Billigbyg Anmeldelser

1,1

Dårligt firma. Vi har solgt et hus de skulle komme og lave nogle karme. De kom som aftalt, men slet ikke slibet ned efter de havde spartel, begyndte at pletmale med en 3 tone mørker farve, alt så hæsl... Se mere

Leverede defekt vinduesparti, påstår at tømreren har ødelagt det selvom det blev monteret direkte fra emballage til montagested. Tømreren opdage det da partiet var sat på plads og den tidligere lukn... Se mere

Der blev begået fejl i forbindelse med opmåling af hoveddør. Dørkarmen passer, men døren kan ikke åbnes pga. skrående tag. Jørgen Nielsen, vil ikke indrømme, at han har begået en menneskelig fejl i... Se mere

Jeg bestilte to franske døre - som kom ret hurtigt, men den ene var skadet da jeg pakkede den op. Derudover fik jeg ikke den dørkarm som jeg havde bestilt men til gengæld fik jeg en bundkarm som jeg... Se mere

Dårlig

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk's Oplevelse

Vi stod og skulle renovere, vores invendige døre og beslutte at skifte dem ud, efter at have fået tilbud i en tømmerhandel, samt hos en lokal tømrer, var vi ved at opgive drømmen, dørhøjden på 200cm var virkelig dyr kontra en standars dør på 204cm, efter lidt roden på nettet, faldt jeg over billigbyg - her kunne jeg købe døre, til en 1/4 del af prisen, og endda i massiv træ, pga, prisen, fik jeg osse mulighed for at skifte en yderdør med sideparti, og her kommer så første gode oplevelse - efter jeg har afgivet ordre, efter synes jeg selv - at have dobbelttjekket alt, bliver jeg aligevel kontaket af billigbyg, der vil høre om det kunne passe min nybestilte yderdør ikke skulle males... selvfølgelig skulle den det, og kunne næste have set fjæset på konen hvis jeg havde modtaget en umalet dør... ellers har der under hele forløb været masser af info, hurtig respons på mail,
desuden trækkede de ikke penge før hele ordren var klar til levering, yderdør have 3 ugers leveringstid... at man sender med en flyttemand, istedet for fragtmand - synes jeg osse er et plus, herfra skal ihvertfald lyde stor ros, for en perfekt oplevelse.

24. maj 2012

Manglende kunde indlevelse

Jeg talte personligt med Jørgen Nilsen fra Billig Byg omkring levering og blev fortalt at leveringen ville finde sted torsdag eller fredag de på gældende uge. Ved ordre afgivelse online på billigbyg.com skrev jeg klar og tydeligt i bemærknings feltet, at ordren var til levering i sommerhus, og at jeg gerne skulle ringes op dagen før levering for at kunne tage imod på dagen. Mandag i leverings ugen fik jeg en email fra Billig Byg, der igen bekræfter at leveringen ville finde sted torsdag eller fredag, og samtidigt oplyser et telefon nummer til fragtmanden. Da jeg onsdag formiddag ikke har modtaget nogen opringning, ringer jeg selv fragtmanden op for at få bekræftet at leveringen forventeligt så sker om fredagen (da jeg jo ikke er blevet ringet op om levering torsdag). Fragtmanden kan derimod meddele, at leveringen allerede er igang og leveres på min sommerhus adresse samme dag onsdag......? - og kunne iøvrigt også informere, at en levering aldrig kunne have fundet sted fredag, for der er der ingen rute i området, hvilket Jørgen Nilsen udemærket godt vidste.
Behøver jeg at uddybe hvor ubelejligt det faktisk er, at være på arbejde onsdag middag, at skulle aflyse aftale onsdag aften og haste mod sommerhus adressen for at kunne tage imod. Igen en personlig samtale med Jørgen Nilsen bragte ikke megen forståelse. Jn lovede at tage klagen op med fragtmanden, men var iøvrigt af den opfattelse, at jeg da selv kunne regne ud at fragtmanden ikke kunne indrette en rute efter mine behov ? - Nej, forventer jeg heller ikke, men 2 gange bekræftede JN at leveringen ville ske torsdag eller fredag, hvilket i virkeligheden kunne kunnehave været om torsdagen, da fragtmanden jo ikek havde en rute i området om fredagen, og så iøvrigt selv valgte at levere onsdag fordi det passede dem bedst!
Jeg handler ikke på Billig Byg mere.

24. maj 2012

Elendig service

Jeg bestilte et par døre incl. karmsæt, til min firma adresse, da det så skulle være lettere for billigbyg at leverer. Det var det ikke.
Man ankommer en aften kl.18.25, hvor der til alt held var andre på adressen som tager imod.
Efter at have checket varene næste dag, bliver det konstateret, at man har fejlleveret karmsættene. Levret 130mm istedtet for 75mm som bestilt.
Efter at jeg gjorde jørgen opmærksom dette, er replikken, at man "bare have taget forkert på lageret". Ingen undskylding eller vi beklager, på
trods af det var fredag og karmene skulle bruges i weekenden.

Jeg fik aftalt en returnering af karmene med jørgen, og gud-hjælpe-mig, om ikke chauføren dukker op på min privat adresse kl.07.10 for at afhente karmsættene. Karmene er leveret på en leveringsadresse og skal naturligvis også afhentes her. Endvidere havde jeg intet hørt fra jørgen om denne afhentning eller hvornår eller hvor, selv om chaufføren stod med en fax kopi. Uproffessionelt.

Men det er mest utrolige er så, da jeg skulle have mine skillinger retur, at Jørgen fratrækker retur transport på kr. 185,00 excl. moms.

Man leverer forkert og charger dig for retur transporten - Genialt !

Så min konklusion er - Handel ALDRIG med dette firma.

14. maj 2012

Super

Top produkt, fin finish. Levering til tiden. Meget fin service. Kort sagt ingen problemer overhovedet. Her kan du trygt købe uden en masse bøvl.

21. april 2012

Hurtig og nemt

Blev leveret om aften men skruger mangle til håndtaget, en opringning og de var med posten dagen efter

20. april 2012

Manglende service efter køb

Jeg har købt nye døre, karme og indfatninger til mit hus, og modtog hurtigt ordren. Desværre var der større eller mindre transportskader på alle karme da de er pakket så beslag presser mod den modsatte karm. Der var nogle mål der ikke passede, men det kunne vores tømrer heldigvis ordne, men vi endte med at måtte købe nye indfatninger til en dør. Jeg har siden henvendt mig til billigbyg.com for at få kompensation, eller i det mindste noget at udbedre skaderne med, men har aldrig hørt noget siden.
Forløbet startede ellers med ret god rådgivning, men det kan desværre ikke opveje det samlede indtryk.

17. april 2012

Rigtig godt

Jeg syntes vi er behandlet rigtig godt ,har man spørgsmål og ringer til dem får man et godt svar ,de overholder de aftaler man laver med dem .produktet ser meget fint ud og lever op til min forventning.

11. april 2012

Venlig personlig betjening

Nemt at bestille varen. Nemt at kontakte firma pr. telefon. Venlig, nærmest hyggelig samtale, da jeg kontaktede firmaet pr. telefon om problem med overførsel af penge/betaling.
Lidt længere leveringetid end aftalt.
Alt i alt: en god handel.

24. marts 2012

Lige som forventet

Jeg bestilte 4 døre incl karme osv. Tingene blev leveret som aftalt. Jeg er helt bestemt tilfreds med hele forløbet :-D

Jeg har stor tiltro til en virksomhed der opfordrer til at man skal gå ind på trustpilot, og dele ens oplevelser med handelen!

20. marts 2012

God service, og varer til tiden, god oplevelse.

Vi har købt en del vinduer i plast og et enkelt i mahogny. Vi er god tilfredse med plast vinduerne, flot design, mahogny vinduet havde dog nogle småfejl samt var dårligt justeret (samlet).
Vi sendte nogle billeder af anmærkningerne, kort tid efter stod der en nyt vindue der var helt i orden.
Det var en rigtig god oplevelse, ingen sure miner, derimod en hurtig reaktion fra Nielsen vinduer og et nyt vindue.
Stor ros til firmaet for god service.

5. marts 2012

Skummelt firma !

billigbyg.dk og billigbyg.com ønsker IKKE kritik. Firmaet videreformidler varer fra XL-byg med dårligere service og et ekstra gebyr - hvis du får dem.

29. februar 2012
Billigbyg-logo

Besvarelse fra Billigbyg

Hej

Lidt mærkeligt at du anmelder og beskylder os for at være i ledtog med billigbyg.dk og at vi får vores varer fra EXL byg.

Det er ganske urigtigt, vi får alle vores varer fremstillet i udlandet og har vores egen profil BILLIGBYG.com
Så det kunne være rart hvis du kunne fine ud af hvad der hvad ?

Billigbyg.com

Enkelt, billigt og fin service

Bestilte i webshop, ringede for at høre om levering.
Fik forklaret at det først kunne leveres næste fredag trods "0 ugers levering", så jeg valgte istedet at afhente.
Jeg hentede næste dag og det stod klar til mig - super service.
Eneste grund til 4 og ikke 5 stjerner er forventningen skabt med "0 ugers levering"

27. februar 2012