Billigt Fiskegrej Anmeldelser 78

2,0

Bestilte et gavekort derinde. Jeg fik blot et stykke papir, hvor der hverken fremgik kode eller ordre på. Så nu har jeg et meget dyrt stykke papir, som kun kan smides ud i skraldespanden. De tager hve... Se mere

Alt er ligesom gået galt og at man ignorer mails om manglende vare og defekt anden vare er hovedet på sømmet. Ingen info om sen levering.. ingen info om manglende vare. Samt ovenstående gør det en... Se mere

Trods prisen er fiskegrejet absolut i top, ja vidst det er ikke kendte mærker som Abu Garcia etc, men hvad gør forskellen når spinderne ligner hinanden. Desuden er deres kundeservice enormt hurtigt.... Se mere

Det ser jo fint ud når der står bestil idag og fisk imorgen, men oplevede igår hvor jeg havde bestilt Berkeley Whiplash i Mandags at det ikke forholder sig således. Tænkte at de ville give en elle... Se mere

1. Lystfiskerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er en nyopstartet lille virksomhed, hvis ide er at skaffe folk fiskegrej til billige penge, så alle har råd til at tage ud og fiske.

2,0

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

bestilte lidt grej men fik ikke det…

bestilte lidt grej men fik ikke det hele da butikken ændrede min bestilling og har betalt fuld pris også for det manglende ting skrev til dem men har aldrig fået svar. handler aldrig der igen og kan ikke anbefale denne butik det lugter af svindel

5. oktober 2022

Hold jer laaaaaangt væk

Hold jer laaaaaangt væk, de sender bare et eller andet fra deres lager, så kan bruge tid og evigheder på at få byttet sin varer eller få sine penge retur…jeg venter stadig..!

30. september 2022

Manglende bestilling og ikke-eksisterende service

Jeg bestilte en omgang fiskegrej fra jeres side den 5/8 da jeg skulle ud og fiske med nogle venner ugen efter, men har i dag 11 dage efter stadig ikke modtaget min bestilling, på trods af i reklamerer med 1-2 dages levering.

Efter et par dage sendte jeg jer en mail vedrørende min bestilling, da jeres sporing på hjemmesiden ikke gav mig nogen information om hvor min bestilling var, men den mail har jeg endnu ikke fået svar på. Nu har jeg i dag og igår ringet til jer for at afbestille min ordre, men der er ikke nogen der tager telefonen. Det var en mindre beløb på 260 kr, men føler mig ærligt talt lidt svindlet

16. august 2022

Leveringen gik egentlig ret hurtigt

Leveringen gik egentlig ret hurtigt. Derudover ringede de, da de var ved at pakke ordren, da et af de bestilte endegrej ikke var på lager. Jeg blev tilbudt at vælge et andet, hvilket var helt fint.

Problemet opstod efter levering, da jeg fandt ud af, at flere af mine nye blink så gamle og møre ud. Malingen var krakeleret på flere af dem, hvilket jeg skrev til Billigt Fiskegrej.

Her 3 uger senere, har jeg ikke fået svar... Jeg vil sige, at det godt kan betale sig at give lidt mere i en anden butik for at få en bedre service og varer, der ikke er 2. sortering.

13. august 2022

Køber aldrig vare fra denne butik igen!!

Køber aldrig fra denne butik igen!!

Ved ikke en gang hvor jeg skal begynde..
Fik først min vare efter 14 dag.!
(på tros af de lover du har varen dagen efter du har bestilt.
Plus et af genneløberne var knækket ved ankoms.
Skrev tilbage med det samme for at reklamere det.
Men her en uge efter her de stadig ikke svaret tilbage.

Magen til husler virksomhed skal man lede efter..

22. juni 2022

Ikke godt nok.

Priserne (og de produkter der når frem) er ganske udmærket. Til gengæld må man slås med langsom forsendelse, manglende varer og ingen svar på henvendelser.
Det er desværre ikke det værd.

2. maj 2022

Alt i orden fra Billigt Fiskegrej.

Alt i orden fra Billigt Fiskegrej. Ordrebekræftelse, faktura og Ultra hurtig levering med DAO
Jeg mere end yderst tilfreds med at modtage pakker fra DAO. Her er der ingen ventetid med at man ført få din pakke sidste på eftermiddagen som med GLS og PostNord. Pakken er i postkassen tidlig morgen.
Jeg kan mere en varm anbefale flere forhandler at anvende DAO da de er billig og præcis den løsning man som forbruger har brug for.

5. april 2022

God og hurtig bestilling

God og hurtig bestilling. Varerne var fremme tre dage efter bestilling. Kan anbefale hjemmesiden. Ville give 5 stjerner, hvis GLS havde stillet pakken, der hvor jeg ønskede det. I stedet skulle jeg hente den i en pakkebutik langt væk.

25. oktober 2021

Alt er ligesom gået galt og at man…

Ingen info om sen levering.. ingen info om manglende vare. Samt ovenstående gør det en stjerne værdigt.. ville have givet nul hvis det var muligt.
Totalt uprofessionelt

10. juni 2021

Det var ikke den rigtige farve…

Det var ikke den rigtige farve silketråd som ankom. Har fået 4 korrekte og 3 forkerte
Men rigtig fin levering og pris.

8. juni 2021
Billigt Fiskegrej-logo

Besvarelse fra Billigt Fiskegrej

Vi har desværre oplevet nogle lagerfejl i sammenhæng med vores flytning, du burde dog have fået et par ekstra stk ekstra, dog af en anden farve :)

Jeg bestilte noget fletteline fra dem

Jeg bestilte noget fletteline fra dem. Fragten var god men varen var jeg rigtig utilfreds med. Jeg spolede det på kastede ud og så sprang linen. Jeg tabte tre blink på 10 kast.

29. maj 2021
Billigt Fiskegrej-logo

Besvarelse fra Billigt Fiskegrej

Hej Jacob

Det er desværre ikke os der producerer fiskelinerne eller noget af det andet grej og det her lyder jo som en produktionsfejl, som vi altid bytter.

Skriv til os og vi finder en løsning