, for de skulle jo også have den skæve lampe tilbage! Jeg prøvede pænt at forklare ham, at jeg boede på Frederiksberg, havde ikke noget kørekort, eller den originale kasse (da lampen jo hang pænt lige i starten). Men det var ikke muligt sagde han og det var BESTEMT heller ikke muligt at få lampen sendt til en BoConcept tættere på mig hvor jeg rent faktisk havde muliged for at slæbe den skæve lampe med hen. Jeg syntes generelt, at det er så ringe og var jeg nu i stand til at få lampen med til Ishøj via offentlig transport ville det tage mig godt og vel en 4-5 timer fra hvor jeg bor.. Jeg er faktisk ikke engang sikker på at det er lovligt da vi ikke har at gøre med et produkt af normal størrelse. Men selvom jeg fortalte Søren, at jeg ikke havde nogen mulighed for at hente og aflevere lampen og kun måske kunne finde et lift så var hans svar intet. Herefter hørte jeg aldrig fra Søren igen!!!

Hvad fanden er dette for en service?? Undskyld mit sprog!

Min konklusion er: 1. der er fejl på BoConcept's produkter, 2. Servicen er meget dårlig, og 3 de behandler ikke der kunder særlig pænt.. Hvilket udfra trustpilot ikke ligner et enkelt stående tilfælde!!!!

3. april 2014

Super service i Roskilde

Vi har købt sofa i BoConcept Roskilde.
Den blev leveret små 2uger før forventet :)
Den blev leveret til aftalt tid. Altså ikke noget med at vi kommer 12-16. Nej den blev leveret til aftalt tid og samlet inden chaufføren forlod adressen.

Efter en uge "klager" jeg over min chaiselong ikke er helt at sidde på som resten af sofaen.
Vi aftaler at de kommer ud og kigger på sofaen allerede dagen efter, når jeg er kommet hjem fra arbejde.
Da BoConcept kommer har de en flaske vin med. vi kigger på sofaen sammen og jeg får vist hvorfor chaiselongen er lidt anderledes at sidde i, end resten af sofaen.
De kunne have forklaret mig hvordan den var bygget, over telefonen, eller bedt mig om at vende den om og kigge. Men de valgte at køre 25km til min adresse for at være helt sikker på at alt var i orden

Altid venlig betjening i butikken og det virker til at de kan huske os, på trods af at vi ikke har købt andet end sofaen.

1. april 2014

Respekterer ikke "reklamer, nej tak"

Har fået et stort katalog, som jeg ikke har bedt om. Ikke adresseret til mig, men til "kære læser", som ikke er mig.
Har skrevet til dem, at jeg frabeder mig reklamer, og at det skal respekteres i hht dansk lov.

15. marts 2014

Elendig service \\ REVIDERET

Efter denne anmeldelse er jeg blevet kontaktet af Boconcept, som undskyldte episoden og forsikrede mig, at dette på ingen måde lever op til deres service krav.
De tilbød mig desuden differencen på 200kr på et gavekort.
Dette ændrer naturligvis ikke ved den dårlige oplevelse, men det giver et klart signal om, at det ikke er den service, man kan forvente generelt. Desuden er det stærkt, at der nu blev fulgt op på kritikken med åbenhed og undskyldning.

________
Original anmeldelse:
Min kæreste og jeg havde i starten af 2012 fundet en lækker lampe i Boconcept Herning til 3000 kr., hvilket vi synes var dyrt, men vi var dog stadig interesserede. Heldigvis var den unge ekspedient i butikken venlig, og vi fik os forhandlet ned i pris til 2500,-, efter at han lige havde været ude at regne lidt på det.
Da vi imidlertid kom ned til kassen og havde sat dankortet i maskinen kom chefen pludseligt og sagde, at vi slet ikke kunne købe lampen til denne pris. Hun sagde at prisen minimum var 2700,-, og at sådan var det bare.
Så stod vi måbende tilbage med dankortet i maskinen og skulle pludseligt betale 200kr mere end vi var blevet lovet.
Udover at være i strid med markedsføringsloven var denne oplevelse så grænseoverskridende, at jeg IKKE vil anbefale Boconcept til nogen!

7. marts 2014

Perfekt service

Køber i december 2012 en flot Seca læderlook sovesofa i Friedrichsstraße i Berlin, leveres og samles af Boconcept, lever 100% op til forventningerne. Mere end 1 år senere retur i København giver sofaens ene øreflap op. Boconcept Gl. Kongevej København tilbyder ombytning til ny sofa, leveret kvit & frit, fantastisk service.

21. februar 2014

For mange fejl....

Leveringstids problemer - flere måneder... fejl i betaling , overcharge ved en fejl ved levering af halvdelen af varerne og så syntes jeg egentligt den seng til 15k ligner en ikea seng når jeg står og kigger på den live...

de får 2 stjerner istedet for 1 fordi at jeg har fået kompensation...

8. februar 2014

Fra dårlig oplevelse til super service - Ændrede vurdering !

Efter dialog med BoConcept om min første oplevelse, fik jeg en rigtig fin behandling. Den oprindelige pris blev overholdt, endda med levering inkl. som god service.
På trods af en kedelig start, er jeg nu rigtig rigtig tilfreds med løsningen.
Så tak for en super god service!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeg var i lørdags inde i jeres butik på Gammel Kongevej. Vi fandt en medarbejder som var sød til at hjælpe med at finde en sofa i de rigtige mål.
Vi gik et godt stykke over budget, og fandt en sofa til lidt over 9.000 kr med alt inkl. (sofaen består af 1-pers. siddesekstion med chaiselong) Da vi så spørger ind til leveringen, får vi oplyst at dette koster omkring 500,00 kr. ekstra, da i først leverer gratis ved køb over 10.000. Dette er var vi selvfølgelig lidt ærgerlig over, og min far som var med mig, vil derfor komme tilbage med sin kæreste om søndagen, for at købe et eller andet så vi kom over de 10.000 kr.

Vi får tilbudet på sofaen skrevet ud, og vi dropper sofajagten, da vi nu har fundet den rigtige.
Da min far kommer tilbage næste dag, finder han nogle borde og en lampe til i alt omkring 5.000 kr. Da han så vil bestille sofaen og de andre ting, får han så at vide at i ikke kan overholde tilbudet, eftersom i har glemt at der skal et ekstra armlæn til. Vi spurgte netop ind til dette, da jeg fortrækker at sofaen er åben i den ene side, og vi fik oplyst at dette sagtens kunne lade sig gøre.

Medarbejderen fortæller derfor at sofaen bliver omkring 1.600 kr. dyre end prisen vi havde fået dagen før og som vi havde fået skrevet ud på papir.
Én ting er at i laver en fejl, det kan ske. Men at vi på ingen måde bliver tilbudt en form for rabat, eller anden aftale/service, når i ikke kan overholde prisen som vi var blevet lovet, er simpelthen for dårlig service. Vi kom endda for at købe endnu mere, og stadig ser i ikke potentialet i at lave en aftale med os, så vi føler at have fået en god behandling.

Dette er både dårlig kundeservice og dårlig forretning . Vi vil naturligvis hverken købe sofaen, bordene eller lampen, hos en butik med så lavt et service niveau.
Når i er en designer butik med priser der også udstråler dette, bliver i nødt til også at have en højere servicestandart.
I har for mange konkurrenter til at lade vær.

17. januar 2014

Ikke villige til at løse de problemer, de måtte skabe for deres kunder.

Ville købe nye moduler til en sofa, jeg havde købt et halvt år tidligere med forsikring om, at jeg kunne opgradere den senere. Det er bestemt ikke nogen billig sofa...

Da jeg så prøver at bestille en udvidelse i butikken 6 måneder efter, får jeg af vide, at sofaen udgik for to måneder siden. Selvom BoConcepts sofaer bygges "on demand", er ekspedienten uvillig til at udrede situationen. Jeg har altså både modtaget vildledende informationer ved købet af sofaen - og Boconcept viser ingen vilje til at løse dette problem -som de jo selv har skabt. Ekspedienten lover at ringe til mig og se, om de kan hjælpe mig - men vender ikke tilbage. Alle efterfølgende henvendelser ignoreres.

Denne oplevelse kombineret med tidligere oplevelser af leveringsproblemer medfører, at jeg ikke vil handle hos BoConcept igen.

Jeg mener, man skal bedømme en virksomhed på, hvordan den reagerer, når ting ikke går efter planen. Her falder BoConcept igennem hver gang.

6. juli 2013

Gode produkter og god service

Har købt såvel vitrineskab og spisebord his Boconcept.
De har en høflig og hjælpsom betjening.

Har haft en mindre overfladisk skade på mit spisebord, og de hjælper mig med at finde en lakstift til at udbedre skaden.

Kan varmt anbefales at handle der.

1. november 2012

Jeg kan ikke nikke genkendende til andres dårlige service i Bo Concept...har kun handlet i Hillerød og Roskilde og der har jeg altid fået super service..så er sørgeligt at læse at det er så skidt de andre steder...for det er god kvalitet til prisen...

9. september 2012

Underlig service.

Købte en madras i BoConcept Roskilde, men måtte desværre returnere den. Fik den mest flabet behandling af en mandlig medarbejder derinde, kunne ikke engang få afvide hvornår jeg kunne få mine penge retur (eftersom jeg stod og skulle have en ny madras) og da jeg ringede og til hovedkontoret for at få svar på mine spørgsmål som dem i Roskilde åbenbart ikke kunne svare på, så ringede ham fra Roskilde tilbage og var skuffet over at jeg havde klaget over ham.

Tror ikke lige jeg handler der igen.

31. juli 2012

4 bordplader med fejl!

Vi købte et sofabord med glasplade i januar måned (afdeling Ishøj). Da vi har hentet bordet og pudset pladen er der to små matte pletter på undersiden af bordet. Det er ikke et dyrt bord (Model: Occa - 1079, 1.595 kr.), men man forventer alligevel et produkt uden fejl. Vi sender derfor billeder til BoConcept, og vi får lov til at få en ny plade.

Da vi henter plade nr. 2 og pakker den ud, ser vi at der er en stor mat stribe på midten af bordet (30 cm). Vi henvender os til BoConcept igen, og denne gang går de med til at levere pladen til os.

Da 3. plade er pakket ud og lagt på stellet opdager vi, at der er små hakker (altså skår) hele vejen langs den ene kant på undersiden. Vi får fat i BoConcept - igen igen - og får lovning på en ny plade. Vi spørger ind til muligheden for noget kompensation, men det vil de ikke gå med til. Vi får dog at vide, at de har haft problemer med produceringen af bordet, og regner derfor med at det nu må være muligt at få et fejlfrit bord.

Vi får derfor leveret plade nr. 4. i starten af maj. Umiddelbart ser den fin ud, men da vi får pudsen den, kan vi se (tydeligt), at to af bordkanterne er matte hele vejen hen (som om der er blevet slebet på selve bordpladen).

BoConcept har derfor hentet bordet igen, så nu står vi uden sofabord. Ærgeligt, når nu man synes at designet er flot! Som nævnt var det ikke et dyrt bord, men det er ærgeligt med et sart glasbord som har fejl fra starten.

Vi fortryder lidt at vi ikke beholdt det første med de to små matte pletter... ;)

24. maj 2012