BilligbygAnmeldelser

1,1

Dårligt firma. Vi har solgt et hus de skulle komme og lave nogle karme. De kom som aftalt, men slet ikke slibet ned efter de havde spartel, begyndte at pletmale med en 3 tone mørker farve, alt så hæsl... Se mere

Leverede defekt vinduesparti, påstår at tømreren har ødelagt det selvom det blev monteret direkte fra emballage til montagested. Tømreren opdage det da partiet var sat på plads og den tidligere lukn... Se mere

Der blev begået fejl i forbindelse med opmåling af hoveddør. Dørkarmen passer, men døren kan ikke åbnes pga. skrående tag. Jørgen Nielsen, vil ikke indrømme, at han har begået en menneskelig fejl i... Se mere

Jeg bestilte to franske døre - som kom ret hurtigt, men den ene var skadet da jeg pakkede den op. Derudover fik jeg ikke den dørkarm som jeg havde bestilt men til gengæld fik jeg en bundkarm som jeg... Se mere

Dårlig

1,1

Ingen problemer, bortset fra...

Leveringstidspunktet var fordelt over to dage, men lørdag morgen kl. 7:45 var buddet på adressen med tre indvendige døre.
Det er irriterende at der ikke følger et passende låseblik med dørene når der ikke er bestilt karme, vores lokale låsesmed kunne dog klare opgaven, men det gav ekstra kørsel og tidsforbrug

Kommentar til slutblik:
Jo, det ville være en billig service, for slutblikket hører normalt med når man køber en lås - også uden dør

30. december 2013

Besvarelse fra Billigbyg

Du forventer vel ikke at der medleveres slutblik når du køber dørblad uden karm, teamet bag billigbyg

Super hurtig levering

Kan kun anbefale billigbyg. Vi bestilte varen og fik den leveret meget hurtigere end ventet. Positiv oplevelse.

23. december 2013

Besvarelse fra Billigbyg

Du forventer vel ikke at der leveres slutblik med en dår uden karm ? teamet bag Billigbyg

For lang leveringstid

Vi har fået fremstillet en en dør i specialmål, så jeg har ingen erfaring med andre varer. Det tog helt usædvanlig længe at få fremstillet og leveret døren. Derefter var der flere forsinkelser inden den endelig kom. Jeg er ikke helt tilfreds med finishen - til gengæld var dette det eneste firma, som kunne levere denne type dør.

14. december 2013

DÅRLIG SERVICE!

Jeg bestilte et sæt franske dobbeltdøre i september måned. Leveringen tog næsten to måneder. Leveringsdatoen var oprindeligt fredag d. 18 oktober, men jeg hørte ikke noget fra dem d. 18 og der var ingen opdateringer på min ordrestatus. Jeg ringer selv til Billigbyg og spørger til status. De siger at ordren først kan være fremme den følgende tirsdag. Tirsdag kommer og går uden noget nyt, og jeg får at vide, efter igen selv at have kontaktet BB, at varen er forsinket, men de lover at leverancen kommer torsdag. Det gør den ikke. Den kommer først tirsdag. Altså 1½ uge senere end forventet.
Da dørene kommer bliver de bare sat i opgangen og leverandøren vil ikke hjælpe med at bære dem op. Hans forklaring var "Nu har jeg sat mig tilbage i bilen, så nu kører jeg".
Jeg kommer aldrig til at handle med Billigbyg igen. Føj hvor har jeg fået en dårlig behandling!

6. november 2013

Hej Frk Engel,
vi har desværre ikke mulighed for at finde dig i vores system og kan se at du nævner Byg Billigt som din leverandør, så vi syntes at du skal rette din kritik til dem og ikke os.
Billigbyg.com kundeservice

Trukket beløb, forskelligt fra faktura = Bedrageri

Kan jo lige så godt være ærlig fra starten af…. Billigbyg.com…. navnet i sig selv, siger jo en del, men må så også sige at ekspertisen i dette firma lever op til navnet.

Det hele starter med, at vi bestiller et par døre + tilhørende karme hos dette verdens firma, som Jørgen Nielsen jo får det til at lyde som, ved første telefoniske samtale, men det skal hurtig vise sig at vi tog grueligt fejl… vi havde knap bestilt varen før han kimer os ned og siger hvis vi skynder os at overføre pengene så kan vi have varen ugen efter… Men gør MEGET klar, at han først sender varen når pengene er overført, vi bliver lidt mistænksomme da han presser så meget på mht. betalingen… Men tænker det sikker nok skal gå. Varen kommer så ugen efter, hvor vi finder ud af den ene dør er meget skæv, prøver så her at kontakte Jørgen Nielsen, men sjovt nok tager han pludselig ikke sin telefon, vi prøver igen et par dage senere, hvor der blot bliver smidt på… Her begynder vores anelse om han er en fusker at melde sig igen… dagene går og hører stadig intet fra ham, pludselig ud af den blå luft begynder han at skrive til os at han kan se pengene ikke er overført, det skal lige nævnes i denne sammenhæng at Jørgen Nielsen, gjorde rigtig meget ud af, at forklare os vi altså først ville få varen når pengene så var overført… summa summarum, han henvender sig vedr. betalingen, og skriver kort tid efter vi blot skulle se bort fra den tidligere mail vedr. betalingen da der var styr på det…. Men det viste sig så at de havde lavet en fejl, og det næste vi får fra ham er en trussel med inkasso, meget uforståeligt, da den ligesom Jørgen Nielsen blot kommer ud af den blå luft…. IGEN… Jeg kontakter ham så, og forklarer vi synes det virker meget underligt han pludselig kan tage kontakt når det er noget der kommer ham til gode, men når vi har en defekt vare, kan det åbenbart være lige gyldigt… Han skriver så pussigt retur, med en undskyldning, at vi blot skal se bort fra mailen vedr. inkasso trusselen… Vi sidder derefter og snakker lidt om det da var en mystisk måde at behandle sine kunder på, dagen efter trækker han så lige pludselig et beløb fra min VISA kort, banken henvender sig og siger at beløbet er forskelligt fra faktura, hvilket absolut er bedrageri, og i den grad burde anmeldes til politiet… jeg kontakter så Jørgen Nielsen og spørger hvad han lige har gang i, hans kommentar er bare: ”Hør her lille mand, jeg har overført hvad der tilkommer mig, og der er faktisk ikke så meget at snakke om her” jeg får med andre ord ikke lov til at få et ord indført, før han smider røret på, jeg sidder bagefter og tænker, hvad fanden skete der lige der, ringer så til ham igen, men igen spiller han rigtig op og siger ”at hvis jeg har et problem må jeg jo bare anmelde ham eller komme op til ham personligt”. Efter denne oplevelse sender jeg ham en mail hvor jeg skriver at jeg synes det er en meget tarvelig opførsel, når han skulle forestille at være professionel… får blot et meget flabet svar retur…

Derfor denne MEGET DÅRLiGE anmeldelse.

ALLE, som påtænker at bruge billigbyg.com… BRUG det lokale byggemarked i stedet... de kan kun have bedre service, bytte dine varer hvis de fejler noget...

han er simpelthen en klamphugger, med stort K… og burde ryge direkte i kontanten.

3. november 2013

Besvarelse fra Billigbyg

Ja det er ret tydelig at du forvrænger forløbet ganske meget.
Som du også udmærket godt ved er at betalingen skete senere en ordren var afgivet og ja det har givet en del forvirring at se om du havde betalt eller ej, derfor sender vi også et kontoudtog for at få forholdet afklaret da du skriver at det er overført, men vi kan ikke se at det er overført og var det heller ikke, og ved 2 og 3 rykker ønsker du ikke at svare. Først da vi sender incassomeddelelse til dig reagerer du ret uforskammet men et telefon opkald som kører som en båndoptager og ja her lægges på med besked om at vi ikke ønsker at tale til en båndoptager , det mener vi ikke er måden at tale sammen på.
Med hensyn til reklamation hører vi først om dette da incassomeddelelsen er sendt ud, og ber dig om at sende billeder der kan dokumentere din påstand om af en dør er skæv. Og hvis og når vi får denne dokumentation om problemet og hvilken dør det handler om behandler vi den naturligvis seriøs som altid, men det er ikke muligt så længe vi ikke kender problemet til bunds.
Med hensyn til at vi hæver mere på kreditkort en fakturaen er på, nu er det sådan at du selv på nettet har godkendt beløbet som var 1,39 kr. højere end fakturaen og dette skyldtes betalingsgebyr som du også har godkendt. Men også kr. 1,39 er tilbageført.
Beklager men vi kan ikke se at denne sag skulle være fejlbehandlet, men kun at du har ikke været særlig samarbejdsvillig med at få betalings problemet opklaret.

Kundeservice hos billigbyg

Meget god oplevelse.

Næsten alt gik perfekt. Sødt personale til at vejlede og svare på spørgsmål. Eneste "negative" pip er, at det havde vært rart, hvis man havde fået en halv times varsel før levering. På den måde slap man for to fulde dage klistret hjemme.
Men alt i alt en rigtig god oplevelse og det er ikke sidste gang, vi handler ved dem.

20. oktober 2013

Flot produkt til en god pris

Jeg bestilte 2 døre, inkl. karm. Dørene var virkelig flotte og til en meget god pris. De blev leveret hurtig og godt pakket ind. Jeg kommer at bestille mine andre døre hos Billigbyg.

18. oktober 2013

Kvalitet For Pengene !

Jeg købte Rehau vinduer og terrassedør hos Billigbyg og jeg er meget overrasket over kvaliteten . Jeg bestilte min ordre en måned før sommerferien og min ordre kunne så leveres i uge 31 . Men der opstod så lidt problemer i produktionen som gjorde det umuligt at leverer min ordre i uge 31 . Jeg fik straks besked omkring problemet over mail og min ordre ville så blive leveret til mig en uge senere og der var i hele forløbet rigtig god kommunikation mellem Billigbyg og mig . Min ordre blev så leveret i uge 32 og der var så godt nok et lille hul i et af vinduerne . Det var muligvis en lille skade fra transporten af ordren og skaden havde ingen betydning for vinduets kvalitet :) . Men det har været en rigtig god oplevelse at handle med billigbyg og jeg kan kun anbefale andre til at handle hos Billigbyg .

31. august 2013

Lad være at benytte dette firma

Aldrig nogensinde har jeg oplevet at købe hos et firma, der har været så dårlige til at levere det aftalte og bestilte. Det er mere end 3 uger siden at jeg bestilte min dør og endnu ikke fået den leveret uden fejl. Først havde Billigbyg glemt at levere ordren og kunne først komme med den ugen efter. Og de to sidste gange har der været store ridser på døren, som deres egen fragtmand har beklaget. Hold fingrene fra Billigbyg og køb hos nogle andre.

22. august 2013

Dårlig moral og utrolig dårlig service

Havde bestilt en dør.
For det første var den 1 måned forsiket - ja Ok det kan jo ske!!
Så mangled halvdelen af døren at blive leveret
Da den del kom, var det en forkert del
Da den ye del kom var den igen forkert, men jeg blev så bedt om selv at save af døren så den passed. Det synes jeg ikke var meningen, så jeg bad chaufføren om at tage varerne retur og komme med dem jeg havde bestilt. Han ringer hjem til kontoret, og da jeg vender ryggen til smider han de forkerte varer og kører bort....meget flot!!
Jeg prøver at kontakte hr Jørgen Nielsen, men han ringer aldrig igen!!
Jeg handler aldrig hos billigbyg igen og kan ikke under nogen omstændigheder anbefale det til andre.

14. august 2013