BoConcept København/Ishøj Anmeldelser 211

3,7

Jeg ringer og venter i kø for at komme igennem til personalet i 10 min. Da jeg endelig kommer igennem til Mette, får jeg at vide, at de ikke har tid til kunder over telefonen grundet travlhed med kund... Se mere

BoConcept har et flot showroom i Ishøj. Der er en behagelig stemning, og personalet er venlige og gode til at rådgive om deres sortiment. Jeg har købt flere møbler hos BoConcept, og har altid været ti... Se mere

Vi købte 2 sofaer, gulvtæppe, sofaborde og reol. Vi blev meget professionelt vejledt af Signe Kok Nielsen fra BoConcept Ishøj gennem hele processen. Hun lavede 3D tegning af vores hjem og indsatte for... Se mere

Kæmpe oplevelse og service fra butikken i Ishøj! Efter flytning manglede jeg afstiver til mit cupertino skrivebord! Jeg fik at vide i telefonen, at de ville ringe tilbage. Der gik et par d... Se mere

1. Dagligstuemøbelbutik

Moderne møbler - luksus til attraktive priser og indretningshjælp - BoConcept

3,7

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

God design og god quality.

Jeg meget tilfreds med at handler hos BoConsept. De har god stil og god quality. Hvis men vil have en god matras eller seng, vil jeg anbefele handle hos BoConcept. Det kan betaler sig med at investere en lillesmule mere, men du få rigtig god natte sovn ud af det. Din seng vil ser smukkere og smukkere ud hver dag. :-). Tak BoConcept.

Kære Widana,

Tak for din gode anmeldelse. Fantastisk at høre, at din seng ser smukkere ud hver dag !

Top forretning

Super behandling, hjælp og fleksibilitet ved købet og særligt da jeg ønskede at ændre ordren til noget ekstra.

Hej Københavns Idrætsefterskole,

Tak for jeres fine anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at I fik en god betjening ved ændring af jeres ordre. Vi arbejder altid på at imødekomme vores kunders behov også selvom de ændrer sig efter endt bestilling. Det er jeg glad for, også er sket i dette tilfælde.

Køb af tæppe

En dygtig ung sælger fandt det rigtige tæppe til spisestuen, -og vi vil helt sikkert kigge efter bolig udstyr der en anden gang.

Kære Charlotte,

Tak for din fine anmeldelse. Jeg er meget glad for at høre, at du vil kigge forbi os igen ved lejlighed.

Jon H

Arrogant betjening og defekte leveringer

Jeg og min mand besluttede os at slå til da i havde nogle gode Black friday tilbud og havde besluttet os for at købe 2 møbler og skulle bare havde dem bestilt. Da vi stiller os foran kassen, i boconcept i Ishøj, for at bestille går der i hvert fald 10 minutter, uden at nogen ansat opholder sig i kassen. Efter de 10 minutter sætter vi os ned i nogle udstillingsstole og venter yderligere 10 minutter hvor vi så ser en udadtil arrogant ansat komme til kassen med nogle kunder som han gør færdige. Vi stiller i mellemtiden ved kassen igen og bliver så efter 30 minutter betjent. Manden forsatte sit arrogante udtryk og hverken smilede eller undskyldte for de lange ventetider. Da vi havde betalt tog vi derfra halvirriteret da vi selvfølgelig var glade for de møbler vi nu havde købt. De leveringerne kom og vi havde hentet dem hjem viste det sig at begge moduler havde en ridse hver hvor vi (igen) skal hele vejen til Taastrup for at hente reservedeleneg havde først møblerne færdige efter yderligere 3 uger pga ventetid...
Har før handlet hos jer i Roskilde og der havde jeg en fantastisk oplevelse med betjeningen. Men som jeg kunne forstå er de selvejende og jeg tænker at det måske er derfor de har den gode service, for den er sgu vigtig.
Ved ikke om i bruger mine ord men kan kun håbe så jeg fremover ikke skal hoppe over jeres butik i Ishøj i frygt for dårlig betjening.

MVH Emmelie

14. februar 2015

Kære Emmelie,

Som sagt i telefonen tidligere, så er jeg glad for, at høre at vi - trods lidt startvanskeligheder - alligevel lykkedes til sidst.

Dine inputs er vigtige for os og jeg har taget dialogen med vores butikker, for at undgå, at andre kunder skulle have samme uheldige oplevelse som dig, når de besøger vores butikker.

Fantastisk sælger Fra Ishøj.....Christina

Jeg havde den mest perfekte service af jeres medarbejdere Christina fra Ishøj. Christina lyttede og tog sig god tid til mig som kunde, jeg vil anbefale hende som sælger til mine bekendte. Der var en god tone og service i butikken .
Jeg forstår bare ikke hvorfor denne mail kommer så sent ,da jeg købte varer i 2014.
Hej

11. februar 2015

Kære Regitze,

Tak for din gode anmeldelse.

Jeg giver din positive feedback videre til Christina.

Jon H

god service hele vejen rundt

Vi købte en modulsofa og fik den leveret. Vi fik god vejledning i butikken og fremragende service da den blev leveret og stillet op i stuen.

Kære Anne,

Tak for din gode anmeldelse - jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse både i butikken og med vores montører.

Jon H

Service og kompetence i top.

Gode produkter og venlige sælgere med god rådgivning.
Leveret til tiden, båret ind og samlet.
Alt i alt en professionel sagsgang

Kære Lars,

Tak for din gode anmeldelse !

Jon H

Venligt, men tvivl om leveringstidspunkt

Fin og venlig kontakt med de ansatte. Dog var blev leverings tidspunktet for sofaen 3 uger efter lovet, og det var ærgerligt. Det leverings tidspunkt som står på fakturaen er levering til fabrikken og ikke til køberen. Det er meget forvirrende.

Hej Espen,

Tak for din fine anmeldelse til trods for din uheldige oplevelse.

For at præcisere vores ordre-bekræftelse og vores procedurer, så producerer vi et møbel på vores egen fabrik 1-1, dvs vi producerer kun ét møbel, som er det du har bestilt.
Leveringstidspunktet på ordre-bekræften er en "ETA" dato - altså en "Estimated Time of Arrival". Det er derfor ikke tidspunktet for levering til fabrik, men derimod den forventede ankomst til vores lager eller butik.

Vores IT system tager højde for produktionstid og transport og derfor bør "ETA" datoen være nøjagtig. Sker der en uventet forsinkelse, så får vores sælgere info med det samme via vores IT system, så de kan advisere dig så tidligt som muligt i forløbet.

Håber det skaber lidt mere klarhed over vores koncept og procedurer.

Jon H

Fantastisk kundeservice - men lidt for lang ventetid

Vi købte for nylig et spisebord til over 10.000 kr hos BoConcept. Der var desværre en fejl i den ene halvdel af bordpladen, som vi straks meldte til BoConcept. De bestilte en ny halv bordplade, og efter ca. 6 ugers ventetid fik vi en ny plade monteret. Desværre var der forskel på de to plader, så bordet nu ikke så ens ud i de to ender. Dette meldte vi også til BoConcept, som straks bestilte to helt nye halve bordplader til os. Et par måneder senere fik vi dem leveret og monteret, og vi er nu meget glade for vores spisebord. Der var desværre lidt lang ventetid, men kundeservicen var helt i top. Vi kan klart anbefale BoConcept.

Hej Linda,

Til trods for dine uheldige oplevelser er jeg meget glad for at se, at vi stadig har formået at give dig en god service.

Tak for din store forståelse og tak for din gode anmeldelse !

God behandling og service

Jeg fik en allertiders behandling under hele sagens forløb. Jeg synes, at det var en rigtig god service. Jeg kan varmt anbefale Boconcept.

Hej Ahmed,

Super at høre !

Tak for den gode anmeldelse,

Fortræffelig

Dejlig og god handel via gavekort.

Hej Henrik,

Dejligt med et gavekort !

Tak for den gode anmeldelse,

Fremragende kundebehandling

En yderst tilfredsstillende oplevelse vedr køb.
Virkelig god betjening og oplysning. Dygtige medarbejdere i Ishøj afdelingen med flair for kundens behov.
Kvalitet i højsædet og lækkert design.
Det er ikke sidste gang, jeg kommer i den forretning!

Hej Robert,

Tak for din gode anmeldelse !

Jeg er glad for at høre, at du fik en god betjening i butikken i Ishøj - det vil jeg sige videre til dem.

Ser frem til at se dig igen,

Let og problemfrit

Jeg bestilte online og fik leveret til butikken som aftalt. Problemfrit.

Hej Ulla,

Super - tak for din gode anmeldelse !

langsom ydelser

meget langsom ydelser til kunde som vil gerne spørge nogle

Kære Ming Tian,

Hvis du føler, at vi ikke har reageret hurtigt nok i forhold til en eventuel forespørgsel, må du meget gerne ringe til butikken du har snakket med - eller skrive direkte til os på info.dk@boconcept.dk.

Jon H

Halvhjertet men OK til sidst!

Startede med leveringstider der ikke blev overholdt, varer der ikke var i orden. Regninger og betalinger der ikke var struktur på.

Kvalitets mæssigt fornuftige møbler, pænt design. Koster jo også!
Til sidst endte vi med fornuftigt kompromis.

Hej Thomas,

Jeg er glad for at høre, at vi - trods lidt startvanskeligheder - fik lavet en fin aftale med dig.
Vi vil naturligvis tilstræbe os at gøre det bedre næste gang !