Dårligt firma. Vi har solgt et hus de skulle komme og lave nogle karme. De kom som aftalt, men slet ikke slibet ned efter de havde spartel, begyndte at pletmale med en 3 tone mørker farve, alt så hæsl... Se mere
Leverede defekt vinduesparti, påstår at tømreren har ødelagt det selvom det blev monteret direkte fra emballage til montagested. Tømreren opdage det da partiet var sat på plads og den tidligere lukn... Se mere
Der blev begået fejl i forbindelse med opmåling af hoveddør. Dørkarmen passer, men døren kan ikke åbnes pga. skrående tag. Jørgen Nielsen, vil ikke indrømme, at han har begået en menneskelig fejl i... Se mere
Jeg bestilte to franske døre - som kom ret hurtigt, men den ene var skadet da jeg pakkede den op. Derudover fik jeg ikke den dørkarm som jeg havde bestilt men til gengæld fik jeg en bundkarm som jeg... Se mere
Kampesmose 34, 6070, Christiansfeld, Danmark
- salg@billigbyg.com
- www.billigbyg.com
Holder hvad de lover
Kan anbefale billigbyg kvaliteten i orden. Fin levering. Man kan komme i kontakt med dem cvia Tlf
Leveringstid
OK kvalitet, men markant overskridelse af leveringstid. Så bestil ikke hvis du forventer at kunne gå i gang inden for de næste 5-6 uger:
Hurtig ekspedition, og behjælpelig fragtfirma bliver anvendt.
Gode produkter til gode priser. Alle varer er godt pakket ind og aldrig fejl/ mangler i pakker.
Hurtig og god betjening
Det var nemt og bestille mine døre og der gik kun få dage inden de ankom med pakkeposten. Når de sidste døre i huset skal indkøbes bliver det helt sikkert hos billigbyg.
Levering til tiden. Rigtigt produkt. Ingen problemer
Superflotte vinduer...
Vi købte 3 palævinduer sidste sæson, som var fuldstændig perfekte. Selvklæbende beskyttelses tape på dem som i bruger under transport, er kanon ;-).
Vi har nu afgivet ordre på de resterende vinduer i samme stil og glæder os til først i maj, hvor de bliver leveret. Kan kun varmt anbefale Billigbyg.com
Godt gået
God laltevering til aftalte tid selv om det var i sverige produktet
er af virkelig god standart .
God og nem bestilling
Kanon levering og en hjemmeside der er nem at finde rundt i.
Bestilling af varer.
Bestilt en dør, nemt og forståeligt, og meget overskueligt. Døren kom få dage efter den var bestilt, og ikke en skramme.
Det er ikke sidste gang jeg handler her.
Flotte døre til fornuftig pris - fragen koster derimod!
Alle døre har været pæne og i god hverdagskvalitet.
Det skal ikke koste en bondegård, at skifte helt almindelige døre i et hus, bare fordi man har lavt til loftet - under 2 meter.
Billig Byg har et fornuftigt udvalg og priser som er ok - desværre er fragt på tværs af Damnark blevet lidt dyrt.
God service, præcis levering, lækre materialer
Firmaet er en fantastisk handelspartner og kan anbefale dem.
Ok kvalitet til billig pris og ok leveringstid...
Bestilte 3 døre i ikke standardiseret mål til samme pris som andre firmaer tager for standard mål og samme kvalitet. Blev lovet leveret inden 5 dage og det passede præcis, så har kun godt at sige om min oplevelse af billigbyg ;-)
Produktet lever op til det forventede
Service og produkt har levet op til det forventede og kvalliteten er i orden
Rigtig god service.!!
Vi skulle bruge en dør til vores nye soveværelse i special mål. Så jeg ringede rundt til de forskellige bygge markeder men ikke rigtig den store hjælp jeg fik.!!
Men da jeg så ringede til billig byg så bliv jeg hjulpet med proff viden og en god forklaring hvordan jeg skulle klare mit lille projekt.!!
Takker rigtig mange gange til billig byg for god service og god behanling.!!!
Hovsa
Selve bestillingen gik smertefrit, når man ringer for at høre hvad der sker og hvornår bestillingen kan blive leveret får man info, ikke før, jeg kunne godt have tænkt mig at få besked om hvornår varen blev leveret, dørkarme der kom med var forkerte i forhold til dem jeg havde bestilt så dem måtte min tømrer i gang med at skære til.
Døre og karme er af god kvalitet og kanon flotte.
om jeg ville handle her igen ?
Ja
Super kvalitet - leveret i en fart!
Bestilte 3 hvide dannebrogsdøre til min kælder og de kom i løbet af en lille uges tid. Nu er de monteret og jeg er vældig glad for dem! Prisen er yderst rimelig da der IKKE er tale om standardmål!
Meget billige vinduer, venlig kommunikation, men....
Jeg havde bestilt vinduer til levering ved en anden adresse end jeg selv bor på - hvad også fremgik af fakturaen - idet hverken jeg eller den fremtidige ejermand har træk på bilen og trailer. Vi kunne derfor ikke hente selv.
Alligevel blev vinduerne leveret i min carport hjemme hos mig - og de er jo ikke sådan lige at løfte gennem byen.
Henvendelse til Nielsenvinduer-Billigbyg - om jeg selv skal sørge for afhentning/levering til korrekt adresse, og om jeg kan refunderes noget af det beløb, jeg har betalt for levering, førte kun til svaret: "Undskyld for det problemer".
Der er ikke blevet set nærmere på vinduerne endnu (da jeg skal have fundet ud af, hvordan jeg får dem frem til ham, der skal have dem), foretaget opmåling i forhold til det bestilte og lignende, men jeg tror da, kvaliteten er som den skal være.
Kommunikation og fejllevering skyldes måske, at (jeg tror) det ikke er danskere, der er beskæftigede med opgaven. Uanset SÅ ER DET ALTSÅ BARE IKKE I ORDEN!!!
21-09-2012:
Nu fik jeg så lige en mail fra Hr. Jørgen Nielsen himself, hvori han beskylder mig for at være racist!!!
God kvalitet og fin pris!
Alt vel ved denne virksomhed. Den eneste hovedanke er, at jeg ikke fit at vide, hvornår de ville levere min vare, hvorfor jeg pludselig blev ringet op på arbejdet og fik at vide at de ikke kunne finde mit hus på den adresse, jeg havde leveret til dem - og det var lidt svært at gøre noget ved det i situationen.
Men det løste sig med telefonssupport direkte til chaufferen :-)