Alt er ligesom gået galt og at man ignorer mails om manglende vare og defekt anden vare er hovedet på sømmet. Ingen info om sen levering.. ingen info om manglende vare. Samt ovenstående gør det en... Se mere
Trods prisen er fiskegrejet absolut i top, ja vidst det er ikke kendte mærker som Abu Garcia etc, men hvad gør forskellen når spinderne ligner hinanden. Desuden er deres kundeservice enormt hurtigt.... Se mere
Det ser jo fint ud når der står bestil idag og fisk imorgen, men oplevede igår hvor jeg havde bestilt Berkeley Whiplash i Mandags at det ikke forholder sig således. Tænkte at de ville give en elle... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi er en nyopstartet lille virksomhed, hvis ide er at skaffe folk fiskegrej til billige penge, så alle har råd til at tage ud og fiske.
Præstefælledvej 89, 2770, Kastrup, Danmark
- salg@billigtfiskegrej.dk
- www.billigtfiskegrej.dk
God oplevelse.
Købte en Daiwa Ninja 10’ spinnestang og er fuldt ud tilfreds. God stang og jeg kunne afhente den hurtigt i Farum.
God oplevelse.
Efter bestilling og en pakke som…
Efter bestilling og en pakke som forsvinder hos Dao, hvilket jo er frustrerende, ringes jeg op, og vi finder en løsning.
Super godt gået af en mindre virksomhed, som jo ofte er afhængig af postleverandør.
Kæmpe respekt for at ringe mig op og lave en aftale Anders.
Jeg kan klart anbefale Billigt fiskegrej🙌
Varene bliver ikke leveret som lovet
Varene bliver ikke leveret som lovet, ikke eksisterende kundeservice
Efter at have læst trustpilot igennem…
Efter at have læst trustpilot igennem har jeg fortrudt jeg har bestilt vare derfra.
Samme undskyldning går igen flere gange at pakken ikke er registreret hos postnord og derfor er den ikke leveret til tiden ..
ikke godt nok jeg ville ikke anbefale nogle at handle der medmindre man er ligeglad med leveringstiden ikke bliver overholdt
Nu bestiller jeg hos en anden webshop og da det er et relativt lilel beløb jeg har handlet for"527kr" så gider jeg ikke sende der retur når det engang bliver leveret
men hold jeg til andre og mere seriøse webshops
Advarsel
Hej billigt fiskegrej
Her er mine oplevelser med jer:
D. 28 marts bestilte jeg udstyr hos jer mhp fisketur d. 1. April. Hjemmesiden lovede 1-2 dages levering og dermed ville der jo være en sikkerheds margin på 1-2 dage.
Pakken kom ikke som lovet og jeg var nød til at købe fiskegrej d. 31 marts i butik.
Pakken ankom d. 4 april. og efter åbning konstaterer jeg, at der mangler 6 forfang (på fakturaen er de markeret med kuglepen så jeg mistænker at man har været opmærksom på problemet).
Jeg har skrevet til jer 4 gange - uden svar.
Jeg har ringet til jer på 2 telefon numre. Det ene fungerer ikke - det andet oplyser åbningstiderne (og ja - jeg fik bekræftet at jeg ringede i åbningstiden) - og så blev forbindelsen afbrudt.
Jeg understreger de 3 primære problemer:
1) At jeg ikke har modtaget den vare jeg har betalt for
2) At i ikke besvarer mail eller telefon
3) At i ikke overholder leveringstiden på de varer der trods alt kom frem (for sent)
Ret skuffende!!
Manglende grej i leverance. Første to mails blev besvaret venligt med løfte om eftersendelse. Derefter larmende tavshed på de følgende to mails. Telefonisk har jeg ikke kunnet komme igennem.
Det drejer sig kun om ca. 90 kr. men servicen lade i den grad noget tilbage at ønske.
Gæt om jeg handler der igen ;-)
Gæt om jeg anbefaler andre at handle der ;-)
Mangelfuld kundeservice
Købte en Westin W4 hvor levering og pris var helt i orden.
På min første tur og inden jeg har taget 20 kast, knækker det yderste led midt i et kast. Ikke tilfredsstillende, men den slags kan jo desværre ske, og det er ikke forretningens skyld.
Jeg retter derfor henvendelse via det nummer, der er angivet via Google. Desværre er butikken lukket og jeg henvises til at sende en mail. Jeg finder selv et andet nummer via hjemmesiden og retter henvendelse. Her får jeg fat i Anders, der med det samme opretter en reklamationssag grundet en produktionsfejl.
På hans opfordring sender jeg billeder af produktet og han siger, at der, for daværende, ville være en uges levering - so far, so good.
Der går efterfølgende to uger hvor jeg intet hører fra ham. Jeg retter henvendelse og spørger på den forventede leveringstid - intet svar. Yderligere halvanden uge går, og jeg retter en venlig, men bestemt, mail - stadig intet svar.
Jeg endte med at rette direkte henvendelse til Westins danske afdeling, der var noget forvirrede over min henvendelse, da det er forhandleren der normalt retter henvendelse. De svarede med det samme og løste min henvendelse ved at sende en ny del d.d.
Det er skuffende, at der skal gå en måned fra første kontakt til min udfordring bliver løst - af en tredjepart.
Min sag kan være en enlig svale, men det har desværre ødelagt min opfattelse af virksomheden og jeg vil ikke handle ved dem i fremtiden.
Vi fandt en løsning
Blev hurtigt kontaktet pr. tlf. vedr. min reklamation efter anmeldelse på trustpilot, og vi fandt en rigtig fin løsning.
Forskellige omstændigheder med jul, ferielukket grossist, ferie osv. forlængede ekspeditionstiden / kommunikationen.
Som ved bestilling er der hurtig ekspeditionstid. Trods min oplevelse med reklamationen vil jeg handle der igen.
——————————
Købte et fiskehjul til ca. 750 kr. tilbage i oktober. Og efter første tur kørte ustabilt (hakkende) og med stor modstand.
Jeg skulle kontakte butikken før reklamation / returnering. Aftalen blev at jeg selvfølgelig skulle sende hjulet retur. Jeg sendte hjulet med pakkepost via track&trace og pakken blev leveret 7.december. Jeg har skrevet og ringet flere gange uden at komme igennem. Nu er det 16.februar, og jeg har intet hørt eller modtaget. Fair nok at der er behandlingstid på en reklamation, men to måneder...
God kundeservice og hurtig levering
God kundeservice og hurtig levering. All good 😎
Bestilte et gavekort derinde
Bestilte et gavekort derinde. Jeg fik blot et stykke papir, hvor der hverken fremgik kode eller ordre på. Så nu har jeg et meget dyrt stykke papir, som kun kan smides ud i skraldespanden. De tager hverken telefonen, eller svarer på mail. Meget dårlig service, da man normalt ikke bare smider røret på, når en kunde ringer. Sidste gang jeg handler der, da man alligevel aldrig kan komme i kontakt med dem, når de laver en fejl.
Hurtig levering og alt bare ok
Jeg har bestilt lidt af hvert for snart…
Jeg har bestilt lidt af hvert for snart 2 uger siden. Når jeg ringer spørger indtil tingene får jeg først af vide af den ene at noget af det jeg har bestilt ikke er på lager, men den anden siger de har så det er ret forvirrende og irriterende når man skal vente så lang tid.

Besvarelse fra Billigt Fiskegrej
Superhurtig og præcis leveret.
Superhurtig og præcis leveret.
Jeg bestilte søndag og fik leveret tirsdag. Det kan vist ikke gøres hurtigere. Perfekt sikker emballage.
Super kvalitetsvarer til meget rimelige priser. Kan klart anbefale denne webshop.
Værste kundeservice
Værste kundeservice, jeg nogensinde har haft i mit liv.
Jeg bestilte fiskegrej i slutningen af juni, og jeg modtog den slutningen af august. I mellemtiden bad jeg dem om at annullere ordren, men de svarede aldrig. Jeg returnerede ordren, og det tog dem 2 uger at få en refusion.
Super service - hurtig levering - skal nok bestil fra igen
Kan da godt være at grejet hos Billigt…
Kan da godt være at grejet hos Billigt Fiskegrej ikke er fra den øverste hylde, men servicen er der sgu ikke noget i vejen med. Havde bestilt et pirkesæt til min søster der har købt båd. Fik lov til at hente det på lageret med det samme, da hun skulle have det ved første sejllads. Desværre er det en kyststang der er monteret. Ringer til forretningen, og samme aften kom Anders (ejeren?) personligt til min adresse med den nye stang. Jeg fik så også 2 pirke uden beregning, for at have fået forkert første gang. Ikke sidste gang jeg benytter dem.
Kunne ikke være mere tilfreds
Kunne ikke være mere tilfreds, med bestilling, meget hjælpe som og go service og hurtigt levering, bliver slet ikke sidste gang jeg bruger dem.
Fejl i leverance og svare ikke på reklamation
Jeg havde bestilt lidt forskelligt fiskegrej og fil det leveret den 21. April. Da jeg får grejet er der fejl i leverancen. Jeg havde b.la. Bestilt 2 skruen i 22g og fik dem i 15g.
Jeg skrev flere mails og ringede flere gange med lovning om at de ville vende tilbage men har aldrig hørt fra dem. Fejl kan ske, men ikke at vende tilbage på kunders reklamation af fejl leverancer er simpelthen for dårligt. Det var sidste gang jeg køber udstyr hos billigt fiskegrej...
Må sku indrømme at billig fiskegrej har…
Må sku indrømme at billig fiskegrej har hurtig levering. Købte to finskstænger i mandag morgen, de kunnes hentes i dag.
Kvaliteten virker ok, når man tænker på prisen, så fem stjerner herfra👍👍😁
Billigtfiskegrej.dk 5 STORE stjerner
Billigtfiskegrej.dk Er klart det sted du burde handle dit fiskegrej. Servicen er i top, siden er nem at overskue og leveringen er 1-2 dage og de overholder det hver evig eneste gang. Jeg selv har handlet hos billigtfiskegrej så længe jeg kan huske, og har aldrig haft problemer med dem. Kvaliteten er i top og indholdet er beskyttet super godt i afsendelsen. Alt i alt, klart det bedste sted at handle fiskegrej online.
5 STORE fortjente stjerne.!