1,8

Under middel

3-timers Makreltur

Var med på samme fisketur (23.8.2025) som Anne Dalgas Storgaard, se indlæg. Jeg kan kun give Anne fuldt ud ret. Omtalte crew medlem, der modtog os på havnen, var i den grad brysk, grov og uvenlig overfor kunderne. Han tiltalte folk i en meget hård, meget nedladende og meget lidt kundeorienteret tone. Nåede at uddele op til flere "skideballer" til gæsterne både før vi gik ombord og på båden, fx: "I kan vel godt holde kæft i bare 2 minutter, når jeg taler ...", "... nu slapper du lige af!" (som svar på ønsket om, at vi gerne ville leje fiskestænger), "Du kommer f... til at betale for en ny (fiskestang) hvis du knækker topøjet (på fiskestangen) af!". Vil helt klart anbefale en anden en tilgang til gæsterne hvis man fremadrettet ønsker kunder i "butikken". Vi har været med 2 gange: første og sidste!

23. august 2025

Havde booket en makreltur til min…

Havde booket en makreltur til min datter, min far og jeg. Turen sælges som en familietur så jeg forventer en tur der er børnevenlig. Vi bliver nødt ved båden af et meget brysk personale, der skælder ud og bider af folk.
Ude på vandet bliver vi mødt af MEGET høje bølger som gør at man ikke kan stå fast og fiskeriet er derfor meget vanskeligt. Folk kaster op og er søsyge til højre og venstre. Der er ingen der fanger noget og der bliver kun skiftet plads en enkelt gang. Da vi kommer i havn er resultatet 3 makreller i ALT på hele båden.
Jeg vil under INGEN omstændigheder anbefale denne tur med eller uden børn.

23. august 2025

De stjæler folks penge

De stjæler folks penge.

Sælger en makreltur til min søn og jeg. Ingen chance for at han kunne fiske (10år). Massive bølger. Ingen sikkerhed. Børn og voksne søsyge.

Usselt

17. juli 2025

Lad være at handle med dem!

Lad være at handle med dem. I hvert fald deres gel blaster de sælger på diverse markeder. Man køber defekte produkter. Nåede og få en byttet en gelblaster inden markedet var slut men som os gik i stykker. Havde dog aftalt med dem at hvis det skete igen kunne jeg kontakte dem. Kontaktede butikken efterfølgende og de lovede og sende en ny men jeg har stadig ikke modtaget en ny efter 2 uger. De lover og lover men gør intet - så hold jer væk!

31. maj 2025

Dårlig service og løgne

For 14 dage siden købte jeg 2 stk gelblastere i deres bod. Jeg spørger ind til ift batterier, hvortil jeg bliver mødt med svaret der lyder på der er batterier med opladere i kassen! - jeg kigger ikke efter da jeg stoler på dette er rigtigt.
Vi opdager dette da vi kom hjem, til alt held fandt jeg frem til kottfritid, da han først havde snakket om gelblast.dk som om han kom derfra.
Jeg ringer til dem og forklare situationen, han beklager meget og lover at sende batterierne så jeg har modtaget dem indenfor et par dage. Der går en uge og jeg har intet hørt eller modtaget, så jeg tager igen kontakt og finder ud af de aldrig er blevet sendt afsted. - jeg bliver nu lovet at jeg vil have dem næsten dag.
Der går yderligere 2 dage og jeg har intet hørt igen, jeg ringer til dem og finder dog ud af at det nu er PostNord der har glemt at give mig besked om min pakke kan hentes i pakkeshoppen.
I det sidste opkald her får jeg af vide de har lagt 2 ekstra batterier i kassen som undskyldning for hele fejlen der er sket. - i pakken lå kun de 2 batterier de skyldte mig i forvejen.
At man kan få sig selv til at drive en butik på denne måde er sørgeligt!

22. september 2024

Jeg har købt en gelblaster og skud/gel…

Jeg har købt en gelblaster og skud/gel hos Kott Fritid som desværre hurtigt tabte kraft i skuddene. Jeg skrev, og der kom hurtigt svar ift. at jeg skulle sende den ind Vi skulle selv betale returneringen via GLS. Pakken er kommet frem til Kott Fritid d. 6. juli 2023. Jeg har ikke fået svar trods 2 henvendelser pr. mail siden.

6. juli 2023

Har idag haft kontakt med kort fritid…

Har idag haft kontakt med kort fritid da jeg var ude efter en speciel trolley de havde den ikke hjemme men de var ikke særlig interesseret i at undersøge om de kunne få den hjem har aldrig været ude for så dårligt og ligeglad kunde service ikke et firma jeg vil handle med

31. marts 2023

Hold jer væk fra den båd

Vil ikke anbefale at i tager ud og fiske med dem
Har været på en 10 timers tur hvor. Tiden blev brugt til 3.5 timers sejlads til pladsen 1 time fiskeri 2 timers drive rund mellem deres tomme pladser og så 3.5 time sejlads hjem der blev fanget 1 torsk på ca 1.5 kg på hele båden og 5 til 6 små hvillinger. Vi var 20 mand ombord de skal bare ikke have lov til at tage folks tid og penge. Dårligste tur båd i hele Danmark har aldrig oplevet noget værre..

Dont take this boat for fishing trip they dont catch anything.. They are Scammers

8. maj 2022

Jeg vil meget gerne advare om at…

Jeg vil meget gerne advare om at Kottfritid's kutterture med Solea slet ikke lever op til beskrivelsen.
Vi skulle på en 14 timers havtur hvor vi skulle fiske.. men fiske var stort set hvad vi IKKE kom til. Der står ca 2,5timer til Det Hvide rev vi sejlede 5timer.. vi nåede max at fiske 20min det ene sted som der hvor vi havde mest fisketid. Sammenlagt havde vi reelt 1,5 times faktisk fisketid. Resten var at sejle rundt og rundt. Så stort set ingen fangede noget. Efter turen talte jeg med andre fra turen og de havde samme dårlige oplevelse. INTET var som beskrevet. Og jeg føler mig snydt!

21. september 2021

Magen til bedrager skal man lede længe…

Magen til bedrager skal manlede længe efter.
Købte 2 stk dagskort til fiskeri, og sagde jeg undrede mig over prisen i butikken, havde fået at vide det koster kr 35 pr person.
De sagde det var steget i pris.
Kan nu se at der på mit dagskort står kr 35 og jeg har betalt kr 45.
Det kalder jeg bedrager, jeg sætter aldig min fod i den butik og vil advarer alle om det er en svindler butik.
Hold jeg langt væk fra butikken, de snyder jer

22. august 2021

Bookede en fisketur med min datter

Bookede en fisketur med min datter. Fik en ankomsttid oplyst timer tidligere end den reelle tid. Fik også at vide at stænger og grej kunne man leje til 50 kr.
Det var så kun stængerne, og man skulle købe krog og forfang for 500 kr.
Det endte med at vi gik fra skibet uden den fisketur vi havde glædet os til.
Besætning og butikken bag skibet var komplet ligeglade.

14. juli 2021

Falsk markedsføring og dårlig service

Jeg havde ringet og booket en fisketur til familien i alt 4 personer.
Jeg spørger til om der kan lejes fiskegrej og får at vide at det kan der på båden.
Så bliver jeg meget overrasket, på den virkelig trælse måde, over st blive præsenteret for at skulle købe forfang og pirke(eller hvad det hedder)
520kr ekstra, plus leje af stænger 200kr

Det står iNgen steder på din hjemmeside og jeg fik intet at vide da jeg bestilte fisketuren. De ansatte i butikken trækker bare på skuldrene og siger at det ikke er deres butik. Det er IKKE i orden!

Så skal der jo ikke stå at det koster 300kr. Så skal der stå st det koster 300kr hvis man har eget udstyr med og at man skal regne med 150kr ekstra pr person til udstyr.

Jeg har før været på fisketure hvor leje af udstyr betød ALT udstyr. Og så ved man hvad man betaler for.

Herfra er der ikke mange stjerner til sådan en omgang falsk markedsføring

8. august 2020

Er dette din virksomhed?